Dålig På Att Skriva?

Jag vet, jag vet, jag är jätte dålig på att skriva i bloggen just nu... Men det är för att jag har verkligen inte haft någon som helst lust att skriva dom har senaste veckorna, pga att jag har mått så förbannat dåligt...
Jag trodde att jag skulle ta mig igenom den här sorgen lika sanbbt som jag alltid har gjort, men tydligen inte...
Idag (eller rättare sagt igår) är det en månad sen en utav mina närmsta vänner lämnade det här livet och begav sig upp till himlen. Och jag mår fortfarande lika dåligt som den dagen det hände. Jag försöker vara stark för mina vänner och jag visar inte för dom att jag inte mår bättre för jag vet att dom behöver mig just nu, dom behöver den starka Emmz. Så jag är stark för deras skulle och låter min smärta komma när jag är ensam... 

Det är mycket annat som har hänt också som gör att jag inte har haft tid att skriva, jag har jobbat som en idiot för att det är slutspel i Elitserien, vilket betyder att det är match var och varannan dag. Jag klagar inte utan jag älskar det verkligen.. En hälsning till alla Luleåare där ute, DET VAR DUMT ATT VÄLJA GNAGET! Men det förstår ni väl nu?
Vi har gått till Semi och den första matchen i semin för oss är imorgon mot det äckliga plagiat laget Skellefteå, en hälsning jag har till dom är:
TA INTE VÅRAT NAMN, TA INTE VÅRAT MÄRKE OCH KOM FAN INTE OCH SÄG ATT DET ÄR NI SOM ÄR AIK, NÄR NI MYCKET VÄL VET ATT DET ÄR VI SOM ÄR DET, OCH HAR ALLTID VARIT DET!
Vi bildades 1891 och ni bildades 1921, vi är 30år äldre än er! Vi är det ÄKTA AIK! Så släppt det där, ni kommer aldrig bli som oss!

Memento Te Mortalem Esse...

Jag har bestämt mig för att min första tatuering ska bli på min underarm och det ska stå Memento Te Mortalem Esse, i en snygg skrift. Men jag har problem att bestämma om den ska sitta i en lång rad eller om jag ska dela upp den så att det blir två ord på varje rad, och om jag ska lägga till något extra på den.. Typ som extra linjer i bokstäverna eller om jag ska lägga till ett movit.
Ni underar kanske undrar vad Memento Te Mortalem Esse betyder? Det betyder Kom Ihåg Att Du Är Dödlig. Jag har länge funderat på om jag ska tatuera in det eller inte, men nu har jag som sagt bestämt mig för att göra det. Dett är pga att för lite mer än en vecka sen så mista jag en utav mina bästa vänner, bara så där, han var inte sjuk på något sätt, han var inte med i en olycka eller tog en massa droger.. Utan han föll bara ihop och försvann. Så det här blir som en liten minnes tatueringe till honom för man tänker inte på att det kan gå så fort. Man tänker inte på att en fullt friskt människa i 21års ålderna bara kan falla ihop och inte komma tillbaka. Det är därför jag kommer tatuera in den här texten för att ge oss alla en liten "påminnelse" om att det faktiskt kan hända!

Om jag ska ha texten på det här sättet med två rader funderar jag på om man ska ta och lägga till någon slags lutosblomma eller något liknande, ungefär som om man flätar ihop lotusblomman med texten och extra linjerna på bokstäverna, men vet inte riktigt om det kan bli snyggt..

Ett annat alternativ är att jag har texten i en enda lång rad med extra linjer på bolstäverna.
Jag behöver råd om hur jag ska göra den, och kom ihåg att inga idéer är dåliga idéer!


Läsvärt
RSS 2.0