Packar!

Här håller man på att packa för fullt =)! Åker till Micke's landställe imorgon med grabbarna, ska bli så sjukt skönt att komma iväg ett litet tag =)! Jag tror att vi kommer ha sjukt kul, hoppas att vi har vädret på våran sida också... Jag kommer komma hem på söndag eftermiddag/kväll, så skriver då hur allt var... Nää nu måste jag fortsätta att packa, det är mycket som ska med!

Film Dags!

Sitter och kollar på film innan Sverige - Spanien ska börja. Sitter just nu och kollar på Skönheten och Odjuret, sen så går jag över till Green Street Hooligans! Det är två utav dom bästa filmerna som gjort!

 

Lite Nya Bilder Från Studenten
Sverige - Grekland!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! SVERIGE VANN ÖVER GREKLAND MED 2 - 0!!

Nu tänkte jag lägga all uppmärksamhet på Zlatan!


ÄNTLIGEN!  Zlatan Ibrahimovic skriker ut sin glädje efter 1-0-målet mot Grekland.

 Väntan är över, Zlatan

Drömmålet som knäckte Grekland: Det känns stort!

Mållös i 1110 blågula minuter.

Sedan slog Zlatan Ibrahimovic till.

Med ett av EM:s hittills snyggaste mål. Petter Hansson följde upp med det fulaste när Sverige vann EM-premiären med 2-0.

- Det känns stort, säger Zlatan.

Grekland kom till synes till matchen mot Sverige med inställningen att spela 0-0. Laget anföll med oerhörd försiktighet och även om Sverige också hade satt defensiven i första rummet var det ändå de blågula som kontrollerade spelet och som ville framåt.

Det var dock svårt att skapa chanser i en låst första halvlek där Zlatan Ibrahimovic var närmast med en nick som gick strax över. Den mållösa förbannelsen såg i det läget ut att fortsatt vila över Zlatan, men förlösningen skulle komma.


Zlatans drömmål

I halvtid kunde Sverige konstatera att defensivt hade spelet fungerat perfekt. Offensivt fanns en del att önska och det blev allt bättre och i den 66:e minuten kom så Zlatans drömmål.

Först hittade Zlatan Henrik Larsson som med ryggen mot mål direktskarvade tillbaka mot Zlatan Ibrahimovic. Denne tvekade inte en enda sekund utan drog till från straffområdeslinjen och rätt upp i nättakten bakom en chanslös Antonios Nikopolidis i det grekiska målet.

Ett fult mål

Ett drömmål som lär konkurrera om titeln som EM:s vackraste mål när turneringen summeras. Det var ren världsklass av Sveriges största stjärna.

- Det kändes stort, som ni kunde se reagerade jag starkt. Perfekt match att göra mål i. Det kunde inte ha börjat bättre, säger Zlatan.

- Det var en fantastisk känsla.

Att Sverige vann premiären går inte att underskatta betydelsen av, enligt Zlatan.

- Viktigt att vinna första matchen. De är väldigt viktiga, säger han.

Berätta om målet!

- Får ett inkast av "Chippen", passar "Henke", får tillbaka den. Jag såg luckan till vänster och satte den där.

Grekerna försökte lyfta upp spelet efter målet, men bara fem minuter senare kom ett mål som snarare lär kämpa om titeln, EM:s fulaste. Det var dock inte desto mindre viktigt. Fredrik Ljungberg friställdes, men avslutade svagt rakt på Nikopolidis.


Svensk drömstart

Situationen tycktes vara över, men i kamp med två grekiska försvarare och målvakten lyckades mittbacken Petter Hansson forcera bollen över linjen. Matchen var avgjord och Sverige har fått en drömstart i EM.

Allt var dock inte uppåt. Niclas Alexandersson haltade ut och Christian Wilhelmsson lämnade med lindat lår


Källa: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/gruppd/article2657159.ab

Shopping och Fotboll!

Idag så ska jag in och shoppa lite med Niklas... Måste köpa lite saker innan midsommar. Sen så ska vi möta upp en utav hans polare för han ska nämligen med på Fotbolls-kvällen som vi ska ha hos Niklas ikväll! Hoppas att går bra för Sverige. Skriver mer när jag kommer hem, det kanske kommer upp lite bilder från Fotbolls-kvällen, man vet aldrig.

Fredag, Lördag, & Söndag!

Fredag:
Idag tog jag studenten! Fan vad jag är stolt över mig själv! Fett glad jag är!! det var sjukt roligt!!Lördag:
Idag så firade vi min och Jonas student! Var så sjukt kul, några utav våra närmsta polare kom och några släktingar. Efter mottagningen så gick vi ner till plaskdammen som vi har här och festa loss lite! Fett skönt folk vi träffa där! Så sjukt sköna människor så det inte är sant!
Söndag:

Idag så är jag fett bakfull! Blev sjukt mycket dricka igår, fan vad kul vi hade! Träffa alla idag igen, vi softa lite med fotboll och planera lite inför midsommar!Äntligen!

IDAG TAR JAG STUDENTEN!!! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!
FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEEEEEEENTEEEEEEEEEEEN!
FY FAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Sextestet!

Gjorde nyss ett sextest på expressen.se. Det gick ganska bra för mig..

"Du fick 29 rätt av 30 möjliga

Grattis, du kan massor om sex och har troligen ett genuint sexintresse också, vilket driver dig till att ta reda på mer och mer, och är det något du inte känner till, slår du upp det eller tar på annat sätt reda på vad det betyder. Du hatar att stöta på en sexuell term och inte vara säker på vad den står för. Sen kan du också vara lite av en besserwisser förstås och knäppa folk på näsan med att du kan otroligt mycket om sex. Ibland kanske du har en tendens att teoretisera bort sånt som bäst bara visas med kroppsspråk? Glöm inte att det ibland är bättre med en innerlig kyss, än en knastertorr föreläsning - även om det handlar om ett så spännande ämne som sex.

Tips för dig med avancerade kunskaper:
- Dela gärna med dig av det du kan. Men var inte överlägsen!
- Använd dig av dina kunskaper för att fördjupa den sexuella relationen med din partner. Kanske kan du ta reda på ännu mer till exempel om taoistiska och tantriska sextekniker.
- Beställ böcker via internationella boksajter, där finns mängder av intressant engelsk sexlitteratur om du vill veta ännu mer.

52021 personer har gjort testet."

Gör testet du med!!
http://www.expressen.se/sex/Testa%2Bdig%2Bsj%25C3%25A4lv/1.655156/testa-dina-sexkunskaper


Läsvärt
RSS 2.0