Inte Långt Kvar Nu...

Det kan man lugnt säga att det är, jag har bakat hela dagen med Teddy och skrattat riktigt mycket. Jag brännde dock sönder hela översidan av min högra han på ugnen, vilket inte var så jävla skönt! Så nu sitter jag här och väntar tills JULRADIO ska dra igång, det är inte alls lågnt kvar nu, det är bara ca 3timmar kvar! Kan inte bara klockan bli 00:00?

Nu Ska Det Bakas!

Igår så bestämde jag och Teddy att vi ska ha storbak idag! Så nu har jag städat hela köket (eller ja nästan hela köket). Så nu kan man baka hur mycket som helst där.
Just nu väntar jag på att Teddy ska höra av sig så jag kan möta upp honom och handla det vi ska ha. Jag har ingen aning om vad vi ska baka så det ska bli kul att se!

Christmas Edition!

Nu när det är Jultider så tänkte jag byta design på bloggen som bara kommer att gälla under December. Jag tjuvstartar lite med att lägga upp den redan nu.

Snart Är Det Jul !!!

Den underbara julen börjar närma sig, på Söndag är det första advent och då blir det den årliga adventsfikat med släkten. Och snart.. ja snart.. är JULRADION igång igen, lägntar tills den drar igång igen, för då börjar min julstämning att komma. Det är då jag låser in mig på rummet under 2dagar och pyntar hela mitt rum. I år kommer färgerna gå i rött/silver/guld/vitt, jag kommer även att ha ett pepparkakshus i rummet, en korg full med julgodis, clementiner, polkagrisar och massa annat gott som har med julen att göra.
Jag och mamma kommer göra den årliga ägglikören som är så populär bland familj, släkt och vänner, i år kommer vi även göra glögg. Vi kommer baka en hel del goda bullar, kakor, godis och massa annat. Som ni kanske märker så är julen VÄLDGIT viktig för mig, det är den viktigaste tiden på året enligt mig, och jag är som lyckligast då. När jag är klar med rummet så lovar jag att jag ska lägga upp bilder på det så att ni får se hur rummet blev.

Min Pärla!

Min älskade Pärla, vad ska jag ta mig till utan dig? Utan dig är jag inte samma perspn. Du är min bästa vän och du kommer alltid att vara det oavsett vad som har hänt eller kommer att hända. Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans, våran vänskap är otroligt stark och du vet att jag älskar dig högt!
Vad fan ska jag ta mig till utan dig, frågar jag mig själv ännu en gång.. Och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra utan dig. Du har fått mig att glömma saker och känslor jag inte vill ha kvar. Du får mig att le när jag helst vill gråta och du får mig alltid på bättre humör.
Du och jag har känt varandra i snart 16år, och jag kommer aldrig glömma första gången vi träffades. Redan då visste jag att vi skulle få en evig vänskap, en äkta vänskap med mycket kärlek och ovisheter. Man kan ju inte alltid vara sams när man är vänner, för en äkta vänskap behöver bråk. Men jag visste redan då att du alltid kommer att vara min bästa vän. Och de står jag kvar vid.
Jag kommer alltid att finnas här för dig, dag som natt, du behöver aldrig tveka på det. Jag finns alltid här för dig. Du är min pärla, och jag älskar dig! Ingen kan ta det ifrån dig, de lovar jag dig.
It's you and me against the world, remember? Och det kommer det att vara hela livet ut. Du ligger väldigt nära mitt hjärta och det kommer du alltid att göra. Du är min bästa vän och det har du alltid varit.
Jag Älskar Dig, Jennifer Stephanie Elfving, igår, idag, imorgon och i evigheter!
Helgens Resa...


Jag var ju som sagt i Lindesberg eller rättare sagt Morskoga i helgen med Hännie, Elin, Willys & Simon. Det var rikgit mysigt må jag säga.
När vi kom fram på kvällen så packade vi upp allt vi hade med oss, det vill säga, alla spel, filmer och singstar. Men när vi skulle koppla in singstar för att börja sjunga lite så fick vi problem med det, TV.n ville inte reagera på att själva PS-konsollen var inkoppla så Simon & Willys försökte få i gång det, till slut så gav vi upp...
 

Dagen efter vad de kubb som stod på menyn, jag och Hännie var i samma lag, det gick väl inte så där jättebra för oss, men kul var det iaf. Kan lugnt säga att det var ett riktigt mysig höst väder, kallt i luften men varmt i solen så som det ska vara på hösten. Höstmys på hög nivå!

Vi blev ganska så trötta efter kubb spelet så vi parkerade oss i soffan och fotöljerna för att kolla på lite film och ha en mys kväll, vilket gick bra till en början (som ni ser på bilderna) men sen.. jaa då hände det andra saker...

Vi började busa i stället och brottas med varandra, vi blev små barn igen kändes det som, men efter ett tag så återgick vi till vardagsrummet för att ha en mysig kväll med mycket skratt, sång och film, jag kan inte säga annat än att detta var verkligen en sjukt mysig kväll. Men helt underbara personer!


Längesen Man Såg...

Så nu har man laddat ner hela serien och filmen, så jag ska ta och kolla på det innan man ska sova. Helgen i Lindesberg var riktigt härlig, skriver om det imorgon har bara tagit det lugnt idag, men resan blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss men det gick bra iaf! Så bilder och allt kommer upp imorgon!

"Blogg Paus"

 
Ses på söndag !!!

Nu Drar Vi Till...

...Lindesberg!! Jag håller på att packa för fullt här hemma, för imorgon åker jag, Hännie, Elin, Simon och Willys ut till Lindesberg och spenderar helgen ute på landet. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg, något man verkligen behöver göra just nu. Bilder vet jag inte om det kommer att komma upp men det tror jag, Så jag får väl skriva av mig lite när jag kommer hem och berätta hur det var!

Movie Time!

Nu är det dags att lägga sig till rätta i sängen och kolla på lite film, det är det perfekta vädret till det just nu. Vet inte riktigt vad sja ska kolla på för filmer men det kommer jag väl på snart. Tror nog att det kommer att bli Disney, men är som sagt inte 100% säker.. Någon som har något film tips?

180st Ögonskuggor!!

 
(Finns inte så mycket mer att säga, än att jag väntar på att den ska bli beställd och ramla ner i posten. Men det lär ju ta ett litet tag, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur var det nu?)


Läsvärt
RSS 2.0