Städa, Städa, Städa!

Det blir till att städa satan idag, Min Farmor kommer på besök på Söndag och ska vara här i veckan (hon bor i Finland). Så dags att städa och visa att man har det snyggt, började visserligen med att plocka lite igår, men gav upp, så nu ska jag ta mig i kragen och städa till lite skön musik!

Thomas Fyller År Idag !!!

Idag fyller Thomas 21år!!! GRATTIS min underbara vän!!!

Krutan Ikväll!!

Kom hem för typ 30minuter från stan med Hännie... En riktig mysig stund i det härliga vår vädret! Mötte uppe henne på Plattan för att hon skulle till din sko och köpa ett par skor som verkligen var ORGAMS snygga. så jag var tvungen att också köpa ett par likadana fast i en annan färg såklart! Hännie köpte svarta och jag köpte Champange färgade! Asså tro mig dom var riktigt snygga (vilket nii kommer kunna se på bilden längre ner). Nää nu ska jag börja fixa mig inför kvällen, det blir Krutan som vanlig och träffa alla sköna människor, saknade er förra veckan så nu ska jag krama extra mycket på er idag kan jag lova!!Det Är Vår I Stockholm Idag!

Idag är det verkligen vår i Stockholm, ska in till stan och ta en fika med Hännie innan vi börjar fixa oss till kvällens Krutan besök. Jag vet inte riktigt hur jag ska orka eftersom jag är sjuk (jaa jag är sjuk igen...), men har halstabletter så det räcker och blir över, ska nog ta en alvedon innan jag drar mig in mot stan så att inte solen gör för ont att titta på. Nu måste jag börjar fixa mig lite smått för en underbar dag i på ett Café i satan med världens bästa Hännie!

Dags Att Förstå?

Du kommer att inse en dag att du saknar mig lika mycket som jag saknar dig, och då kommer jag kanske inte att ge upp allt för dig, och en dag kommer du att ångra att du inte tog chansen du hade.

Den enda känsla jag aldrig kommer att glömma är den känslan jag får när jag ser dig och när mitt hjärta hoppar över ett slag.

Jag visste att jag älskade dig innan jag träffade dig, jag har väntat hela mitt liv och nu har jag äntligen hittat dig.

När jag tänker på dig ler mitt hjärta, och det ler en hel del eftersom du alltid är i mina tankar.

Jag är kär dig i hemlighet, och jag kommer aldrig att hata dig! Du är den rätta för mig, och du vet inte ens om det, Jag älskar dig!

Jag Gjorde Ett Misstag...

... Och det är nu jag får betala för det. Jag visste att det skulle bli såhär, jag kände det på mig. Men ändå så sa jag inget. Jag skulle ha sagt samma sak till dig, då hade nog aldrig det här ha hänt. När du sa dom tre orden blev jag halvt stum, jag kommer ihåg vad jag sa "Vad sa du nu?.." och du sa dom tre orden igen, och sa att du började falla för mig. Men jag svarade dig inte på det.
Jag fattar inte hur jag inte kunde svara dig när du sa att du älskade mig, och började falla för mig för att du gilla mig.. Så sa jag bara efter en stund att jag gillade dig med. Hade jag sagt att jag älskade dig, vilket jag gjorde och gör så hade nog allt varit annorlunda. Det hade nog varit mitt namn som står där hennes namn står just nu. Jag ångrar det så jävla mycket idag att jag inte kunde säga "jag älskar dig med" utan jag var så jävla dum och sa inprincip ingenting.
Om jag nu hade sagt dom orden till dig.. Hur hade du då reagerat? Hur hade livet sett ut då? Hade du haft mitt namn där hennes står just nu? Hade du och jag levt lyckliga tillsammans? Det finns så många frågor, och det är nog bara du som kan svara på dom. Jag måste få ett svar på mina frågor. Men det som jag mest måste få vet är om det skulle ha sett annorlunda ut om jag hade sagt samma sak till dig. Det här plågar mig som bara fan, och jag får skylla mig själv helt enkelt.
Jag gjorde ett misstag... Och det är nu jag får betala för det.

Lycka!

Ni som är på bilden i detta inlägg ger mig lycka! Ni gör mig så otroligt lycklig. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna er. Men jag är tacksam över att ni finns vid min sida dag som natt. Vissa av er är min släkt men andra inte. Några utav er har jag känt så länge jag kan minnas. Jag tänker inte nämna någons namn i det här inlägget för ni som är på bilden vet vilka ni är, så det är inte nödvändigt att nämna era namn.
Utan er så hade inte jag varit något idag, utan er så hade jag inte klarat mig igenom allt, utan er så skulle jag gå under. Jag vill tacka er för att ni finns och för att ni ger mig lycka!
Hur fan skulle jag klara mig utan er?

Du Får Säga Vad Du Vill...

.. Men jag kommer inte att kunna släppa taget om dig. Så är det bara.... Jag har försökt och varit så nära på att lyckas med det, men så fort jag nästan har släppt taget om dig så kommer du alltid tillbaka. Så nu ger jag mig fan på att jag ska kämpa för dig! Jag kommer inte att ge upp, tro mig jag kommer kämpa så förbannat mycket för att få ha dig vid min sida!

Shopping Dags!!

Som jag skrev igår så är det dags för att shoppa med ett par tjejkompisar... Jag har suttit och funderat lite på vad jag ska köpa, eller jaa rättare sagt jag och Sandra har pratat om vad vi ska köpa.. Så jag tänkte att jag skulle skriva upp våra listor så nu får se vilket fantastiskt jobb vi har gjort!

Min Lista
 Skor (skopunkten)
 Svart eller Vit klänning (Gina Tricot eller New Yorker)
 Diadem (Gina Tricot eller Glitter)
 Lösnaglar (Kicks)
 Halsband (Glitter)
 Örhängen (Glitter)
 Hårspray (Klicks, Åhléns eller H&M)
 Sprumpbyxor, Leggins eller Tights (H&M)

Sandras Lista
Röd el Svart Klänning
Rosett som matchar klänningen
Lösnaglar
Strumpbyxor

Jag trodde inte att min lista skulle bli längre, men nog fan blev den det! Ser iaf fram emot shopping dagen!!

Snart Smäller Det!!!

Jag vet att uppdateringen har varit väldigt dålig... Men har haft så mycket att göra att jag totalt har glömt bort att blogga... Men nu så ska jag försöka ta upp det igen...

Den 3e April så blir det party på hög nivå. Vi kommer att fira 1år med karaoken nere på Sandras, och inte nog med det, så ska vi fira två födelsedagar också! Den 1a fyller nämligen Hännie 21år och den 3e fyller Björnie 21år! Så Hännie kom på den smarta idén om att slå ihop allt!
Så dagen innan ska jag och ett par tjejkompisar åka in till Kista och ha en heldags shopping (jag tror att det blir en heldag är inte riktigt säker), vilket betyder att ungefär 5-8 shopping galna tjejer kommer att befinna sig i Kista. Jag menar man måste ju se bra ut när vi firar så pass många saker som vi nu ska fira den 3e April. Så nu (eller senare) ska jag sätta mig ner och skriva upp vad jag ska köpa, ska bli kul att se hur mycket jag tänker handla och vad det kommer att kosta (visst man vet inte exakt hur mycket det kommer kosta med på ett ungefär iaf). Lovar att jag kommer att skriva upp inköpslistan för er! Nu måste jag kila, tiden rinner iväg. Ha det bäst!

Dagens Låt!

Det var ett tag sen jag hade Dagens Låt, men det är bara för att jag har inte direkt hittat en som just har varit Dagens Låt för mig... Men nu har jag gjort det.... Jag och Hännie satt och Youtuba lite och som snubbla vi in på en låt som Leona Lewis har gjort, och vi föll för den, den är riktigt bra... Så Dagens Låt blir Leona Lewis låt helt enekelt.

Leona Lewis - Take A Bow


Una ilusion...

No es amor, lo que tu sientes, se llama obsesion
Una ilusion, en tu pensamiento
Que te hace hacer cosas, asi funciona el corazon

Jag Måste Lätta På Mitt Hjärta...

Vill du att jag ska ljuga om det? Tyvärr så kan jag inte det... Du ÄR allt jag lever för, och det vet du om! Innerst inne vet du om det! Du har bara lagt undan det... Innerst inne så vet du att jag alltid kommer att älska dig för den du är. Det spelar fan ingen roll längre, det du gjorde mot mig innan allt blev som det blev kommer alltid att betyda allt för mig... Och det är det som får mig att hålla kvar i dig. KAN DU INTE FÖRSTÅ DET NÅGON JÄVLA GÅNG!
Förlåt, det är inte meningen att jag ska bli arg eller upprörd nu, men jag blir det för att du inte förstår hur jävla mycket du betyder för mig. Jag har sagt det så många gånger nu att jag har tappat räkningen, och varje gång jag säger det nuförtiden så känns det som att du inte lyssnar på det... Förut sa du alltid "Tack du betyder mycket för mig med ska du veta"... Varför kan du inte säga det till mig längre? Är det inte så längre? Eller ljög du bara för mig när du sa det? Jag vet iaf att allt jag någonsin har sagt till dig och kommer att säga till dig är 100% sanning! Jag vill bara så gärna ha dig hos mig, jag vill att du känner samma sak för mig.. Jag vill att du ska förstå att jag kommer inte att ge upp, jag kommer kämpa för dig!
Jag älskar dig, kan du inte bara förstå det? Du är den jag lever för och kommer alltid att vara det!

Dom gångerna vi har träffat varandra så har jag känt mig så perfekt... Inget kan få mig att sluta le, inget kan komma åt mig. För varje gång vi ses är jag LYCKLIG, ta inte den lyckan ifrån mig... Snälla? Du lovar mig att du ska komma hit, men det händer inte, så många gånger har du lovat mig... Och varje gång tror jag på dig, och jag hoppas så mycket att det gör ont.. Men kommer du? Nej... Jag blir lika besviken varje gång. Så den gången du säger att vi ska ses igen och det verkligen händer så kommer jag att bokstavligen att tappa min haka och bli stum. Det tror jag att dom flesta skulle bli. Så snälla, gör mig lycklig igen. Gör så att mitt hjärta ler igen och så att mina ögon glittrar så som dom gör enbart när jag träffar dig. Få mig att bli nervös, få mig att känna mig svag, få mig att tro att jag inte har kontroll över det. Förstå att du är den enda rätta för mig, och det kommer du alltid att vara. Jag kommer aldrig att kunna känna såhär för någon annan person. Och det har du mitt ord på. Du vet att jag skulle göra allt för att få träffa dig igen. Det är något jag verkligen står för. För mitt liv är inte helt utan dig, jag är inte hel utan dig! Så gör mig hel igen. När vi ses igen så kommer jag att tala om för dig exakt hur jag känner, och då får du säga vad du vill. Men jag kommer att berätta allt. Exakt hur jag känner, hur jag mår, vad jag vill ha... Och framför allt mina känslor för dig! Jag har sagt det så många gånder till dig, men den här gången ska jag få dig att förstå att jag verkligen älskar dig så mycket att mitt hjärta gör ont.. Just nu så skulle jag göra vad som helst för att få ha dig i min famn och få hålla om dig, eller att få ligga bredvid dig och bara känna att jag är trygg. Jag behöver din trygga famn Hjärtat, jag behöver verkligen den just nu. Så jag skulle kunna göra vad som helst för att få den just nu...Och det vet du om.Ett År Sen Jennie Dog...Idag är det 1år sen Jennie försvann från oss... Tiden har gått så ortroligt snabbt, jag kan verkligen inte fatta att det redan har gått 1år!

Livet är fortfarande inte samma sak utan dig, och det kommer nog aldrig att bli det... Vissa av oss har nog inte kommit över din hastiga bortgång, och vissa av oss vill fortfarande inte tro att det är sant.  Jag kan inte föreställa mig hur din mamma mår just nu, men på ett sätt så gör jag det, men kanske inte fullt ut.. Jag känner kanske inte samma sorg och smärta som hon gör... Men jag känner en del av den.

Idag är den 1år sen du lämnade oss, och jag minns den dagen om om den var igår... Jag minns orden som sas till mig, min reaktion och smärtan... Idag är en dag som kommer att var väldigt jobbig för oss. Jag kommer ihåg hur ledsna alla var när vi stod utanför din port, jag minns det så väl...

Jag önskar att det här aldrig hade hänt, jag önskar att vi aldrig hade mist dig. För jag vet att vi behöver ha dig hos oss... Men nu är du våran ängel som sitter på molnen och tittar ner på oss i en vit fin ängla klänning och med dina vita stora vingar... Du sitter där uppe och tittar er och ler mot oss. Vi vet att du håller ett öga på oss... Lova att aldrig slutar vaka över oss.

Vi saknar dig så otroligt mycket! Vila I Frid våran vackra ängel!R.E.A!!!

Igår var jag Hännie och Elin på R.E.A's smygpremiär på Hamburger Börs. Jag kan lugnt säga att jag det något av det roligaste jag någonsin har varit på! Jag säger bara att ni måste fan gå och se den förställningen för den var helt otrolig. man skrattar så att man gråter! Som sagt så var det smygpremiär igår och den riktiga premiären än på Torsdag så jag råder er att gå och se den!


Läsvärt
RSS 2.0