Bokläsning I Vinter..

I vinter blir det att läsa en massa böcker, och jag har fastnat för en författare vid namn Dean R. Koontz.  Jag tänkte läsa 8stycken av hans böcker nu under vinter, men har redan läst ut 2/8. Och det är Mörkret Faller (Darkfall) och Nattfrossa (Night Chills). Nu ska jag börja läsa Mr. Murder och se hur den är, dom andra två har varit riktigt bra.Mörkret Faller är riktigt bra bok, jag kunde verkligen inte släppa den när jag läste boken. Spänning från början till slut. Jag kan verkligen rekomendera den här boken till folk som älskar kusliga böcker som gör att man får kalla kårar längs ryggen.
Sätte Koontz skriver på gör att man lever sig in i boken. När man läser "Mörket Faller" så kan man lätt bli illaberörd av vad som händer, och man blir väldigt arg i vissa delar av boken. Och jag kan lova er att det händer en hel del.

-----------------------------
Nattfrossa var lite speciell att läsa, den var lite seg i början men den kom sakta men säkert igång. När man väl kommer in i boken och allt börjar att hända så sitter man fast i den. Man förstår inte hur en person kan göra så otäcka saker som han gör, han får folk att göra den han vill, han får folk att mörda, och han själv behandlar framför allt kvinnor som svin. Han tar kontroll över dom och gör exakt vad han vill med dom, han kan till och med låta kvinnans familj se på när han behandlar henne som skit.

Laura & Jag - The New Look

Igår så var man och klippte av sig håret och frägade det, Laura färgade underhåret med samma färg som jag har i hela håret just nu, det blev riktigt snyggt på oss båda två.. Så här har ni -

 

Stämmer Det Att...

JAA, det gör det fan! Jag läste nyss på Dagens Media att TV4 har köpt rättigheterna till Kanal5's sucsé program Big Brother, och att dom ska börja sända det i svensk tv 2011 igen. jag kan kanppt vänta! Det ska bli kul att se hur det kommer att vara nu när det har varit borta från sverige sen är det 2006? Det ska bli kul att se vad som kommer att hända och hur dom kommer att lägga upp allt. Jag kommer sitta bänkad! Kommer du göra det?

Dagens Låt!

Den här låten passar så jävla bra in på mig just nu så att det inte är sant! Jag har nog aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv förut, man kan väl säga att jag är på bristnings gränsen till att ge upp allt....

Within Temptation - All I Need


Grattis Alexander !

JA MÅ HAN LEVA! JA MÅ HAN LEVA! JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
JAVISST SKA HAN LEVA! JAVISST SKA HAN LEVA! JAVISST SKA HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA !!!!!!

Plus att det är....Mellan oss två idag!!!

60 Minuter...

... Är allt som krävs för att livet ska bli ett helvete. Jag vet, för jag är med om det. 60 minuter är allt som krävs.
Allt kan vara lugnt, och sen helt plötsligt bryter helvetet lös, under 60 minuter hinner man bli slagen fysikst och psykiskt, man hinner bli psykad och kallad för det ena och det andra. Under 60 minuter kan du bli så pass illa gjord av en syster och en pappa, plus systens pojkvän, man hinner bli hotad till livet, man hinner höra hur mycket folk hatar en och hur mycket dom kommer dansa på ens grav när man är död. Du hinner få ett utbrott som gör att du tappar kontrollen över dig själv, du gör saker du inte vill göra. Du går till attack för att försvara dig själv.
Du psykar tillbaka, du slänger glas och porslin i glovet.. du står och skriker tills du inte har en röst kvar, slår i dörrar och gråter. Du försvara dig själv med ord och knuffar. Du vill inte såra folk så som dom har sårat dig själv, men det gör du utan att du vet om det. Men du står på egna ben. Att stå på egna ben är starkt.

Men... Att gömma sig bakom sin pojkvän, och låta honom psyka ens syster är fegt och svagt!

Så Fina!!!

Jag fyllde som sagt 22år igår (eller ja för minde än 6timmar sen). Och jag fick världens finaste Champagneglas av min familj. Jag tycket verkligen om dom. Dom kommer få hedersplatsen i vitrinskåpet när man har hittat en egen lägenhet.
 

 
(Visst är dom fina!!)

22ÅR!!!

GRATTIS TILL MIG!!!!!

Vad Ska Man Säga?

Är lite smått besviken, jag kan inte fatta att jag fortfarande håller hoppet uppe om att du bryr dig. du säger att du gör det, men du bevisar inte det. Säg inte saker som du inte kan hålla. Jag har stått vid din sida till 110%. Snart så kommer inte jag att stå kvar vid din sida och då är det du som står med tårar som rinner ner från dina kinder och inte jag! Det är allt jag kan säga om det....

Äntligen Är...

Vampire Daries tillbaka!! Ikväll kommer dpm nya avsnitten att sändas på TV6, och jag kan knappt vänta tills klockan blir 20:00!! Jag har längtat så jävla mycket! Och äntligen är dom här! Så 20:00 kommer jag att sitta bänkad och kolla på Vampire Diaries! Frågan är om du kommer göra det?

Sååå Mysigt !!

Laura tipsade mig nyss om en riktigt mysig hemsida! Jag menar kan det bli bättre än det där? Nää jag tror nog inte det, så fucking jävla underbart! Jaa iaf om ni älskar ljudet av åskan och regnet. Så om ni gör det så råder jag er att gå in och kolla in hemsidan!

 
(Klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Grattis Jimmi !!!

JA MÅ HAN LEVA! JA MÅ HAN LEVA! JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
JAVISST SKA HAN LEVA! JAVISST SKA HAN LEVA! JAVISST SKA HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA !!!!!!

Helgen Som Kommer....

Helgen som kommer, kommer nog att vara rätt så stressig.. I alla fall på fredagen, jag kommer att vara helt död på måndagen, ta en titt på schamt så kommer ni att förstå...

 

Dagens Låt!

För några dagar sen så laddade jag ner Linkin Park's nya skiva, och jag verkligen älskade den. Men det finns en låt från albumet Minutes To Midnight som jag verkligen är helt galen i, den är så otroligt vacker så att det inte är sant. Och det är en låt som inte kan tro att det är Linkin Park som haf gjort. Så idag delar jag med mig utav den och tänker tillbaka på konseten dom hade i Sverige den 25/5-07, ett fucking jävla minne för livet!

Linkin Park - Hands Held High


2år Sen....

Det är 2år sen det hände. Idag är det 2år sen allt förändrades. Idag är det 2år sen du togs ifrån mig! Och jag har fortfarande svårt att förstå att du inte finns kvar hos oss. Det har gått för fort, det känns verkligen inte som att det har gått 2år. Jag hatar verkligen att leva utan dig. Du var för ung för att dras ifrån oss, du var bara 63år. Varför togs just du ifrån oss? Varför kunde du inte ha vunnit fighten mot cancern? Varför vann den mot dig? Kan du svara på det? Varför lät du den vinna? Varför lämnade du oss?
Du fanns alltid där när man behövde dig och du lyssnade alltid på en om man behövde prata ut. Du fanns alltid där, men nu är du borta. Vem ska nu lugna ner mig när jag inte vet vad jag ska göra? Vem ska nu lägga armarna om mig? Förstår du inte att jag behöver ha dig här hos mig?

När du dog så förändrades mitt liv, jag vet inte om du kan se det från himlen, men det har förändrats välidigt mycket. Jag är inte samma person längre. En del av mig försvann när du dog. Inte bara en liten del, utan en stor del. Jag är så arg och ledsen över att du lämnade oss. Varje dag tänker jag på dig och det gör så förbannat ont att veta att du inte kommer tillbaka. För om det är någon jag behöver så är det du. Du är min Mormor, och alla behöver sin Mormor vid sin sida.
Jag är så arg på mig själv, på grund av att jag inte kom och hälsade på dig mer än en gång när du var sjuk och låg på sjukhuset. Jag hälsade på dig EN gång, jag skulle ha hälsat på dig flera gånger och gett dig styrka! Sista gången jag såg dig var 4-5månader innan du dog. Och då ljög jag för dig när jag skulle gå. Jag klarade inte av att se dig så svag så jag sa att jag skulle på match för att jag vill därifrån. Men i själva verket orkade jag inte se dig svag och sjuk. Förlåt Mormor!

Idag är det 2år sen du dog, och jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Och för varje dag som går, så gör det ondare i mig, för saknaden gör så ont och är så stark att den sliter i mig. Jag önskar att du aldrig togs i från mig, för jag behöver verkligen dig, så otroligt mycket. Det finns många saker som gör att jag behöver dig, saker som jag bara kunde prata med dig om. Men nu finns inte du hos mig och jag kan inte prata med någon om det, så jag lagrar det i min själ. Att 2år kan gå så fort är inte snällt, det känndes som om allt hände igår.
Jag hoppas verkligen att vi ses snart igen, för jag håller ärligt talat på att gå under utan dig!
JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET OCH BEHÖVER HA DIG VID MIN SIDA!
Jag älskar dig Mormor, snälla kom tillbaka och säg att allt är en dröm!
Brist På Något Att Göra...

Jaa då, jag har suttit och lagt pussel sen 20tiden, man kan lugnt säga att jag har brsit på annat... Och jag har verkligen inte kommit långt heller... Har lagt alla kaneter och börjat smått på själva motivet, bra jobbat Emmz. Nää nu ska jag återgå till pusslet!Dagens Låt!

Jag vet att det var ett jävla bra tag sen jag hade Dagens Låt! Så nu tänkte jag lägga upp en låt som jag verkligen har fallit för riktigt hårt. Jag hörde den för första gången igår. Så helt jävla underbar låt!

Demi Lovato & Joe Jonas - Wouldn't Change A Thing


Pluttisen!!!

Den här personen betyder något så förbannat mycket för mig. Jag har känt honom i hur många år som helst och jag blir alltid lika glad när jag träffar honom eller pratar med honom. Han kommer alltid att vara en av dom personerna som betyder mest för mig, och jag kommer aldrig att sluta älska honom.  Jag menar, jag har liksom sett honom växa upp, och det är inte många från den tiden jag har kontakt med idag. Men jag kommer alltid att hålla kontakten med Pluttisen, eftersom han har ett stor och speciellt ställe i mitt hjärta.
Jag kommer aldrig att vända min rygg mot dig och gå åt ett annat håll, jag står vid din sida tills jag slutar andas. Jag kommer alltid att finnas här för dig, jag är bara ett samtal eller ett mess ifrån, tvivla aldrig på det.
DU BETYDER !!!

Fackeltåg Idag !!!

Idag är det Fackeltåg mot Rasismen i Sverige för oss som bor i Sundbyberg! Vi kommer att mötas klockan 17:30 i Hallonbergens Centrum för er som vill hänga med! Alla är självklart välkommna att gå med oss, visa ditt stöd mot Rasismen, visa att du bryr dig!!
SÄG NEJ TILL RASISMEN! Gör din röst hörd med oss! JAG KOMMER ATT VARA DÄR, KOMMER DU?


Läsvärt
RSS 2.0