Här Spelas...

GOD MORGON VÄRLDEN! Här spelas då Bruno Mars på högsta volymen! Jag är på rikgti bra humör idag! Hur kommer detta sig då? Jo, det är matrch idag! Så snart ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig natten, sen så ska jag ringa kusin och kolla om han är vaken eller om han jobbar. För vi brukar ju åka in till Hovet tillsammans, så ska se hur det blir idag och så.

Vi möter alltså Färjestad idag, vilken säker kommer att gå bra.. Som sagt jag är på VÄLDIGT bra humör idag, och sist jag var det så gick det otroligt bra för oss... Så jag hoppas denna känsla sitter i hela dagen!Inköpslistan!

Nu har jag suttit inne på IKEA's hemsida i några dagara och kollat var jag ska köpa till rummet och så när vi flyttar. Det är inte långt kvar nu, dom påbörjar renoveringen i den nya lägenheten om ungefär 2-3veckor, och den beräknas vara klar ca 3månader senare. Det kanske låter som om det är en lång tid, men det är inte bara våran lägenhet som renoveras utan det är alla lägenheter i det huset. Så jag tycker att det låter som en rimlig tidsplan.
Men men, här kommer iaf nästan allt jag (och mina föräldrar) kommer köpa in till mitt rum och så..

Eftersom mitt badrum (det låter mycket finare att skriva badrum än toalett, så vi kör på det) ska gå i vitt/grått/svart så tänkte jag köpa mest svarta saker... Största delen av badrummet kommer vara vitt på grund av att väggarna kommer vara vita.. Golvet kommer vara av svart klinkers och jag kommer ha en brytning på mörkgrått kakel på en utav väggarn (inte hela dock). Så jag tänkte att svart skulle blir snyggast att ha.. Jag ska även köpa en vit badrumsmatta som jag itne har lagt in på bilden, och den kommer kosta mig hela 12kr!

Även mitt sovrum kommer att gå i en gråskala.. Min fondvägg kommer att vara i en mörkare går mönstrad tapet om jag minns rätt, dom överiga väggarna kommer att vara i en tapet av ljustgrå skiftning, kommer blir hur snyggt som helst.. Så då tänkte jag att mörka möbler skulle passa bäst in, vita skulle säker också gå bra men jag hatar verkligen vita möbler, det ser så kallt ut, så jag valde att gå i en svartbrun färg, jag vet att det ser ut som om att dom är svarta på bilden, men ögat kan lura dig. 

I garderoben hade jag tänkt att ställa in en skohylla så att mina skor slipper försvinna hela tiden, dom har en tedens att göra det om dom står ute i hallen.. Hade gärna ställt den i min hall. men vet inte riktigt om den får plats dät för jag kommer ha en väldigt liten hall, men vi får se var den hanmnar.. Jag hade även tänkt att ställa in  tvättkorgen där så att man slipper se alla smuttsiga kläder... Sen så måste man ju ha galgar, hur annars ska man hänga upp alla kläder?

Det här är då bara en del av set övriga jag tänkte köpa, jag har inte riktigt kommit på allt än, men bättre att köpa lite åt gången så att man inte slösar allt för mycket pengar!..  Glasskivorna kommer jag att ha på min byrå och på mina sängbord för att inte skada ytan på dom..
Så det var en större del av det som komemr att köpas in, kommer dock inte att köpa allt på en och samma gång, för som jag sa tidigare så känns det bättre att man köper lite i taget, vilket inte gör mig så jätte mycket. Och jag ska vara otroligt tacksam över att mina föräldrar ska köpa en hel del till mig också. Men det kommer också att bli lite i taget för det ska köpas nytt till alla andra rum i den nya lägenheten med.. Så vi tar en bit i taget och köper några saker åt gången som jag sa innan.

Förstå Att Ni Är...

Jag har två vänner som inte riktigt kan se det jag kan se mellan dom. Så nu tänkte jag bokstavligen göra det ofentligt så att alla kan se det jag kan se!
Jag tänker inte nämna dom vid namn så vi kalla dom för "Amy" och "Ricky"...

Amy och Ricky har tidigare varit tillsammans, men dom gjorde slut för ett par år sedan. Dom skapade nya förhållanden, men fortsatte att vara vänner.. Men det dom inte har sett som jag har är att VARJE gång någon av dom har avslutat ett förhållande dom varit i efter deras är att dom kryper tillbaka till varandra och blir svart sjuka på det den andra har.
Just nu är Ricky i ett förhållanda och Amy har "nyss" blivit singel, och just nu så är det så att båda kryper mot varandra utan att dom vet om det själva.. Härom kvällen så skrev Amy till mig i panik på msn för då hade Ricky skrivit något Amy inte riktigt förstod...

Ricky hade sagt: "Blir jag singel är du min"

Det första jag tänker på är "då börjas det igen"... Jag säger till Amy att det här är något vi måste ta på telefon även om klockan är runt 2tiden på natten... Så jag ringer upp henne och det första jag säger är...

Jag: Upperbarligen så har ni inte släppt varandra! Fattar du inte att han fortfarande gillar dig!
hon sitter tyst i telefonen och suckar och till slut säger hon
Amy: Men han har ju flickvän...
jag blir så arg satt jag skriker till henne i luren..
Jag: HAN SKULLE ALDRIG SÄGA SÅ OM HAN FORTFARANDE ÄLSKADE DIG! Ni måste fan börja in se nu att jag ser det ni inte ser! Alla signaler, alla blickar, ALLT! Ger er! Någon gång måste ni fan förstå att ni fortfarande vill ha varandra! Jag fattar inte varför ni gjorde slut från börjar!
Amy: Jo.. Du kanske har rätt...
Jag: Klart att jag har rätt... Jag ser det ni inte ser helt enkelt..

Vi forstätter att prata om detta och det verkar fortfarande som om att Amy tvekar på mina ord enda tills i dag då jag ser när jag har vakant att hon åter igen har skrivit i panik..

Kopierat från Amy & Ricky's konversation hon skickade till mig...
Amy: förlåt men jag saknar dig ibland
Ricky: och jag tänker på dig väldigt ofta... men nu vart det som det vart får väl hoppas på att det skiter sig i mitt förhållande

Amy: Emmz, Nu förstår jag vad du menar med allt...
Det enda jag kunde säga till henne var: VAD VAR DET JAG SA!

Jag har en sån god lust att sätta båda på en fucking jävla stol bredvid varandra och säga allt jag ser mellan dom! För nu måste dom börja förstå att det kommer sluta upp med att det blir dom två igen.

No More Pain!

Det är det enda jag har att säga till dig! Du vet inte om det men du har gjort så mycket starkare utav dina svek och ditt jävla spel! Du trodde att jag skulle falla för allt du sa och jag gjorde nästan det! Men en ska ska du ha klart för dig, jag faller inte för det du håller på med nu! Jag är mycket starkare än så!
Visst, jag sover inte vilket du har lyckats med.. Jag har sovit 16 jävla timmar på 11dagar nu! Det är inte normalt!
Men jag tänker inte falla för ditt jävla spel längre och jag tänker inte kolla åt ditt håll när jag ser dig, du förtjänar inte min uppmärksamhet längre! Jag kan bokstavligen säga att jag HATAR dig, jag trode aldrig att jag skulle kunna säga det, men jag HATAR verkligen dig just nu!
Tack för att du fick mig att inse vilket jävla svin du är!

Det Finns Bara En...

Och han råkar vara den bästa spelaren i AIK (i alla fall i mina ögon)! Grymmare spelare får man fan ta och leta efter, Varje gång jag går på en match (vilket är alla hemma matcher eftersom jag jobbar för AIK) får jag samma leende på läpparna när jag ser honom på isen och varje gång han gör något bra ifrån sig så skiner jag upp som en sol och säger "Det är min 'man' det!", vilket han inte är, men ibland önskar man det.
Jag har alltid tyckt om honom och kommer alltid att göra det, det är nu jag börjar förstå varför mina vänner kallar mig för Mrs. Bång, det är helt enkelt för att jag gillar den spelaren så otroligt mycket, jag har aldrig haft en sån här stor "kärlek" till en spelare förut (jaa förutom Zlatan och Stefan Liv då...)!
Ikväll spelar vi mot HV71, och då hoppas jag på att han gör bra ifrån sig som vanligt. Det är på tiden att vi tar en 3poängare mot HV71 nu.. NU KÖR VI GNAGET!
Hännie Har Börjat Blogga!

Det stämmer! Hännie har börjat blogga!! Igår kväll smsa hon mig och frågade om jag kunde fixa en design till henne, vilket jag gjorde under dagen idag..
Hon ska börja blogga om ett sundare liv och en ny livsstil om jag förstod det hela rätt, och det passar ju bra nu när det är ett nytt år och allt. Så tänkte bara skriva lite kort om att jag har gjort hennes design med hjälp av gratis designen "Dusty Rose" som Blogg.se så snällt har lagt ut, men det är inte alla den fungerar för, det blir fel i koderna när man lägger in den och inget hamnar där det sak....
Så jag bestämde mig en natt för någon vecka sen att jag skulle klura ut problemet, och se på FAN, Emmz fixade desigenen, så nu fungerar den för mig när jag lägger in rätt koder och grejer! Så stolt över mig själv att jag sakta men säker börjar lära mig koderna utantill!

Grattis Syster!!!


JA MÅ HON LEVA! JA MÅ HON LEVA! JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!! JA VISST SKA HON LEVA! JA VISST SKA HON LEVA! JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!!! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!!!

Städa Lite Kanske?

Sitter och blickar ut över mitt über stökiga rum och tänker "ja orkar fan inte!, men jag måste!". Jag har även ett ton med tvätt om inte mer jag måste ta hand om! Och samma tanke går där orkar inte, men måste! Så jag toro att jag ska dela upp allt.. Städa idag, tvätta på torsdag, om jag har tur så hjälper älskade Sandra mig med att tvätta, hon tycker typ att det är sjukt kul att tvätta med mig, vet dock inte varför?... Vad är det som är så kul med att tvätta? Eller jo ibland är det där när man tvättar med Hännie iaf, satan vad kul vi har haft i den tvättstugan!

Nää nu ska jag ska mig själv i kragen och försöka sätta igång!

I'm Lost Without You !

SLUTA KOMMA ÅT MIG SÅ SOM DU GÖR Z ! SLUTA SMYGA DIG IN I MINA DRÖMMAR OCH TANKAR! KAN DU INTE BARA FÖRSVINNA FRÅN MITT UNDERMEDVETNA SÅ JAG KAN FÅ GÅ VIDARE UTAN DIG!? JAG VILL SLÄPPA TAGET OM DIG NU, MEN DU SMYGER DIG ALLTID PÅ! SNÄLLA GÖR SÅ ATT JAG KAN SLÄPPA TAGET OM DIG!

Hyllas På Hovet !

AIK's guldhjältar Nemeth & Nordström hyllas på Hovets is!

Juniorkronorna stod för en av de största bragderna genom tiderna när de besegrade favorittippade Ryssland efter en finalrysare i nära fyra perioder. AIK's Patrik Nemeth och Joakim Nordström har lyfts fram som två av Sveriges viktigaste spelare under turneringen. Strax före nedsläpp i matchen mot Linköping på tisdag gör de båda efterlängtad comeback i den svartgula dräkten. Före matchen ska de bjudas på en storslagen uppvaktning live på Hovets is, våra nya guldhjältar kommer att hyllas av stolta lagkamrater och publiken på Hovet.

Patrik Nemeth och Joakim Nordström har hållit den svartgula flaggan högt under den drygt tio dagar långa JVM-turneringen i Calgary och Edmonton. Nemeth har övertygat stort i sin roll som kugge i den svenska defensiven och Nordström har prisats för sin spelskicklighet och sällsynta positionskänsla. Tillsammans svarade de för det avgörande målet i kvartsfinalen mot Ryssland, och Nemeth gjorde förarbetet till målet som säkrade VM-guldet.

Var med och hylla våra guldhjältar!
GRATTIS SVERIGE !!!


EFTER 31ÅR!!! FY FAN VAD UNDERBART ♥♥♥♥♥♥♥♥ !!!

Vilken Dag Det Kommer Bli !!


Och denna dag kommer att ske med dom bästa!

2012 = Drakens År !


Jag är den eviga Elden, Alla krafters hjärta, Den oförskräckta anden.
Jag är sanningen och ljuset, Jag har styrkan och äran i min makt.
Min närvaro skingrar de mörka molnen. Jag är den utvalde att tämja Ödets makter.
JAG ÄR DRAKEN.


Namn på kinesiska: Long/Lung
Ordning: 5:e
Årstid och månad: Vår - April
Året Element: Vatten - Kreativ, problemfri, förstående
Mitt Element :  Jord - Beslutsam, driftig, tålmodig (1988)
Laddning: Positiv (Yang)
Ädelsten: Ametist
Färger: Svart, guld
Positiva egenskaper: Nobel, värdig, ärlig, karismatisk, livfull, storsint, öppen, krävande
Negativa egenskaper: Hänsynslös, diktatorisk, arrogant, dogmatisk, pompös, despotisk, intolerant, krävande
Årtal: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Drakar i kinesisk mytologi
• I västerlandet skildras drakar som ondskefulla och blodtörstiga monster - särskilt sedan de kommit att symbolisera djävulen. Så är det inte i Fjärran Östern. Där anses drakar vara goda och vänliga, och besittande stor visdom. I den taoistiska mytologin är draken ett av fyra magiska väsen (förutom draken finns Ky-Lin, som är en slags enhörning, Feng-Huang, en slags fågel fenix, och Tigern) som i olika kombinationer symboliserar yin och yang - ljusets och mörkrets makter.
• Av de kinesiska drakarna finns det fyra sorter: Tien-Lung, den Himmelska draken, beskyddare av gudarnas boning; Shen-Lung, den Andliga draken, som kontrollerar vinden och regnet; Ti-Lung, Jordens drake, som kontrollerar floder och vatten på jorden; samt Fut's-Lung, den Underjordiska draken, som vaktar värdefulla metaller och ädelstenar. Som den maktsymbol den var, symboliserade draken kejsaren i det gamla Kina, och endast hans kläder och ägodelar fick smyckas med drakar - ertappades någon annan med att bära en draksymbol var straffet döden.

Drakars personlighet
• Drakar är födda ledare, sådana som får saker att hända. Så långt de kan se står deras makt oemotsagd. De flesta ser upp till en Drake, och han blir ofta andras förebild. Drakar är idealister, perfektionister, och eftersom de är övertygade om att de själva redan är perfekta, har de mycket svårt att ändra på sig. På grund av sin makthunger är Draken inte bra på att åldras. Utsikten att förlora sin makt, känslan av att hans ungdoms styrka sakta försvinner, är honom outhärdlig.
• Draken är lättretlig och envis. Han är stor i munnen och uttalar sig ofta utan att tänka. Icke desto mindre är hans åsikter värda att lyssna på och hans råd värda att ta i beaktning. Han har lätt att få åhörare och har ett avsevärt inflytande över människor. Draken är känd för sitt högmod. Han är entusiastisk på gränsen till otålighet, och har lätt för att tappa humöret.
• Drakar är oförfärade, dynamiska och karismatiska. När en Drake ansluter sig till en samling människor, börjar rummet att sjuda. Han har ett sånt orubbligt självförtroende och uppblåst ego att det inte tjänar mycket till att försöka påpeka när han har fel.
• Drakar är tyranniska. De avskyr order, om det inte är de själva som delar ut dem. Till skillnad från Tigern, som får sin vilja igenom med sin bestämdhet och sitt allvar, eller Oxen, vars auktoritet antyds i hans barska framtoning, vet Draken instinktivt hur man utövar auktoritet på ett milt och vänligt sätt. Drakar är fruktansvärt snobbiga. Även om pengar inte alltid är viktigt, så kan de inte undvika att imponeras av rikedom, prestige, status och prakt.
• Draken är begåvad, intelligent, ihärdig och generös. Han kan genomföra vad som helst. Oavsett om Draken väljer att ägna sitt liv åt konst, medicin eller politik, så kommer han att briljera. Han når framgång var han än går.
• Draken är ofta älskad. Han blir aldrig besviken vad gäller kärleken - snarare är han ofta föremålet för en olycklig förälskelse. Kvinnor födda i Drakens år är inte sällan omgivna av en skara beundrare.

"Jag finns till och därför gör jag allt jag tänker, så stå inte i vägen för mig." - Draken

Då Var Man Sjuk Igen!

Att det aldrig kan ta slut! Jag är sjuk igen och halsen dödar mig! Jag tror jag har varit frisk i 2veckor. Kan det vara vädret som gör detta? Förr om åren var jag sjuk max 3 gånger, men förra året var det ett antal gånger mer kan jag lova. Detta år börjar ju fint! Men men ska inte klaga, jag får bädda ner mig i sängen och kolla på lite filmer och försöka sova så mycket som möjligt, så att jag kan bli ordentligt frisk!

Innan jag bäddar ner mig måste jag tacka Simon, Micis, Madde, Emma, Tepes, Jonas, Niklas & Håkan (som kom hem framåt små timmarna) för ett underbart nyår! Jag hade det riktigt trevligt! Detta måste göras om!


(Bästa bilden från nyår kan jag lugnt säga!) 

Nytt År, Nya Tag !

Nu är det ett nytt år och då är det dags med nya tag! Jag har börjat året med att göra om lite på bloggen, det som är ändrat är det som finns på sidan av bloggen, och jag kan lugnt säga att det var inte det lättaste att fixa detta med den baksmällan man hade när man vaknade upp idag. Men jag gjort det så bra jag kunde!

Hoppas att ni hade ett bra nyår!!!


Läsvärt
RSS 2.0