Trevlig kväll på en balkong!

Ja det är sant! Hade en jätte trevlig kväll med Jennifer, Nettan (Jennifers mamma) & Sara (Nettans kompis). Vi satt och prata om allt, från de en till det andra. Och mycket skratt och skvaller, ja ni vet som tjejer brukar snacka om, plus att vi snacka om att håret är det som vi tjejer är mest rädda om ibland. Ja i alla fall om man ska gå och klippa sig. Tänk att jag och Jennifer har känt varandra i snart 12 år! Det är fan sjukt! Sjukt men underbart. Det är så skönt att ha en vän som henne, för vi har alltid lika kul tillsammans. Och hon får mig alltid att le vad som än har hänt. Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag verkligen älskar henne!

210882-31

Grattis Min Pärla!!

Grattis På 20års Dagen Älskling!!

210882-30

Shopping, McDonalds, Elvis & Crash Bandicoot!

Idag så har jag varit inne i stan med Niklas och syrran. Det var grymt kul, vi hjälpte Niklas att köpa nya kläder och skor, det blev skit snygga kläder. Det var inte bara han som köpte nya kläder jag gjort också det, jag köpte två nya linnen från Gina, ett svart och ett gult. När vi skulle gå och äta lunch så bestämde vi oss för att vi skulle äta på McDonalds. Så vi gick till McDonalds som låg vid punkshop men där var det fullt så vi vandrade oss ner till Högtorget, men där var det också fullt så vi bestämde oss för att vandra en bit ner mot biograferna Saga och Rigoletto för där visste vi att det låg ett McDonalds, när vi kom fram så gick vi in och tog dom sista platserna snacka om att vi hade tur. Efter att vi hade käkat så gick vi in i Adidas shopen. När vi kommer in där är det första man ser ett stor och AIK märke på väggen och så står det Black Is Back. Och det var just då vi var tillbaka.

Men i år så är inte dom så jävla bra som dom var förra året. Men men nog om det. Tillbaka till shoppingen. När vi hade varit i shopen så sa Niklas att han skulle köpa ett par nya jeans. Så vet bestämde oss att vi skulle gå till Speed Way. För där hade han köpt sina andra byxor och han tycket dom var bra där, men tyvärr så hitta han inga byxor där, men jag hitta ett par skit snygga örhängen. Så jävla snygga dom var! Så tog oss till Solna Centrum istället för att köpa ett par byxor på JC hitta ett par skit snygga byxor där till Niklas plus att vi hitta en jävligt snygg tröga. Då sa han att han vill ha en skjorta till det så vi gick till Carlings, där såg vi en jätte fin svart skjorta där det stod F.E.A.R med vit text på bröstet. Så den köpte han. Juste jag höll på att glömma! Jag var inne och köpte två Elvis böcker, ni vet den där sköldpaddan i Metro. Jag har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv åt en sköldpadda.

Efter att vi hade shoppat klar så åkte vi hem till Niklas och spelade PS3, och inte vilket spel som helst utan Crash Bandicoot! Det var grymt länge sen jag spela det så det var kul.

Det här var i stortsätt min dag. Och jag ska inte klaga.Shopping!

Imorgon ska jag in till stan med syrran och kusinen Niklas, vi ska shoppa lite kläder och sånt. Idag så har jag inte gjort så himla mycket, bara tagit det lugnt, jag skulle ha träffat Sandra idag men det kom upp något i vägen så vi får ses någon annan dag. Juste, imorgon måste jag köpa mina fotoalbum, jag kan inte ha en massa kort som ligger lite här och var...

Edwin McCain - I'll Be

Älskar den här låten så himla mycket


Äntligen ledig!

Nu har man slutat jobbat och börja tänkta på vad man ska göra i sommar. Då slog tanken mig, varför inte bila ner till Italien? Det skulle vara grymt kul om man gjorde det. Ja iaf om man hade en bil. Kanske kan fråga Sandra om vi ska göra det någon gång. Men vi kanske ska ta våran resa till Göteborg först, den har liksom inte blivit av än..


Three Days Grace - Never Too Late

Det är är nog den bästa låten som finns! Den stämmer så himla bra in på mig ibland!Sommaren hittills!

Hoppsan det var visst ett tag sen jag skrev här, men jag har jobbat och så. Så då orkar man liksom inte skriva så mycket.. Men det ska det bli ändring på... 
 
Sommaren hittills har varit bra. Är anställd på HSB Stockholm, så jobbar för det mesta. Och så har jag fått reda på att det inte blir någon resa till Bulgarien pga personliga skäl som jag inte tänker gå in på, men det är ingen fara, kommer åka till något varmare land i September/oktober/november.. så vi får se vilket det blir.. nu ska jag nog gå och lägga mig ska åka hemifrån kl 07:00 imorgon!


Läsvärt
RSS 2.0