Fest På Hög Nivå!!

Ikväll är det fest! Två stycken faktiskt, först ska vi till Sofie och fira henne hon fyller 21år GRATTIS!!!
Sen så ska antagligen jag och Hännie vidare till en killkompis till oss!

nää nu måste jag fortsätta!! Ha det bäst!!

Kräftskiva I Sumpan!

Nu är det dags för den årliga kräftskivan i Sumpan, man kanske sa ta sig dit och ha det lite kul med några polare.
Kanske ska fråga om Hjärtat vill följa med, kan bli riktigt kul. Men men, nu sitter jag här typ nyvaken och gör inte så mycket, musik spelas självklart som vanligt inne i mitt rum.
Nää man kansk sak ta och duscha och ringa runt till lite folk och se vilka som ska med eller inte.

Ha det bäst!!Bara Du !

För någon dag skrev jag att jag inte klarade mig utan Z, och det stämmer fortfarande. Han är verkligen den personen som får mig att stå kvar på marken med starka ben även om jag helst bara vill falla ihop och försvinna ibland.
Vi har snart känt varandra i ett år, men det känns som om att vi har känt varandra i evigheter. Han får mig att må bra och jag blir glad, oavsett vad han säger, som nu när han säger i telefon (ja jag pratar faktiskt med honom i telefonen just nu):"Vi leder serien och Djurgårn' åker ur!" så sitter jag bara och skrattar åt honom, för vad kan jag säga? Att det inte är sant? Nej det kan jag inte för vi ligger ju faktiskt riktigt illa till.
Z du får mig verkligen att le hela tiden, och du vet hur mycket jag älskar när du hör av dig till mig, som du gör nu. Det är så otroligt att du kan veta när man verkligen vill att du ska höra av dig, för jag låg och tänkte på dig och bara undrade hur du hade det. Och sen bara 2-3min senare så ringer du. Det är som om du kan känna av när jag verkligen saknar dig som mest.

"I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be."

Det är verkligen sant, du ger mig styrka, du ger mig ork. Du får mig att se det onda med en annan blick, och ger mig den styrkan så jag kan gå vidare. Hade inte du gjort det så vet jag faktiskt inte om jag hade suttit här idag, utan jag hade nog varit någon helt annanstans.
Du har stått vid min sida hela tiden, och även om du har haft egna problem har du släppt dom och lyssnat på mina istället. Och det tackar jag dig för.

"
All of the things that I want to say
Just aren't coming out right
I'm tripping on words, you got my head spinning
I don't know why I can't keep my eyes off you."

Det jag har velat säga till dig en bra tid nu har jag inte vågat säga. Men jag säger det till mina vänner och i bloggen, så ännu en gång frågar jag mig själv.
Varför kan jag inte berätta för dig hur jag känner för dig? Är det verkligen så svårt att säga att jag verkligen tycker om dig? Nej det är inte det, jag säger det ju hela tiden till mina vänner, så då borde jag ju kunna säga det till dig med. Eller hur? Men nej, det tar stopp.
Som nu när vi snackar, jag har försökt säga det flera gånger, men jag börjar prata om annat. Det är verkligen något fel på mig som inte vågar säga det till dig.

"There's something in the way, cause' I can't breathe
Something in the way, cause' I can't see
Everytime I try, it feels so real"

Det är verkligen exakt sådär jag känner när jag ska berätta det för dig. Och jag förstår inte varför! Det borde inte vara svårt för mig att säga "Hjärtat, jag tycker verkligen om dig, mer än en vän." eller kan det vara så svårt? Tydligen så kan det var det.
Du kommer alltid att vara den som ligger närmast mitt hjärta och det har jag sagt tidigare. Och jag menar det verkligen. Jag gör allt för dig, och kommer alltid att stå vid din sida vad som än händer! Z du betyder så otroligt mycket för mig och det vet du. Tack för att du finns. Du är mitt stöd i den mörkaste natten. Och jag är glad över att det är du som får mig att leva vidare.

Klarar Mig Inte Utan Dig Z !!!

Jag klara mig fan inte utan dig Z, vet inte vad jag ska ta mig till utan dig!

Det var för länge se vi snackades vid och sågs! Jag BEHÖVER verkligen ha dig här nu.

Jag känner att jag inte orkar med saker just nu och behöver din trygga famn! Allt är bara så jävla jobbigt nu att jag bara vill försvinna, försvinna så att ingen vet vart jag är. Jag behöver verkligen ha dig vid min sida nu. Jag behöver verkligen få höra dig viska i mitt öra att allt kommer att bli bra. DU är den personen som kan få smärtan att försvinna. Du är den enda som kan få den smärtan att försvinna!

Jag fattar inte varför vi inte pratar med varandra som förr! Jag vill att det ska vara som förr, när du bara ringde på morgonen och sa att du var på väg hem eller att du saknade mig.

Det finns ingen annan som får mig så glad dom du har fått mig som senaste månaderna! Du stod vid min sida när jag ville ge upp allt. Du sa att du alltid skulle finnas där, men det känns inte som det, i alla fall inte nu när jag behöver dig som mest, när jag behöver din famn och trygghet som mest. DU är den jag behöver mest vid min sida och du finns inte där.

Det är så otroligt jobbigt att känna såhär som jag göra för dig i vissa stunder, för jag vet inte vart jag har dig. Vissa av mina vänner säger att jag ska släppa taget om min känslor, och jag vet att dom inte menar något illa med det. Men det går inte för jag kan bara inte tänka mig hur jag skulle må om jag släppte allt jag känner för dig!

Allt jag vill just nu är att ha dig här, bredvid mig i sängen och ligga tryggt i din famn, höra hur du viskar att allt kommer att bli bra tills jag somnar tryggt i den. Jag skulle göra vad som helst för att få den stunden just nu! Tro mig, vad som helst!

Jag kan inte fatta att jag har dom här starka känslorna för dig och att jag har ett sånt behov av dig. Det är jobbigt att ha det, när du inte ser det.

När jag skrev sms till dig och berättade att jag saknade dig så svarade du alltid med att du saknade mig med. Men nu när jag smsar eller något, så får jag oftast inget svar, och det gör ont i mitt hjärta då. Tro det eller ej, men det gör faktiskt det.

Du kanske inte vet om det här, men DU är den personen som får mig att leva vidare, när jag helst vill ge upp. DU är den personen som får mig att känna mig älskad och att jag räcker till. DU är den personen som gör mig lycklig. DU är den personen som får mig att le när allt ser mörkt ut. DU är den personen som gör att jag glömmer all smärta i mig. SÅ SNÄLLA FÖRSVINN INTE FRÅN MIN SIDA! Jag ber dig Z, försvinn inte från min sida, jag behöver dig vid min sida!


Ni som kanske undrar så är Hjärtat och Z samma person, eftersom det här är lite mer personligt så skrev jag inte Hjärtat i detta inlägg, för nu är det riktat rakt mot honom, ja det har det varit dom andra gångerna med. Men nu är det verkligen så att jag vill att han förstår hur mycket jag behöver honom.Bio & Tvättstugan Med Hännie !!!

Nu har jag och Hännie nyss kommit hem från bion. Vi var och såg Jack Black's ny film Year One, den var så himla rolig kan verkligen rekomendera den, skratta så mycket att jag fick magknip.
Nu ska vi två ner till tvättstugan och tvätta lite, eller lite och lite ungefär 3-5 tvättkorgar, Hännie sa nyss "Det är sjukt!" och det kan jag verkligen hålla med om!

Nää nu ska vi gå, hörs senare!


(Jaaaa, vi är fulla som kastruller på bilden!!)

Nu Säger Jag Godnatt !

Japp nu lägger jag mig ner i sängen drar täcket över huvudet och drömmer om Hjärtat !Tvättstugan Med Cicci!!

nu ska det tvättas! Har tvätt tid mellan 22 - 02, härligaste passet, jag lovar!!!... Det är fett kul att tvätta på natten.
Dom snygga ungdoms grabbarna på gården tvättar ju då om man säger så *blink*..
Nää nu ska vi gå!!

Varför?

Varför är allt så tomt utan dig?
Varför är allt så svårt utan dig?
Varför saknar jag dig hela tiden?
Varför kan du inte bara vara hos mig?
Varför förstår du inte att jag älskar dig?
Varför har inte vi samma kontakt längre?
Varför är du inte här när jag behöver dig?
Varför har du gjort så att jag inte kan leva utan dig?
Varför får du mig att gårta mig själv till sömns varje natt?
VARFÖR HJÄRTAT VARFÖR?!

I Can't Stop Loving You!

Det är så jävla sant! Jag kan inte sluta älska dig! Fan Hjärtat du ska bara veta hur mycket jag verkligen älskar dig!
Jag vill säga det till dig men vågar inte riktigt! Varje gång jag försöker så går det inte. Och jag säger till mig själv:

"nästa gång säger jag det, ja nästa gång gör jag det!".

Men tror ni att jag gör det? NEJ! Det gör jag inte...
Jag förstår inte varför det är så svårt att säga det till dig. Jag sitter och snackar med mina vänner, och berättar för dom hur mycket jag vill ha dig här och hur mycket jag verkligen älskar dig. Men varför kan jag inte säga det till dig?
Allt jag vill är att vakna upp bredvid dig och känna din närhet. Allt jag vill är att du ska veta hur mycket du betyder för mig (det har jag sagt till honom, att han betyder galet mycket för mig), och jag hoppas verkligen att du tror på det Hjärtat!

Att inte ha dig här gör ont.. Och det enda jag gör (för det mesta) är att tänka på dig. Tänker på våra samtal, möten och konversationer. Jag har ett samtal så går i mitt huvud om och om igen, och det är det samtalet då du ringer och frågar mig om du kan ringa om en timme när du är på väg hem från festen och när jag säger att du kan göra det fast klockan var halv 6 på morgonen när du frågar om du kan göra det, när du har hört svaret säger du:

"Emmz, vet du hur mycket jag älskar dig? Asså jag börjar fan gilla dig".

Jag tror att vi hade känt varandra i någon månad när du sa det, och jag tappa nästan hakan, för jag hade redan börjat falla för dig. Jag kan hålla på i evigheter och skriva om dig, och berätta allt jag känner för dig. Men till vilken nytta då? Du läser inte det här. Utan det gör andra personer.. Och om jag kan skrika ut mina känslor för dig till dom, så kan jag göra det till dig med borde man tycka... Men det går inte, jag får en spärr i mig som blockerar orden.
Men jag lovar dig, allt jag någonsin har sagt till dig menar jag.

JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT!
Och kommer alltid att göra det. Och det kommer jag att berätta för dig, så fort jag ser dig igen! För jag kan inte ha det inom mig längre! Du måste få veta det!

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till och jag vet inte varför (eller jo det är klart att jag vet det, men det passa så bra in)! Varje gång jag ser dig så stannar mitt hjärta eller så slår det extra slag, du gör så att mina ögon ler och glittrar. Och många utav mina vänner säger att jag är så mycket lyckligare nu när du finns i mitt liv. Och det håller jag med om.
DU GÖR MIG LYCKLIG HJÄRTAT!!! Och jag vill känna den här känslan för alltid! Låt mig få göra det?
Onykter Och Sovdag!!!

Queen Kenzie (jag) är onykter som ett hus och trött som ett svin, så det är nog sängen för min del (kommer vakna bakis imorgon) !
Det är bara ett problem... JAG HAR INTE HJÄRTAT HÄR!!!! Jag vill verkligen ha han här hos mig och vara trygg och bara sova i hans famn (eller ja... lite mer än bara sova i hans famn om man säger så). Nää nu går ögonen i kors... Queen Kenzie is OUT!!!Snart Of To Sandras!!

Nu ska vi snart ge oss till Sandras, det blir långbord som gäller idag vi blir en hel del idag som sak ner!! SO LONG!!!

Minnen!!!

Satt och kolla igenom lite bilder på datorn och hamna på mappen från Gymnasietiden! Saknar den tiden sjukt mycket...

Så här kunde det se ut under repetionerna:

En helt vanlig dag:

En kväll i solnedgången då lärarna dansar på bryggan:

8/8 - 09!

Varit jättedålig på att blogga jag vet!!!
Idag så fyller två personer i min släkt år. Nämligen min Pappa och min kusin Niklas GRATTIS till er!!
Ikväll blir det SANDRAS BABY!! ska ner och sjunga lite som vanligt! Laura ska med ner och det kommer blir nice!! Skrivier lite senare!Det Är Efterfest På Hännies Balkong!!!!

Jaaa det vill säga om hon någon... Sitter i soffan och fylle bloggar litet... Ni får ursäkta stavningen lite (om det nu blir felstavat någonstans), men så är det när man är full!! ;) aja nu ska jag festa vidare!!!

Säng Dags !!!

Nu är det nog dags för lilla mig att sova, har bättat rent i sängen så kommer sova så gott i den (hoppas jag iaf).
Imorgon är det Sandras som gäller som vanligt, Syster och Hännie ska in på Pridefestivalen imorgon, men orkar inte följa med, städar hellre rummet då om man säger så, pride är inget för mig... Visst det är väl kul och så att gå och kolla på tåget, men har man inte sovit ordentligt på dom senaste veckorna så kan det bli lite jobbit. men men, nu kallar verkligen sängen och ögonen går i kors. så Queen Kenzie säger GODNATT till alla där ute!
Läsvärt
RSS 2.0