Hold Me Now, Or Lose Me Forever !

Som ni kanske har förstått så finns det en person som jag tycker himla mycket om, jag nämner HONOM inte vid namn eller så för jag tycker det är onödigt att ni ska få veta vem det är. Men HAN vet mycket väl vem han är.

Jag har skrivit om honom förut, och jag tänker fortsätta skriva om honom när jag känner för det.

Saken är den att jag kan fortfarande inte förstå att man kan känna såhär för en person, jag menar så fort han ringer så blir jag nervös och vet inte riktigt vad jag ska säga.

Och om jag inte har pratat med honom på ett tag så blir jag svag.

Jag hatar verkligen när telefonen ringer när man sover, men när jag ser att det är han som ringer så spelar det ingen roll, jag älskar att han kan ringa tidigt på morgonen bara för att säga god morgon eller berätta att han är på väg hem.

Det jag vill säga är att han kommer alltid att var den killen som jag håller närmast mitt hjärta. Och det tror jag att han vet om (jag hoppas det iaf). Jag skulle kunna göra allt för honom. Det är svårt att känna såhär, för jag vet inte riktigt om han känner samma sak.

Som jag har sagt tidigare, jag kan hålla på att skriva i evigheter om honom, men ibland får man bara inte ut det man känner med ord på rätt sätt!

Hjärtat, om du känner som jag kan du väl tala om det?Hold Me Now, Or Lose Me Forever!

Konfirmation......

Jaha, då var det dags för kusinen Harri att ta sin konfirmation. Vill helst inte gå, mår inte så bra efter utekvällen igår.
Kommer vara riktigt seg och grinig, och inte nog med det, mitt headset till mobilen har gått sönder så jag kan inte sitta och lyssna på ming egna musik när vi åker dit, så jag får dras med jävla vinyl radio!!!
Tror att hela min dag kommer att gå åt skogen, tro mig.

Allt Kommer Att Bli Bra, Baby !

Tänker inte nämna dig vid namn eller så, men du vet mycket väl vem du är.

Jag lovar dig att allt kommer att bli bra igen. När du ringde imorse och berätta vart du var så blev jag helt tyst, jag visst inte riktigt vad jag skulle säga. Men jag vet att allt kommer att bli bra igen, jag känner det på mig.
Och jag menar det jag sa, om jag hade varit närmare dig så hade jag varit hos dig nu, och det vet du.
Du har ställt upp så himla mycket för mig, och du har stått vid min sida. Nu är det min tur att hjälpa dig.
Du vet att jag finns här för dig, och att jag tycker otroligt mycket om dig. Du har ett stort ställe i mitt hjärta, Baby !

Film Dags!

Sitter inlindad i täcket i sängen med en skål glass och ett stort glas Cola med mycket is,  och tänkte kolla på lite film, från nog bli Moulin Rouge, älskar den filmen.. Musiken i den är helt underbar och scenerna är ännu bättre =). Kan helt klart säga att det är enutav mina favorit filmer.
Vilken är eran favorit film?Vill Åka Utomlands !!!

Sitter inne på Fritidsresor och kollar runt lite... Vill nämligen åka utomlands i sommar men vet inte riktigt vart jag vill åka. jag står mellan Greklan, Turkiet, Cypern och Thailand, riktigt svårt att välja.| Grekland | Kreta |

Beräknad flygtid:
4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda|Turkiet | Alanya|

Beräknad flygtid:
3 tim 55 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda|Cypern | Agia Napa|

Beräknad flygtid:
4 tim 20 min.Tid beräknad från Stockholm/Arlanda|Thailand | Khao Lak|

Beräknad flygtid:
Ca 12 tim 20 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda

Som sagt jag har väldigt svårt att bestämma mig... Vart skulle ni åka om ni fick välja mellan dom här resemålen?

Fast And Furious !!!

Idag var jag och såg Fast And Furious! Den var så jävla bra! Det går inte att beskriva med ord hur bra den var!! Den slår klart dom andra filmerna! Jag kan verkligen rekommendera er att gå och se den, för då förstår ni hur jävla bra den är!
I lördags tog Hannah en jätte fin bild på oss två. Den är verkligen super fin på oss... Så var bara tvungen att dela med mig =)..Visst är den fin, eller vad säger ni?

Torsdag 2/4-09 = Jobbig!!!

Idag var det begravning för Jennie, så sjukt fin begravning, det första man såg när man klev in i kyrkan var ett stort fint kort på Jennie. Att se alla sina när vänner gråta (speciellt killarna) gjorde så förbannat ont i mig, för jag är van att det är dom som tar hand om oss, nu var det nästan tvärtom.

Att se hennes mamma stå framför kistan och ta farväl av hennes dotter gjorde ännu ondare. Ingen förälder ska behöva gå igenom det här, dom ska inte behöva gå igenom den här sorgen.

Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta Jennie, det är riktigt svårt att förstå.Vi SAKNAR och ÄLSKAR dig så otroligt mycket gumman!
Vila I Frid Jennie, Våran Vackra Ängel
† 87.10.02 - 09.03.08 †

Lördagar = Karaokekvällar !

I lördags var det första Karaokekvällen på Sandras, så sjukt kul det var! Det var sjukt mycket folk som kom dit och det var ett jävla drag på alla =)!

Alla var trevliga och härliga, efter karaoken slutade så drog vi alla hem till en polare till mig och hade efterfest, det var riktigt mysigt, tror jag kom hem vid halv 6 på morgonen. Jag vill tacka alla som var på Karaokekvällen för en riktigt härlig kväll. Och jag vill speciellt tacka Oscar, Jennifer, Hannah, Nenny, Laura, Minna, Danne, Micke, Tone, Niklas, Nille & Jens. Tack för en helt underbar kväll =)!


Och nästa lördag smäller det igen! Då ska man ner och sjunga lite till =)!


Läsvärt
RSS 2.0