GOTT NYTT ÅR!!!

´
Det här blir det sista inlägget för året!! BYE BYE 2009!!! Ska blir skönt att lämna dig bakom mig!!! Snart ska man ge sig iväg till Micke och festa in 2010!!! GOTT NYTT ÅR ALLA !!!







Året Är Snart Slut...

...Och Jag och Teddy har gjort en lista om året kan man säga.. Nu är det faktiskt bara 22h 59m 30s kvar av året (jaa det var det iaf när jag publicera det här inlägget). Men men här kommer listan:

FILM
 Årets Komedi: Year One
Årets Skräck: Änglar Och Demoner
Årets Action: X-Men Origins: Wolverine
 Årets Drama: Twilight 2: New Moon
 Årets Barn: Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs
 Årets Svenska: Flickan Som Lekte Med Elden
 Årets Dokumentär: Michael Jackson's This Is It!
 Årets Remake: A Christmas Carol
 Årets Flopp: Ghosts Of Girlfriends Pasts
 Årets Regissör: Harold Ramis

 Årets Film: Twilight 2: New Moon
 Årets Kommande: Alice In Wonderland & The Imaginarium of Doctor Parnassus
 Årets Måste-se-nästa-år: The Imaginarium of Doctor Parnassus & Alice In Wonderland
(Kommande och Måste-se-nästa-år är såklart samma, för Alice kommer ut nästa år och jag har inte hunnit se The Imaginarium of Doctor Parnassus än)

MUSIK
 Årets Låt: Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
 Årets Fynd: Legaci (Grupp från youtube)
 Årets Adjö: Noice

RANDOM
 Årets Tradition: Zoombie Walk In Stockholm
 Årets Happening: Karaoken startade på Sandras
 Årets Sak: Tavlan jag fick av Hännie & Björnie i födelsedagspresent.
 Årets "One-liner": "Nobody puts baby in a... coffin!"
 Årets Klädesplagg: Hood-tröjan från New Yorker med päls i
 Årets Nyhet: Michael Jackson's & Patrick Swayze's död

 Årets Moment: När jag träffade Hjärtat första gången såklart! (inlägget)

Hoppas att ni kan hålla med om några saker i listan iaf!





Nu Är Julen Slut...

... Och alla födelsedagar som har vairt mellan den 23-26 December!... Julen var väl sådär, var nerstämd under hela Julaftons dagen och kvällen och jag förstår inte varför.. Det är alltid en stressig högtid för mig, för det är 4personer som fyller år också och då måste man ju gratta dom med.. Vi har först min Kusin Joakim som blev 23år den 23e sen har vi Hjärtat som blev 20år på självaste Julafton, Anna blev 20år den 25e och Jocke blev 21år den 26e, så det har varit många att gratta...
Så nu är Julen över och jag sitter och planerar inför NYÅR, jag vet att vi ska vara hos Micke, men jag har ingen aning om vad jag ska dricka, och vilka som ska följa med... Jag har försökt ringa Laura i år och dar känns det som nu för att se om hon ska med eller om hon ska på annat håll.. Plus att jag har ingen aning om Janne, Malin eller någon av Mickes andra polare som ska vara med, så det blir kul att se om det bara blir gänget eller om det blir flera personer! Jag ser verkligen fram emot att lämna 2009 bakom mig, och börja på ett nytt år!





Anna Fyller År!

GRATTIS PÅ 20ÅRSDAGEN ANNA!! Kommer och firar dig idag, och då jävlar ska jag krama ihjäl dig! Har fan inte träffat dig på sjukt länge nu.. Så akta dig för mig *blink*





Nu Är Det Jul & En 20årsdag !







Dagens Låt

Dagens Låt är en låt som ger mig styrkan och kraften att hålla kvar vid en mycket speciell person. Det är en del i låten som stämmer så jävla bra in i hur jag känner.. Så jag tänkte dela med mig utav den och se vad ni tycker om det. Och jag måste själcklart tacka Self Deception för den under bara låten. Tack grabbar!

I Love You and no one can take that away.
You've been the best time of my Life,
Promise me you'll never let it end,
At least not without a fight!


Self Deception - My Guiding Light






Danne Fyller År Idag !!!

Idag fyller Danne 21år!!! GRATTIS min underbara vän!!!





Åka Pulka/Snöbollskrig?!

Just nu sitter jag och väntar på svar från Thomas och grabbarna i gänget.. Vi funderar nämligen på om vi ska ge oss ut i snön och åka pulka och ha snöbollskrig.. Vi har nämligen fått så grymt mycket snö till Stockholm, och det är HELT FUCKING UNDERBART!!! Så jag och min syster sitter och vänter (med höga önskningar) på ett svar som gör att vi tar på oss varma kläder och ger oss ut i snön !!!





Sova!

Nu blir det sängen för min del, ska försöka Jul städa imorgon och åka iväg och kolla på lite saker... Blir dock lite irriterad får inte pengar förän den 23e i år så kan inte börja handla julklappar än! Och det suger så hårt!! Hoppas i alla fall på att man får fira Jul eller Nyår med en mycket speciell person någon gång (du vet så jävla väl vem du är). Får nog ta kontakt med dig dom närmsta dagarna om du ska fira nyår med mig/oss, hoppas bara tt du inte har andra planer för dig då.. Nää nu ska jag lägga mig ner och sova om jag kan, drar jag på en film så somnar jag garanterat. Godnatt!!





Snart Är Det Jul !!!



1. Samsung ST500 Blue
2. Coconut Body Butter & Coconut Lip Butter
3. DKNY Be Delicious Green Apple
4. Fast and Furious 4
5. Gosa Pinje Kuddar





Dagens Låt

Idag blir Dagens Låt vinnar låten från IDOL, helt rätt person vann och det här är verkligen den bäste vinnar låten som har gjorts i IDOL's historia. Låten ger mig så otrolig skön rysningar och hans röst är helt jävla otrolig!
GRATTIS ERIK - Du förtjänade att vinna, du var klart bäst genom hela IDOL!!

Erik Grönwall - Higher






ARG !!!

Det finns många IDIOTER där ute, en hel del faktiskt! "Han är som alla andra killar tro mig" URSÄKTA, känner du honom?! NEJ det gör du inte!! Du tror att du känner personen bara för att du vet vem jag är! Så kom inte till mig och säg att han är som alla andra! Kom inte till mig och säg hur han behandlar mig när du inte vet något om honom eller mig! Du förtjänar verkligen det här inlägget!! Varför, undrar du säker? Det ska jag svara på! DU ÄR ETT SVIN HELT ENKELT!! Tror att du vet en massa saker om mig och mitt liv! Du vet inte ett jävla skit ska jag säga dig!
Och så tror du att jag ska komma till dig i helgen och sova hos dig?! VAD ÄR DU FÖR EN JÄVLA TYP?! Tror att jag ska släppa till eller?! NEJ GLÖM DET!!! Du vet mycket väl att mitt hjärta ägs av en annan person och du vet mycket väl att jag skulle kunna döda för att vara med honom!
Jag fattar inte hur du kan leva med dig själv, jag menar, hur fan kan du sitta och säga till mig att han kommer behandla mig som skit?! ÄR DET DET DU GÖR MOT DOM TJEJERNA DU GILLAR?! Antagligen så är det så eftersom att du verkar vara säker på dina ord! ETT SVIN, det är vad du är!
Jag hoppas verkligen att du läser det här så du förstår hur jävla förbannad och arg jag är på dig! Skulle jag se dig ute på stan så skulle jag inte tveka en sekund, jag skulle lätt gå fram till dig och låta hela världen få reda på vilket JÄVLA SVIN du är!!! Jag skulle inte tveka en sekund!!!





SNÖ!!!

Imorse när jag vakna gick jag ut i köket och tog ett glas jucie, och när jag kolla ut genom fönstret så ser jag ett vitt täcket som ligger på marken och gräsmattan! SE PÅ FAN! SNÖN HAR KOMMIT TILL STOCKHOLM! Nu kanske det blir en vit jul iaf, men hoppas man för mycket så blir det väl inte så. Men man kan ju alltid önska att det blir en VIT JUL i år!
Jag vet dock inte var julen kommer att firas iår, men där emot vet jag vart jag/vi ska vara på nyår, det blir hemma hos Micke i hans super mysiga lägenhet! Ska nog fråga om Hjärat ska fira med oss i år. Hoppas att han gör det.. Jag känner på mig att år 2010 kommer att bli ett bra år (hoppas jag iaf), 2009 började bra, men sen så hände alla tråkigheter och då börja året att suga hårt! Så ser verkligen fram emot att lämna 2009 bakom mig och påbörja ett nytt härligt år! LÄNGTAR!!!





Jennifer Stephanie Elfving !



Den 18 augusti 1995 förändrades mitt liv. Det var då du kom in i det, och det är jag glad över. Jag minns det som om det vore igår. Jag var ny i klassen och hade inga vänner. Men du började umgås med mig i skolan och vi blev vänner. Då trodde jag inte att det skulle vara för alltid. Men nu vet jag att den här vänskapen kommer att vara evig. Vi har gått igenom nästan allt tillsammans, och vi kommer att gå igenom mycket mer.

Det ska alltid vara du och jag Jennifer! Du betyder mer än livet för mig. Jag skille aldrig klara mig utan dig och det vet du Babe! Fan vad jag är glad över att ha dig som en vän. It's you and me against the world. Och det kommer det alltid att vara vad som än händer. Och du ska bara veta hur mycket jag älskar dig. Jag kommer att älska dig nu och för alltid! Och ingen kan får mig att sluta älska dig så mycket som jag gör. Du har ett stort ställe i mitt hjärta och i mitt liv. Utan dig hade jag aldrig klara mig.

Dom åren vi har varit vänner har både varit bra och dåliga. Vi har så otroligt många minnen tillsammans både bra, dåliga, glada och ledsna minnen. Och alla vänner kan inte vara vänner hela tiden, och det har vi märkt, ett tag var det väldigt mycket bråk mellan oss. Men vi hittade tillbaka till varandra, även om vi sa att vi aldrig skulle bli vänner igen. Och även om vi har bråkat så mycket som vi har bråkat ibland, så har jag ALDRIG slutat älska dig, och det hoppas jag att du vet om. Du har alltid funnits vid min sida och jag kommer alltid att finnas vi din sida. Du är den bästa vännen man kan ha och det menar jag.Tack för att du finns

Jag Älskar Dig, Jennifer Stephanie Elfving, idag, imorgon och i evigheter!





Dålig Uppdatering... Jag Vet!

Jag vet att jag inte har uppdaterat min blogg så där jätte mycket, men det är för att jag inte har haft orken till att blogga. Jag har haft teaterna att tänka på och en massa andra saker... Julen börjar smyga sig på och jag har stor Julstämning, ska Julstäda det sista i veckan och fixa det sista pyntningen i rummet och så.. ska väl börja fundera på vad man ska köpa till folk i Julklapp också. Jag vet redan vad jag ska köpa till Jennifer, för vi har pratat om vad vi önskar och så, och hon ska få det hon önskar och en sak till tror jag, man vet aldrig med mig.
Det är däremot svårare att köpa något till min syster, Hon vill ha Britney Spears nya box som kommer ut, för Britney är hennes förebild, men jag kommer inte ha råd med den. Så jag får tänka ut något annat helt enkelt.

Och jag lovar, jag kommer vara bättre på att uppdatera bloggen, det är många av mina vänner som har tjatat på mig och det är inte föräns nu jag har lyssnat på dom.





Kan Det Bli Bättre?

Kan det verkligen bli bättre? Julradion är igång, Julpyntet är på gång, snart är det dags för att julhandla och att julbaka.. Så det kan verkligen inte bli bättre, eller joo, den dagen man sitter och slår in julklappar då är det verkligen JUL! Jag älskar verkligen Julen och jag mår alltid som bäst vid den här tiden på året, det finns inget som kan få mig på dåligt humör.. Jag verkligen älskar när Julmusiken spelas i mitt rum och hur man känner Jul dofter i lägenheten!
Så vill ni ha samma julstämning som mig så kan jag råda er att gå in på JULRADIO och lyssna på deras sändningar (Om ni inte redan gör det).










Läsvärt




RSS 2.0