Nu Är Det Dags För...Kungarna Av Tylösand!

Nu ska jag sätta mig och kolla på Kungarna Av Tylösand, det måste nog vara en utav dom mest sjukaste programen jag någonsin har kollat på, men ändå så har jag fatnat för det.
Rang som tyvärr lämnade programet i förra veckan tyckte jag bäst som, jag fattar inte vad alla hade emot honom i huset, det var inte han som var problemet om man säger så. Men som sagt nu ska jag ta och kolla på den 4e avsnittet och ser vad det är för galenskap som händer idag.

Otroligt Söt Bild

Var bara tvungen att dela med mig av denna bild på oss, riktigt söt faktiskt. Den är tagen medans vi väntar på tåget och vi alla är väl inte fullt nyktra på bilden, sjukt underbar kväll och ett minna för livet!

Byta Design...

Det kanske är dags för mig att byta Design på min blogg eller rättare sagt det är dags att byta design på min blogg... Men jag har ingen aning om vad jag ska ha för något. Jag sitter och gör designer åt andra personer och dom blir hur bra som helst, men när jag ska börja göra min så tappar jag idéer och det blri inte alls bra. Låter konstigt men sant..
Jag gillar färgerna jag har, så det blir väl att stanna kvar vid denna färgskala. Det är liksom headern som skapar problem för mig. Vilket den inte borde göra.
Nää nu ska jag återgå att fixa med Claesson's design, vem vet jag kanske kommer på något under tiden..

Laura Blir Stor Idag !!!

JA MÅ HON LEVA! JA MÅ HON LEVA! JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
JAVISST SKA HON LEVA! JAVISST SKA HON LEVA! JAVISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA !!!!!!

25/5 - 07 - En Dag Man Minns !

LINKIN PARK'S FÖRSTA BESÖK I SVERIG! Det är inte många som kan säga att dom har sett Linkin Park i Globen, men jag kan säga det. JAG VAR PÅ LINKIN PARK'S FÖRSTA KONSERT I SVERIGE - STOCKHOLM - GLOBEN 25/5 - 07!
Helt jävla underbar konsert! Får fortfarande gåshud när jag tänker på den konserten, det var verkligen en upplevelse!

Det Är 9år Sen Världen Stannade Till....


Idag är det exakt 9år sen 11 september-attackerna var. Jag minns fortfarande exakt vad jag gjorde vid den tiden. Det var en tisdag och jag hade nyss kommit hem från skolan, slår på tv:n och ser sändningarna från New York, jag trodde inte att det var sant!
När man kom till skolan dagen efter var första lektion Sammhällskunskap med Hans, han springer in i klassen och skriker "ÄR DET NÅGON SOM KAN BERÄTTA FÖR MIG VAD SOM HÄNDE IGÅR!?" och hela klassen ställer sig upp och börjar skrika en massa olika saker som "WTC", "USAMA BIN LADEN", "FLYGPLAN", "RASA", "NEW YORK", "DÖDA PERSONER" (det gick verkligen inte att höra vad vi sa för alla skrek i munnen på varandra).
Jag minns allt så väl, jag minns hur hela lektion var och hur hela kvällen innan var. Alla ord som sades och som skrevs.
Det här en en dag som vi alla kommer ha med oss livet ut, eftersom det var en sånt stort attentat, Att nästan 3000 personer behövde mista sina liv och att över 6000 personer blev skadade på grund av hatet gör mig illamående... Jag förstår inte hur ett sånt stort hat kan leda till att man bestämmer sig för att kapa 4st flygplan och förstöra 100.000tals människor liv?.. Idag är det exakt 9år sen det hände..
Den 11 September 2001 mellan klockan 08:46 – 10:28 (UTC –4) så stannade världen till, och greps av panik. Den här dagen förstörde många människors liv.
Idag är det en dag som vi ska HEDRA och MINNS alla personer som dog i attackerna! Lika väl det som hände vid Pentagon och det som hände vid Somerset County i Pennsylvania.
11 september-attackerna handlar inte bara om World Trade Center attacken, utan dom andra också, det är lika hemsk. Men eftersom det var mest personer som dog vid World Trade Center så tänker man automatiskt på det.


VILA I FRID ALLA 2 986 PERSONER SOM MISTE LIVET UNDER ATTACKERNA!


Läsvärt
RSS 2.0