Fira Teddy Idag!

Idag fyller Teddy år!!! GRATTIS MIN VÄN!! Det betyder att vi ska ner och fira honom på Sandras med en massa skratt och karaoke! Det kommer säkert bli en helt underbar kväll!
Så nu sitter jag här och gör mig vacker (som om att jag redan inte är det, nä skojja bara!), vet bara inte om jag ska ha en svart eller vit klänning på mig... Joo jag vet, det är kallt ute, men jag bor bara 2min från Sandras så jag kommer stå ut! Nää nu ska jag åter gå till att fixa mig! Ha det bäst!!

Tatueringen!

Jag har äntligen bestämt vad jag ska ha för tatuering! Jag tänkte tatuera in Michael Jackson's ögon på mitt ena skulderblad och ha en text över och under (ja ni ser ju på ett ungefär hur jag hade tänkt mig på bilden). Den ska självklart vara utan färg, och det ska bara vara ögonen och ögonbrynen och inget annat. Det här är något som jag har tänkt på ett tag, faktiskt redan innan han dog, så det är inte bara för att han gick och dog som jag gör det. Jag har alltid tyckt att hans ögon från Dangerous skivan alltid har varit vackra, det är något i dom som vill säga något till en... Jaa dom fångar en helt enkelt. Så nu har jag bestämt mig, jag ska tatuera in hans ögon på mitt skulderblad!

Dagens Låt

Dagens Låt kommer från en grupp som jag hitta på Youtube, eller rättare sagt dom hittade mig på Youtube och frågade om jag kunde lyssna på dears cover på Ne-Yo and NKOTB - Single. Jag gjorde det och föll för dom direkt! Jag menar deras röster är något man dödar för tro mig. Nu har jag lyssnat på dom i snart 2år och dom blir bara bättre och bättre. Så idag blir Dagens Låt en utav deras bästa covers. Och det är covern dom har gjort på IYAZ - Replay, så lyssna och njut!

Legaci - Reaplay

(Om ni tycker om dom så har ni deras Youtube kanal HÄR)

Väldigt Dålig Uppdatering... Jag Vet!!

Jag vet att det har varit en väldigt dålig uppdatering med min blogg. Men jag har bara haft så otroligt mycket att tänka på. Och det har tagit upp det mesta av min tid. Så jag har inte haft orken att blogga. Men nu ska jag försöka ta tag i det jag lovar!

Jag har bestämt mig att ingen ska någonsin få trycka ner mig igen, jag har bestämt mig att jag ska börja bygga upp ett starkare liv, utan att jag går och grubblar på allt det tråkiga och försöka göra så att det ser lite ljusare ut. Därför har jag bestämt att jag kommer att säga upp kontakten med vissa personer som gör att jag mår dåligt (inga namn nämda, ingen glömd). Tro det eller ej, men det finns vissa av mina "vänner" som gör att jag mår dåligt, på grund av det dom håller på med.. Men mest av allt så gör jag det för att jag själv ska bli starkare och tro mer på mig själv.

Sen så finns det vissa personer som försöker leva mitt liv åt mig, som jag också kommer att lämna bakom mig, jag menar HALLÅ, jag har ett eget liv och bara för att du råkar ha det lite bättre så betyder inte det att du ska leva mitt liv åt mig! Jag vet att jag kanske inte har världens bästa liv just nu på grund av allt som händer runt omkring mig... Men jag vet fan hur jag ska leva det! Så låt mig bara vara den jag är och sköta mitt! Så ja som sagt, jag ska försöka "lämna" det här livet jag lever just nu och försöka börja om på nytt... Men det betyder inte att jag drar, för dom som vill börja om på nytt flyttar oftast och startar om där... Men jag tänkder visa att man kan börja om på nytt där man är.

Det nya livet kommer vara så mycket mer hälsosammare än jag har nu, kanske inte lite mycket fester, börja sova mer och inte sitta uppe hela nätterna och skippa vissa måltider.. Så ja ett hälsosammare liv kommer det verkligen att bli! Så jag har bara en sak att säga just nu (ni som känner mig personligt kommer att förstå vad jag menar med dom orden), och det är:

I’m moving on, and I’m gonna get stronger now and nothing will break me down.
I will not give in to doubt, those days are gone.
I can be who I wanna be, and start living my life for me!
I believe it finally, I’m moving on!

Grattis Alexander & Mickan!Igår klockan 22:07 (15/1-10) blev äntligen Alexander och Mickan föräldrar! Det blev en liten dotter som ska heta Tindra. Tänk att min bästa vän har blivit pappa! Det var så länge sen vi var så små. Jag är så glad för eran skull, och jag hoppas att allt gick bra under förlossningen.


Du kommer bli världens bästa pappa Alex!

Förlust...

Som ni vet så förlorade Sverige igår, inte så där överdrivet stort men stort iaf. Jag fattar inte hur dom bara kunde ge upp sådär efter att USA gjorde första målet? Jag menar det var bara ett fucking jävla mål!! Det är inte så svårt att ta igen det! Och vad fan var våra backar?! OCH VAD FAN HÖLL NI PÅ MED PÅ ISEN?! Inte en enda passning som gick som det skulle eller något, visst jag är besviken på att det inte blir någon final iår! Så som vi har spelat borde det fan ha blvit det!

Jag Kommer...

... Sitta bänkad framför tv hemma hos Micke inatt klockan 03:00 och kolla på Junior VM i Hockey, Sverige tar emot USA. Det kommer att bli en väldigt spännande match! Så nu tycker jag att vi håller tummarna för Sverige inatt!!!

Bakis & Film Marathon !

Jaa, nyår var riktigt härligt, är otroligt bakis efter det, men det hör ju till.. Så nu hade jag tänkt att jag skulle ta och lägga mig ner och kolla på Harry Potter, det var ett tag sen man såg dom filmerna så det kanske är dags nu att göra det. Jag är väl inget dirket en Harry Potter fanatiker, men jag tycker faktiskt att filmerna är bra. Så nu ska jag ta och lägga mig ner och kolla lite på dom. Ha det bra!


Läsvärt
RSS 2.0