Emmz & Hännie På Vift!

Igår kan man verkligen säga att jag och Hännie var på vift... Allt börja med att hon kom hit vid halv 4 och vi skulle göra oss iordning för teatern. När vi håller på att fixa hon berätta hon något väldig chockerande för mig (det handlar om mina tidigare inlägg om chocken), jag blev stum och kom in i ett slags chocktillstånd. Vi pratar lite och jag kände att jag blev lite lugnare (men chocken sitter i). Medans vi pratar får vi samma sms av våran teater ledare som säger att teatern är inställd, jättekul tänker vi här har vi typ sett fram emot teatern.

Vi bestämde oss snabbt för att vi skulle dra oss in till PG istället för dom har karaoke där på onsdagar och torsdagar och vår kära vän Ante jobbade där igår. Jag fick idén om att vi skulle åka in till House Of Pain och kolla vad dom skulle tänka sig ta för min tatuering som jag ska göra. Efter ett tag så säger jag bara till Hännie "Du, kan vi inte åka till Schamiran och överraska Mia? Hon blir säkert glad." Schamiran ligger i Hässelby så vi tänkte lite på det och bestämde oss att vi skulle satsa på det.

Vid 18-tiden ger vi oss iväg till Jakobsberg för att gör ett besök på House Of Pain, när vi är på väg får Hännie idén om att vi ska svänga förbi hennes pappa efteråt och ta en fika.. När vi väl kommer till House Of Pain så pratade jag med Erik om motiviet och priset, han blev väldigt intresserad av att göra tatueringen och sa "Michael Jacksons ögon, det är rätt coolt. Har gjort fötterna än så länge så det ska bli kul att göra bit för bit av honom!", jag små skratta lite och jag fick hans visitkort och vi bestämde att jag skulle höra av mig.. Och priset är inte så farligt heller 2000-3500kr för en tatuering är inte dyrt. När vi klev ut ur studion så säger Hännie "You're half way there!!!", och jag bara titta på henne och log berett... När vi kom till hennes pappa så satte vi oss vid köksbordet och fikade och hade det trevligt, jag kan mege att jag var lite nerstämd när vi var hos henne för tankarna började leka i mitt huvud.

Nu var det dags att ge sig av till Hässelby och överraska Mia... När vi kommer dit är det typ ingen där, vi frågar när karaoken börja och då fick vi till svar att den var inställd pga av OS, och det var ju typsikt här har vi åkt från Jakobsberg till Hässelby, men vi ville inte gå miste om en karaoke kväll, så vi åker tillbaka till Jakobsberg och gick till PG istället, när vi väl går upp mot PG så möter lilla Oggie, vi pratade lite och gick sedan in... PG brukar vara roligt att vara på det har det varit dom gångerna jag varit där iaf, men igår kändes det inte rätt att vara där, jag såg på Hännie att hon också tyckte att det var lite tråkigt där så jag säger något jag aldrig trodde att jag skulle säga, hon sken upp och sa "Sätter du din fot på Metran då?" och jag nicka bara och sa "Jadå"..
Så man kan lugnt säga att vi var på vift igår jag och Hännie, jag menar åka från Hallonbergen till Jakobsberg, från Jakobsberg till Hässelby, sen tillbaka till Jakobsberg sedan till Sundbyberg för att avslut kvällen på ett stället jag aldrig är på. Men jag klagar inte, jag hade det kul med Hännie och tro det eller ej men vi ska till Metran idag igen...

Jag Finner Inga Ord...

Jag sitter helt stum i sängen i chocktillstånd... Jag hade aldrig i hela mitt liv kunnat tro att detta skulle hända...Men nu har det hänt... Jag undrar verkligen vad personen i frångan tänkete på... Varför gjorde han/hon såhär? vad fick henne/honom till att gå så långt?... Jag finner inga ord pga att jag är så chockad över det jag fick reda på igår och nyss... Jag sitter och håller ständigt koll på nätet för att se hur det går... Jag trodde aldrig att du kunde göra det som du gjorde... Vi som känner dig är otroligt chockade och förstår inte riktigt vad som händer.... Jag finner inga ord helt enkelt...

Jag Är Så Jävla Chockad!!

JAG TRODDE INTE DET HÄR OM DIG! JAG ÄR SÅ JÄVLA CHOCKAD, DET ÄR DET ENDA JAG KAN SÄGA. HELT JÄVLA CHOCKAD! JAG VILL INTE ENS TRO ATT DET ÄR SANT!!!

Detta Var Ju Oväntat!!

Jaa det kan man lugnt säga att det var! Jag har fått nässelutslag och en allergisk reaktion! Jag vaknade upp med stora utslag på benen och det klättrade sakta men säkert från mina ben till armarna och kroppen, och sen sakta till bröstkorgen..
Jag och min mamma ringde till Turkosen (Närakuten i Solna), och som tur så fick vi en tid... Läkaren berättade för mig att det var just nässelutslag och en stor allergisk reaktion (fråga mig inte hur jag har fått det), hon sa att sjuksköterskan skulle komma in med medicin till mig som skulle lindra allt..
Sjuksköterksa kommer in med 12st kortison tabletter, JA jag sa 12st! dom skulle lösas upp i vatten och så skulle jag dricka det, sen så skulle jag få två tabletter mot klådan, så just nu är jag riktigt drogad.. Jag är väldigt dåsig och mår absolut inte bra.
Och jag som skulle firar Lillebror idag. Förlåt min älskade bror! Vi får fria dig när jag mår bättre helt eneklt!
Så nu tänkte jag lägga mig ner och bara ta det lugnt och hoppas på att det inte blir några konsikvenser av detta som leder till att jag får läggas in på observation...

Min Syster !!!

Jag får många kommentarer om min syster Minna (jaa det är samma Minna som var ganska stor i blogg världen), folk undar hur hon har det och så eftersom att hon hänvisade i hennes blogg att man skulle kolla in min och så vidare...
Jag kan lugnt säga att min syster är VÄLDIGT lycklig just nu och hon har VÄRLDENS bästa vänner! Hon lever livet helt enkelt. Hon har aldrig haft det så bra som hon har nu, och det syns på henne. Hon är lycklig, och hon ler som hon aldrig har lett förut.

Anledningen till att jag tar upp det här är för att jag fick en ganska konstig kommentar idag...

Anonym
om Of To Krutan!!!:
stämer de att din syster har en pojkvän
IP: 8*.**6.1**.1*

Lite onödigt att vara anonym när man fråga en sån fråga... Men ditt svar kommer här:
JA! Det har hon!
Jag fattar inte riktigt varför du frågar om det, för du har fan inget med det att göra. TRO MIG, du har inget med hennes liv att göra! Och speciellt inte om hon har pojkvän eller så... Så lev ditt liv och låt min syster leva sitt liv.


(Dom är bara för söta min syster och hennes pojkvän)

Of To Krutan!!!

Nu drar jag och Hännie till krutan och festar loss som bara den! Skriver när jag kommer hem! HA EN HELT UNDERBAR KVÄLL!!

Dagens Låt!

Vad ska bli Dagens Låt idag då? Hmm, nu ska vi se här... Eftersom jag ska iväg och sjunga på Krutan ikväll med Hännie så håller jag på att få upp party humöret med en speciell artist.. Så Dagens Låt blir....

Lady Gaga - Paparazzi


Godmorgon!!

Godmorgon, sitter i sängen helt nyvaken just nu, ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för ikväll..Min natt har väl inte varit sådär jättebra, har vakna upp med hjärtklappning och panik, vilket inte var så roligt.. Drömmde nämligen världens äckligaste dröm, men just nu kommer jag inte ihåg den (lovar att skriva om den när jag kommer ihåg den).

Idag ska jag iväg till Sollentuna med Hännie och sjunga lite som jag brukar göra på Fredagar. Det ska bli kul att träffa alla idag.. Ser verkligen fram emot att träffa Elias, Håka och Jesper, det är 3 helt underbara personer. Alla tre har en peronlighet som man inte kan beskriva, dom är helt enkelt för underbara.. Nää nu ska jag hoppa in i duschen, så skriver under dagen om jag har tid.

Jag Har Fallit För...

Just precis, The Vampire Diaries - Love Sucks... Det är en ny serie som har börja sändas på TV6 och jag föll direkt för den... Jag menar, den är ju bara så sjukt bra! Den är mystisk och spännande.. Jag kan inte riktit förklara hur bra jag tycker att den är, utan jag tycker att nu ska gå in på TV6 (länken går dirket till The Vampire Diaries) och kolla på den jag kan lova att ni kommer tycka om den, annars vet jag inte vad jag ska säga. Men ge den i alla fall ett försök!

Tvättstugan På Hög Nivå!!

Jaa det är det verkligen, jag har bokat två pass nere i tvättstugan idag, TVÅ PASS då kan ni ju gissa om att jag inte har några rena kläder (inte stolt). Så nu är första passet mellan 18-22 klart och nu påbörjar jag den andra passet mellan 22-02.. Nu tänker ni säker "22-02 stämmer verkligen tiden?" Ja det gör den faktiskt! Eftersom våran tvättstuga ligger på gården så stör den inte någon som bor här, så därför kan vi tvätta ända till klockan 02 om vi vill! Vilket jag tycker är grymt bra, för jag är en nattmänniska. Så nu ska jag ta det lugnt innan jag går ner igen... Vad ska ni göra ikväll?

Dagens Låt!

Dagens Låt hörde jag för första gången igår, fast jag har haft den på datorn en längre tid. Jag har bara inte orkat lyssna på den... Men så igår så spelades den upp på ZTV, och jag fastna dirket för den.. Så jag tänkte dela med mig utav den till er!

Saving Abel - 18 Days


Lillebror Blir Stor!!Trodde Aldrig Detta....

Jag trodde aldrig att jag skulle börja gilla Lady Gaga, men för att vara ärlig så...jaa... har hon växt hos mig... Och det förvånar mig så sjukt mycket, jag har liksom sagt till folk att jag inte kan lyssna på hennes musik för jag tyckte inte om den... Jag sa det till Hjärtat också när vi satt och prata inne i stan om hur mycket han tyckte om henne och att han skulle se henne live, jag typ skakade på huvudet och sa "Hur fan kan du gilla hennes musik?!", jag blev faktiskt rätt upprörd.
Men nu så sitter jag och lyssnar på hennes låtar och kan dom flesta, och ja vad ska man säga? Jag hade fel om hennes musik helt enkelt. Det är faktiskt rätt så bra. Vissa låtar är ju självklart bättre än dom andra, men i helheten är hon faktiskt rätt bra. Så nu ska jag fortsätta att lyssna på henne, och tar tillbaka alla fördomar jag har haft om musiken.

Dom Fann Varandra !!Två Svenska Soldater Dödade!!

Sladdade in på Aftonbladets hemsida nyss och såg att två Svenska soldater har blivit dödade, varav att en bor i Sundbyberg, och jag bor där! Så det kom som en liten chock!...


Löjtnant Gunnar Andersson, 31, från Stockholm och kapten Johan Palmlöv, 28, från Sundbyberg har stupat i Afghanistan.

Ytterligare en svensk 21-årig soldat har skadats.
– Det är en tung dag för mig och för Försvarsmakten, säger Sveriges överbefälhavare Sverker Göranson vid en presskonferens klockan 18 på söndagskvällen.
Den svenska styrkan blev på söndag förmiddag beskjuten 40–50 kilometer väster om det svenska högkvarteret i Mazar-i-Sharif i Afghanistan.
Isaf-styrkor tillsammans med afghanska enheter ur armén och säkerhetsstyrkorna besvarade elden, men Försvarsmakten har ingen uppfattning om den eldgivningens verkan.

"En tung dag"
Löjtnant Gunnar Andersson, 31, från Stockholm och kapten Johan Palmlöv, 28, från Sundbyberg samt en lokalanställd tolk stupade. Ytterligare en 21-årig svensk soldat har skadats.
– Det är en tung dag för mig och för Försvarsmakten, säger ÖB Sverker Göranson vid en presskonferns i Högkvarteret i Stockholm på söndagskvällen.
– Klockan 11.03 utsattes en fotpatrull för en eldgivning som skadade fyra av våra män. Tre av dem avled av sina skador en av dem är fortfarande skadad. I sådana här stunder går mina och våra tankar till de anhöriga. Familjer har förlorat sina söner, flickvänner har förlorat sina pojkvänner, kamrater har förlorat sina kamrater.

Fördes till Camp Marmal
Sjukvårdinsatser påbörjades direkt på plats. Soldaterna fördes därefter till det tyska fältsjukhuset på Camp Marmal utanför Mazar-i-Sharif.
– En soldat skottskadad i ena foten. En fältambulans fanns i patrullen och samtliga fick snabbt vård, säger arméinspektör Berndt Grundevik.
– Stämningen vid förbandet är samlad. Förberedelser pågår för att ta hem de stupade.
De två svenska soldaterna avled av eld från handeldvapen.
– Det handlar om finkalibrig eld. Pistol eller automatvapen.

Oroligt område
Attacken mot svenskarna inträffade i distriktet Charbolak, nära byn Gor Tepa, som bebos av pashtuner, uppger Jörgen Holmström, Svenska Afghanistankommitténs programchef i Kabul, för TT.
– Det är ett oroligt område, säger Holmström.
Trots att Charbolak är ett område med sporadiska strider, vägbomber och ett tillhåll för talibaner, driver kommittén ett utbildningscenter där. En skola där handikappade barn får lära sig läsa, skriva och får proteser och träning.
Holmström hoppas att striderna inte innebär ett hot mot kommitténs personal i Charbolak.
– Vi känner hela tiden en oro över att våra civila hjälpverksamhet blandas ihop med Sveriges militära insats, säger Jörgen Holmström, som har lång erfarenhet från arbete i Afghanistan och talar persiska.

"Säkerhetstjänsten utreder"
Den afghanske journalisten Enayat Najafizada i Mazar-i-Sharif säger till TT att det var talibanerna, och inte kriminella, som låg bakom attacken.
– Kriminella skulle inte våga attackera en Isafpatrull, säger han.
– Storbritannien och USA utför stora operationer i södra Afghanistan, därför har talibanerna skickat många av sina män till norr, för att skapa kaos och osäkerhet. De är starkast kring Kunduz, men finns också i de pashtunska byarna väster om Balkh, där attacken skedde. Det här är bara början, säger Enayat.
– Säkerhetstjänsten har påbörjat en utredning. De ska ta reda på vilka personer som låg bakom attacken, och ta itu med dem.
Enayat ringde på TT:s begäran upp en nära släkting inom säkerhetstjänsten NDS, och uppgifterna om utredningen och om att attacken skedde i en by kommer från släktingen.

Flera attacker
Försvarsmakten hävdar dock att man ännu inte vet vilka motståndarna är.
I området där överfallet skedde genomförde svenska och finländska soldater ett narkotikatillslag i veckan, där fyra personer greps och 70 kilo narkotika beslagtogs, liksom sprängämnen.
Det är också i samma område som en lokalanställd afghansk tolk dödades i ett bombattentat i november, då också fem svenska soldater skadades.

(källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6561293.ab)

Kan Du Inte Bara Förstå?!

Det har du verkligen varit. Du gör så att jag mår bra (för det mesta i alla fall). Du får mig att le (jaa när jag inte fäller tårar för din skull). Du är den som förstår hur jag mår. Och det är inte många killar som gör det, men du är den som gör det. Så du är det enda som har varit rätt för mig (just nu i alla fall). Det är det som gör att jag håller kvar dig i mitt hjärta. Även om vissa säger att jag ska gå vidare. Men det är inte så lätt när du har gjort så att man inte kan ta sig ur sina känslor för dig. Varför är du så perfekt?

Så fort jag ser en bild på dig eller bara ser dig så gör det ont i hela mig, på grund av alla känslor jag har för dig. Hela min kropp och hela mitt hjärta skriker efter dig. Och det är så förbannat jobbigt att känna så. För du verkar inte förstå att det är så. Och varje gång jag ser dig så önskar jag att vi kunde skapa ett liv tillsammans, långt ifrån all smärta som finns. Det gör verkligen ont i mitt hjärta när jag ser dig, för det slår så hårt...

Du får mig att gårta, det gör du verkligen. Varje gång vi har sagt hejdå till varanda när vi har träffats så har jag verkligen försökt att hålla tillbaka mina tårar, men så fort du har gått så har tåraran kommit. Jag döljer dom för dig, men när du inte är med så rinner dom ner från mina kinder. För att säga hej då till dig är nog det svåraste för mig. För det är då smärtan av saknad kommer tillbaka, och den är så sjukt jobbig.

Jag kommer alltid att finnas vid din sida vad som än händer. Du kan alltid lita på mig. Jag kommer alltid att finnas här för dig. Och det hoppas jag verkligen att du vet om. Jag skulle kunna släppa allt dom du ringde och sa att du behövde mig just i den stunden. Jag skulle gå till dig om tågen hade slutat gå. Om inte det är kärlek, vad är det då? Jag hoppas verkligen att du förstår nu hur mycket du verkligen betyder för mig, och mycket jag verkligen älskar dig. Annars vet jag inte vet jag inte vad jag ska göra för att bevisa det för dig.


(Du kanske förstår nu vad jag menar)

Det Gör Så Ont!

Ja, det gör det faktiskt! Jag älskar en person så mycket så att det gör ont i mig! Jag har aldirg gråtit över en kille förut, för jag vet att killar kommer och går, men HAN får mig att gråta. Jag har fallit så sjukt djup för honom att jag inte kan ta mig upp... Det är som om att jag har fastnat på havets botten och inte kan ta mig därifrån, och jag känner hur lungorna fylls med vatten.
SÅ ONT GÖR DET ATT ÄLSKA DIG Z!

Att du bara inte kan fatta att du är den rätta för mig, att du är den enda för mig... Du är den jag vill bli gammal med, det finns ingen annan som har fått mig att känna såhär, och det tror jag att du vet om. Och inte nog med att det gör ont på grund av att jag älskar dig, det gör också ont på grund av att jag saknar dig så sjukt mycket.

Jag saknar allt som har med dig att göra, din röst, ditt leende, dina händer, din personlighet, dina samtal, ja allt som har med dig att göra! Jag fattar fortfarade inte vad det är som har fått mig att falla så här djupt för dig. Eller vad som fick mig att falla, och varför jag inte kan släppa dig.

Det jag vet är att mina känslor är äkta och jag skulle göra allt för att du ska förstå det.. Tänker jag inte på dig, så drömmer jag om dig, och drömmer jag inte om dig så tänker jag på dig, du är ständigt i mina tankar och det gör också ont. Att älska dig är som att önska sig allt i hela världen i julklapp... Man önskar och önskar, men man vet att man inte kan få det, men man fortsätter att önska och man tappar inte hoppet om att en dag få det man önskar.

I LOVE YOU and no one can take that away!
Det är så sant som det är skrivet, ingen kan ta ifrån mina känslor för dig! Det finns personer som försöker få mig att SLUTA tycka om dig, och försöker få mig att släppa dig, men jag kan tyvärr inte göra det. Jag är helt jävla såld på dig! Och jag fattar inte hur du gjorde för att få mig känna så här.

You have been the best time of my life, promise me you'll never let it end, at least without a fight!
Du finns (eller ska jag skriva fanns?) alltid där för mig när jag mår dåligt och du lyssna alltid på mig om jag ville prata ut! DU var den räddande ÄNGEL som kom när jag föll och inte hade något eller någon att stödja mig mot. Du sa att du alltid skulle finnas där och att jag alltid kunde prata med dig... Är det fortdarande så? Eller har du glömt att du har sagt det?

Det finns så mycket jag skulle kunna säga, men det är något som bara du ska få höra. Det är något som är så pass personligt att jag inte kan nämna det så att alla andra ser det. Men en sak vill jag säga innan jag slutar med det här inlägget och det är:

It's so amazing that one single person can rock your world!

Han Får En Egen Kategori!


Michael Jackson har fått en egen kategori i min blogg, pga att han var den artisten som jag tyckte bäst om, jag kommer alltid att lyssna på hans musik, och jag kommer även spela upp hans låtar för mina barn så att dom har koll på vem som var den STÖRSTA artisten genom tiderna. Det finns inte många artister eller band som kan mäta sig mot Michael, han var inte bara en bra musiker utan han var också även en bra låtskrivare samt skådespelare.

The Wiz är en utav dom musikalerna han var med i, det är en otroligt bra version av The Wizard Of Oz. Har du inte sett den än så gör det! Jag lovar dig att du inte kommer ångra dig. När jag såg det så blev jag bokstavligen kär i Michael's utstrålning! Han var så otroligt söt som "The Scarecrow", han levde sig verkligen in i rollen och det syns verkligen!

Det är inte bara roller som han lever sig in i, utan när han står framför en kamera eller på scen så ser man verkligen hur mycket han älskade att stå där och visa världen att han var den BÄSTA.
Vi har verkligen förlorat en utac dom största musikerna som vi någonsin har fårr uppleva. Jag personligen tror inte att det kommer komma någon som kan ta Michael's plats här på jorden.
Han musik kommer alltid att leva med oss!

Ny Design Åt....

Idag Så har jag gjort en ny design åt Nattie, den blev faktiskt riktigt snygg och jag är väldigt njöd med den! Nattie är en utav dom skönaste personerna som finns, hon har en härlig personlighet och vet vad hon vill! Så jag tycker verkligen att ni ska besöka hennes blogg och läsa den, för det gör nämligen jag. Hoppas verkligen på att man får träffa henne igen, och det är snart!!!


Läsvärt
RSS 2.0