Jag Blev Kär I....

.... En bikini överdel som jag såg igår på gina.. Jag sa till mamma att jag skulle åka och kolla om den fanns i min storlek någon dag i veckan, men så idag när mamma kommer hem så har hon köpt den till mig! Så nu är bara frågan vad man ska köpa för en underdel, jag vill inte ha samma mönster det kan bli för mycket.. Men tror nog att det blir en svart eller naturligfärg, en som passar helt enkelt!
 


Visst är den snygg!!!

Jag Kan Inte Hjälpa Dig/Er Hela Tiden....

... Jag har mig själv att tänka på också! Det är inte bara du/ni som mår dåligt tänk på det!
Nu har jag fått nog, jag vet att jag alltid är den som lyssnar på allas problem, men nu orkar jag inte längre! Det är som sagt inte bara ni som mår dåligt. Utan jag mår också dåligt ibland, och tänk på hur jag mår när jag får lyssna på era problem hela jävla tiden, jag är ingen jävla påse som man kan slänga sina känslor, tankar och vad ni nu vill slänga i den.. Jag är så trött på att ni inte kan förstå det! SÅ NU SÄGER JAG IFRÅN!!! 

Nya Kategorin Heter...

...Och kommer att handla om tiden på Råsunda (den lilla som är kvar), Hovet samt den nya arenan. I den här kategorin kommer jag skriva om matcherna jag jobbar på och alla andra matcher som har med AIK att göra..

Just nu är det ett litet tag kvar till nästa hemma match är så det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget. Personerna jag jobbar med är helt underbara, och det säger jag inte bara för att två av dom är mina kusiner och fyra av dom är riktigt goda vänner. Vi har alltdi kul och skrattar hela tiden (eller hur Malin ;) ). 
Visst vi kan bli sura också men det är ju under matchens gång, AIK lyckas alltid få dommare som hatar laget, men vad fan gör det, dom tar oftast hem segern iaf. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, men det kommer mer inlägg i den här kategorin, det kan ni skriva upp! 

Dags Att Skriva Lite?

Jag vet att jag inte har skrivit på ett jävla tag, men det är för att jag har haft så himla mycket att göra, det är sommar ute just nu, och det är då jag är som upptagnast. Jag ska verkligen försöka att hitta tid till att skriva lite varje dag. Men det är inte så lätt när man gör saker hela tiden. Men håll humöret öppet och försöka att inte bli allt för sura... Jag har inte glömt er!

Det som har hänt den senaste tiden är att jag har börjat jobba för AIK, ja ni läste rätt.. Saken är den att jag har följt mitt hjärta och lämnat Djurgården bakom mig..
Jag skrev ett inlägg i September 2009 om hur jag verkligen kände för dom båda lagen... Och jag föjde helt enkelt mitt hjärta och släppte ut min lilla gnagare som jag hade inom mig.., Ni får absolut tycka vad ni vill om det här, ni får tycka att jag kanske är en medgångssuporter, men det är jag inte, iaf inte enlig mina vänner och mig själv (eftersom att jag har varit gnagare tidigare)...


Läsvärt
RSS 2.0