Det Har Gått Ett År...

Jag kan knappt tro att för bara några dagar sen så var det ett år sen du försvann från världen. Det känns som om det var igår man fick reda på att du hade gått bort. Du försvann för tidigt men du kommer alltid att leva kvar i våra hjärtan. Din musik kommer att leva vidare och alla kommer att höra den och lyssna på dina underbara texter. Din musik kommer att leva vidare i evigheter. Den kommer aldrig att tysta hos mig.
Michael Jackson kommer alltid att finnas kvar hos mig, jag kommer att ha honom med mig vart jag än går.  Den dagen han dog stannade världen till i några minuter, folk stannade och blev chockade. En hel värld började sörja och visa sin sorg på olika sätt. Jag var en av dom som inte vill tro att det var sant, jag ville tro att allt var en dröm. Nu har det gått ett år sen han gick bort och jag är fortfarande chockad över att han är död.
Och nu i höst kommer jag äntligen göra min hyllnings tatuering till honom. Jag har längtat så länge på att få göra den och i höst så kommer den att sitta på mitt skulderblad.

Michael Jackson efterlämnade vid sin död en värld i sorg. Han var en levande legend med rekordstora framgångar som kommer att stå sig för alltid. Inspirerad av storheter som James Brown, Fred Astaire och Gene Kelly förenade han det gamla Hollywoods magi med gatans danssteg och skapade musik-videon i dess morderna form. Hans musik berörde miljontals människor djupt och satte outplåniga spår i vår kultur. Han har varit en inspirationskälla för en hel generation artister från Justin Timberlake till Jennifer Lopez från Britney Spears till The Black Eyed Peas.
Med ett helt liv i rampljuset blev Michael Jackosn på flera sätt en kontroversiell person och många frågor kring hans liv och hans död är ännu obesvarade. Men nu, efter hans bortgång, hyllar man världen över en enstående karriär som varade i 40år och omfattade turnéer, rekordsäljande album och singlar samt insattser för välgörenhet som kom miljontals människor till del. Människan Michael Jackson lämnade oss alltför tidigt, men vi minns hans musik, som kommer att leva för evigt.
Han kommer att förbli The King Of Pop!

'Cause Something's Changed...

Något har verkligen förändrats... Men inte allt, jag kan fortfarande inte släppa dig helt. Jag har fortfarande kvar en hel del utav mina känslor för dig Z. Även om vi knappt pratar med varandra längre så har jag fortfarande starka känslor för dig. Jag försöker glömma dom, men det är inte så lätt att göra det.
Du har gått vidare och ja det här kommer göra ont att säga... Men du har gått vidare och skaffat dig flickvän. Och det gör så sjukt ont. Jag skulle göra allt för att få dig. Men jag börjar förstå nu att vi kanske inte är menade för varandra, fast du kom in i mitt liv som en skyddsängel när jag behövde någon som mest. Jag trodde verkligen att det skulle bli vi två. Men nu gör det bara ont att se dig.
Det som gör ondast är att sakna dig, och att inte kunna prata med dig som förut. Du fick mig att känna mig älskad, du stod vid min sida när jag mådde dåligt, du höll i mig så att jag inte föll. Men nu när jag faller så håller du inte i mig längre. Snälla håll i mig igen och stå vid min sida igen!
Jag försöker verkligen släppa dig och gå vidare, men det är så jävla svårt! Jag vill bara ha dig och ingen annan, det inser jag nu. Jag har verkligen försökt att glömma och gömma mina känslor men det går inte!
Du fuckar mitt huvud så förbannat mycket Z! Du har gått vidare och har flickvän, men ändå så fuckar du mitt huvud! Jag är så jävla dum att jag inte inser att det aldrig kommer att bli vi två.
We were never meant to be together!!!

Sjuk Natt...

Vi kom inte iväg till Erik idag, utan jag hamnade hemma hos Laura istället, vilket var riktigt mysigt. Vi lagade god mat tillsammans och satt och kollade på Sex And The City och massa annat skit.
När jag är hos Laura brukar jag alltid ta sista bussen hem som går vid 01:05, så när klockan närmade sig 00:45 så började vi göra oss iordning för att gå ner till bussen, Laura är alltid så snäll som följer med en ner till bussen. Hur som helt, vi står som vanligt och väntar på att bussen ska komma och jag står och är fullt upptagen med att smsa med Nikos, och så helt plötsligt så hör vi en smäll. Jag hoppar till och Laura säger "Vad fan va det?!" och vi båda två vänder oss om och ser hur en bil står i lågor och en kille/man springer därifrån.
Det första Laura gör är att ta upp mobilen och säger "Jag ringer 112!" och jag står med mobilen i handen och bara gapar och säger "Det är nog bäst!". Laura ringer larmcentralen och berättar vad vi har sett och dom skickar dit brandkåren och polisen. Jag missar sista bussen hem för jag kan inte lämna platsen pga att jag såg allt. Brandkåren kommer och vi visar dom bilen som vid det här laget har slutat att brinna och pratar med polisen som vill veta vad vi har sett.
Hade jag tagit bussen som gick en halvtimme tidigare hade vi aldrig sett det här och jag hade kommit hem ca 2timmar tidigare än vad jag gjorde, pga av att man blev vittnet till en anlagd jävla bilbrand! Så det har varit en sjuk natt för mig och Laura!

Ska Vi Eller Ska Vi Inte?

Erik vill att jag kommer över till honom med Laura, men jag vet inte riktigt om jag orkar, men det skulle vara sjukt kul om vi gick över. Plus att man måste försöka övertala Laura också... Har ni försökt övertala henne någon gång? Inte? Jag kan lugnt säga att det är inte det lättaste i världen att göra heller, man får dra i många olika trådar innan man lyckas om man nu gör det. Jag har försökt att locka med Oreo's, men jag vet inte om det funkar... Ni som känner Laura vet ju att hon är väldigt galen i Amerikanskt godis och Amerikanska Kakor, och hon har inte smakat Oreo's än, hon visste inte ens att dom fanns i Sverige, så jaa det försöker jag locka med, och ska se om det funkar.
En del avmig överväger verkligen att gå/åka över till Erik, men man ska bara få med sig Laura. Det är det som är det svåra problemet... Vi hade redan bestämt att vi skulle göra något idag, så vi får se vad det blir, om det blir av att dra till Erik eller om vi gör något helt annat... Det återstår att se!

Vattenkrig...

Igår så var det Sandras som vanligt, och vi var ett litet gäng som var där. Jag kom på den sjuka idéen om att vi skulle ha vattenkrig efteråt. Så vid halv 2 tiden i natt gick ett gäng på 5st tjejer ner till plaskdammen som vi har inärheten. Jag var först ner i vattenet och jag kan lova er att jag skrek inombords, för det var så sjukt kallt. Men vi hade sjukt kul, men två st ville inte var med så dom satt och kollade på och skratta åt oss istället. Men vi ska nog se till att dom är med på nästa vattenkrig, och att det kanske är lite varmare, för det var verkligen svinigt kallt!!

SÅ ARG!!!!

Jag kan inte beskriva hur arg jag blir på tröga människor!!!! JAG VERKLIGEN HATAR SÅNNA PERSONER!!! Dom fattar fan inget... Nu är jag arg för att det är en snubbe som säger att Sverige är med i VM bara för att Lagerbäck och Svennis är med i VM och tränar två andra länder!! HUR DUM FÅR MAN VARA!!! Asså shit, jag blir så arg på sånt! Och så när man säger att dom inte är med så säger person "Det var bara ett skämt ju". MAN SKÄMTAR INTE OM FOTBOLLS VM!!!!!!!!!!!! JÄVLA TRÖGA MÄNNISKA!!!

Sonisphere Here I Come !!!

FAN VAD NICE!!!! Jag ska jobba som funktionär på Sonisphere 2010! Trodde verkligen inte att jag skulle få göra det, men fick ett mail imorse där det stod att jag är antagen som funktionär. Fan vad kul det kommer att bli !!! Så den 7e Augusti på Stora Skuggan kommer bli en dag sent att glömma!

Sveriges Nationaldag!

DU GAMLA DU FRIA, DU FJÄLLHÖGA NORD. DU TYSTA DU GLÄDJERIKA SKÖNA!....
Idag är det Sveriges Nationaldag, och vi som bor i Sundbyberg firar den med att slänga ihop världens jävla drag nere på Golfänganar... Alla i Sundbyberg samlas och firar, olika artister kommer och sjunger, och vi har öl-tält och massa andra saker. I år är det Tommy Körberg och Alcazar som kommer att stå på scenen och sjunga. jag som sitter nyvaken i sängen ska snart hoppa in i duschen och duscha av mig natten och sen gå ner och sätta mig och min familj/vänner och fira lite tror jag. Jag menar det är ju ett sånt fint väder ute idag, så det är ett perfekt väder att jobba på sin bärnna lite.
Idag är en dag då vi kan vi stolta över att vara Svenskar utan att känna att vi tar skit från andra nationer som bor i Sverige. Idag kan vi gå och sjunga våran Nationalsång utan att bli kallade för rasister. Så jag tänker gå ut och fria min Nationaldag. Frågan är om du kommer göra det med?

Grattis Tone!!!!

FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN! FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN! FÖR HON HAR TAGIT STUDEEEEEENTEEEEEEN!!! FY FAN VAD HON ÄR BRA!!!!!!!!

Solat Hela Dagen!!!!

Idag så har jag och Laura bara softat i solen och försökt att jobba på våran bränna! Och det gick faktiskt riktigt bra, jag säger bara det att sololja hjälper jävligt mycket. Jag har väldigt svårt att få färg och det brukar ta flera omgångar med sol innan det ens syns på mig att jag har solat. Men inte den här gången, nu syns det att jag har fått färg och jag är jätte glad över det.... Jag menar man vill ju inte gå och vara blek på sommaren. så nu när det är vart och soligt så ska jag verkligen se till att vara ute så mycket som möjligt och bara njuta!

Seg Dag....

Det är en tråkig dag idag, är för seg för att göra något över huvud taget... Hatar sånna här dagar, men men vad ska man göra åt det, ska försöka komma iväg till Laura imorgon på dagen tänkte jag och sitta och sola med henne, ska prata med henne om det lite senare. Btw, nyaste bilden på oss två bjuder jag på i det här inlägget, riktigt fin bild på oss... Väntar även på att Hännie ska lägga upp bilder från i helgen så jag kan lägga upp dom i bloggen, det var verkligen en helg att minnas. Nää nu ska jag höra av mig till Laura och så om vi kan sola hemma hos henne imorgon på dagen.


Läsvärt
RSS 2.0