Du Betyder!

Jag vet inte hur jag ska kunna bevisa för dig hur mycket du verkligen betyder för mig. Och hur mycket jag verkligen tycker om dig. Varje gång jag ser dig så stannar mitt hjärta till, och jag får ont i hela kroppen, varje gång jag tänker tillbaka på våra samtal så gör det ont i mitt hjärta. Jag trodde verkligen att jag kunde glömma dig Z, men det kan jag inte. För allt påminner om dig. Hör jag vissa låtar så tänker jag bara på dig, ser jag vissa saker så tänker jag på dig. Jag ångarar att jag inte var "modig" nog att säga allt till dig när det bara var vi två. Jag lånar några ord som en god vän till mig sa...

- Allt spelas upp som en svartvit film i mitt huvud, och det vägrar ta slut, den spelas upp om och om igen.

Det är därför jag fortfarande ser våra möten i detalj, och jag känner känslorna, att minnas och känna allt i detalj gör så förbannat ont, för jag vet att jag inte kommer att få känna så med dig igen. Och det är det jag vill, jag vill känna pirret i magen när jag ska i väg och träffa dig, jag vill känna hur hjärtat slår hårt i bröstet för att jag vet att jag kommer få vara i din närhet. Jag vill känna så som jag kände när du log mot mig och när du höll mig i din famn. Jag vill verkligen känna dom känslorna igen.
Jag minns så väl vilken panik jag fick när jag satt i soffan helt död i pyjamasbyxor och linne, då jag får ett sms av dig och skriver att du är i Stockholm vid en speciell tid och att du ville träffa mig. Jag fick panik för att jag visste att jag inte skulle bli klar på den lilla tiden jag hade på mig att bli klar. Men jag lyckades, och åkte in och träffa dig, och jag kan lugnt säga att jag har aldrig varit så nervös eller varit så glad som jag var då.
Men nu är det inte så mellan oss längre, och det gör ont... Jag vill att du ska förstå att du betyder så sjukt mycket för mig, och att jag aldrig kommer att glömma dig. För jag vill inte glömma dig. Du betyder helt enkelt för mycket för mig för att jag ska kunna göra det. Så många gånger jag har försökt och misslyckats så orkar jag inte försöka längre. Utan nu ska jag istället försöka få dig att verkligen inse vad jag känner för dig. Och jag tänker inte ge upp, för jag vet vad jag vill, och jag ska försöka få det den här gången.
Du finns alltid i mina tänkar och i mitt hjärta Z!


Läsvärt
RSS 2.0