Sommaren 2014...

I torsdags satt jag och Sandra och kollade på lite resor, vi fastnade dirket på resan till Cypern - Ayia Napa, och för hotellet Atlantica Sungarden..
sommaren 2014 åka vi dit, då hinner jag bli fullt läk från mina operationer och allt.. Längtar redan kan jag lova vi kommer ha så kul. Vi får se om det bara blir jag och Sandra som åker eller om det blir två personer till det får vi ju vänta och se.
Jobba Bakis?!

Idag är det jobb som gäller, och jag är bakis!! Hur fan ska detta gå?! Jag får helt enkelt skylla mig själv... Jag ska snart ge mig iväg till mina kusiner innan vi drar in till jobbet..

Idag tar vi emot GIF Sundsvall, så det borde väl vara en 3poängare, men man cet ju aldrig vad som kommer hända, men det skulle vara skönt med yttligare 3 poäng.
Vet fan inte hur jag ska klara av att jobba, mitt huvud snurrar och jag mår illa... Får göra mitt bästa helt enkelt, mer än så kan jag inte göra.Flyttar I Maj !!

Ni som känner mig vet ju om att jag ska flytta, och vi har ju inte riktigt vetat när det blir av.. Men igår fick vi reda på det, vi flytar v21 vilket betyder att vi flyttar i slutet av Maj, det ska vli så otroligt skönt, vi har redan börjat rensa lite och köpa nya grejer.. Jag ska försöka lägga upp bild på det jag har köpt när jag har lite mer tid..
Ni märker säker att jag itne skriver så mycket som jag gjorde förut (?), men det har just med flytten att göra, är helt enkelt för upptagen för att skriva, så ha tålamod, det kommer inlägg lite då och då :). 


Läsvärt
RSS 2.0