IKVÄLL SMÄLLER DET!!!

Nu är jag hemma hos Hännie och fixar mig inför kvällen, vi ska på Self Deceptions releaseparty!!! Det kommer bli så jävla kul, har inte sett dom spela på jag vet inte hur länge. Och ikväll släpper dom deras nya skiva, som är album nummer 2! Jag är så stolt över Ante och alla andra bandmedelmar! Det känns som om det var igår jag satt och sjöng med Ante i korridoren i skolan men det var år och dar sen vi gjorde det. Det är meningen att jag skulle ha lagt in en bild som jag har gjort, men eftersom jag är hos Hännie, så jag får lägga in den inatt när jag kommer hem! Nu måste jag återgå till att fixa mig så att man ser någelunda bra ut! Hoppas ni får en lika härlig och grym kväll som jag kommer att få!!!

 

Nu Släpper Jag Taget!

Jag kan äntligen släppa taget om dig! Jag är så otroligt glad över att jag kan skrika ut att du inte är lika viktigt för mig längre, jag är inte lika beroende av dig längre!. Du gör det så mycket lättare att släppa taget om dig när du är ett svin, vilket du nästan alltid är och nästan alltid har varit, det är bara jag som inte har fattat det förän nu! Så nu släpper jag taget om dig!


Vad Ska Man Säga?

Jag har sagt det förr men jag säger det igen... JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT ÖVER ER! Ni har just släppt era nya låtar och jag föll för dom lika hårt som jag alltid faller för eran musik, och jag kommer att vara på Göta Källare när ni är ännu ett Releaseparty (längtar som fan till den 26e mars som man får rocka med er igen!). Jag fastnade speciellt för Someone Else för texten är så otroligt fin! Så jag tänkte dela med mig av den. 

 
Self Deception - Someone Else:


Ny Design...

.... Har suttit och gjort en ny Design till Sara som har börjat blogga igen, vilket är riktigt kul att hon har. I veckans ska jag försöka lägga in Jennifers design också som har legat och väntat på henne medans hon har velat fram och tillbaka om hon ska skaffa en blogg eller ej, vilket hon nu har gjort, så i veckan ska jag fixa det med henne tror jag.

Brand På Gården....

.... PANIK!!! Jag vaknar av att det brinner på gården! Jag hör att brandkården svänger upp på gården, jag kollar ut och ser genast att det är där Mattias (en brandomsvän) bor, jag smsar honom för att se så att han mår bra men får inget svar! Jag klär på mig mjukiskläder och spinger ut, och där står han med räddningstjänsten och är helt förtvivlad! Jag spinger fram till honom och kramar om honom nbär han säger "jag kunde har varit dö!!". Jag tittar på honom och frågar med oro i rösten "Vad är det som har hänt?!", han kollar på mig och säger "Jag vet inte, jag lämnade bara lägenheten i 20min och när jag kom tillbaka var det rök i hela trappen och huser!"... Vi står och pratar och Poliser samt brandmän kommer fram till oss och pratar, jag blir förhörd för att jag såtr och pratar med honom och då vill dom självklart höra min del i allt och höra om jag sett något konstigt! Om ni vill veta mer så får ni fråga för jag orkar inte skriva om allt!

2år Sen....


.... Vi saknar dig så jävla mycket Jennie. Det är svårt att tro att det redan har gått 2år sen du lämnade oss. Du lämnade oss med sorg, smärta och saknad!
En sorg som är obeskrivlig,
En smärta i våra hjärtan som värker varje dag,
En saknad som blir större för var dag som går.
Du kommer alltid att vara våran Ängel.
Vila I Frid Våran Älskade Ängel


Läsvärt
RSS 2.0