Kvarnfestival, Studentmiddag & Köttgrottorna!!

Idag så har det varit Kvarnfestival! Först solat hela dagen och lyssnat på folk som sjunger och skit, sen så var det studentmiddag för alla studenter i skolan. Efter det så var det ROCK-KVÄLL!!! På Rock-kvällen var det många bra band som var där och spela. Men ett var bäst, och det var självklart KÖTTGROTTORNA!! Två utav dom som spelar i det bandet är mina lärare, så självklart var dom bäst!


1) Stefan, musiklärare. 2) Happy, Dramalärare. 3) Stefan & Happy

Grattis Micke!!!

Idag fyller Micke 20år! GRATTIS GUBBEN!!!

210882-164
Vad kan man ge till en kille som fyller 20? Behöver lite förslag!

Studentmössan & Student Klänningen!!

Jag tar Studenten den 6/6 - 2008!! Längtar som fan!! Så här kommer jag vara klädd på Studenten!Manchester United Vann!!!

Fan vad skönt! Manchester United vann igår! Så jävla glad jag är! Snyggt mål av Christiando Ronaldo. Efter full tid och två förlägnings perioder gick det till straffar och Manchester United vann med 6 - 5 i straffar! Så lycklig just nu!! TACK MANCHESTER UNITED!! 

210882-188Final Dags!!

Ikväll är det final i UEFA Champions League! Det står mellan Manchester United och Chelsea. Hoppas verkligen att Manchester United vinner!

210882-182

Vilket lag håller du på i kväll?
Manchester United eller Chelsea

Ont i magen...

Vaknade imorse av att jag hade sjukt ont i magen, så det var ingen idé att gå till skolan. Så nu sitter jag här och kollar på VÄNNER. Älskar verkligen den serien, är inne på säsong 6 nu. Så snart har jag sett alla avsnitten. Nä nu ska jag fortsätta att kolla på VÄNNER!

210882-180

Tända ljus till....

Att ha tända ljus innan man går och lägger sig är så mysigt, tände just några ljus som står på min byrå, det ser sjukt mysigt ut. Det värmer upp rummet och gör så att den får en sjukt mysig stämning.

210882-179

Klar med städningen!

Blev ganska så nöjd med mitt rum... Nu kan man iaf gå utan att behöva göra illa sig och så hittar man det man letar efter.Dags att städa?

Tror fan att det är dags att städa rummet!! Man kan tror att det har varit krig i mitt rum!! Så ska nog städa det nu...
Bowling, Middag Och Hockey!

Idag så har jag umgåtts med favoriterna vi har bowlat, käkat pizza och kollat på hockeyn, en riktigt lyckad lördag förutom att Sverige kom 4a i VM. Men annars har det varit helt underbar, tack Danne, Jennifer, Niklas, Micke, Thomas och Jonas för den bästa kvällen. Älskar er!.. Här har ni lite bilder från idag.                    
1) Micke & Jennifer. 2) Jennifer. 3) Micke slår en strike. 4) Micke efter sin Strike.
5) Niklas. 6) Danne & Jag. 7) Thomas. 8) Danne & Jag igen. 9) Micke & Jonas.
10) Puss på Danne. 11) Danne & Thomas.

Hockey Kväll!!!!

Idag är det två semifinaler som jag följer!

Första semifinalen var mellan Ryssland - Finland, där fick det inte så bra, Finland torska med fucking jävla 4 - 0!!! Det är helt jävla otrolig hur dåliga dom var på isen!! FAN SKÄRP ER FINLAND!!! Ni kunde väl i all fall gjort ETT eller TVÅ mål! MEN NEJ, INTE DET! Är så arg över att ni inte gick vidare till finalen! Men bättre lycka nästa gång Finland!


Fakta om matchen:

Ryssland-Finland 4-0 (1- 0, 1-0, 2-0)

Första perioden: 1-0 (13.41) Sergej Fedorov (Alexander Semin, Alexander Ovetjkin).

Andra perioden: 2-0 (3.44) Danis Zaripov (Andrej Markov, Sergej Zinoviov).

Tredje perioden: 3-0 (12.15) Alexej Morozov (Ilja Nikulin, Sergej Zinoviov) spel fem mot fyra, 4-0 (17.56) Maxim Susjinskij (Alexej Teresjtjenko) mål i tom kasse.

Skott: 27-23 (5-9, 9-5, 13-9).

Utv, Ryssland: 5x2. Finland: 7x2.

Domare: Danny Kurmann och Brent Reiber, Schweiz.

Publik: 11159.


Men nu till den viktigaste matchen i mina ögon Kanada - Sverige!
FAAAAAAAAAAAN !!! Det var så nära att vi gick till final! Men vad fan 5 - 4 är fan inte dåligt!! Men imorgon så kommer vi att ta bronset! Målen som Sverige gjorde var sjukt snygga, ett tag där trodde jag att Sverige skulle vinna, speciellt när dom inledde andra perioden med att gör mål. Men som sagt imorgon tar vi BRONS!!

Fakta om matchen:

Har ingen fakta just nu, återkommer när jag har det.

Helgen som kommer!

I helgen så blir det bowlingskväll med Danne, Jennifer, Jonas, Niklas, Micke & Thomas! Det ska bli så kul att bowla med dom. Efter bowlingen tror jag att vi ska dra hem till Jonas och Niklas (mina kusiner) och käka en god middag. Jag tror att min helg kommer att bli helt underbar!! Antagligen som kommer det förhoppningsvis komma upp en hel del bilder från helgen.

Allt Är Nästan Klart....

Japp, nu är allt nästan klart inför METALTOWN 08! Jag har biljetterna till festivalen, och tåg biljetterna, nu fattas det bara att kontakta hotellet vi ska bo på och se om dom har några lediga rum och se vad det kostar, sen är allt klart!

Det ska bli så jävla kul att komma dit! Längtar som fan!
 


Biljetter Dags!

Vi har redan biljetterna till Metaltown. Så idag är det dags att köpa tåg biljetterna till Göteborg, hoppas att vi hittar ett par billiga biljetter, för palla lägga ut över 700kr på en tur och retur biljett. Skriver mer när jag har kommit hem!


Läsvärt
RSS 2.0