Jonas Ernelind Är Död...


.... Vi har förlorat en utav våra bästa handbollsspelare, han förlorade kampen mot sin cancer...
Mina tankar går till hans familj och nära samt kära.
Må Han Vila I Frid!
Äntligen Har...

Börjat igen!!! Så som jag har längtat efter att se det underbara huset igen! Igår så var det premiär och insläpp av deltagarna i huset, vissa var ja... lite udda om man får säga det. Vi har ett par i huset som ska vara singlar där, en transsexuell, några dryga personer och några blåsta. Det är som det ska vara helt enkelt! Ikväll så kommer jag att sitta och kolla på "första" dagen i huset, försöka hitta en favorit,,,

Jag Kommer Nog Kunna Glömma Dig!

Jag måste hitta ett sätt att glömma dig! Jag kan inte gå och må dåligt på grund av dig hela jävla tiden! Det tar på mina krafter som fan, och det gör galet ont! JAG MÅSTE GLÖMMA DIG!!! Du krossa mig, du fick mig att må skit, men nu är det min tur! Jag lovar dig att det kommer inte att bli lätt, men jag kommer göra allt jag kan för att lyckas!

Grattis Bästa Bror!


JA MÅ HAN LEVA! JA MÅ HAN LEVA! JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!! JA VISST SKA HAN LEVA! JA VISST SKA HAN LEVA! JA VISST SKA HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!!! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!!!

Syster Älskar Dig!
Ojdå...

Här har det då varit tyst ett tag, har bara inte haft tid eller ork till att skriva känner jag. Men det ska nog bli ändring på det, kommer snart igång igen tror jag nog.

En Speciell Person...

Han är väldigt speciell och betyder otorligt mycket för mig. Vi har varit vänner i ungefär 6år nu, och jag hoppas att vi kommer att vara vänner längre än så.
Vi började lära känna varandra i gymnasiet, där vi gick i samma klass. Till en början undrade jag vad det var för en lirare som började i min klass (han började i mitten av första året), och ska jag vara ärlig så gillade jag inte honom så värst mycket i början (och det tror jag att han vet om). Men allt ändrades när vi hamnade i samma grupp på EO:n (Estetiska Orenteringen), vi började prata med varandra och kom väldigt bra överrems. Jag hade verkligen så fel om den här "liraren", han var ju riktigt härlig och otroligt trevlig. Vi börjad att umgås allt mer i skolan och började sakta att bygga upp en väldigt bra början på en riktigt fin vänskap.
Våran vänskap började växa och bli allt starkare för varje dag som gick, och jag tror nog att vi har skapat en väldigt speciell vänskap som kommer att hålla ett bra tag, jag menar den växer ju fortfarande.

 Jag skrev tidigare att han var speciell (eller rättare sagt började med att säga att han var speciell) och det är han verkligen. Det som gör att han är det, är hans personlighet och hans hjärta som är gjort av guld. Han accepterade mig för den jag var/är och ser mig som den jag var/är. Han har aldrig sett mig på något annat sätt. Han behandlar mig som han behandlar alla sina vänner.
Jag har en väldigt stark känsla om att vi kommer att bygga upp våran vänskap till en nivå som kommer att vara svår att krossa.
Nikos Triantafilloy, du är en utav dom som jag vill ha med mig hela livet ut. Du är så otroligt underbar och jag har aldrig tråkigt med dig. Jag hoppas verkligen att vi kommer vara vänner för livet.Bruno Mars Feber!!!

Boy: "I'll catch a grenade for ya."
Girl: "AWWWW"
Boy: "I'll jump in front of a train for ya."
Girl: "AWWWW"
*Boy pulls out earphones* "Can you stop saying awww im listening to Bruno Mars"

Så klockren, det är inte bara jag som har Bruno Mars feber tror jag!

Jag Har Varit Duktig Idag!

Idag när jag vaknade vid 8tiden, så låg jag och drog i sängen som vanligt. Jag älskar att ligga och dra i sängen och verkligen bara få ut all sömn i kroppen, jag låg och funderade på vad man skulle ta och göra idag... Då jag sätter mig upp i sängen och kollar ut i rummet och är trött på bilden jag ser.. Ett stökigt rum, julpynt som fortfarande hänger kvar (det är februari!!!).
Jag säger tyst för mig själv att det kanske är dags att städa och kanske ta bort alla julsaker och sen hålla rummet rent så det slipper bli en rövarkula hela tid. Med Bruno Mars på högsta, moppen i ena handen, dammsugaren runt halsen och hinken i andra handen går jag in och stor städar rummet, och se på fan vad fint det blev, nu ser man mitt golv och mitt skrivbord igen, och jag skäms inte över att mitt rum ser ut som hej kom och hjälp mig när jag har vänner över på besök!

Dejt Med...

Det stämmer, på lördag så har jag en dejt med Sandra! Det var länge sen vi hade en heldag tillsammans så nu är det dag att ha det!
Vi får se vad vi hittar på men något kul lär vi hitta på det gör vi alltid, så det är inget jag oroar mig för. På kvällen vet jag iaf att vi ska svänga ner och våld gästa Vicky på Sandras och kolla till läget lite. Vem vet vi kanske träffar på Isak där och har det trevligt med honom och skrattar som vanligt.
Så på lördag är det Date med Sandra som gäller för
min del, det kan ju hända att det är fler som följer
med och umgås med oss, det har vi nog inget emot. 
Jag vet en sak som är säker i alla fall, jagoch Sandra kommer att spela sönder Bruno Mars, han är bara för jävla bra! Är helt besatt av han låtar och hans röst! Jag blir fan kär i honom när jag lyssnar på hans låtar, och dom får mig att tänka lite extra på en person (inte Z). Så det är en sak vi kommer att göra, lyssna på Mr. Bruno Mars på högsta!

(p.s jag är så himla nöjd med min nya design! Tack till mig själv!)

Designen Har...

...Tagit sin form och är helt klar nu, Det var på tiden att jag la ner lite extra tid på min egna design. Jag är fortfarande "nybörjare" på att fixa och dona med bloggar, men jag börjar sakta men säkert lära mig själva "språket". Så man får väl se hur de blir när man kan alla om design.


Läsvärt
RSS 2.0