Åka Till Kista & Solna Med Laura!

Sitter just nu och väntar på att Laura ska bli klar så att vi kan åka till Kista och fixa hennes ärende hon ska göra det där. När vi är klara med det så ska vi åka till Solan och besöka Lillagatan! Jag ska kolla vad Richard ska ta för min MJ tatuering. För jag känner verkligen att det är dags att göra den nu. Men jag tror nog att jag kommer att göra något innan den, vem vet jag kanske gör den idag, han har ju drop in, så har han tid så tänkte jag faktiskt ta och tatuera mig (tror jag iaf). Nää nu ska jag pusha Laura lite så att vi kommer iväg någon gång!

Dag 30 - Om Jag Vann 1Miljon!

Om jag vann 1miljon så skulle jag först och främst tappa hakan tror jag. Jag skulle nog inte tro att det var sant till en början, men när det hade sjunkit in så hade jag nog satt mig ner och planerat min jorden runt resa, som jag har velat göra nu ett bra tag! Sen skulle jag självklart skänka en massa pengar till välgörenheter runt om i världen (vilka vet jag inte).
Jag skulle även ta körkort (fast jag är lite små rädd för bilar) och köpa en bil såklart (självklart en Volkswagen Passat CC). 
Gud vad mer skulle man göra för 1miljon? Det är svårt att komma på allt så här, men jag tror nog att jag skulle göra en Make-over också med mina närmsta tjejkompisar och kanske åka på en sol och bad semester med dom, bara ha en underbar resa med mycket skratt och bransligheter. Och då passar ju verkligen dom närmsta tjejkompisarn in, för vi kan verkligen skratta och vara barnsliga.
Hmm, jag har slut på idéer, men kommer jag på något mer så lägger jag in det i inlägget såklart!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 29 - Min Favoritplats

Oj, det här var riktigt svårt... Favoritplats.. Nu ska vi se här. Det enda jag kan tänka på är den platsen jag går till om jag bara vill vara ifred eller sitta och rensa mina tankar. Och det är kyrkogården, det kanske låter konstigt men jag blir väldigt lugn av att sitta där och bara tänka. Men jag skulle inte säga att är min favoritplats (för jag tror inte att jag har ett ställe som är så speciellt som gör att det blir till en favoritplats), för jag är lite små rädd för kyrkogården, det ligger ju faktiskt döda människor där, många utav dom har legad där i 100år om inte mer (?), så jag har ju en stor respekt för den platsen. När jag sitter där är jag väldigt noga med att mobilen är på ljudlös och att jag inte svär, det är ju faktiskt en helig mark. Jag går faktiskt rätt så ofta till kyrkogården för att just ensa mina tankar, men jag går också dit för att hedra mina nära och kära fast jag är rädd för kytkogården.
För mig är kyrkogården en plats där man kan få ut sina tankar och känslor, så behöver nig bara vara för er själva och få ut allt ni har inom er, så gå till kyrkogården och sätt er där och ta tag i er shälva, de brukar faktiskt hjälpa.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Helg = Sång!

Plattången ligger på värmning och musik spelas på nästa högsta volymen, håller på att göra mig iordning inför ikväll, ska iväg och sjunga lite med dom bästa! Det var ett tag sen nu man gjorde det så får se hur de går.
Jag kanske borde testa någon ny låt om jag vågar, har lite svårt att testa nya låtar utan att ha sjungit igenom dom ett antal gånger, så vi får se hur det går. Vem vet jag kanske får Sandara att sjunga med mig eftersom att hon sjöng karaoke i Turkiet när hon var där, så ska se till att hon sjunger lite. Haha man ska aldrig berätta för mig att man har sjungit fast man inte tycker om det för jag brukar använda det mot en ;).
Nu ska vi se här, jag ska ha spikrakt hår idag, vet inte om jag ska ha lugg eller ej, det komm jag på sen, men jag vet dock att jag ska ha världens volym i håret, om jag lyckas få det. Nä nu kanske jag ska fortsätta göra mig iordning innan platttången bränner igenom träskivan och inanna Hannah ringer och frågar mig hur det går (har en känsla över att hon kommer ringa vilken minut som helst).

Dag 28 – Det Här Saknar Jag....

Det finns mycket här i livet som jag saknar. Alla mina nära och kära som har gått bort, vänner man tappat kontakten med osv... Men det jag saknar för det mesta är att vara den starka personen som jag var förut, innan allt började hända.
Jag var så otroligt stark inom mig och brydde mig inte om vad folk sa eller gjorde mot mig, för jag visste att jag var en bättre person, så jag lyssnade helt enkelt inte på folk. Men nu efter allt som hänt (då menar jag med att mista min Mormor, 2 vänner, min Gudfar och min Gamla Mormor i finland på bara 5 månader) så har jag blivit mycket svagare och börjat tro mindre på mig själv. Istället för att att stå för den jag är och stå för det jag säger så har jag krypit in i mitt skal och blivit rätt tystlåten av mig (iaf om vi är flera personer som umgås), jag är rädd att säga fel saker och bli tagen på fel sätt. Så jag saknar att vara den starka personen jag en gång var. Jag får väl hoppas på att jag hittar tillbaka till henne.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 27 – Min största rädsla...

Emsamhet... Det är något som skrämmer mig riktigt mycket. Jag hatar att vara ensam och mår riktigt dåligt av det. Att tänka på ensamhet gör mig rädd, att sova ensam är det värsta jag vet. Det kanske låter fånigt, men ensamheten är min största rädsla, och de kommer den alltid att vara.
Det är svårast att möta rädslan om nätterna eftersom det är då jag verkligen behöver någon vid min sida, Vissa nätter (nästan alla) är sömnlösa nätter, har jag tur så sover jag 2-3timmar (vilket är väldigt lite). Ensamhet kan vara en dydter plats, ag menar har man ingen i sitt liv så kan den göra en galen. Min ensamheten jag är rädd för är inte så, utan det är mer tanken på att få leva ensam resten av sitt liv...

Sen ska jag väl kanske tillägga att jag HATAR CLOWNER OCH ÄR LIVRÄDD FÖR DOM!!!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 26 - Vad Finns I Min Väska?

Ja vad finns egentligen i min väska när jag väl har den med mig? Det tänkte jag faktiskt ta och berätta för er nu (kanske lägger upp bilder sen om jag har tillgång till en kamera).

Detta finns i min väska under en vanlig dag:
 √
2st necessärer (en för mitt smink och en för alla nagelprudukter jag har)
 √ Ett par skor (spelar ingen roll om det är fest eller inte, fötterna som man vara rädd om)
 √ Tuggummi (alltid lika gott att gå och tugga på något sött)
 √ Halsbrännetabletter (faktiskt så har jag det i väska, får ofta halsbränna så då är det lika bara att vara förberedd)
 √ Mitt pass (mitt legitimation har gått ut så passet får ligga där tills jag förnyar det)
 √ Hårborsten (har man en bra hårdag bör man se till att det är en bra hårdag hela dagen)
 √ Hårspray, toffsar/hårnålar (ett måste för min del, att håret ser bra ut)
 √ Handkräm (iaf nu på vintern, får rätt torra händer under den kalla vintern)
 √ Parfym/Bodybutter (Lukta gott är alltid ett plus i kanten)
 √ Deodorant (lukta svet? NEJ TACK)

Detta finns i min väska under en helg:
 √ 2st necessärer (en för mitt smink och en för alla nagelprudukter jag har. Så vardag eller ej, så ligger alltid mina necessärer i väskan)
 √ Ombyteskläder (Rätt var det är om man sitter hos en vän och bara ska ha en lugn kväll så kan någon ringa och säga att det är fest någonstans, då är det bra att ha med sig andra kläder)
 √ Ett par skor (om det är fest och manblir lite för rund under fötterna är det bra att ha med sig skor man kan gå hem i)
 √ Mitt pass (om något skulle hända är det bra att ha med sig det, oavsett vardag eller ej)
 √ Hårborsten (ett måste som sagt)
 √ Hårspray, toffsar/hårnålar (ett måste för min del, att håret ser bra ut)
 √ Parfym/Bodybutter (Lukta gott är alltid ett plus i kanten)
 √ Deodorant (lukta svet? NEJ TACK)
 √ Alkoholen (om det nu är så satt man ska på fest så har jag alltid min alkohol i väskan, för då vet jag var jag har den)

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 25 - Detta Får Mig Att Må Sämre

Det som får mig att må sämre är när folk trycker ner mig och gör så att jag känner mig mindre värd. Det är väl det enda som får mig att må sämre, jag menar, vad är värre än att bli nertryckt och kränkt? Typ inget! Så det får bli det. Ett kort och enkelt inlägg helt enkelt!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 24 - Detta Får Mig Att Må Bättre

Det finns rätt få saker som får mig att må bättre, men en sak som alltid hjälper mig och får mig att må bättre oavsett vad som har hänt är min musik. Jag kan vara hur arg/ledsen/nerstämd som helst, men varje gång jag lägger mig i sängen och drar på musik (som jag för övrigt inte kan leva utan) så blir allt bättre.
En speciell låt vid ett speciellt tillfälle är allt som behövs för att få mig att må bra igen. Men ibland kan det krävas mer än bara en låt, ibland finns känslan som gjort att man mår sämre kvar och då krävs det för mig att jag ligger i timmar i sängen och bara lyssnar på musiken och får ut mina känslor, ibland så gårter jag bara för må bättre och få ut allt, och då är sorliga låtar det bästa som finns. Och den senaste tiden är det just dom sorliga låtarna som har spelats från mina högtalare, jag kanske inte har mått så bra dom senaste månaderna (har en person att tacka för det, och han vet verkligen vem han är. Jag behöver bara säga du var mitt allt, och då vet du vem du är) och musiken verkar vara rätt så hopplös just nu, men det ska nog gå över snart och bli bra igen.

Jag kanske tappar tråden lite nu, men det struntar jag i, för jag vet att jag har varit en bitch mot dom flesta den senaste tiden och blivit sur för det minsta lilla, och det har gjort att jag har blivit elak mot den personen. Det är verkligen inte jag, jag är inte en sån person som skäller ut folk för små saker och blir elak, men igår insåg jag att den här personen som får mig att må som jag gör, han har gjort mig till en sämre person. Så till alla som jag har varit elak mot och bara skällt ut för ingenting vill jag säga förlåt till. För ni vet att det är inte den rätta jag.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 23 - Min Favoritserie

Jag har flera favoritserier som One Tree Hill, The Vampire Diaries, The OC, CSI (alla CSI serierna), Bones, NCIS och Prision Break. Men den som är min absoluta favoritserie av alla jag skrv nyss är ONE TREE HILL. Jag verkligen älskar den serien och tycker mer eller mindre om alla karaktärer som är med där, visst det finns väl vissa man tycker mer om.

One Tree Hill handlar om Lucas och Nathan Scott är halvbröder, men de lever väldigt olika liv. De har aldrig känt vid varandra och vill inte göra det heller. Lucas lever ensam med sin mamma Karen eftersom brödernas pappa Dan lämnat dem innan Lucas blivit född. Karen äger ett eget café och det är det de livnär sig på.

Nathan
lever ett ganska lyxigt liv med pappa Dan och mamma Deb i ett stort fint hus. Han är stjärnan i skolans basketlag Tree Hill Ravens men pressas hårt av sin pappa som själv var en stor talang när han var ung.
Hade det inte varit för hans beslut att inte rehabträna sitt skadade knä hade han säkerligen haft ett antal år av professionell basketboll bakom sig, detta ångrar han mest av allt i sitt liv och försöker leva det genom Nathan. Senare i serien så händer något som gör att Nathan och Dan blir väldigt osams. En dag händer något som gör att de inte längre kan undvika varandra och som också kräver att de kan komma överens med varandra. Serien handlar även om Lucas och Nathans liv där Peyton, Brooke, Haley är inblandade. Samt farbron Keith och mamman Karen.

Jag är som besatt när det kommer till One Tree Hill och verkligen älskar den serien. Om jag ska vara ärlig så är mina favoriter Naley (Nathan & Haley), och har varit det enda ifrån början. Nää nu blev jag sugen att kolla lite bästa serien!


(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 22 - Min Favorritfilm

Jag har 3st favoritfilmer (men egentligen blir det 14st eftersom det är flera uppföljningar). Och det är Twilight, Fast And Furious och Pirates Of The Caribbean. Men om jag måste välja en och skriva om så får det bli:Jag är helt galen i Fast And Furious filmerna pga av allt som händer i dom, plus att det är två grymt bra skådespelare som för den delen och ser sjukt bra ut (så det är ju ett stort plus i kanten).
Och vi ska inte tala om bilarna som är med i filmerna! Jag säger bara en sak: GE MIG BILARNA! Jag menar, hur snyggt stylade är dom inte? Men åter till filmens helhet.

I The Fast And The Furious (som är 1a filmen av 5) får du följa en polis vid namn Brian O'Conner (Paul Walker) infiltrerar Los Angeles streetracing-gäng för att avslöja en brottshärva. En serie stölder där Lastbilar kapas utreds. Spåren leder till ett streetracegäng. För att komma åt gänget måste Brian gå undercover. Han börjar med att bevaka ett cafe som drivs av gängledarens Dominic "Dom" Toretto (Vin Diesel) syster Mia Toretto (Jordana Brewster). På nattens streetrace så tar Brian en chans och tävlar för att förlora sin bil. Brian lyckas ändå komma in i gänget då han räddar Dom från Polisen. Innifrån streetracegänget försöker Brian hitta bevis som kan binda gänget till de många stölderna men blir mer och mer involverad och klarar snart inte av att hålla isär uppdraget från sina privata intressen.

I 2 Fast 2 Furious (som är 2a filmen av 5) återvänder ser vi den tidigare polisen Brian O'Conner, vilken slår sig ihop med sin kompis Roman Pearce (Tyrese Gibson), en tidigare fånge. Duon transporterar en sändning av svarta pengar för den skumma internationelle återförsäljaren Carter Verone (Cole Hauser), medan de arbetar tillsammans med den hemliga agenten Monica Fuentes (Eva Mendes) för att störta Verone.

I Fast And Furious: Tokyo Drift (som är 3e filmen av 5) får vi följa den dömde streetraceföraren Sean Boswell (Lucas Black) försöker börja ett nytt liv på andra sidan jorden, men hans passion för racing gör att han hamnar på kollisionskurs med den japanska undre världen. För att överleva måste han lära sig att bemästra drifting - en ny form av racing där man i hårt trimmade och utstyrda bilar, med dödsförakt utmanar tyngdlagen genom hårnålskurvor i jakten på den ultimata kicken. Med fler halsbrytande stuntscener och pulshöjande racingsekvenser än någonsin bjuder The Fast and the Furious: Tokyo Drift på en hisnande racingupplevelse!

I Fast And Furious (som är 4e filmen av 5) Efter en lyckad kapning av en bränsletransport i Domenikanska Republiken så är Dominic Toretto (Vin Diesel) en internationellt efterspanad brottsling, han känner sig tvingad att lämna sitt gäng och sin flickvän Letty (Michelle Rodriguez). Efter att via ett samtal från sin syster Mia (Jordana Brewster) fått reda på att Letty har blivit mördad återvänder han till Los Angeles gator och börjar där att gräva i sin flickväns död. Spåren leder honom till Los Angeles street racingvärld och han möter där igen sin gamla vän och fiende Brian O'Connor (Paul Walker). Nu börjar en kamp på liv och död där Brians och Dominics samarbete blir nödvändigt.

Den femte filmen som kommer heta Fast Five kommer att komma ut på bio här i Sverige den 26maj, så då kan ni ju gissa vart jag kommer att sitta!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 21 - Ett Ögonblick Jag Aldrig Glömmer

Det måste nog ha varit den dagen då jag satt bakis och helt seg i soffan då min telefon börjar pipa av att jag får ett sms av Z, där han skriver att han är i Stockholm vid en tidpunkt och gärna vill träffas. Jag flyger upp ur soffan springer in i mitt rum, sedan in i badrummet för att slå på duschen, samtidigt som jag sms:ar Hännie för att få lite exktra stöd och mod. Om man säger så här jag hade ungefär 1½timme på mig att duscha och sminka mig och jag brukar göra sånt på 3timmar (jaa jag är väldigt seg av mig när det gäller sånt).
Hännie erbjöd sig att hjälpa mig att fixa mitt hår så att jag kunde sminka mig samtidigt så att allt kunde gå lite fortare, så jag spinger ut med en handduk i håret för att Hännie ska hjälpa mig (det var då hon bodde två portar från mig). När vi sitter hos henne och håller på att göra mig iordning så får jag ett till sms av Z där det står att han är i Stockholm lite tidigare än vad han trodde, då fick jag ärligt talat panik! JAG VAR HALVKLAR, och var tvungen att gå om 5min för att hinna med den tunnelbanan som skulle ta mig in till Stan.
Som tur är hinner jag fixa mig, ta mig till den tunnelbanan jag måste ta, och jag hinner in varva ner (lite i alla fall). När jag sitter på tåget in så ringer han mig och vi bestämmer plats där vi ska ses.
När jag kommer fram och går mot platsen så slår mitt hjärta hårt i mitt bröst, och när jag äntligen ser honom så slår det ännu hårdare. Jag var lycklig den dagen, därför är det ett ögonblick jag aldrig glömmer.

Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 20 - Detta Ångrar Jag!

Det finns många saker jag ångrar här i livet. Men det jag ångrar mest just nu är att jag inte sa en speciell sak till Z. Hade jag sakt det jag ville säga och inte valt ett annat ord, så hade det kanske inte varit så som det är idag mellan oss. Hade jag bara sagt det ordet jag ville säga så hade det kanske varit som de var då. Kan verkligen ett litet ord ändra på allt (jag hoppas verkligen inte det)? Så att ni ska förstå vad jag pratar om så lägger jag ut vårat telefonsamtal vi hade.

Jag: Hej Hjärtat!
Z: Hej Snäckan! Vad gör du?
Jag: Inte mycket, la mig nyss. Du då?
Z: Okej, nä jag är på fest, jag tänkte bara ringa och fråga om jag kunde ringa dig när jag är på väg hem?
Jag: Ja då det är klart att du kan göra, svara alltid när det är du som ringer, det vet du.
Z: Vet du hur jävla underbar du är? Vet du hur mycket jag älskar dig gumman!
Jag: Vaa? Vad sa du?
Z: Jag älskar dig.. Ärligt, jag börjar faktiskt att falla för dig.. Jaa, jag älskar dig!
Jag: Jag gillar dig med, väldigt mycket!
Z: Kan inte vi bara ligga i en missionär och ha det så mysigt man kan ha det och bara viska i varandras öron hur mycket vi tycker om varandra?
Jag: Det är klart att vi kan det! Alltid, det vet du! Men du, är det här ett samtal som vi måste prata om imorgon?
Z: Aaaaw, vad söt du är Snäckan! Nej det tror jag inte att vi behöver göra, men jag ringer dig snart igen.. Puss!!!

Han sa "JAG ÄLSKAR DIG!" och jag svara med "Jag gillar dig med, väldigt mycket!". Jag ville säga att jag älskar honom, men jag sa gillar istället! Hur dum får man vara?! Kan verkligen ett ord förändra allt?

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 19 - Barndoms Minne.

Det här med barndoms minnen är rätt roliga. Det finns mycket jag har gjort under åren och mycket jag kan skriva om. Men vad ska jag välja mellan allt man har gjort?
Jag har varit uppe i sälen ett antal gånger med min familj, vänner och släkt. Jag har även varit mycket i Finland eftersom jag är halvfinsk. Eller ska man skriva om alla pulka-dagar man har haft? Det är riktigt svårt att välja ett barndoms minne. Men jag tror nog att det får bli ett minne med Alex, jag minns det inte så jättebra, men min mamma har berättat det för mig ett anta gånger.
Mamma var barnvakt åt Alex en gång när hans mamma skulle ut och dansa, vi var runt 6år och satt i soffan med mamma och kollade på tv, då nyheterna började. Nyheterna's huvud storie var att Estonia hade sjunkit (strax innen det så hade min gammel mormor gått bort). Eftersom jag och Alex var så pass små så försod inte vi riktigt vad det handlade om. På tv visades en karta på där Estioni hade sjunkit, och Alex tittade på mig och sa:

Alex: Det är lite läskigt.
Jag: Aa...
Alex: Där kommer den stora båten på vattnet och ser inte krysset som ligger där. Så båten åker in i den och sen blubb blubb blubb!
Jag: Aaa, jag vet. Och min gammelmormor hade en stor krans i magen! Hon tog 3 andetag *drag 3 djupa andetag*. och sen var hon bara borta.
Alex: Näää...

Vi var som sagt 6år och visste inte vad saker handlade om på den tiden.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 18 - Sämsta Dagen I Mitt Liv!

Jag har två dagar som är dom sämsta samt värsta dagarna i mitt liv,  den första dagen är den 9 oktober 2008, då min älskade Mormor dog efter att ha förlorat kampen mot sin Cancer, så den dagen hatar jag än idag, och jag har väldigt svårt att skriva om den, för tårarna kommer så fort jag tänkaer på det.
Den andra dagen är 8 mars 2009, då Jennie hittades död. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det har hänt, och jag har svårt att accepteradet ibland. Även den dagen har jag väldigt svårt att prata om.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 17 - Bästa Dagen I Mitt Liv!

Det måste nog vara när jag träfade Hjärtat för första gången. Jag var så nerövs och visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag har redan skrivit om det en gång tidigare så ajg tänkte att jag skulle lägga uoo länken till det inlägget, för jag har inte tid att skriva allt idag. Hoppas att ni har förståelse för det.

HÄR HAR NI INLÄGGET OM BÄSTA DAGEN I MITT LIV

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 16 - Dåliga Vanor..

Jag har egentligen bara en dålig vana, och det är att jag alltid faller för fel killar. Ibörjan är allt perfekt men sakta men säkert så ändrar dom personlighet och blir till en helt annan person. Är det mig det är fel på eller är det dom? Ibland undrar man.
Den senaste killen jag föll för har jag fortfarande starka känslor för. Han var verkligen den rätta för mig (trodde jag iaf), men det visade sig att han inte alls var den rätta utan han bara lekte med mina känslor, och kastade runt mig som en matta (känns det som). Jag har frågat mig själv många gånger om han gjorde det med medvetande eller om han inte visste vad han gjorde. Så den största dåliga vanan jag har är att falla för just fel killar.

En annan dålig vana jag har är att jag oftast gräver ner mig om något har hänt, jag stänger ut mig från världen helt enkelt. Jag svarar inte när någon ringer, sms:ar eller försöker få tag på mig på något annat sätt. Jag skiter totalt i att folk försöker nå mig under dom perioderna, det är bara vissa personer som lyckas att ta kontakt med mig då.  Det är en väldigt dålig vana jag har.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 15 – Om 10år...

Mina ämnen börjar bli lite svåra att svara på (vad tänkte jag egentligen p när jag skrev ner dom), men jag ska göra ett försök att skriva om hur allt kommer att se ut... 

...Om 10år så är jag bor jag i en stor villa, men en underbar man och två barn. Jag har ett jobb som jag lever för och det är självklart ett jobb inom musiken i sånna fall. Det spelar ingen roll om jag är artist eller om jag bara jobbar på ett skivbolag, jag jobbar iaf inom musiken. Min man kommer även att atbeta med något super hrligt, vem vet han kanske är advokat, journalist eller så kanske han är en känd Basket spelare, vem vet?
Jag kommer ha en son och en dotter, sonen kommer självklart att vara älst. Vi kommer att vara en väldigt omtyckt familj (kan man ju alltid hoppas på) och ha mycket att göra. Pengar kommer inte vara något problem för oss, utan vi kommer ha gott om dom.
Våra barna kommer att gå på privatskolor och får en hög utbildning, så att dom i sin tur kan får bra jobb.

Jaa nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer men om jag kommer på något mer så slänger jag in det.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 14 - 10 Saker Du Inte Visste Om Mig...

Oj det här ska bli kul att se.. Och svårt att skriva ut.

01. Jag är nattmänniska så det skriker om det. Natten är min tid på dygnet, den ger mig ro och jag bara älskar att vara vaken då. Natt + Emmz = ETT!
02. Jag har ett väldigt dålig självförtroende, vilket jag kanske inte borde ha.
03. Jag älskar att sjunga (sjunger till och med i sömnen har jag fått höra).
04. Jag har en lättare form av Dyslexi (mest stavningen som bråkar).
05. Jag kan vara riktigt barnslig och busig.
06. Jag har nästan inget sinne för humor, eller så är det bara så att jag inte har samma humor som alla andra.
07. Blir jag arg, så blir jag arg på riktigt och då ska man passa sig för att säga fel ord eller göra fel saker, för då svartnar det framför mina ögon.
08. JAG ÄLSKAR LAKRITS!
09. Folk får alltid vänta på mig när vi ska ut, för jag tar längst tid på mig i duschen/framför spegeln.
10. Jag är en jävel på att sova.

Det var verkligen svårt att komma på 10 saker att skriva uoo, men jag hoppas att detta duger.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 13 - Min Absoluta Favoritlåt (Just Nu)

Den låten som är min favoritlåt just nu passar så bra in på hur jag känner i mig själv just nu. Den beskriver också mina känslor för en viss person. När jag hörde den första gången så tyckte jag inte att den var så himla bra för jag tyckte inte att melodin passade in till texten, så jag satte mig ner och började leta efter en Acoustic version av den. Som tur var så hittade jag den versionen och jag föll för låten (ja iaf den här versionen)  och artisten.

Bruno Mars - Grenade (Acoustic)


Dag 12 - Min Manliga Förebild!

Min manliga förebild är Michael Jackson, hans musik inspererar mig så otroligt mycket. Är jag arg, ledsen eller bara behöver lugna ner mig så hjälper det alltid med att lägga sig i sängen och dra på Michael's låtar.
Hans musik går rakt in i hjärtat på mig och hans texter betyder verkligen något. I alla hans texter finns det en mening, och det är det jag kallar att skapa magi med musiken. Den dagen Michael Jackson dog, förlorade vi en stor person, vi förlorade en förebild, en legend, en hjälte och en ikon. Vi förlorade också världens största artist. När han lämnade världens så stannade allt till och allt blec tyst. Även om det blev tyst och allt stannade till så visste man att hans musik skulle leva vidare. Jag kommer bära med mig hans musik så länge jag lever, jag kommer att spela hans musik för mina barn så att dom får veta vem som var den störta artisten i världen (i alla fall i mina ögon). Jag skrev för ett tag sen ett inlägg som heter "Han Är Borta..." Och jag tänkte skriva en del av det jag skrev hom honom då.


Världen stannade.
Det var Michael Jacksons sista och mest Hårresande extranummer: en hjärtattack.
Nu fortsätter världen.
Det vi vill minnas är den sjungande barnstjärnan som blev världens största artist. Men vi minns inte alltid det vi vill minnas. Den svarte mannen som blev vit. Pojken som allt mer kom att likna en flicka. Popstjärnan som vi först valde att älska och sedan valde att hata.
Hur mycket vi än förenklar The King Of Pop blir han aldrig enklare än så här svår. Vi kommer aldrig att förstå Michael Jackson. Men vad vore vi om vi inte försökte...
Han är borta... Han finns inte mer. Och han lämnar efter sig frågor som aldrig kommer att få några tillfredställande och säkra svar.
Michael Jackson skulle aldrig ha blivit världens största popstjärna om han enbart hade varit en framgångsrik låtskrivare och gudabenådande artist.
Han var också vår tids strösta gåta...

Även om han är vår tids största gåta så kommer han alltid att vara min manliga förebild!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 11 - Min Kvinnliga Förebild!

Kat Von D är min min kvinnliga förebild på grund utav att hon är en väldigt unik person. Hennes tatueringar är unkia och hennes personlighet är ännu unikare.
Jag menar kolla på henne hon är så otroligt vacker och jag älskar verkligen stilen hon har. Jag skulle inte tacka nej till att bli tatuerad av henne det kan jag lova! När jag träffade henne när hon var på besök här i stan för att signera sin nya bok hon har kommit ut med, så vara jag nervös hela dagen. Jag skulle få stå öga mot öga med självaste Kat Von D och jag förstod inte riktigt att det var sant. Jag hade så mycket jag ville säga henne men jag blev stum. Hon måste nog vara den trevligaste kändisen jag någonsin har träffat.
Hon var så omtänksam och trevlig mot alla som var där, hur stressad och trött hon än var! Och det är att vara en förebild, iaf för mig.
När man läser hennes senaste bok "The Tattoo Chronicles" så förstår man verkligen att hon inte har haft det så lätt alla gånger, men att alla motgångar har gett henne styrka. Styrka är något alla behöver ibland. jag tror att Kat Von D och Nikki Sixx gav varandra styrka när dom var tillsammans. Vilket par dom var! Dom passade verkligen bra ihop.
Kat Von D kommer alltid att vara min förebild på den kvinnliga sidan. Och det står jag för.(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 10 - Min Favoritbok

Oj, vilken bok är min favoritbok? Det är nog Amuletten från Samarkand av Jonathan Stroud. Den är otroligt bra. Jonathan Stroud's Amuletten från Samarkand är den första boken i Bartimaeus trilogi. Dom andra två böckerna heter Golems öga & Magikerns port. Dom två böckerna återkommer jag med när jag har läst dom.

Ur: Amuletten Från Samarkand
 
'Jag lät den blå elden dö ut för att ersättas med en frän lukt.
Grabben började tala. Mycket pipigt.
- Jag befaller dig... att... att... (Nå, fram med det!) ... s-s-säga ditt n-namn.
Det är vanligtvis så de inleder, nybörjarna. Meningslöst pladder. Han visste och jag visste att han redan kände till
mitt namn, hur skulle han annars kunna frammana mig?'

"Djinnen Bartimeus finner sig frammanad av en tolvårig pojke, en trollkarlselev som inte är torr bakom öronen ännu.
Pojken Nathaniel beordrar Bartimeus att stjäla Amuletten från Samarkand från en mäktig trollkarl.
Nathaniels motiv är enbart hämnd för en oförrätt men han inser snart att han tagit sig vatten över huvudet.
Trollkarlen Lovelace som äger amuletten smider sina egna fruktansvärda planer för att röja undan konkurrerande trollkarlar.
Nathaniel blir tvungen att använda all sin trollkarlslist och hänsynslöst utnyttja Bartimeus för att
ta sig ur knipan han försatt dem båda i."(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Syster Blir Stor!

JA MÅ HON LEVA! JA MÅ HON LEVA! JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!! JA VISST SKA HON LEVA! JA VISST SKA HON LEVA! JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!!! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!!!

Dag 09 – Min Bästa Tjejkompis!

Idag är det dags att skriva om sin bästa tjejkompis. Och jag har riktigt svårt att välja vem jag ska skriva om, för jag har 4st väldigt nära tjejkompisar som passar i det ämnet, en av dom har stått vid min sida genom allt det jobbiga man har varit med om och det är Laura. Så jag tar och skriver lite om henne idag.

Laura har alltid funnits här för mig, och det är jag väldigt glad över. Hon är en vän man verkligen kan lita på och jag är glaf över att han henne som vän. Hon passar väldigt bra in idagens ämne på grund av att hon är den hon är, och skiter i stort sätt vad andra tycket om henne. Hon är en person som ger mig styrkan när jag behöver den som mest. Vi har känt varandra ett jävla bra tag, och jag kommer alltid att ha henne i mitt liv.
Hon är en utav mina bästa vänner på grund utav att vi kan göra vad vi vill, inget är omöjligt när vi umgås oxh jag har alltid lika roligt med henne. Jag skulle verkligen inte veta vad jag skulle göra utan henne om hon försvann, för hon är den som alltid släpper allt om något har hänt. Och jag älskar henne för det! Hon kan vara hur upptagen som helst men behöver man henne just vi det tillfället så kan hon släppa allt för att ge en styrka.

Laura, DU är en av dom jag kommer bli gammal med, DU är en av dom jag älskar mest på den här jorden och DU är den unikaste personen jag känner! TACK för att du finns i mitt liv!


(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 08 – Min Bästa Killkompis!

Jag har väldigt många nära killkompisar, men det finns en som tar alla platser och platsen som min bästa killkompis! Jag har skrivit om honon förut, men eftersom han är min bästa killkompis och ja dagens ämne är just det ämnet så tänker jag skriva om honom igen (och jag lär skriva om honom flera gånger).

Min bästa killkompis heter Alexander Stridfeldt vi har känt varande sen den 21 Oktober 1988, vi låg nämligen på samma BB-sal när vi föddes och har hållt kontakten sen dess. Vi har gått igenom en hel del tillsammans och vi har alltid ställt upp för varandra. "Det är DU och JAG mot VÄRLDEN!", det kan jag verkligen lova att det är Alex, jag blev så himla rörd när jag hörde han säga dom orden, och det är så otroligt skönt att vi har fått upp våra kontakt igen så som den var förut. För jag behöver verkligen ha honom i mitt liv. Det finns verkligen ingen annan som skulle kunna ta hans plats hos mig, han är inte bara min bästa killkompis utan han är även min absoluta bästa vän, och det är jag jävligt stolt över att säga.
Jag kommer alltid att älska honom på ett mycket speciellt sätt. För vårat vänskapsband är så otroligt starkt, det går inte att bryta sönder. Det är så starkt på grund av allt vi har gått igenom tillsammans. Jag kommer ALDRIG att säga upp min vänskap med honom, det spelar ingen roll vad som händer, jag står alltid vid hans sida. Det är vad äkta vänner gör!

Jag har så otroligt många minnen med honom så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Alla födelsedagskalas som vi har haft tillsammans, alla utflykter och semestrar. Jag minns ett utav våra födelsdagskalas riktigt mycket, och det var den vi hade i Hallonbergen, jag tror vi fyllde 7-8år då. Vi skulle mata varandra med mumms mumms, med förbundna ögon. Ni kan ju gissa hur vi såg ut efteråt, vi hade mumms mumms i håret och på kläderna. Och jag minns Halloweenparty han hade uppe på vinden. Han hade på sig sin vita läskiga mask (och han visste hur rädd jag var för den maskenm jag bokstavligt talat grina när jag såg honom i den), jag kommer ihåg att an stod i hallen och skrämde livet ur mig. Jag blev så rädd att tårarna kom fram, och när han såg hur rädd jag blev tog han av sig masken kramade om mig och sa "Det är ju bara jag".
Och alla gånger vi har stått i din säng och sjungit till Nordman eller Robyn, alla gånger vi har klätt ut oss och alla övernattningar. Och en sak som jag minns väldigt väl är den gången vi var här hemma och uppträde till Markoolio. Vi har gjort så himla mycket i våra dagar, så det skulle ta en hel evighet och skriva upp allt.

Jag älskar den här personen så förbannat mycket. Det finns ingen som kan ta hans plats i mitt hjärta. Skulle han försvinna ifrån mig så skulle jag försvinna dagen efter. Jag skulle verkligen inte klara mig utan honom. Han är min bästa vän och kommer alltid att vara det, no matter what. Det har varit vi två i tid och evighet, och det kommer alltid att vara vi två. Han är det bästa jag har, och Han är den underbaraste personen som finns. Inte ens döden kommer kunna skilja på oss.

Du är verkligen min bästa vän och jag älskar dig så sjukt mycket. Du kommer alltid att vara den som är min bästa vän. Aldrig i livet att någon kan ta den platsen ifrån dig. Vi kommer att bli gamla tillsammans, vi kommer att sitta när vi är 70år och prata minnen.


(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 07 – Detta Skulle Jag Vilja Göra Innan Jag Dör.

Oj, det finns mycket jag skulle vilja göra innan ajg dör, som att gift mig, skaffa barn, se mina barn växa upp mm. Men om man ska utse från allt det där så, vet jag inte riktigt vad jag skulle vilja göra.Kanske hopp fallskärm för att bli av med min höjdrädsla, eller åka jorden runt. Jag tror nog att det skulle bli att åka jorden runt.
Tänk vad mycket du får se om du gör det, all kultur du får se och hur man lever i dom olika länderna, det skulle verkligen vara en upplevelse.
Om jag skulle få chansen att åka jorden runt så skulle jag åka till 10 olika länder tror jag. Thailand, Spanien, USA, Kina/Japan, Ryssland, Gambia, Jamaica, Grekland, Italien och Indien.
Det är dom länderna som lockar mig mest om jag ska vara ärlig. Så en jorden runt resa innan jag dör skulle sitta som handen i hansken!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 06 - Dagens Recept!

Snabb varm kycklingsallad med fetaost
Sallad med en härlig mix av krämigt, syrligt och sött!

Antal portioner: 4
Färdigt på: 15 min

Ingredienser till Kycklingsallad:
1 st färdiggrillad kyckling
2 st kalla kokta potatisar
0.5 st mangofrukt
1 st avokado
2 st tomater
0.5 st purjolök
50 g fetaost
10 st blandade oliver
2 st soltorkade tomater
3 skivor vitt bröd
1 msk smör
1 pkt rädisgroddar el liknande
0.25 st gurka

Dressing:
1 dl olivolja
2 st finhackade vitlöksklyftor
1 st lime
2 msk balsamicovinäger
salt och svartpeppar

Gör så här
1. Kycklingsallad: Rensa kycklingen och skär ner i mindre bitar. Skala och skär frukt och grönsaker i bitar. Dela fetaosten. Kantskär och tärna brödskivorna och stek dem gyllenbruna i smör.
2. Blanda ihop ingredienserna till dressingen.
3. Värm kycklingbitarna i ugnen. Lägg upp allt på ett stort fat och ringla över dressingen. Ha sist över fetaosten och brödkrutongerna.(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Dag 05 - Min Första Kärlek...

Min första kärlek? Oj det blir svårt... Man har ju älskar dom killarna man har haft på olika sätt, och jag vet inte riktigt vem min första kärlek är. Men om man ska gå på det första förhållande, och då menar jag verkligen det ABSOLUT första förhållandet man hade, så vet det när jag gick i lågstadiet, närmare bestämt i 3an.. Så jag kan ju skriva lite om honom...

Min första pojkvän heter J. Åsberg (tänker inte skriva ut hela namnet känns lite konstigt), vi har känt varandra sen vi var jättesmå, och är vänner än idag fast vi inte umgås så mycket, men vi är vänner idag iaf från min sida. Men åter till ämnet.. Jaa det är lite svårt att skriva om första kärleken, men jag kan ju försöka.
Vi gick alltså i 3an när vi blev tillsammans, och jag tycker faktiskt att det räknas som det första förhållandet för de var liksom inte bara över en dag utan det var mycket längre än så. Han var så söt och alla tjejer tycket han var det, så man fick ju lite bonus för att vara med honom.
Men det var ändå väldigt jobbigt eftersom man inte riktigt visste vad orden "Jag Älskar Dig" rikitigt betydde. Men vi sa dom orden till varandra iaf, jag fick även min första kyss av honom. Så ja han var nog min första "kärlek".

Att kärlek ska vara så svårt att skriva om är fan lite pain, men vad ska man göra åt saken, jag har iag försökt!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)
Dag 04 - Vad Är Kärlek?

Kärlek är ett riktigt svårt ämne att skriva om, för kärlek kan vara så många olika saker. Kärlek kan vara lycka och hat på samma gång. Och många säger att man kan inte köpa kärlek, men frågan är om det stämmer eller inte. Jag menar, har du köpt ett djur eller en sak som du älskar, och ger kärlek till då har du ju indirket köpt kärlek. Men ÄKTA kärlek mellan två personer kan du inte köpa.

Vad är egentligen kärlek? Kan man verkligen svara på den frågan? Jag tror nog inte att det finns ett korekt svar på den frågan, utan alla ser kärlek på olika sätt. Hur ser då jag på kärleken?

Just nu så ser jag kärlek som ett hat, man kan bli så sårad av den personen som man verkligen älskar och den personen förvandlar kärlek till hat. Men om du hade fårgat mig för något år sedan så hade jag nog sagt att kärlek är en känsla som får dig att bli svag i hela kroppen. Ditt hjärta slår snabbt och långsamt på samma gång och allt är så perfket det kan bli, oavsett hur dåligt du än mår så gör kärleken att du mår bättre. Allt verkar gå saktare runt omkring dig, och du är i en helt annan värld.

Men jag är fortfarande väldigt osäker på vad kärlek är. Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)
Dag 03 - Resan Jag Aldrig Glömmer!

En resa som jag aldrig kommer att glömma är resan vi gjorde i skolan. Vi åkte till Estland för att hjälpa ett barnhem som hade det lite jobbigt. Den resan förändrade mitt liv totalt. Men allt började innan själva resan gjordes.

Allt började med att min utbidning tog kontakt med Mariakyrkan i Jakobsberg, och där igenom började vårat sammarbete  med Svenskakyrkan. Vi satte oss ner och började skriva på en musikal som hade samma betydelsw som Likelsen om den förlorade sonen, men vi ändrade om den lite eftersom vi ville ha en helt ny musikal (inte för att det är en musikal men i alla fall), vi behöll vissa delar eftersom vi sammarbetade med Mariakyrkan. 
Vi kämpade och kämpade med att skrivca den och göra den perfekt, vi testade olika uppläggningar och händelser för att allt skulle passa in. Efter en hel del blod, svett och tårar blev vi äntligen klara och döpte musikalen till "De förlorade barnens ballad".
Vi hade våra första föreställningar i skolan och började samla in pengar, kläder, leksaker och massvis med andra saker som barnhemmet behövde. Våra två sista föreställningar i Sverige ägde rum i Aspnäskyra och Mariakyran. Det gick väldigt bra och vi fick in massvis med saker till barnhemmet.

Två dagar innan vi skulle åka närmare bestämt den 23/3 - 2007 så hade vi ett 3timmars långt (om inte längre) möte i skolan med föräldrarna, lärarna, tolken och personal från kyrkan. Vi gick igenom allt det nödvändiga och fick en massa informatin. Vi fick reda på det som skulle hända på dit och hem resan, hur vi skulle lägga upp allt när vi kom fram och mycket mycket mer. Det var då jag verkligen insåg att det är inte alls långt kvar tills vi åker.

Söndag 25/3 - 2007:
God morgon världen! Klockan är nu 10;00 och jag har nyss vaknat, jag har nog aldrig i hela mitt liv gått upp före klockan 12:00 på en söndag!
Idag så lämnar jag Sverige för att bege mig till Peteli som ligger i Estland. Vi ska samlas i skolan 15:00 så jag måste hinna packa klart allt och fixa mig för jag måste åka redan vid 14-tiden.

Då var man framme vid skolan, mamma och pappa körde mig hit så att jag skulle komma fram i tid (tog lite längre tid på mig än väntat). Så nu ska vi packa ner allt som ska följa med till Estland, vi ska även ha en liten snabb genomgång innan vi beger oss mot Frihamnen.

Båten: Nu är det kväll/natt och vi har varit på båten ett antal timmar nu. Vi har hunnit äta världens godaste buffé, vi har haft ännu ett möte med lekar i slutet (självklart musiklekar), och mitt lag vann! Vi har även sjungit karaoke i baren med alla som är med på den här resan, alla var nyktra så klart eftersom vi åker med skolan och kyrkan. Senare i hytten (vilket är nu, klockan är ungerfär halv 4 på morgonen) har vi legat och snackat och haft det riktigt trevligt. Men nu borde jag släcka lampan med tanke på att båten anländer till Estland klockan 10:00 imorgonbitti.

Måndag 26/3 - 2007:
Vilken dag det har varit! Gick upp vid 8-tiden för att äta frukost och plocka ihop allt i hytten. Vi kom in i hamnen vid 10-tiden imorse och satte oss i det härliga vårvädret för att vänta på att allt och alla skulle komma av båten. De var riktigt mysigt enda fram tills Oscar hoppar upp och skriker "German! Vart är Robin?!" då har inte Robin, Gustav elller Christian kommit av båten! Det visade sig att dom hade legat och sovit i hyttan (smart). Efter ett tag så kom Matti (det är han som har hand om barnhemmet) till terminalen för att köra oss till barnhemmet. När vi sitter i bilen så åker vi förbi hus som är fallfärdiga, utan fönster eller ordentliga dörra. Och jag antar att de bor folk i dom husen. Jag rös i hela kroppen när jag såg det. När vi kom fram till kyrkan som barnhemmet låg i så börjace vi packa upp allt och rigga upp våran scen. När vi var klara med det mesta så åt vi lite lunch och hade ett lunchmöte. Efter de så fortsatte vi att rigga upp det sista, när vi var kalra med det hade vi en liten repetition för att se så att allt var rätt kopplat och fungerade som det skulle. Vi höll på enda fram till middagstid. Efter middagen så begav vi oss till ett Köpcenter som heter Kristine, det låg ungefär 20min från barnhemmet. Det belv mest fönstershoppning för min del för jag glömde pengarna i resväskan men det gjorde inte mig något. Nu ligger jag här i min sovsäck och ska snart försöka sova för imorgon börjar allt på riktigt, det är då vi har första föreställningen och ska få träffa barnen lite mer.

Tisdag 27/3 - 2007:
Idag gick vi upp vid halv 9 och fixade oss inför frukosten som serverades vid 10-tiden. Efter frukosten så var det dag för att ha en generalrepetition inför eftermiddagens föreställning. När vi var klara med repetitionen så begav vi oss till köpcentret /den här gången med pengar i handen) igen för vi hade lite fritid. Vi kollade runt lite och köpte lite smått och gott. Sen gick vi tillbaka för att äta lite lunch och fixa oss inför den första föreställningen i Estland. Föreställningen gick sjukt bra och barnen älskade den., de var riktigt skönt att få träffa vissa utav barnen som bodde där. Vi umgicks lite med dom och hade det riktigt mysigt. Efter middagen så gick vi ut på "spökjakt", det var lite kusiligt för vissa hus såg verkligen spöklika ut och ja man var lite spänd. När vi kom tillbaka till kyrkan så satte vi oss i kyrksalen med barnen och sjöng och hade det riktigt mysigt. Nu ska vi lägga oss för imorgon gar vi sista föreställningen, samt att det är sista dagen på barnhemmet, så man måste ju vara pigg.

Onsdag 28/3 - 2007:
Det var en lång och jobbig natt, vid ett tiden så blev man väckt av att 3personer klampar in i ett rum där vi ligger misnt 10pers och sover i ett och samma rum så det var inte så mycket plats om man säger så. Hur som helst, dom här personerna började flytta på madrasser och sovsäckar för att ta det till ett annat rum, lite respektlöst att göra så nar folk sover, men vad ska man göra åt saken?
På dagens schema står det att vi ska på stadsvandring, vilket var riktigt mysigt. Tallinn är verkligen en vacker stad, men väldigt fina byggnader och kyrkor. Det var även skönt att ha lite fritid innan den sista föreställningen.
Den sista föreställingen gick sjukt bra, alla som såg den tycket att den var sjukt bra.Efter att vi hade umgåtts lite med folket och barnen som såg den så riggade vi ner allt och såg till att allt hamnde på rätt plats. Efter middagen så hade vi vattenkrig med barnen och lekte sjukt mycket och hade det väldigt roligt tillsammans. Som kvällen innan så satte vi oss i kyrksalen och sjöng lite och hade tända ljus och tänkte tillbaka på allt vi har gjort för det här barnhemmet, vi har det sjukt mysigt enda tills det bryts av att Per kommer in i kyrksalen och skriker rakt ut "Är det någon som har sett Sarah's väska?!" alla kollar frågande på varandra och börjar springa runt och leta. Läranar ber oss att vi ska lugna oss för de hjälper inte att springa omkring som dårar. Så vi går ut och ställer oss i nattens mörker för att ta en cigg, och när vi kommer ut från kyrkan så ser vi att ambulansen står där och att sjukvårdare kommer utspringandes från kykans bakdörr med Sarah på en bår! Då börjar vi alla bli sjukt oroliga, Anna, Per och Danne springer efter och hoppar in i ambulansen och bilen son står där och kör i världens fart mot sjukhuset. Vi gick chockade in i kyrakn och prästen vi hade med oss berättade vad som hade hänt, Sarah hade tydligen haft så ont i sin mage att hon hade legat och skakat och skrikit av smärta. Vi går upp till vårat rum och sätter oss och pratar, då Tanita kommer in i rummet helt chockad och säger att Teddy står halvt medvetslös och spyr i en kartong! VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER! Tänkder jag, 4personer hade redan hunnit bli sjuka och vi förstod inte varför. Nä nu blir det sängen för mig, det har varit en lång dag!

Torsdag 29/3 - 2007:
Dagen började med att vi gick upp vid 9:00, och började stressa. För idag åker vi nämligen hem. Vi åt frukost som vanligt men idag var det bara att slänga i sig maten för vi var tvungna att börja packa ner allt vi skulle ha med hem. Och efter det skulle vi på ett besök i parlamentet. Efter besöket på parlamenet fick vi gå runt på fri hand inne i gamla stan vilket var sjuk mysigt! Vi skratta och hade det riktigt trevligt, när klockan började närma sig två så gick vi för att möta upp alla för att gå och äta lunch. Efter lunchen begav vi oss till båt terminalen för att hämta våran väskor som vi skulle ha med oss på båten. Vid det laget hade två till blivit sjuka. När vi kom på båten och fixat med hytterna så gick jag, Tanita, Cazza, Jenny, Sandra, Sussi, Johanna & Sami till baren och satte oss och tog det lugnt innan vi skulle ha ett möte med alla. Mötet gick bra men det var väldigt känslosamt. Efter mötet gick vi och åt middag och hade det trevligt. Efter middagen så gick jag, Jenny, Oscar och Johnny till hytten och övade på pjäsen som vi ska vara med i. Ja öva och öva, det blev inte så mycket övande där, vi busade mest. Jag har aldrig haft så kul i hela mitt liv. När vi var klara gick vi till karaoken och sjöng och skrattade som fan. Efter ett par timmar vid karaoken, gick vi till discot och dansa som fan. Jag har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv, till och med  mina lärare dansade, vi hade grymt kul. Vi stannade tills klockan blev 4, sen gick vi till hytten och snackade lite. Nu är klockan runt 5 och det är dags att sova lite!

Fredag 30/3 - 2007:
Nu är vi äntligen på svenskt vatten! Klockan är 8:00 och vi har nyss klivit upp. Nu håller vi på att fixa oss till frukosten. Sen så vid 10:00 är vi inne i hamnen. Nä nu ska vi äta och sen så ska vi gå till Tax-free'n  och köpa det sista.


Det här är verkligen en resa som kommer att ligga i mitt hjära så länge det slår. För den förändrade mig som en person. Saker som ine var viktiga för mig förut blev ännu viktigare än någonsin, jag önskar att alla får en sådan upplevles som jag fick.

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)
Dag 02 - Mina Syskon!

Idag var det då dags att skriva om sina syskon, men eftersom min lillasyster inte vill att jag ska skriva om henne i bloggen så får jag ta och skriva om min lillebror istället. Och är det så att min syster vill att jag jag lägger in henne i det här inlägget så kommer jag göra det senare. Men nu nämner jag inte henne på grund av respekt!

Jimmy Larsson är min lillebror, han är verkligen den bästa lillebrorn man kan ha. Det finns verikligen ingen som är så underbar som han är. Jag kommer alltid att stå vi hans sida oavsett vad som har hänt eller kommer att hända. Om inte han skulle finnas vid min sida så vet jag ärligt talat inte vad jag skulle göra. Han ger mig styrka och mod. Han får mig alltid på bättre humör och får mig alltid att le, det spelar ingen roll hur nerstämd jag än är han lyckas alltid. Så utan honom skulle jag inte vara något.

Jag skulle verkligen göra allt för honom och skulle något hända honom så skulle jag bli skogstokig. Jag skulle bokstavligt talat leta reda på persoen/personerna som orsakat det. Som jag sa tidigare, skulle jag förlora min bror så skulle jag gå under, för han är verkligen den bästa bror man kan ha.
Det finns mycket jag skulle kunna skriva och säga, men det skulle inte räcka med att säga det eller skriva det, för min kärlek till min bror är för hög. Inga ord skulle kunna beskriva hur mycket jag älskar honom.
Det jag skulle kunna säga är att jag verkligen skulle göra allt för min bror (vilket jag redan har sagt). Och de står jag för, ja kommer alltid att ställa upp för honom vad det än gäller. Inget kommer att kunna få mig att hata min lillebror, absolut inget!


(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)
 


Dag 01 - Om Mig!

Ni som läser min blogg känner mig som Emmz, men mitt riktiga namn är inte Emmz. Och eftersom jag ska skriva om mig själv här så kan jag lika gärna avslöja mitt riktiga namn (fast jag egentligen inte vill det), som jag inte använder längre. Så här kommer lite fakta om mig.

Mitt namn är alltså Emilia (jag hatar att heta det, jag ser verkligen inte ut som en Emilia. Så därför använder jag alltid mitt smeknamn istället). Jag bor i huvudstaden och det är helt okej att bo här, lite mycket som händer kanske. Jag kanske inte bor mitt i smeten men Sundbyberg är en "förort" i Stockholm, så jag kan lugnt säga att jag bor i huvudstaden.
Jag föddes en höst kväll/natt i Oktober, närmare bestämt den 17 Oktober 1988 klockan 23:56 (på pricken!) på Karolinska BB i Solna. Jag är född en månda för tidigt så jag hade gulsot och var tvungen att ligga i en kuvös.
Jag är uppvuxen i Sundbyberg så jag börjar starkt att tröttna på stället. Samma saker som händer hela tiden om man säger så.
Jag är piercad dock inte tatuerad ÄN! Väntar på att få tid och pengar till att göra en eller flera tatueringar. Har tänkt ut en hel del tatueringar som jag skulle kunna tänka mig att göra. En utav dom är fortfarande min Michael Jackson tatuering som jag inte har gjort än. Men den kommer (hoppas jag iaf), sen så vill jag ha en minnes tatuering på min underarm som jag tänker dedikera till min Mormor. Sen så är det lite till jag har tänkt på att göra.

På min fritid så umgås jag med mina vänner eller så sitter jag och fördriver tiden i Photoshop, där jag bland annat gör bloggdesigner, bakgrundsbilder och redigierar foton åt mina vänner om dom vill att bilden ska fixas lite och få en annan kontrast. Jag tycker personligen inte om att redigera bilder utan jag tycker att dom ska se ut som den gjorde när den togs. Det enda undantaget för min del är om jag gör den i en gråskala och lite mörkare för att få fram själva motivet.
Är det så att min fritid är under en helg så är det oftast 3 saker jag har att välja mellan, umgås med vänner/festa, vara ute och sjunga eller att ta det lugnt. Det blir oftaste att man blir en sångfågel under helgen, vilket jag tycker är riktigt roligt. Sjunga är faktiskt en sak jag älskar att göra och är bra på (får jag höra att jag är i alla fall, men det är något jag har svårt att tro på). Musiken förövrigt är en stor del i mitt liv. Jag menar är jag arg gör musiken mig lugn, är jag ledsen gör musiken att jag tänker på annat.
Och jag kan oftast relatera mig i olika låtar, känna igen mig i låten eller få upp olika personer som passar in i låten, samt att vissa låtar får mig att minnas tillbaka till vissa tider i mitt liv. Och det gör att musiken är väldigt viktig för mig.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om mig själv. Det känns lite som om jag har tappat tråden litegrann.
Men ja är det något ni undrar över så tveka inte med att fråga, det är alltid kul att få frågor.(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)
 


Första Januari 2011!

Nu när det är ett nytt år och allt så kan det vara kul att lägga upp en lista som är på 30dagar.
Nu undrar ni säkert vad jag pratar om för lista. Men det ska jag tala om för er. Jag har halkat in på olika bloggar under 2010 och sett att dom har en lista som har pågått i 30dagar.
På den här listan har det stått olika saker man kan skriva om dom olika dagarna. Så jag tänkte att jag inleder året med den listan.

Och den kommer att se ut så här (lägg märke till att jag har ändrat väldigt mycket i listan, tagit bort ämnen och bytt plats på många av dom):

Daglistan:
Dag 01 - Om mig.
Dag 02 –
Min första kärlek Mina syskon.
Dag 03 –
Mina föräldrar Resan jag aldrig glömmer.
Dag 04 –
Det här åt jag i dag Vad är kärlek?
Dag 05 –
Vad är kärlek? Min första kärlek.
Dag 06 – Min dag Dagens Recept.
Dag 07 –
Min bästa vän Detta skulle jag vilja göra innan jag dör.
Dag 08 –
Ett ögonblick Min bästa killkompis.
Dag 09 –
Min tro Min bästa tjejkompis.
Dag 10 –
Min uppväxt Min favoritbok.
Dag 11 – Mina syskon Min kvinnliga förebild.
Dag 12 – Något modigt jag gjort Min manliga förebild.
Dag 13 – 10 saker du inte visste om mig Min absoluta favoritlåt (just nu).
Dag 14 –
Dåliga vanor och laster 10 saker du inte visste om mig.

Dag 15 – Om 10år...
Dag 16 –
Min första kyss Dåliga vanor.
Dag 17 –
Barndomsminne Bästa dagen i mitt liv.
Dag 18 –
Min favoritfödelsedag Sämsta dagen i mitt liv.
Dag 19 –
Detta ångrar jag Barndoms minne.
Dag 20 –
Mina förebilder Detta ångrar jag.
Dag 21 – Ett ögonblick jag aldrig glömmer.
Dag 22 –
Det här upprör mig Min favoritfilm.
Dag 23 –
Det här får mig att måbättre Min favoritserie.
Dag 24 –
Det här får mig att gråta Detta får mig att må bättre.
Dag 25 –
En första Detta får mig att må sämre.
Dag 26 –
Mina rädslor Vad finns i min väska.
Dag 27 –
Min favoritplats Min största rädsla.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 –
Mina ambitioner, min framtid Min favoritplats.
Dag 30 –
Ett sista ögonblick Om jag vann 1miljon.

Så imorgon börjar listan! Listan kommer även att ha en egen kategori. För att komma till den så klicka HÄR.
On My Mind 2010!

Har gjort en liten rolig sak som jag hittade på en hemsida. Man skulle skriva ner saker man sagt/hört eller gjort under året, lite svårt att förklara kanske,men så här blev det iaf!

Läsvärt
RSS 2.0