Söööööndag!

Kom inte på en bättre rubrik så den fick bli som den blev...

Idag är det söndag och en väldigt tråkig en, så jag har legat i sängen och funderat lite på hur jag ska fixa med bloggen i December, och jag har ju sagt att jag ska lägga up en jullåt om dagen och lite annat smått och gott.
Men nu har jag tänkt lite och jag kom fram till att det blir en jullåt, julbild och en julfilm som kommer att komma upp varje dag tillsammans! Det kan väl bli riktigt mysigt, eller vad säger ni om det?

Nu ska jag ta en snabb dusch, klä mig lite, äta middag och sen så ska jag åka iväg till Laura för att ta en promenad.

Jag Vill Ha...

Nu när det är stambyte på gång på gården så kan det vara så att vi får en helt ny lägenhet (om vi har turen med oss)! Så är det så att vi får en ny lägenhet så vill jag att mitt rum ska innehålla dessa möbler, för dom är så sjukt snygga.
Just nu så ser mitt rum ut som jaa, jag vet inte ens hur jag ska förklara det riktigt.. Men ett litet rum med mycket möbler och lite plats gör att det är stökigt hela tiden och att man inte får ordning på det så som man vill...Så ett större rum skulle vara perfekt. Vilket jag kommer få om vi får en ny lägenhet!

Tur I Oturen!

Ja det kan man lugnt säga! När jag lovar ett att jag ska börja blogga igen så exploderar min dator! Det är därför jag inte har skrivit på en månad (?). Men det ska jag försöka ändra på ännu en gång!

Hösten har smygit sig på, löven på träden har fallit men ändå så är det fortfarande runt 5 grader varmt, vilket är så sjukt ovanligt. Men nu känner man att kylan börja komma in och det passar ju perfekt, eftersom det snart är December. Och ni som har följt min blogg vet att December månad är en utav mina favorit månader. Och det finns bara en anledning till det. 'Och det är JULEN! December är Julens månad och då blir jag som ett litet barn igen, mitt rum ser bokstavligt talat ut som om Tomten själv skulle bo där!
Förra året så hade jag Jul-tema under hela december och varje dag bjöd jag på en jullåt, vilket jag även kommer att göra iår med, tillsammans med ett minne, recept, eller en favorit julklapp. Och då LOVAR jag att det blogg varje dag som gäller!


Läsvärt
RSS 2.0