Happy Halloween!!!



Idag är det HALLOWEEN!! Och som vanligt ska jag ner och sjunga karaoke på Sandras, men idag ska vi vara lite spökiga. Jag tror säkert att det kommer upp bilder från kvällen. Ha en super bra Halloween!





THIS IS IT!!!


(Måste jag säga mer? Jag ska iaf gå och se "This Is It" idag!)





Kan Man Vara Arg På IKEA?!

JAAA det kan man verkligen vara!!! Jag har en 140x200cm säng och vill ha en snygg sängstomme till min säng, och jag hitta en super snygg på IKEA men den finns inte i min säng storlek! Jag har en 140x200 och den finns vara i 160x200 samt 180x200. Visst en större säng skulle vara helt jävla underbart, men problemet är att jag har ett väldigt litet rum, så jag vet inte hur jag ska göra för att allt ska få plats i det...Jag får be Sandra hjälpa mig att göra om i mitt rum hon och jag kan sitta och klura lite hur man jag ska göra om jag nu bestämmer mig för att köpa en större säng.. Och om jag göra det betyder det att jag måste slänga ut mitt skrivbord och köpa ett mindre för jag kommer absolut inte få plats med mitt skrvbord i rummet och jag köper sängen...

Visst är den snygg den sängstommen jag vill ha? Så jaaa ni kanske förstår att jag är lite små arg på IKEA...





Storhandla Med Familjen!

En ska som jag älskar att göra är att åka och storhandla med familjen, alltid lika kul! Och nu är det lönings dag vilket betyder att det blir en "utflykt" till City Gross!!! Så nu ska jag klä mig och dra iväg och storhandla lite! Undrar vad vi köper för gott till IDOL ikväll, det är ju som sagt bästa teamt ikväll!!!







Ett År Sen Cosmos!







Grattis Alexander !







Bilder Från I Lördags!

Som ni vet så fyllde jag 21år i lördags, nu kommer det några bilder därifrån!












Vet Ni Vad?!



Det är så jävla sant! Jag fyller 21år idag! Ett stort GRATTIS till mig och BARA MIG! Nä nu ska jag inte vara egoist inte! HAHA! Jag bara skoja, klart som FAN att jag ska vara det, det är ju MIN dag idag!

Ja, må jag leva!
Ja, må jag leva!
Ja, må jag leva uti hundrade år!
Javisst ska jag leva!
Javisst ska jag leva!
Javisst ska jag leva leva uti hundrade år!








Design Åt Sundh !

Nu har jag gjort en till design till min goda vän Johan "Luren" Sundh. Hoppas att du gilla den och att ni andra också tycker att den ser bra ut.

Jag vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera i min blogg, men jag har haft så mycket att göra, det är mycket som händer nu och så. Men jag lovar att efter helgen kommer det bli bättring på det!





Städa, Städa, Städa IGEN!!!

Japp, nu håller jag på att städa igen! Det måste ju vara fint när alla kommer på Lördag! Är så grymt taggad så det inte är sant. Hoppas att det blir en toppen dag/kväll/natt! Sitter här och tar en liten lite paus från städningen bara, har hållt på hela dagen..
Hoppas bara att jag blir klar innan Inlåst börjar. Det är ett sånt sjukt bra program, och Viktor som är med där har gått på samma avdelning som mig i skolan, rätt så konstigt att se honom i tv. Kände inte igen honom i början, men det är väl inte så konstigt, när han börja i 6års (dvs dagens förskola) så gick jag i 5an så jag är ett antal år äldre än vad han är. Men vad ska man göra, jag hoppas verkligen att dom lär sig något när dom är där. Jag kan lugnt säga att om jag var som dom hade jag lätt ställt upp att bli inlåst i 12dagar för att se hur det är.
Nää nu måste jag återgå till städningen!!





Film Marathon!!!

Nu blir det film Marathon för min del tänkte ta och kolla på alla filmer jag har i en kategori. Kan ni gissa vilken kategori det blir? Inte? Tänk efter lite nu... Jaa det klart att det blir i Disney Kategorin! Haha, nää nu ska jag fixa lite gott, lägga mig till rätta och bara softa till Disney's härliga filmer!







Innan Det Är För Sent!

JÄVLAR!! Glömde säga grattis till Jimmi! Han fyller 21år idag så gör det via bloggen innan det är försent! GRATTIS JIMMI PÅ 21ÅRSDAGEN!!!







Dagens Låt

Inatt skrev jag att jag skulle somna till världens finaste låt och att det skulle bli dagens låt, och det kommer den att bli. Så här har ni världens finaste låt enligt mig.

Takida - Give Into Me






Somna Till Världens Finaste Låt!

Idag har det varit en grymt rolig dag (berättar allt imorgon, är för trött och seg nu). Men nu ska jag somna till världens finaste låt (tror nog det blir dagens låt imorgon). Så god natt alla och sov så gott!!







Älskade Mormor!

Det är ett år sen det hände. Idag är det ett år sen allt förändrades. Idag är det ett år sen du togs ifrån mig! Och jag har fortfarande svårt att förstå att du inte finns kvar hos oss. Det har gått för fort, det känns verkligen inte som att det har gått ett år. Jag hatar verkligen att leva utan dig. Du var för ung för att dras ifrån oss, du var bara 63år. Varför togs just du ifrån oss? Varför kunde du inte ha vunnit fighten mot cancern? Varför vann den mot dig? Kan du svara på det? Varför lät du den vinna? Varför lämnade du oss?
Du fanns alltid där när man behövde dig och du lyssnade alltid på en om man behövde prata ut. Du fanns alltid där, men nu är du borta. Vem ska nu lugna ner mig när jag inte vet vad jag ska göra? Vem ska nu lägga armarna om mig? Förstår du inte att jag behöver ha dig här hos mig?

När du dog så förändrades mitt liv, jag vet inte om du kan se det från himlen, men det har förändrats välidigt mycket. Jag är inte samma person längre. En del av mig försvann när du dog. Inte bara en liten del, utan en stor del. Jag är så arg och ledsen över att du lämnade oss. Varje dag tänker jag på dig och vill bara att du ska ringa och säga att allt är en dröm, att du fortfarande lever. Men jag vet att det aldrig kommer att hända. Och det är otroligt svårt att acceptera det. För om det är någon jag behöver så är det du. Du är min Mormor, och alla behöver sin Mormor vid sin sida.
Jag är så arg på mig själv, på grund av att jag inte kom och hälsade på dig mer än en gång när du var sjuk och låg på sjukhuset. Jag hälsade på dig EN gång, jag skulle ha hälsat på dig flera gånger och gett dig styrka! Sista gången jag såg dig var 4-5månader innan du dog. Och då ljög jag för dig när jag skulle gå. Jag klarade inte av att se dig så svag så jag sa att jag skulle på match för att jag vill därifrån. Men i själva verket orkade jag inte se dig svag och sjuk. Förlåt Mormor!

Idag är det ett år sen du dog, och jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Och för varje dag som går, så gör det ondare i mig, för saknaden gör så ont och är så stark att den sliter i mig. Jag önskar att du aldrig togs i från mig.
Jag älskar dig Mormor, snälla kom tillbaka och säg att allt är en dröm!

 






Försöka Sova!

Nu ska jag försöka sova, men det kommer inte gå så bra, gråten är i halsen och tårarna rinner som bara den. Det jag skulle behöva nu är en trygg famn som jag kan krypa in hos, anlednignen till att jag mår som jag mår just nu kommer ni få svar på senare idag. Men nu ska jag försöka sova, men jag vet att det inte kommer att gå.
Hjärtat kom och lägg dig bredvid mig så jag kan känna mig trygg och kanske sova i någon timme iaf.







Dagens Låt

Jag har inte haft dagens låt på ett dag, det är väl för att jag inte har tänkt på det så mycket... Men nu har jag en låt som jag har blivit galen i, och det är...

Three Days Grace - Last To Know






Blogg Designer!

Som ni kanske har läst ett inlägg hos min kära vän Sandra att jag har fixat hennes design på bloggen. Men så duktig är jag faktiskt inte, visst jag kan slänga ihop en snygg och enkel design på någon timme om jag har ork och lust. Men det betyder inte att jag kan göra en design till alla. Det finns många som är duktiga på att göra designer, och jag kan faktiskt inte mäta mig emot dom, för dom är otroligt duktiga. Det designerna jag göra är enkla, och inte så avancerande. Det är jätte kul att Sandra tycker så mycket om min design att hon vill göra "reklam" för mig i hennes blogg.
Skulle det vara så att du vill ha en design så skriv en kommentar till mig så kontaktar jag dig via din blogg. Är det så att du jar frågat mig om jag kan fixa en design kan du inte förvänta dig att jag säger ja på direkten, utan om jag har lust så fixar jag det, men känner jag inte för det är det absolut ingen idé att ens tjata om det. När jag har lust igen så tar jag kontakt med dig, så ha tålamod.

Här är några exampel på designer som jag har gjort:
Adams - Men tyvärr har han inte skrivt än *suck*
Sandras - Den blev för flyttad och är nu mera designen för den bloggen hon kommer vara lite mer seriös i.
Lauras - Tyvärr så har hon slutat blogga, men hoppas att hon börjar med det igen.

Och om det är så att jag fixar en design till dig så kommer jag att länka den i den här kategorin. Eftersom det är jag som har gjort den och ingen annan. Hoppas att det inte gör något.





Äntligen Är Den Här !

FAN VAD NICE!!! Äntligen är Three Days Grace's nya skiva Life Starts Now här! Ladda nyss hem den, så sitter och lyssnar på den nu, och jag kan verkligen säga att den är så otroligt jävla bra! Jag trodde inte att dom skulle lyckas med att slå One-x skivan, men nog fan har dom gjort det! Helt jävla otroliga låtar, och Adam's röst är fortfanraden så himla het! Jaa som ni kanske förstår så är jag helt galen i Three Days Grace, jag skulle verkligen göra vad som helst för att få se dom live! Ärligt, jag skulle fan köpa en resa till USA bara för att få se dom! Nää nu ska jag lyssna vidare på skivan och njuta sönder!!!





Svårt Att Bestämma Sig?

Nu närmar sig 21årsdagen, inte alls långt kvar nu. Sitter här och funderar på hur jag ska se ut, hur jag ska ha håret, sminket och vad jag ska ha för kläder (vill helst ha något nytt). Och det är riktigt svårt att komma på allt, jag menar man vill ju vara fin när man fyller år. Men det tror jag nog att jag kommer att vara i alla fall. Mina kära vänner kommer säkert vilja hjälpa mig och jag litar fullständigt på dom.
Har suttit och kollar lite på Ginatricot's hemsida och hittat två jätte söta (eller ja super snygga) klänningar som jag vill ha. Men vet inte vilken det är jag vill ha mest! Visserligen har jag en som ser nästan likadan ut som den som är knuten runt halsen, men det som är på bilden är så mycket snyggare än den jag äger! Som sagt vet inte riktigt vilken jag ska välja!! Vilken tycker ni?

 







Städa Dags !!!

Jag har blivit en människa som tycker att det är ganska kul att städa, jag menar det blir ju alltid snyggt i rummet när man har gjort det. Och man vet ju aldrig när man får besök, rätt som det är så ringer det på dörren eller så ringer telefonen och någon säger att han/hon är på väg över. Så jag har lovat mig själv att alltid (eller ja nästan alltid) ha det snyggt i mitt rum. Så nu ska jag städa! Har ju ändå inget annat för mig så!





Sova Dags Och Drömma Om Hjärtat !

Nu är det nog dags för sängen för min del, har sovit riktigt dåligt dom senaste nätterna, men nu så tror jag att jag kommer somna gott. Jag har nämligen pratat och skrattat lite med Hjärtat i telefonen nu inatt. Och som vanligt så får han mig på bra humör. Ja jag har varit på rätt dåligt humör i några dagar. Det är alltid lika kul att snacka med Hjärtat för han är alltid lika underbar. Tack för att du fick mig på bättre humör, och du vet att jag inte kan bli arg på dig så du kan i stort sätt säga nästan vad du vill till mig (du vet vad jag menar). Nää nu blir det sängen för mig. God natt alla!!







Pizza & Film!

Nu blir det film för min del och pizza till det, kan det bli bättre? Nää jag tror fan inte det, men vet bara inte vilken film jag ska kolla på. Det står mellan Bolt, Hitta Nemo, Monsters Inc, Shrek och massa andra... Får nog ta och kolla på alla eftersom jag inte kan bestämma mig.. Men det gör inte mig något, älskar film och speciellt Disney! Så nu blir det god pizza och film!





Hur Fan Kunde Det Hända?!

Hur fan tänker svenska folket?! Jag menar, ska man gå vidare i IDOL genom att förstöra otroligt bra låtar?! SKA MAN VERKLIGEN FÅ GÖRA DET?! Inte nog med att den där jävla Camilla förstörde My Heart Will Go On för mig, utan hon var tvungen att förstöra Halleluja också! Jag håller fullständig med Juryn om bedömning dom gav till henne!! HON SKA INTE VARA DÄR!! Jag älskar det Laila Bagge sa till henne så jävla klockrent!! Åhhhh är så arg över att hon gick vidare istället för Jon! Det är en skandal att hon gick vidare! Bojkottning till henne!!!





Grattis Jennie!

Idag skulle du ha fyllt 22år min vän, tiden utan dig är inte lätt att ta. Vi saknar dig så otroligt mycket och vi behöver verkligen ha dig här. Jag ska gå ner och tända ljus för dig ikväll hade jag tänkt. Stå där och minnas dig och verkligen rensa mina tankar. Det är så förbannat tomt utan dig, och det är många som säger det. Vi har fortfarande inte riktigt förstått att du är borta. Det är väldigt svårt att acceptera det, men med tiden så tror jag att vi kommer göra det, men inte just nu. Det är för tidigt att acceptera det. Du kommer alltid att finnas i våra minnen och i våra hjärtan. Vi kommer alltid att älska dig hög min Ängel!

Grattis på 22årsdagen min älskade Ängel!







My Baby!

Jag vet att det kanske börjar bli lite tråkigt att läsa om Hjärtat, för jag har skrivit en hel del om honom. Men jag kan verkligen inte sluta. Jag tycker så jävla mycket om honom, så mycket att det gör ont i mig. Jag kan verkligen inte lägga undan min känslor för honom, det går bara inte. Jag tänker på honom hela tiden, och även om jag är med honom så saknar jag honom. Jag fattar inte att han kunde fånga mitt hjärta så lätt. Jag föll nästan dirket för honom, och jag brukar inte falla så lätt för någon, men nu gjorde jag det. Hur ska jag klara mig utan dig? Jag vill inte ens tänka på det. För jag vet att jag inte klara mig utan dig, och det är dagen sanning. Du finns där för mig, och du får mig att må bättre. Varför gör du så att mitt hjärta hoppar över slag när jag är med dig eller pratar med dig? Du gör även så att mitt hjärta slår snabbt och långsamt på samma gång.
Jag tror inte att jag kan förklara hur mycket han betyder för mig, eller hur mycket jag behöver ha honom vid min sida. För det är så starka känslor, så starka att dom gör ont. Och då menar jag att dom verkligen gör ont. Ingen har fått mig att känna såhär, och då är det verkligen ingen. Och det är folk som kan intyga om det, för så fort jag pratar med honom så blir jag svag, så fort jag hör hans ringsignal på telefonen så stannar mitt hjärta i någon sekund. Och det är det som gör att mina känslor för dig är äkta, och det kommer dom alltid att vara, vad som än händer så kommer dom alltid att vara äkta. Och det tror jag att du vet, jag hoppas det iaf.

Du lyser upp min värld hur mörk den än är. Du gör det lätt att andas när man inte får någon luft. Du tar emot en om man är på väg att falla och om man har svaga ben. Och du ser alltid till att man står stagit på dom om man har fallit. Du har hjälp mig genom dom tuffaste motgångarna man kan tänka sig. Du har fått mig att resa mig från allt ont. Du har berättar för mig att jag är stark och att jag kommer att klara mig, för du står vid min sida, vad det än gäller. Skulle du försvinna från mig så skulle jag falla och ge upp på en gång. för jag vet att jag inte skulle klara mig utan dig, och det är sant, jag skulle verkligen inte klara mig utan dig. Inte efter det du har gjort för mig, inte en chans.
Du är luftan som mina lungor behöver, du är styrkan och hoppet som min själ behöver. Utan dig så skulle jag inte finnas här. Försvinn inte från min sida, snälla Hjärtat. Säg att du alltid kommer att finnas vid min sida, för du vet att jag behöver dig. Du ska bara veta hur mycket jag behöver dig just nu i denna stund. Och du ska bara veta hur glad jag är över att ha dig vid min sida. För när du är vid min sida är jag som starkast och tror mer på mig själv. Du ger mig hopp om att allt kommer att bli bra när det är som dåligast, du får mig att inse att allt kan blir bra igen hur dåligt det än verkar vara.

Allt jag vill är att ha dig här hos mig så jag kan le igen. Visst jag ler nu med, men jag vill le så som jag ler när jag är med dig. För då ler jag med både läpparna och ögonen, och det är sällan mina ögon ler. När jag är med dig eller pratar med dig så glittrar mina ögon som satan. Och det är ett stort tecken på att jag verkligen tycker om dig. Det är bara så synd att vi bor en bit bort från varandra, hade vi inte gjort det så hade jag varit överlycklig för då hade jag kunnat träffa dig lite oftare. Och då vet jag att smärtan i mig skulle försvinna. För du gör så att den flyter bort, och du gör så att jag mår bra. Jag förstår inte hur du lyckas med att göra det, men det gör du. Det är många som har försökt men dom har inte lyckats. Men du gjorde det, av alla människor som försökt, så var det du som lyckades. Vad gör dig så speciell? Vad gör så att du kommer åt mig? Vad gjorde så att jag föll för dig? Det finns många frågor, men alla har samma svar och det är: För att det är just du, och ingen annan.
Jag har letat efter en sån som dig i flera år, och äntligen har jag hittat dig. Du förstår nog inte hur glad jag är över det. och jag tackar Gudarna att det är just dig jag har hittat. För det går inte att hitta någon som är bättre. Och det menar jag verkligen. Du ska bara vet hur mycket jag saknar dig, jag håller på att gå sönder av saknaden, och jag tänker på dig varje dag. Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Och varje natt så drömmer jag om dig, varje natt. Jag har verkligen starka känslor för dig, annars vet jag inte vad det är jag känner. Jag menar om jag tänker på dig, drömmer om dig, saknar dig och vill ha dig här. Är inte det starka känslor? Om inte vad är det då?

Jag har så mycket jag vill säga till dig, men det är svårt, för jag vet inte riktigt hur jag ska säga det. För jag är rädd att det ska komma ut på fel sätt. Jag vill har bara lust att skrika ut mina känslor för dig, och en vacker dag så gör jag det. Men jag vet inte var eller när. Det beror på när jag vågar göra det. Jag hoppas verkligen att du känner dig speciell nu när jag har skrivit allt det här till bara dig Hjärtat, bara dig och ingen annan. Och du vet mycket väl att det är dig det handlar om, för det är bara dig som jag kallar för Hjärtat. Hoppas att du förstår nu hur mycket du betyder för mig, och hur mycket jag behöver dig. Du betyder allt för mig och det kommer du alltid att göra. Du har fångat mitt hjärta och jag vill att du håller kvar i det. Lova att du aldrig släpper det. För mitt hjärta tillhör dig och igen annan.

With no words at all, so tiny and small.
In love I fall, so deep, so deep.
My precious love, sent from above.
My baby boo, God I thank You, God I thank You!












Läsvärt




RSS 2.0