Året Julklänning ?Förhoppnings vis så blir det här året Julklänning! Men det är ju bara om den finns i min storlek och om jag passar i den. Visst den är sjukt snygg och så, men sen så ska den ju se bra ut på en också. Så jaa.. Förhopningsvis så är det här julkläningen för i år! LÄNGTAR som bara fan till Julen!!

Sandra Fyller År Idag !!!Idag fyller min lilla Sandra år!! GRATTIS BABYFACE! På lördag ska vi allt fira dig och då kommer vi ha det så kul!!

Har Ingen Ork...

Just nu har jag ingen ork till att blogga... Ligger och har halsfluss och det känns som tusen knivar i halsen när jag ska svälja mat eller dricka.. Så det gör att jag har tappat orken till att äta och då får man ingen energi, så jag skriver helt enkelt när jag har orken och energin tillbaka!

Varför Kan Det Inte Vara Som Förr Hjärtat?

För ett år sen så var allt perfekt mellan oss två Hjärtat, du ringde mig upp till 3gånger om dagen (vissa dagar), du skrev alltid till mig och du fanns där. Men nu... nu är det inte så längre, och jag saknar det så förbannat mycket.. Jag saknar när man kom hem och såg att ditt msn fönster låg i aktivitetsfönstret och när man tröck upp det så såg man att du bara hade skrivit "<3" till mig, och det gjorde alltid min morgon/dag/kväll/natt. Men nu är det inte så längre, och som sagt jag saknar det väldigt mycket! Jag saknar även när du ringde mitt i natt och bara sa "hej snuttan, är på väg hem nu" och våra nattliga samtal då vi pratade i evigheter, men det jag mest saknar är när du berätta för mig hur mycket du gillar/tycker om mig, och hur mycket du ville att jag skulle åka till dig eller hur mycket du ville komma hit.
Varför kan det inte vara som förr? Vad gjorde så att det blev så här mellan oss? Jag har verkligen fallit för dig och det är inte ofta jag faller för någon så lätt som jag föll för dig. Vad gjorde så att jag föll så här lätt för dig? Kan det ha varit för att du visade mig att du brydde dig om mig? Kan det ha varit på grund av alla söta saker som du har skrivit till mig? Jaa jag tror fan att det är så. Varje gång jag ser att du är inne på msn så hoppar mitt hjärta över ett eller två slag, och varje gång du ringer så skakar hela jag av lycka och känslor. Jag vill bara att du ska förstå hur mycket du verkligen betyder för mig, och hur mycket jag verkligen vill ha dig här. Jag vill också att det ska vara som förr, för då mådde jag som bäst.

z**** : ))  säger: *sjunger my love för emmz*

Ja, jag har faktiskt sparat vissa saker som du har sagt till mig, på grund av att dom är så otroligt söta och för att dom betyder så himla mycket för mig. Jag har även sprat vissa delar av våra konversationer som betyder mycket för mig, kalla mig patetisk eller vad du vill kalla mig för, men det är faktiskt minnen för livet. Jag känner att jag börjar avslöja dig mer och mer i bloggen, vilket inte alls är meningen att jag ska göra.
Men vad ska jag göra? Jag vill att du förstår hur jag känner, eftersom jag har grymt svårt att säga det rakt ut till dig. Så jag hoppas verkligen att du förstår mig, om du nu läser det här (gör du det, så säg det till mig). För jag vill verkligen att du ska veta det, och jag vill verkligen att vi ska kunna prata om det. För nu känns det som att vi inte ens kan prata med varandra längre, och det gör ont i mig. 

Emmz / Duttan » || säger: jag skulle inte tacka nej till att sova på din arm just nu
z**** : )) säger: aww, de får du <3

Små saker som det där gör mig varm och lycklig. Du visade verkligen mig hur mycket du brydde dig om mig när du svarade mig på det sättet. Du svarade alltid på ett helt underbart sätt och jag blev alltid svag i mina knän när jag fick dom svaren, och det blir jag än i dag om jag kollar på dom. Jag tänkte avsluta inlägget med en sak som fick mig att förstå att nu är mina känslor riktiga för dig Hjärtat, och det är från en konversation som vi hade, och den delen sparade självklart jag på grund av att den fick mig att bli ännu svagare för dig än vad jag redan var.

z****  : ) säger: Jag är trött, nu snackar vi trött
Emmz / Duttan » || säger: kom hit och sov då? min säng finns alltid här för dig
z****  : ) säger: Det vet jag gumman <3
Emmz / Duttan » || säger: och ja du får ligga innerst
z****  : ) säger: awwww <33
Emmz / Duttan » || säger: för jag vet att jag kommer inte trilla ner...
z****  : ) säger: hihi <3
Emmz / Duttan » || säger: Emmz tycker om dig <3
z****  : ) säger: o jag dig <3

Varför kan det inte vara som förr Hjärtat?

"De Tre Musketörerna!"Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft er i mitt liv, ni tre får mig verkligen att skina som en sol, och ni gör min dag ljus. Ärligt talat så vet jag inte vad jag hade gjort utan er, ni har verkligen ett speciellt ställe i mitt hjärta och det kommer ni alltid att ha, vad som än händer. Jag är så otroligt tacksam över att jag har er tre som nära killkompisar, och jag skulle kunna offra allt för er.
Ni tre kommer vara tre utav dom personerna som jag kommer att umgås med livet ut (jag hoppas att det blir så iaf), för vad vore livet utan tre utav dom underbaraste killarna som finns? Det skulle inte vara lika roligt som det är just nu. Mi lyssnar om man behöver prata ut, och ni ska för det mesta skämta och allt (det kan gå en på nerverna, men vem bryr sig). Jag hoppas att ni förstår att ni betyder väldigt mycket för mig och att ni alltid kommer att göra det.

Jag Älskar Er, Micke, Danne Och Thomas!

Bakis + Sandras = Hur Ska Det Gå?

Igår var jag på inflyttningsefest hos min kära vän Micke, det var sjukt kul och vi var grymt mycker folk i hans 2a. Det hände en hel del på den festen, saker som vi inte ska prata om och saker som man kan prata om... Dom sakerna vi inte ska prata om är mellan mig och J (du vet mycket väl vad jag pratar om, och det vet ni som var där med). Sorry Laura, men säger det igen som jag sa igår "det Han inte vet, lider han inte av!", vet att du påpeka det jag och J höll på med igår och jag vet att vi bara små skratta åt dig när du nämnde det.. Men vad ska man göra, vi hade sjukt kul...
Som inflyttningspresent fick Micke 12st jättestora öl/drinkglas, han blev jätteglad för dom. Så i dag kan ni tänka er att jag är grymt bakis, jag menar det hade ni också varit om ni hade druckit så mycket som jag drack igår.
Men men, som sagt, bakis på Sandras, hur ska det gå?

Dagens Låt

Dagens låt är väldigt speciell. Det är nämligen en låt som Self Deception har gjort, och den betyder så sjukt mycket för dom flesta av oss som vet vad den handlar om. Ante skrev den här låten till sin lillebror som tyvärr inte finns med oss idag, så jag tänkte dela med mig av den låten.

Vila I Frid
Alexander Olsson
† 1989.03.12 - 2005.10.30 †
Vi Saknar Dig


Self Deception - Reflections


Några Få Ord...

Jag har ett samtal mellan mig och Hjärtat som spelas upp i mitt huvud hela tiden, Det är ett utav dom gulligaste samtalen jag någonsin har varit med om... Så jag tänkte berätta om det.

Jag ligger i sängen klockan är 05:30 på lördags morgonen och jag har nyss lagt mig till rätta under täcket. Då ringer min mobil, och jag ser att det är står Z (skriver inte ut hela namnet som ni vet) på displayen.. Så jag svara självklart...

Jag: Hej Hjärtat!
Z: Hej Snäckan! Vad gör du?
Jag: Inte mycket, la mig nyss. Du då?
Z: Okej, nä jag är på fest, jag tänkte bara ringa och fråga om jag kunde ringa dig när jag är på väg hem?
Jag: Ja då det är klart att du kan göra, svara alltid när det är du som ringer, det vet du.
Z: Vet du hur jävla underbar du är? Vet du hur mycket jag älskar dig gumman!
Jag: Vaa? Vad sa du?
Z: Jag älskar dig.. Ärligt, jag börjar faktiskt att falla för dig.. Jaa, jag älskar dig!
Jag: Jag gillar dig med, väldigt mycket!
Z: Kan inte vi bara ligga i en missionär och ha det så mysigt man kan ha det och bara viska i varandras öron hur mycket vi tycker om varandra?
Jag: Det är klart att vi kan det! Alltid, det vet du! Men du, är det här ett samtal som vi måste prata om imorgon?
Z: Aaaaw, vad söt du är Snäckan! Nej det tror jag inte att vi behöver göra, men jag ringer dig snart igen.. Puss!!!

Det där är ett utav dom bästa samtalen jag någonsin har fått, att några få ord kan få en att må så bra och bara fallar för någon. Det var under det här samtalet som jag verkligen förstod att jag hade känslor för Hjärtat.. Bara han kunde se det...

Snart Teater Dags!Japp, snart ska jag dra mig iväg till teatern, har inte varit där på två veckor pga att jag har varit sjuk, men nu är jag frisk och ska dit och har lite kul (hoppas jag iaf). Igentligen så orkar jag inte med teater idag är verkligen trött och allt har typ gått fel idag, men men jag får bita ihop och se glad ut fast jag inte alls är glad... Men sånt är livet, att bita ihop och visa att inget är fel är jag riktigt bra på att göra.. Så jaa det kan inte hindra mig från att göra det nu... 

T-Roc - Lilla Gumman

Jag har verkligen fastnat för en låt just nu och det är T-Roc - Lilla Gumman, det är så sjukt bra att det inte är sant.. Älskar verkligen refrängen på den.. Om nu vill veta hur den går så är det bara att gå in på Frizon och söka på T-Roc så hittar ni låten där!

Lilla gumman du kan dra åt helvete,
du har ingenting att ge mig nu, snälla rara bara dra åt helvete,
lilla gumman du kan dra åt helvete,
eller ta ditt eget liv typ nu så jävla luder bara dra åt helvete.

Färga Håret Rött?

Jag sitter här och funderar på om jag ska färga håret rött eller inte... Jag har haft rött hår förut och passa sjukt bra i det, men problemet med att ha rött hår är att den röda färgen är jätte svår att få bort när man ska färga om håret. Tror det tog mig 2-3år innan den röda färgen var borta helt från förra färgningen. Jag skrev till Sandra att jag funderad på det och hennes reaktion fick mig att små skratta lite..

Jag - Jag funderar på att bli röd hårig igen 
Sandra - Nej?! är det sant?   vet du hur snygg du skulle vara i det!!! faaan vad sexigt 
Jag - Jag vet det passa mig sjukt bra, men det är ju så svårt att få bort färgen sen
Sandra - Aaa, men vad fan! då färgar du det rött igen bara!   Jag tycker rött hår är assss hett
Jag - Haha, joo men kommer tröttna som jag gjorde förut 
Sandra - Aha..   men kör på rött nu! det är hett 
Jag - Jag får fan fundera vidare på det asså 
Sandra - Haha det vore hett   du kan ju alltid köra sån där grej som Minna gjorde sen 
Jag - Då blir jag grönhårig och blond 
Sandra - Jaa och då kan du färga en annan färg 
Jag - Haha, eller så kör jag säkert och kör svart

Som sagt, jag har ingen aning om vad jag ska göra, ska jag färga det rött eller inte. Vi får se vad som händer svaret får ni iaf i slutet av veckan!

Design Åt Sara!

Nu så har jag gjort ännu en design, den här gången till min kära vän Sara, hon visste inte hur man skulle göra och hon hade sett dom designerna jag hade gjort, så jag fick helt enkelt göra en åt henne. Är riktigt nöjd med den och allt!
Är det så att ni vill ha en design så är det bara att kontakta mig, men kom ihåg, det är inga avanserade designer, utan enkla och snygga.

Jag Är Tydligen Flickvänsmaterial...

Jaaa... Jag får höra nästan dagligen av olika killar att jag är flickvänsmaterial.. Och jag förstår inte riktigt varför? Dom säger att jag är lätt att prata med och att jag är otroligt snäll och har ett hjärta av guld, jag är rolig och mystiskt på det där härliga sättet... Visst jag lyssnar alltid om det är någon som vill prata ut, det är inte mer än rätt tycket jag. Men hallå, flickvänsmaterial? Det är väl lite att ta i? Eller är det det? Isf, varför kan inte Hjärtat inse att jag är flickvänsmaterial?
Visst jag tycker det är jätte gulligt att få höra det och det värmer mig. Men jag vill att det ska komma från rätt person, jag vill höra det från Hjärtat. Visst om jag nu är flickvänsmaterial, så vill jag vara flickvän till rätt kille, och då menar jag verkligen att han ska ha förtjänat mig, (som Hjärtat gör). För han vet verkligen vad som får mig på fall, och det är inte lätt att lista ut det, jag är en svårfångad jävel, tro mig det är jag verkligen.

Men åter till det här med att jag är flickvänsmaterial, det är riktigt svårt att förstå att folk tycker det, för jag tycker verkligen inte att jag är det. Av någon konstig anledening så tycker jag inte det, och som sagt fattar inte riktigt varför dom här killarna tycker det. Visst jag har ett hjärta av guld (för det mesta), jag är mystisk på det där härliga sättet (jag menar, jag är väldigt hemlighetsfull), jag är söt? Det kan jag inte hålla med om, det har jag aldrig tycket (nej jag vill inte att ni tycker synd om mig nu, men det är bara min åsikt). Men men, vad ska jag säga? Dom får väl tycka som dom vill, önskar som sagt bara att Hjärtat kunde se det, för det är ju faktsikt han som jag tycker om.

Så ja, ni killar som läser det här, kan ni hålla med om att jag är flickvänsmaterial eller inte?

Ingen Teater Idag Heller...Ingen teater iag heller, ligger här och är fortfarande sjuk, men håller på att bli bättre. Men vill som sagt inte gå ut och bli mer sjuk, för det är så förbannat tråkigt att vara sjuk, så nu kryper jag ner under täcket med en kopp te och kollar lite på film och myser för mig själv. Vad ska ni göra idag/kväll då?

Movie Time!

Som ni kanske vet så är jag sjukt, och ska inte ner till Sandras idag, vilket är lite tråkigt.. Så jag tänkte lägga mig ner och kollar på lite film, men jag vet inte vad jag ska kolla på.. Har hur mycket filmer som helt och jaa det är svårt att välja en eller flera av dom.  Jag är rätt sugen på att kolla på någon snyft film eller någon med härligt drag i. Men vet som sagt inte vilken och jag hatar att bestämma det, Jag kanske kan gå ut och titta på vad dom andra i familjen har för filmer... Jaa jag gör nog så.. Nää nu är det MOVIE TIME för min del!

Jag Är Verkligen Stolt !

Igår skrev jag om hur stolt jag är över min polare Ante's band  Self Deception, idag när jag gick in och kolla på deras Youtube sida så såg jag att deras nya skiva hade kommit ut där, och jag satte mig ner och lyssna på dom dirket (det är ju självklart att jag gjorde det)! Dom har skrivit om några låtar och rockat till dom riktigt ordentligt och jag verkligen älskar det dom har gjort med låtarna! Dom är helt otroliga. Jag är verkligen så STOLT över er grabbar så ni kan inte fatta det, ERAN musik går verkligen in i hjärtat på en och damn vad jag älskar din röst Ante, och inte bara din röst, utan gitarr riffen som du och Gabbe lägger, helt underbara, och Erik dina trumsolon är också underbara, tror inte att jag har glömt dig nu Niklas bandet skulle inte klara sig utan dig heller, så kommer absolut inte utelämna att nämn dig. Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva förutom det att dom inte skulle klara sig utan dig. Self Deception skulle verkligen inte klara sig utan någon av er, för det är ni som just gör SELF DECEPTION!

Jag tycker verkligen att ni ska gå in och lyssna på dom för att man vill verkligen INTE missa Ante's underbara röst som går rakt in i hjärtat på en, och du vill verkligen inte missa alla dom underbara texterna som dom har skrivit. Så gå in och lyssna på deras Youtube kanal!

Sleep Tight!

Nää nu kallar sängen så jag ska nog ta och lägga mig till rätta och se klart på filmen jag kollar på, skulle inte förvåna mig om jag somnade, men vad gör det, kan ju alltid se filmen imorgon igen. Önskar bara att Hjärtat kunde vara här så att man kunde krypa in i en mysig famn, men nu är han inte här så får klara mig utan hans famn (har klarat mig förr så kommer nog klara mig nu med). God natt alla och sov så gott!!

Jag Är Så Stolt!

Jaa! Det är jag verkligen! Grattis till eran framgång Self Deception! JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT ÖVER ER GRABBAR!!! Jag minns när jag satt med Ante i korridoren i skolan och sjöng Wonderwall med honom.. Saknar den tiden som fan! Ante är sångaren i just Self Deception. Och jag är så förbannat stolt över dom! Deras musik är bara så BÄST och deras nya video DÖDAR!!! Tack för att ni finns och för att ni gör så otroligt bra musik!!Varför Ska Det Regna Hela Tiden...

Gud vad jag hatar att det ska regna så förbannat mycket! Visst det är väl den årstiden I guess.. Men vad fan, kan vi inte få lite snö istället? det är ju så mycket mysigare med snö än vad det är med regn... Håller ni inte med mig om det?
Det får väl bli så att man kryper in under täcket och kollar på en film och myser igen då, tror jag ska ta och kolla på en koriansk film med engelsk text som heter "A Millionaire's First Love" såg den första gången för något år sen hemma hos Laura, och jag föll för den, hoppas att det är rätt verison jag får ner nu så att den inte är hel knasig...

Det Jag Vill Just Nu...

... Är att ha Hjärtat här. Jag vet, jag skrev det för någon dagen sen (eller var det igår?) men jag menar det. Fatta vad mysigt det hade varit om du var här! Vi hade suttit i min säng under mitt täcke och myst till en bra film just nu.
Hade inte det varit riktigt mysigt, att bara sitta i myskläder (eller inga alls), med en kopp varm chocklad och massa gott och bara varit? Jag vet iaf att jag hade krypit in i din famn och känt mig tryggare än någonisin!
Fan vad mysigt det hade varit att bara sitta under mitt täcke med dig just nu! Fan Hjärtat kom hit nu! Det var för längesen vi sågs, alldeles för längesen... Varför kan du inte bara vara här hos mig och ha det mysig? Du vet att jag skulle göra allt för att få ha dig här hos mig.
Åhhh Hjärtat du är den jag tycker mest om och den jag litar på till 100, det finns ingen som dig! Lova mig att vi kommer att ses snart igen och att vi kommer sitta under mitt eller ditt täcke och bara ha det mysigt, snälla lova mig det.

Jag saknar dig Hjärtat, hoppas att du vet det!


Dagens Låt

Det var länge sen jag hade dagens låt... Den här låten blir iaf dagens låt.

Midnight Hour - Running Away


Ingen Teater För Mig Idag!

På onsdagar/torsdagar så har jag teater, men eftersom jag är grymt sjuk så blir det ingen teater för min del... Jag menar varför ska jag gå ut och bli mer sjuk? Det är bättre att sitta hemma och vänta tills man blir helt frisk så att man inte blir värre eller hur?
NEJ ingen teater idag eller imorgon, dom får bli hur sura som helst på mig.. Jag har faktiskt varit där varje gång sen vi börja så jag får faktiskt vara hemma från teatern den här veckan..

Jag Har Nästan Allt Jag Behöver!

Som jag skrev igår så har jag nästan allt jag beöhver, jag hade tänkt att bevisa det med att skriva upp det i en liten lista.

            Jag har Hjärtat vid min sida (jag vet inte vad jag hade gjort utan dig).
            Jag har världens underbaraste vänner (ni vet vilka ni är så inga namn nämda, inga glömda).
            En familj som ställer upp.
            Världens bästa syskon.
          √  Ett underbart liv (för det mesta).
          √  Min musik som hjälper mig igenom att bli lugn när jag är arg.
          √  Teatern som gör att jag kan avreagera mig.

Det är vad jag kan komma på just nu, men listan kommer säkert att växa med tiden.

Varje Gång Jag Tänker På Dig...

... Så blir jag svag, Mina vänner säger att jag ska släppa taget in dig, men jag kan inte.
... Så dyker något upp som gör att jag börja sakna dig, och det gör att mitt hjärta slår fortare.
... Får jag alltid tag på dig på ett eller annat sätt, eller så hör du av dig.


Du får mig altid lugn och du gör så att allt blir mycket lättare. Du får mig att förstå att jag har allt jag någonsin har önskat mig (eller ja nästan allt). Det jag önskar mig mest just nu är att ha dig vid min sida. Känna din trygghet och värme är något som jag verkligen behöver i denna stund. Ingen har någonsin fått mig att känna så här förut, och då menar jag verkligen det. Ingen har fått mig att känna mig så trygg som du gör när vi pratar med varandra eller när vi ses.

Jag minns allt du som du har sagt till mig, och då menar jag allt. Och jag blir fortfarande lika rörd och tagen av det. Det känns som om vissa av dom här sakerna sas för 100år sen , och vissa saker känns som om det bara var igår du sa det. Ett liv utan dig skulle inte vara värt att leva. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort eller vart jag hade varit om inte du hade kommit in i mitt liv den dagen allt rasade. Jag är så otroligt tacksam och glad över att du finns i mitt liv Hjärtat, du ska bara veta hur mycket du betyder för mig.

Skulle inte du finnas här för mig så hade jag gett upp för längsen, för då hade jag inte haft något att vara glad över. Du är den perseonen som gör allt lättare för mig, och jag har verkligen inte råd att mista dig, jag har inte råd att förlora din trygghet. Jag skulle verkligen göra allt just nu för att få ligga i din famn och få höra att allt är som det ska och att du inte lämnar min sida. Du har verkligen fått mig på fall och jag önskar att du kan se det. Du betyder för mycket för mig för att jag ska förlora dig.

Jag älskar dig högt Hjärtat, glöm inte det!

Guldet Går Till....Vem Tar Guldet?!

Det är frågan, är det Göteborg eller Ganget som tar det? Det kommer vi få reda på vid 17:00 om inte tidigare, matchen börjar om ca 30min och jag är spänd som fan. Så frågan är, vem tar guldet?


Läsvärt
RSS 2.0