Bråk?

Palla med att han ska bråka hela jävla tiden! Han kan fan inget annat än att bråka och slåss! Pallar fan inte att han håller på så här!! Åhhh!!! Det är alltid vårat fel om han slarvar bort något eller har sönder något! Vi kan fan inte göra ett jävla piss här hemma förrän det är vårat fel!!! Orkar inte med honom!

Sommarlov!!!

Japp nu är det sommarlov! Fan vad skönt, men börjar jobba på måndag så jag blir inte ledig förrän om 4veckor. Men det ska bli skönt att jobba lite och få ihop lite fickpengar till Bulgarien! Jaa jag sa rätt Bulgarien, jag åker dit med bästa polaren om 40dagar!! Det ska bli så jävla kul! Du och jag på stranden, Jennifer du och jag! Och jag ska ställa till med något riktigt fint när du fyller 20, du kommer inte undan! LÄNGTAR så otroligt tills vi sitter på planet och vi vet att det bara är 2h30min kvar tills vi är i Bulgarien, sen tar det ytligare 1-2h tills vi kommer fram till Sunny Beach!.. Jag ska skriva om hela resan sen, det lovar jag er!

Kärlek !!

Jag låter låten tala om för dig hur mycket du betyder för mig!Grattis Jimmy & En Dag Kvar I Skolan !

 Grattis på 19års-dagen gubben !!


~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~
210882-27
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~

Jaa nu är det bara en dag kvar i skolan, fan vad skönt! Imorgon så slutar jag? och så har vi premiär för en pjäs eller en det är rättare sagt 3pjäser men dom sitter ihop..


Grattis Jenny !!!

Grattis gumman på 19års-dagen!! Hoppas att din dag blir så underbar som du vill att den ska vara!!

~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~
210882-27
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~

Sliten !!!

Jaa det är sant! Var ute på krogen igår med några från "Pang Pang Du Är Död!" Vi förtjänade faktiskt att gå och ta några öl igår efter föreställningen? Så jag är grymt trött idag, orkade inte ens gå upp till skolan. Så nu sitter jag har och gör en massa skolarbete och funderar på vad jag ska äta till lunch. Några förslag?

Sista Föreställningen!

Nu har vi haft sista föreställningen i skolan med "Pang Pang Du Är Död!" Det gick bra, och mycket beröm fick vi när vi slutade! Rektorn tyckte att vi var grymt dukiga och våra lärare tyckte att vi var så bra att vi ska ut och turnera med den i olika skolor runt om i Sverige!! Fan då måste vi har varit bra! Här har ni våran kära gruppbild.

210882-26

Från vänster högst upp: Kid/Jessie, Jennifer/Emily, Jenny/Matt & Hanna/Mamma.
Från vänster längst ner: Johnny/Michael o Pappa, Oscar/Josh & Emmz/Katie.
Tack För En UNDERBAR Pjäs!!

God Morgon!

Idag så smäller det!! Idag så har vi nämligen sista premiären med "Pang Pang Du Är Död!" Det ska bli skönt att slippa den sen men samtidigt tråkigt att det är sista förställningen. Det har varit ett hårt arbete med den pjäsen, mycket tårar svett och blod. Hoppas att allt går bra. Och hoppas att publiken tycket att den är bra? Nu måste jag fixa mig till skolan! Ha en bra dag!

Favorit Filmen & Låten Just Nu!

Favorit filmen just nu är Romeo + Julia. Älskar verkligen den filmen, den är så grymt bra. Det kallar jag äkta kärlek när man dör för varandras skull.

Favorit låten just nu är The Kill med 30 Seconds To Mars, den är så himla grym! Älskar hans sångröst!

210882-33

Hur Kunde jag glömma?!

Hur fan kunde jag glömma att skriva om Linkin Park konserten?! Den var grymt bra! Och förbanden var inte så dåliga, Blade var helt okej, 30 Seconds To Mars var grymt bra! Men huvudnumret var bäst! Jag har aldrig hoppa, skrikit och sjungit så mycket i hela mitt liv! Och jag var där med den skönaste personen som finns! Har aldrig garvat så mycket åt honom i hela mitt liv som jag gjorde den kvällen. Öppningen på själva Linkin Park's show var grym! Dom öppnade upp med låten One Step Closer. Jag vill tillbaka! Fan vad grym konsert det var! När dom framförde sina låtar så överröstade globen Chester och Mike nästan hela tiden, det var ett sånt ös så det inte är sant! Ska jag gå och se dom nästa år ingen?! JA FÖR FAN DET SKA JAG! Man missar inte en sån konsert, det gör man bara inte. Tack för en underbar kväll Linkin Park, Oscar, Anna & Laura!Konfirmation!

Idag så konfirmeras min kusin Heidi, så vi ska åka till kyrkan i Upplands Väsbys kyrka och kolla på henne. Sen så ska vi åka hem till dom och äta lite, umgås med farmor och släkten..


Inte Så Många Timmar Kvar Nu!

Nej det är faktiskt sant! Det är inte många timmar kvar tills jag står på Scenen igen med "Pang Pan Du Är Död" gänget, det blir våran sista föreställning med den pjäsen. Och som ni alla vet så är alla välkomna till att kolla på den. Det är en upplevelse. Vill ni veta vad den handlar om? Trodde väl det. Den handlar om... nej jag ska inte säga något, mer än att det handlar om en kille som dödar sin flickvän, bästa vännen, sin mamma och pappa och 3 skolkamrater... nu blev ni nyfikna va? Vill ni veta mer så är det bara att komma och kolla, all information står i ett inlägg längre ner.. om ni har några frågor så skriv som gärna i en kommentar så svarar jag på den.

Grattis Mina Älsklingar!!

Grattis till STUDENTEN mina älsklingar! Ni fattar inte hur mycket jag kommer att sakna er i skolan sen? Men nu börjar resan i livet för er! Älskar er grymt mycket !!

~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~
210882-26
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~


Ni var så vackara idag båda två!!

Alla Är Välkomna !!

25
Hjärligt Välkomna!


Läsvärt
RSS 2.0