Dagen Efter!

God morgon alla!!

Dagen efter min kusins studentmottagning, jag mår faktiskt rätt så bra fast det blev en hel del dricka igår. Vi hade det sjukt trevligt och sol och värme (helt underbart).

Här har ni några bilder från dagen/kvällen.











Fest På Hög Nivå!!!

Idag blir det fest på hög nivå! Sitter här och håller på att göra mig i ordning, väntar också på att Laura och dom andra ska komma hit så vi kan börjar med allt.
Jag vet bara inte vad jag ska ha på mig, Ett svart jättefint linne ska jag ha men vetefan vad jag ska ha till det, jeans blir alldeles för varmt, vi har redan 21grader och klockan är bara halv ett! Så ni kan ju gissa att det kommer vara varmt här idag (YAY!!). Tror fan att det blir en kjol eller så (vet bara inte vilken färg jag ska ha på kjolen), vet iaf att jag ska ha mina super super heta skor på mig.

Sen så blir det självklart förkrök hemma hos oss (måste ju få ha lite kul medans man gör sig vacker). Man får faktisk komma lite dragen till en studentmottagning.

Och jag hade gärna velat ha med mig en person dit idag (du vet vem du är), för jag tror verkligen att du hade tyckt om dom som kommer att vara där. Men du får träffa dom en annan dag.

Nää, nu måste jag fortsätta att fixa mig lite, Ha det så bra så länge. Kan hända att jag skriver under dagens gång!





Ny Favorit bild På Mig Själv?

I Lördags så tog Nenny en jättefin bild på mig, belv riktigt bra på den bilden.


Eller vad säger ni?





Shopping, Vaxning Och Ben & Jerry !!!

Nu har man kommit hem från Solna. Har shoppat hel dagen med Laura och Syster.
Nu när vi kom hem så vaxa jag mina ben (AAAAJJJ!!! Säger jag bara!!), men ska man vara fin får man lida pin!

Jag och Laura har suttit och svullat lite Ben & Jerry idag så jävla gott det är!! Jag vet att du hatar när jag sägar "JAMAICAN ME CRAZY" Men vad fan Laura, jag ÄLSKAR verkligen att säga det, så du får verkligen stå ut med det (HAHAHA!!!).

Nää nu ska vi återgå till att fixa och dona lite!!







What Can I Say ?!

What can I say, What can I do? This is who I'm and I'm hurting you! What can I say, what can I do? No matter how strong my feelings are, I always end up hurting you!!!







God Morgon!

Just nu så sitter jag och fixar mig, ska träffa Laura i Solna och shoppa lite inför imorgon som jag nämnde tidigare. Vem vet det kanske kommer upp bilder från shoppingen *blink*.


Idag tar min kusin studenten, GRATTIS KUSIN !!! Jag minns när jag tog studenten förra året, en ska man vill göra om! Fan vad underbart det var att springa ut, min klass var först ut av alla...


Men men, nu ska jag fortsätta att fixa mig och så, börjar bli lite stressad...





Jamaican Me Crazy !!!

Jag har fastnat för att säga "Jamaican Me Crazy", Laura håller på att flippa på mig, för jag sitter och säger det hela tiden nu när vi snackar i telefon. Och det har jag fått från Ben & Jerry's rätt nya glassmak! Den är så jävla god så det inte är sant!!! ME LOVE ♥ !!!







Shopping Dags Med Laura?

Imorgon så ska jag antagligen iväg och shoppa lite med Laura inför Lördagen! Vi kommer säker har sjukt kul!
Min kusin tar nämligen studenten!!!

men har ett litet problem! Vet inte vad jag ska ha på mig! Visst jag har fått ett sjukt snyggt linne, men vet inte vad jag ska ha till det. får väl bli kjol eller så, men frågan är ju hur vädret blir också... Hoppas det blir sol! Men men, skriver lite senare!





Bara Helt Spontant!

Idag hände det något riktigt riktigt kul. Jag sitter i soffan helt död inlindad i mitt täcket och väntar på att Top Model ska börja, när jag helt plötsligt får ett sms av HONOM! Där det står att han är i Stockholm vid en viss tidpunkt och att han gärna vill träffa mig.

Jag flyger upp ur soffan, springer in till mitt rum och sen in till min syster och säger att jag ska dra in till stan en snabbis men att jag bara ska duscha och skit först (jag menar man kan ju inte åka in till stan med ett hår som står åt alla håll och kanter och sminket som är nere vid knäna typ).

När jag har duschat så smsar jag Hannah för att få lite stöd, för att då börjar jag bli riktigt nervös, och jag förstår inte varför, jag har ju liksom träffat honom förut. Så Hannah ringer upp mig och säger åt mig att jag ska gå över till henne så ska hon hjälpa mig att fixa håret och så. Så jag går över till henne med håret inlindat i en handduk (jättesnyggt jag vet, men det är ju liksom bara två portar till henne).

När jag väl är hos Hannah så peppar hon mig jätte mycket (tack för det, du fick mig att inte vara så nervös). Sen var det då dags att åka in till stan. Jag stod på tåget och tyckte att allt gick så långsamt. När jag står på tåget, så ringer han och berättar var jag ska möta honom (och jag som är en äkta 08a vet exakt vad han pratar om).

Nu är den stunden inne där jag ser honom stå där han sa att han skulle stå. Det var bara att släppa väskan och krama om honom. När jag kramar honom så blir jag riktigt lycklig och jag känner att jag börjar rodna (hoppas verkligen inte att han såg det). När jag är med honom så ringer min tjejkompis Laura och frågar vad jag gör, och vårat samtal lät ungefär såhär.


Jag: "Hallu."
Laura: "Hej Gumman!"
Jag: "Du kan ALDRIG gissa vart jag är!"
Laura: "Nää, vart är du?"
Jag: "Jag är inne i stan... Men inte själv."
Laura: "Jasså? Vem är du med då?"
Jag: "Hjärtat!"
Laura: "NEJ!! Det är du inte alls!!"
Jag: "Joo det är jag visst!"
Laura: "NEJ!!!"
Jag: "Joo... Hjärtat, säg hej till Laura."
(Ger telefonen till Hjärtat)
Han: "Hej Laura!!"
Laura: "Är det verkligen du?"
Han: "Nej det är det inte... Det är klart att det är vem trodde du att det var? Nä nu får du prata med Emmz igen!"
Jag: "Jag sa ju det."
Laura: "OMG! Emmz... "
Jag: "Blev du förvånad?"
Laura: "Jaaa..."
Jag: "Men jag hör av mig när jag kommer hem, okej?"
Laura: "Ja gör så! Bye bye"

Sen efter det var allt helt underbart. Jag mår så himla bra när jag är med honom eller pratar med honom. Jag får en helt annan känsla i mig när jag är med honom. Och varje gång jag kramar honom hej då gör det ont i mitt hjärta. Jag sa till honom att jag inte ville att han skulle åka. För det ville jag verkligen inte. Utan honom är jag inte hel och det har jag sagt förut. Jag tycker verkligen om honom, och det hoppas jag att han vet nu. Annars så får jag väl ta och säga det till honom.

Den här dagen var helt enkelt helt jävla underbar. Och jag har dig att tacka för det Hjärtat!






Sjungit Med Syster

Har nyss sjungit med min syster. Ja jag erkänner jag och min syster är SingStar nördar!

Jag sitter och kollar efter lite nya skivor och såg att QUEEN har kommit ut med en Singstar skiva!!! Jag måste bara köpa den till samlingen! Och det är deras bästa låtar med på skivan också!


Låtlista:
Another One Bites The Dust
Bicycle Race
Bohemian Rhapsody
Breakthru
Crazy Little Thing Called Love
Don't Stop Me Now
Fat Bottomed Girls
I Want It All
I Want To Break Free
Innuendo
One Vision
Play The Game
Somebody To Love
These Are The Days Of Our Lives
Tie Your Mother Down
Under Pressure
We Are The Champions
We Will Rock You
Who Wants To Live Forever
You're My Best Friend.


Ärligt är inte den bara för bra?!








Då Var Kvällen Slut!

Japp, då var denna lördag slut. Hade det sjukt trevligt nere på Sandras, men blev lite grining när det var en annan som sjöng MIN låt!! Jag sjunger alltid den låten! Och det vet den här personen om! ÅÅÅÅHHH, blir så sur när folk "snor" en annans låt!

Men men, skit i det nu, hade iaf jättetrevligt där idag.


Berra, han som äger krogen, hotade med att stänga krogen nästa lördag för att jag inte kommer dit och sjunger. Men jag kan inte missa min kusins studentmottagning! Man tar liksom bara studenten en gång i livet!

Men nu tror jag nog att det är dags för lilla mig att säga god natt. Det har varit en lång och härlig dag!





Lördagkväll = Sång!

Ikväll blir det att sjung till 100%! Det ska bli så kul att gå ner på Sandras igen och ta ton. Jag hoppas verkligen att kvällen kommer att bli trevlig. Och jag hoppas verkligen att Johan kommer med Patrik och några till som han lovade att han skulle göra.

Nä nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning, för man måste ju vara fin när man ska sjunga!





Utomlands Med Min Syster?!

Jag och min syster ska antagligen åka utomlands tillsammans i sommar, men vi är inte överens om vart vi ska åka. Hon vill åka till Turkiet och det vill verkligen inte jag göra (ja jag vet att jag skrev förut att jag ville åka till Turkiet, men inte längre). Jag vill typ åka till Kroatien eller Cypern, jag har hört att det är jätte fint där borta. Sen så skulle jag kunna tänka mig att åka till Grekland eller Spanien, har alltid velat åka dit.

Jag får nog sätta mig ner med min syster och prata lite om vart man skulle kunna åka. För man tackar ju inte nej till en utomlands resa.





Ny Design!!!

Jag var så trött på den gamla designen så jag gjorde en ny... Blev faktiskt riktigt nöjd med den!
Eller vad tycker ni?

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska väl träffa Laura tror jag... Vi måste komma iväg och hämta resekatalogerna som vi har pratat om att hämta så länge nu.. men men får se vad som händer.





Ett Minne För Livet!

Nu ska jag berätta en sak som jag har tänkt på att berätta länge.... men har inte riktigt övertalat mig själv att göra det. Men nu så har jag gjort det. So here we go....

Det är Tisdagen den 20e Januari 2009....

Han jag tycker om är på väg till Stockholm för att träffa en tjejkompis, självklart blir jag riktigt svartsjukt, för jag vill ju självklart att han ska träffa mig.

Jag sitter på morgonen/förmiddagen och gör mig i ordning för jag ska träffa en tjejkompis för vi ska in till stan, när jag väl sitter och fixar mig så ringer han mig. Och jag svara självklart som jag brukar svara när det är han som ringer. Och jag måste erkänna det var riktigt svårt att hålla svartsjukan borta när jag prata med honom, för han var nämligen med sin tjejkompis när han ringde mig. Han frågade mig om jag visste om det fanns någon bra restaurang i närheten av Odenplan. Och jag säger att Hard Rock Café ligger där, sen var vårat samtal slut (jättekul samtal, han frågar mig om en restaurang för att han ska bjuda sin tjejkompis på lunch).

Jag träffar min tjejkompis och vi åker in till stan. Vi sätter oss på Café 60 och snackar lite. Och jag sitter verkligen och gnäller hela tiden, jag sitter och berättar hur arg och svartsjuk jag är för att han är här i Stockholm och kan inte träffa mig och jag blir bara mer och mer arg (ja ni vet hur vi tjejer låter när vi är svartsjuka). Och jag slutar verkligen inte gnälla, asså jag tror vi satt på det där Cafét i 4timmar och jag bara satt och snacka om det. Och snäll som hon är så sitter hon bara där och lyssnar och försöker få mig på bättre humör. Men det går verkligen inte. Min telefon ringer och det är en utav mina närmsta polare som ringer, och jag berättar allt för honom också. Och han försöker också få mig på bättre humör (men jag är en envis jävel så lycka till tänkte jag, ingen kan få mig på bättre humör nu). Tillslut så lämnar vi Cafét och beger oss till Mc Donalds på Hötorget för min tjejkompis blir hungrig, (inte nog med att vi har fikat i 4timmar liksom).

När vi är på väg till Hötorget så pratar jag med min polare igen, för han ringde upp och fråga om jag var på bättre humör med det var ju inte, (hur skulle ni själva må om killen/tjejen ni tycker om är där ni bor och inte kan träffa er?).

När vi kommer in på Mc Donalds pratar jag fortfarande med min polare i telefon. Men till slut lägger jag på för jag tycket att det är lite otrevligt mot min tjejkompis, (jag är ju med henne inne i stan för att umgås med henne om man säger så). Jag tror jag hinner säger två ord till henne innan hon säger.

"Emmz, din mobil ringer!"
Jag kollar ner på telefonen och ser att det är HAN som ringer. Jag svara självklart och så säger han.
Han: "Vart är du?"
Jag: "På Mc Donalds på Hötorget, vaddåra?"
Han: "Stanna där, jag kommer till dig nu!"
Jag: "V-va?!"
Han: "Stanna där, jag kommer nu okej."
Jag: "Men... Jaha? Okej..... J-jag stannar här."
Han: "Bra för mina batte....*klick*"

Hans batterier på telefon dog under samtalet, där sitter jag nervös och skakar. Ärligt jag får panik!! Jag blir så nervös att jag lägger huvudet på bordet och fäller tårar. Det går 10min och han har inte kommit, så jag går ut och ställer mig utanför Mc Donalds.

När klockan blir 19:10 så ser jag honom tvärs över gatan. Han går förbi mig in på Mc Donalds och jag säger till min tjejkompis: "Där är han, varför går han förbi mig?". Han kommer ut och går förbi mig igen. Då busvisslar jag och han lägger inte märke till det. Så jag går fram mot honom och tar av mig luvan (för det regna ute, och jag ville inte förstöra mitt hår) och säger:

Jag: "Känner du inte igen mig?".
Han: "Jag tyckte att det var du men var inte säker, Hej!"
Jag: "Hej"
Han: "Mitt tåg går om 20min, och jag ville träffa dig innan jag åker."
Jag: "Vet du hur jävla mycket jag skakar och hur nervös jag är?"
Han: "Det här är väl inget att vara nervös för?"
Jag: "Kanske inte, men se så jag skakar (räcker fram min hand som skakar som en jävla jordbävning)"

Efter att vi har stått där i någon minut så beger vi oss mot stationen. När vi är på stationen står vi och pratar, och jag har världens leende på läpparna hela tiden, mina läppar ler och mina ögon ler ännu mer. Och visst det hände mer saker där, men det berättar jag inte utan det är något mellan honom och mig (ni kanske förstår vad jag menar). När han ska gå på tåget så ville jag inte släppa honom, det gjorde så ont i mitt hjärta när han gick på tåget.
När tåget hade börjat rulla iväg så kom mina tårar.

Som ni flesta kanske har förstått är det här samma person jag har skrivit om förut.
Jag ångrar inte en enda sekund när jag var med honom, för allt var så perfekt på något sätt.
Nu kommer tårarna igen för jag inser hur mycket jag verkligen tycker om honom och saknar honom. Så det kanske är bäst att sluta nu.





Är Hos Micke Med Gänget!!!

Sitter just nu hos Micke med gänget! Saknar två personer riktigt mycket just nu... Ni vet vilka ni är... Iaf du Hjärtat!!! Du ska bara veta att du finns hos mig hela tiden även om du är långt ifrån mig, du vet att du ligger närmast mitt hjärta! Du vet att jag älskar när du ringer och väcker mig och när du hör av dig... Du är den som betyder mest för mig och det vet du. 

Jag har tagit några glas fast jag lovade E att jag inte skulle dricka... Förlåt E, men jag kunde inte hålla mig, och du kom ju inte hit och höll inte koll på mig, men jag menar det jag skrev, jag skulle verkligen vilja ha dig här just nu, och du vet mycket väl varför....

Allt är fan inte som det ska, jag har varit med om det jag inte ville vara med om, R har lyckats... Han har fått mig att vara rädd vilket jag hatar!! Jag vågar knappt gå ut.. men men allt ska väl bli bra hoppas jag!  E Du har hjälpt mig så jävla mycket när det gäller allt med R, och jag är tacksam över att du har lyssnat!... Jag vet att du är rädd att något mer ska hända mig, och jag ska försöka att inte stöta ihop med R... Men jag kan inte lova att han stöter ihop med mig... Jag vet också att om du varit med när allt hände hade du försökt att skydda mig... Men snälla jag har sagt det förr och säger det igen, HA INGA SKULDKÄNSLOR FÖR ATT DU INTE VAR DÄR NÄR ALLT HÄNDE!!! Ingen kunde stoppa det som hände, och jag kommer må ännu sämre om du har skuldkänslor och det vet du.... Så snälla... Ha inte det.
Det känns som att du skulle försöka göra allt för att skydda mig när det gäller det här, och jag är mer än tacksam över det... Du är typ den enda personen som riktigt vet vad som har hänt.. Jag vågar inte ens berätta det för hjärtat pga att jag vet att han skulle flippa om han får reda på vad som har hänt, och han skulle skita i allt och leta reda på honom...  Nu lämnar vi det ämnet...

D sitter brevid mig och jag fattar inte varför men han får mig att känner mig nere... Asså jag menar han får mig att känna som om att jag inte räcker till... Visst jag har haft känslor för honom och så... men dom är borta sen långt tillbacka... men det känns som att man inte kan ge honom en kram för då tror han att jag är "kär" i honom!!! Men så är det självkalrt inte, han är en utav dom som jag kan förlita mig på och det vet han. Därför känns det så fel, det känns som om att det är spänt mellan oss hela tiden. Jag hatar att det är så!!! FAN VAD JAG HATAR DET!!!

Allt känns bara fel just nu och jag vill verkligen ha trygghet vilket jag inte har här... kroppen värker och jag orkar inte ha det så här längre... För det tar på mig som fan!!! ALLA, och då menar jag ALLA tror att jag är stark men det är jag fan inte, iaf inte längre!! Och det har jag R och M att tacka för!!

Juste, nu nämde jag dig M!!! DU KAN DRA ÅT HELEVETE!!! Jag lovar!!! Man håller inte på så som du har gjort!! Och jag tänker fan nämna dig vid namn så att alla vet vilket JÄVLA SVIN  du är!!!!
M står alltså för Muffa!!! Så nu har jag sagt det!! Kom fan inte krypande till mig sen när du känner dig ensam, för jag kommer inte finnas där!!! Du har fått alla dina chanser nu!!! Tro mig, du är ett avslutat kapitel!!! Du ljuger för mig och säger att du ver full när du skrev:
"Eller hur jag önskar vi kunde sova tillsammans så att när man vaknar upp är du det första man ser =)"
klockan var 15:38 då och det var en Måndag!! Så kyss mig någonstan där solen inte skiner!!! JAG HATAR DIG FÖR DET!!!, Vi ska skapa nya minnen? JO VISST, I HELVETE HELLER!!! Du har gjort så att inte orkar längre!!! TACK FÖR DET!!!...

Nej nu blev jag på dåligt humör igen... Jag kanske ska avsluta med att  säga att jag är med dom UNDERBARASTE personerna som finns... och att jag älskar dom högt!!





Dead By April !!!!

Ligger här och lyssnar på Dead By April's nya skiva och bara NJUTER järnet!!! Har aldrig lyssnat på en så bra skiva förut! Nää Nu ska jag fortsätta att njuta till alla UNDERBARA låtar !!







Kanada – Sverige 20:15 – SEMIFINAL!!!!

Hela Sverige sitter bänkade och har tv 6 på, på tv:n skulle jag tro när klockan har slagit 20:15!


Idag är det nämligen semifinal mellan Kanada - Sverige... Jag lovar igår statt jag på som nålar när vi mötte Tjeckien. Trodde ärligt talat att vi skulle förlora den matchen, men se så bra det gick igår =)!


Men nu till dagens match!


Kanadensisk tidning har startat psykkrig - men Tre Kronor behåller lugnet:

"Blir det returer (framför Jonas Gustavsson) rensar vi bort dem".


"Dags att döda monstret"

Psykning från kanadensisk tidning - men Tre Kronor behåller lugnet:

"Blir det returer rensar vi bort dem"

Men Tre Kronor räds inte psykningarna - och litar helt på Jonas Gustavsson.

- Jonas är givetvis viktig. Och blir det returer ska vi rensa bort dem, säger assisterande förbundskaptenen Anders Eldebrink.

Målvakten Jonas "Monstret" Gustavsson - som gjorde en storstilad insats mot Tjeckien i går - stod över dagens värmning.

Han blir grymt viktig i kväll, det vet Kanada om.


Döda monstret?! TROR inte det va? Han är riktigt grym när det gäller räddningar. Och Tre Kronor gör rätt i att behålla lugnet. Det är bättre att vara lugn än att brusa upp sig, för då kan dom låsa sig, jag HOPPAS verkligen att det blir vinst för Sverige idag, Det skulle vara så skönt att se KANADA förlora! För jag verkligen hatar det laget, så fort dom ligger under så ska dom spela fult och dom har ALLTID domaren på deras sida. Det är nästan som att domaren är rädd för att döma till deras nackdel.

Men jag hoppas att den här matchen går bra och att Sverige vinner!!!!





Valborg 2009 !

Jag kan lugnt säga att det var en helt underbar Valborg... Firade den med mina närmasta vänner och syster. Vi åkte hem till Micke vid 4 tiden för att kolla på Hockeyn mellan Sverige - Ryssland, det var en sjukt bra match fast den kunde ju ha slutat med vinst för Sverige.
Som sagt, jag hade en helt underbar valborg.


| Hannas Pecah Melba | Danne | Micke | Laura, Micke & Jag | Puss på Micke |


| Laura, Minna, Micke, Danne, Jag | Jag & Danne | Micke & Jag | Laura & Micke brottas |
| Danne, Laura & Micke brottas |

| Micke, Danne, Jag, Laura, Minna | Micke & Minna | Danne |










Läsvärt




RSS 2.0