Otroligt!!

Den här tjejen kan verkligen sjunga!!12år!

Den 18 Augusti 1995 förändrades mitt liv.

Det var då du kom in i mitt liv, och det är jag glad över.

Jag minns det som om det var igår.

Jag var ny i klassen och hade inga vänner.

Men du började umgås med mig i skolan och vi blev vänner.

Då trodde jag inte att det skulle vara för alltid.

Men nu vet jag att det kommer att vara för alltid.

Vi har gått igenom allt tillsammans och vi kommer att gå igenom mer än så.

Du är ljuset i mitt liv och det kan ingen ta ifrån dig.

Du är min skyddsängel och jag är din skyddsängel.

Och även om jag skulle dö, så kommer jag fortfarande vara din skyddsängel.

Det säger jag inte bara för att du ska bli glad, utan jag menar det också.

Jag kommer alltid att finnas vi din sida vad som än händer.

Det finns ingen som är lika underbar och vacker som du är.

Du är den personen som får mig att leva vidare.

Du är den personen som får mig att le när jag helst vill gråta.

Du förstår alltid hur jag mår.

Och du läser mig som en öppen bok.

Vad ska jag göra utan dig min ängel?

Jag Älskar Dig Så Otroligt Mycket

Jennifer Stephanie Elfving!
Döden kan inte skilja oss åt!

~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~
210882-67
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~

Bara En Vecka Kvar!

Nu är det bara en vecka kvar av sommarlovet. Tänk när jag kommer tillbaka till skolan så går jag sista året, det är sjuk. Hur ska jag hinna med allt i skolan? Får väl plugga som fan det här året. Jag undrar hur dom nya eleverna är... hmmm... det ska bli intressant att träffa dom.

210882-66

Jag måste erkänna!

Jaa jag måste erkänna att jag verkligen saknar att göra "Bang Bang Your Dead". Fick en massa bilder från pjäsen idag av Hanna. Så sitter och tittar på dom och verkligen inser att jag saknar den. Sjukt men sant. Vi hade kul när vi gjorde den, men det var också mycket svett, blod och tårar med i bilden. Tack för bilderna Hanna! Tänkte lägga in några utav dom så ni kan få se ut det såg ut. Vi har våra manus i handen bara för att vi hade en kort tid på oss att sätta upp den här pjäsen.

Under Föresällningen:
Efter föreställningen:


Manuset & Rosen:


Saknar!

Jag saknar dig! Asså fattar inte hur man kan sakna en person så mycket som jag saknar dig! Det var allt för länge sedan vi snackade eller sågs! Du är den mest underbaraste personen som jag känner, och du kommer alltid att finnas hos mig vad som än händer. Jag älskar verkligen dig!

Grattis Niklas & Pappa!

Idag är det två stycken i familjen/släkten som fyller år. Pappa fyller 46 & Niklas fyller 17!
Grattis!!!

En kväll inne i stan!

Vid halv 5 idag så ringde Jennifer och fråga om jag skulle med till Allsång på Skansen. Först så velade jag lite om jag skulle med eller inte, men jag åkte med. Jag åkte till Sumpan och träffade Jennifer där och när vi står och väntar på tåget så säger jag Är det därför fönsterna är där, det ska ju vara som ett hus, och så har dom en balkong över smart. Och så säger Jennifer Va? Vad då fönsterna...?Och jag svara Dom på väggen kanske..

När vi kom fram till Slussen så skulle vi ta Djurgårds båten över till Djurgården. När vi kommer ner till hamnen ser vi en stort kryssningsfartyg som står mitt ute i vattnet. Och när jag säger stort så menare inte som typ Viking Line, Silja Line eller Tallink utan jag menar STORT! När vi står på Djurgårds båten och åker förbi den stora lyxkryssaren The World så ser vi att varje hytt har en BALKONG!! Tro mig eller ej men det är som lägenheter i den båten (har läst lite nu om den). Men när vi har åkt förbi båten så åker båten som vi står på rakt in i en våg och du ska inte tro att jag och Jennifer hann fly från vågen, utan vi fick allt vatten på oss. Det var ganska kul men kallt som fan.  

När vi kom fram till Skansen så kollade vi vad det skulle kosta att gå in... och tro mig eller ej men det kosta 110kr för att gå in och kolla på Allsången!! Det är lite dyrt. Så vi bestämde oss för att för att gå en promenad i Djurgården. Det var så vackert! Vi satte oss på en kaj och sjöng och hade det hur mysigt som helst, sen så gick vi från Djurgården till T-centralen, och så åt vi lite mat och åkte hem. Men det var en helt underbar kväll.  
Så här såg båten ut.

210882-43

God Dricka!

Amé Grape & Apricot är nog den godaste drickan jag någonisn har druckit... Den är har inte för söt eller för stark den är helt perfekt!

210882-42

Bok Tips!

Jag tänkte tipsa er om en bok som jag håller på att läsa just nu. Den är otroligt bra. Den heter Amuletten från Samarkand och är skriven utav Jonathan Stroud.

Jonathan Stroud's Amuletten från Samarkand är den första boken i Bartimaeus trilogi. Dom andra två böckerna heter Golems öga & Magikerns port. Dom två böckerna återkommer jag med när jag har läst dom.


Ur: Amuletten Från Samarkand 
'Jag lät den blå elden dö ut för att ersättas med en frän lukt.
Grabben började tala. Mycket pipigt.
- Jag befaller dig... att... att... (Nå, fram med det!) ... s-s-säga ditt n-namn.
Det är vanligtvis så de inleder, nybörjarna. Meningslöst pladder. Han visste och jag visste att han redan kände till mitt namn, hur skulle han annars kunna frammana mig?'

 

"Djinnen Bartimeus finner sig frammanad av en tolvårig pojke, en trollkarlselev som inte är torr bakom öronen ännu. Pojken Nathaniel beordrar Bartimeus att stjäla Amuletten från Samarkand från en mäktig trollkarl. Nathaniels motiv är enbart hämnd för en oförrätt men han inser snart att han tagit sig vatten över huvudet. Trollkarlen Lovelace som äger amuletten smider sina egna fruktansvärda planer för att röja undan konkurrerande trollkarlar. Nathaniel blir tvungen att använda all sin trollkarlslist och hänsynslöst utnyttja Bartimeus för att ta sig ur knipan han försatt dem båda i."Och sen så har jag svaren från inlägget "Simpsons Noja"
1. Victoria Silvstedt
2. Anders Lundin
3. Drottning Silvia
4. Carl XVI Gustaf
5. Linda Bengtzing

Simpsons Noja !!

Sverige har visst hamnat i en så kallad "Simpsons" noja! Kolla om du känner igen dom här svenska kändisarna som är tecknade som figurer i "The Simpsons"


Svaret får ni i ett senare inlägg.

Så här skulle i alla fall jag sett ut om jag var med i "The Simpsons"

210882-38
Testa ni med genom att klicka HÄR

Längtar!

Jag längtar tills Self Deception släpper sin skiva! Då ska jag verkligen köpa den!
För ett smak prov gå in på http://puuccii.blogg.se/ och inlägget låten. Tack för att du la in den Minna!

210882-32

Jävla Msn!!!!

Vad fan håller MSN på med?! Vad är det för en jävla länk dom skickar till alla kontakter man har när man loggar in?! Varför har dom ens en sådan länk?! Jag varnar er! Är det någon på er msn som ger er en länk som heter
"Web adress för att veta vem som tagit bort dig fran MSN:
http://www.messengerlist.net"

GÅ INTE IN PÅ DEN DÅ!!!!


För då kommer alla på din lista att få den, ja i alla fall om du registrerar dig! Och om du har gjort det så är det enda sättet att få bort den att byta ditt lösenord!

Kommer ni ihåg?

Måste kolla med er om ni kommer ihåg East 17 - Stay Another Day?
Den låten är så himla underbarEn mycket speciell person!

Tänkte skriva om en speciell person. Och det är M. Jag hoppas att du ser det här och jag vet att du kommer att förstå att det är till dig. Jag vill inte förlora dig, för du är en utav dom bästa vännerna man kan ha. Du får mig att le när jag helst vill gråta. Och jag förstår att du kanske inte mår så bra just nu, men låt mig åtminstone få hjälpa dig eller bara vara vid din sida om du behöver tröst! Jag vill verkligen inte förlora dig som en vän. Och det där inlägget du skrev till mig på PA. Det korsade mitt hjärta, jag viste verkligen inte att du kände så. så jag känner att jag måste be dig om en förlåtelse också. Jag säger förlåt att jag inte såg att det hade gått så långt och förlåt för att jag inte var där när du behövde någon som mest! Jag hoppas att du läser det här M. Och bara så att du vet så har du fortfarande ett stort ställe i mitt hjärta och du kommer att ha det vad som än händer! 

Jag Älskar Dig M!
Glöm Inte Det!


Läsvärt
RSS 2.0