Sex And The City 2 !

Imorgon eller rättare sagt idag (klockan är efter 12) så ska jag gå och se Sex And The City 2 med Laura, kan det bli bättre? Nää jag tror faktiskt inte det! Fan vad jag längtar!!! Eller jo det kan bli bättre, vi ska käla lite innan vi ser filmen så en hel dag med Laura, det kan inte blir bättre!

Dennis Hopper Är Död!

Dennis Hopper har avlidit

Dog i sviterna av prostatacancer
Skådespelaren och Hollywoodstjärnan Dennis Hopper har avlidit i sviterna av prostatacancer.
Hopper, som blev 74 år gammal, är känd för roller i filmer som Apocalypse Now och Easy Rider.
– Han kunde spela jävligt otrevlig och riktigt vidrig som i Blue Velvet, säger Nils-Petter Sundgren.

Dennis Hopper avled i sitt hem i dag. Enligt vännen Alex Hitz var Dennis Hopper omgiven av sin familj och vänner i dödsögonblicket under morgonen.
1969 slog han igenom som regissör i jätteframgången Easy Rider. Det var kamraten Peter Fonda som erbjöd Dennis Hoppes att regissera filmen.

Två Oscarsnomineringar
Dennis Hoppers karriär gick ner kraftigt under slutet av 1970-talet och början av -80 då han var tvångsintagen för missbruksproblem.
Hopper vann aldrig någon Oscar men nominerades två gånger, dels för bästa biroll i filmen Hoosiers från 1986, dels för bästa manus till Easy Rider 1970, året priset delades ut.

”Många minnesvärda roller”
Jens Peterson är Aftonbladets filmexpert.
– Dennis Hopper var väldigt bra tycker jag och hade inflytande som regissör och även som skådis. Som ung spelade han mot en lika ung James Dean i Ung Rebell.
– Han var färgstark och profilerad och gjorde många minnesvärda roller som skurk, framför allt, det var han väldigt bra på, säger Jens Peterson.

”Uppstickarattityd”
Nils-Petter Sundgren är inne på samma linje som Jens Peterson.
– Det kom inte oväntat eftersom han varit sjuk så länge. Han var en stark personlighet i Hollywood från -70 talet, trotsig och rebellisk, säger Nils-Petter Sundgren och fortsätter:
– Han hade en uppstickarattityd inom filmen, det var han och samtida Jack Nicholson som stack upp och vågade utmana. Han var även i Stockholm och gjorde stort intryck på folk under Stockholm filmfestival.

Hur blir han ihågkommen?
– Det som stannar kvar i filmhistorien är ju hans tidiga roller, exempelvis Easy Rider där han åker motorcykel med Jack Nicholson. Men han var intensiv och kunde spela jävligt otrevlig, som i Blue Velvet. Där var han ju riktigt vidrig. Han var en bra skurk, type casted. Och han hade utseendet för det också.
– Dennis Hopper var stor i Hollywood och kommer att bli ihågkommen. Men han var inte lika stor som Jack Nicholson, i mina ögon den allra största.
(Källa)

Anna Bergendahl Utslagen !

Menar ni verkligen det? Inte så konstigt, visst låten är jättefin men jag tycker inte att hon gör den så jävla bra som alla säger att hon gör. Hade hon sjungit den på ett annat sätt så hade den kanske räckt till... Jag är faktiskt lite chockad över att vi inte gick till final, fast jag kände på mig att vi skulle åka ut. HATAR magkänslan ibland! Nu är hela sverige förvånade över att lilla Anna Bergendahl blev utslagen, men ärligt så tror jag att hon var inte redo för det här.. Kom igen nästa år så ska du nog se att det går bättre (man måste ju vara lite positiv)!

Jag Är Så Jävla Stolt !!!

Jag svängde in och kollade på Bandit Most Wanted lista idag bara för att jag vet att Self Deception och släppt sin nya singel till Bandit. Och jag möttes av denna syn.. DOM LIGGER SOM KANDIDATER PÅ DERAS LISTA!!! Fatta vad stolt jag blev! Jag är så jävla glad över att det går så bra för dom. Deras musik är verkligen det bästa man kan lyssna på. Så nu är målet att dom kommer på en av placeringarna. SÅ JAG BER ER RÖSTA PÅ DOM PÅ BANDIT!!!!

Micke Fyller År Idag !!!

Idag fyller världens bästa Micke 22år! Grattis min underbara vän !!

Dagens Låt

Idag är Dagens Låt, en låt som jag hittade igår, jag vet jag vet jag kankse är lite sent ute med att säga att det är en ny låt från Sonic Syndicate, men för mig är den faktiskt nu. Sonic Syndicate är ett band som ligger nära mitt hjärta, jag börjdae att tycka om dom när jag såg dom på Metal Town för 2år sen. Den här låten är en utav deras lugna låtar och jag föll för den när jag hörde den. Så jag tänkte bjuda på den idag.


Sonic Syndicate - My Escape


Paul Gray Är Död !

Slipknot-stjärnan hittad död på hotell

HOLLYWOOD.
Basisten i metalbandet Slipknot är död. Paul Gray, 38, hittades i går avliden på ett hotellrum i Urbandale i Iowa. Nu utreds händelsen av polis. Grays kropp upptäcktes i går förmiddag av anställda på Towneplace-hotellet utanför Slipknots hemstad Des Moines.
– Inget tyder på brott, säger utredarna.
Vad som orsakat dödsfallet är oklart, men Gray hade tidigare gripits för innehav av tunga droger.
– Det här är en fruktansvärd förlust för musikscenen i Des Moines och i världen, sa Matt Nyberg i bandet Facecage.
– Paul var alltid en av de hyggligaste killarna. Man hörde aldrig något negativt från honom.

Krockade drogad
Gray hade varit med och grundat Slipknot, ett band känt för domedagslåtar och ansiktsmasker. Det självbetitlade albumet 1999 sålde i mer än en miljon exemplar.
Den senaste plattan för gruppen som nominerats till sju Grammy, ”All hope is gone”, släpptes i fjol.
2003 greps Gray för olaga narkotikainnehav efter att ha kört sin Porsche rätt in i en annan bilist.
Han åtalades bland annat för marijuana- och kokaininnehav.
Under rättegången beskrev läkaren Joe Takamine en konversation med basisten som kretsade kring Grays ”sporadiska bruk av droger och långa perioder av abstinens”.
(Källa)

Sitter Hos Micke!

Jag vet att det kanske är lite osocialt att blogga när man är på en fest, men jag såg att datorn var igång så jag tog tillfället i akt och loggade in. Sitter som sagt hos Micke och firar honom lite. Han fyller hela 22år på Onsdag, så det är lite för fest tror. Det stor händer väl nästa helg får vi hoppas på.

Tjaa nu är det T.Johnasson som tar över Emmz blogg för hon vart fult upptagen med mobilen så jag kände för att skriva att kvällen har varit lyckad och trevlig och att Emmz är jättetrevlig och snäll, I like her! :D // T.Johansson

Och där blev jag bloggreapad!!! Hahaha T.Johansson är så skön, en utav dom jag faktiskt ser upp till.. Hon är faktiskt som en syster för mig.. Mer om det kommer sen, ska återgå till festen och vara lite social!!

Världens Perfekta Lillebror!

Det är sant, jag har världens bästa och perfekta lillebror! Det finns ingen som kan ta hans plats i mitt hjärta. Även om han och jag inte ses så ofta så vet han att jag finns här för honom. Och jag kommer ALLTID att finnas här. Han vet att han kan ringa mig vilken tid det än är på dynget, för jag ställer alltid upp.
Han är den perfekta lillebrorn på grund av att han alltid finns där när man behöver honom. Han vet alltid vad han ska säga för att få en på andra tankar, och han bryr sig verkligen om en. Han ställer upp till 100% för inte bara mig utan för sina vänner också, det gör honom till den perfekta. Jag skulle aldrig ha klarat mig utan honom, för han ger en styrka när man har tappat allt. Han gör så att man hittar tillbaka till sig själv igen.
Om något skulle hända honom så vet jag inte vad jag skulle göra. Om någon skulle göra honom illa så skulle jag leta rätt på den personen/personerna. Och jag lovar att den/dom skulle ha önskat att jag inte hade fått tag i dom/den. Skulle jag förlora min bror så skulle jag gå under, jag skulle verkligen gå under.
Min kärlek till min bror är så pass hög att man kan inte beskriva med ord om hur mycket jag älskar honom. Jag skulle kunna göra vad som helst för honom. Det spelar ingen roll vad det är. Han kommer alltid att vara den bästa i mina ögon.
Jag älskar dig Bror!


Det Gör Så Ont, Och Det Är Ditt Fel !

Allt är ditt fel! Det gör så jävla ont i mig att jag bara vill försvinna! Jag fattar inte att jag har låtit dig såra mig så djupt som du har gjort. Så fort jag ser en bild på dig, eller hör låten som symboliserar dig, eller bara ser att du är inne på msn och vi inte ens pratar med varandra då, det är det som gör ont.
Men det som gör ondast är att du inte kan vara ärlig mot mig när vi väl pratar, utan allt du säger är typ som luft. Så många gånger som du har sagt vissa saker till mig och verkligen säger att du menar det eller att det kommer att ske och sen så stämmer inte det, det är också en sak som gör ont.
Jag vet inte hur många gånger jag har blivit glad över att du vill ses, och sen så händer det inte. Tro det eller ej Z, men det sårar mig så otroligt mycket. För en gångs skulle kan du väl åtminstonde förstå hur mycket jag verkligen tycker om dig. Jag försöker att lägga undan mina känslor, men det går inte, jag försöker glömma dom, men dom ligger kvar.
Jag har försökt att hålla dig så hemlig som möjligt i bloggen, men snart vet jag inte hur länge jag klarar av att hålla dig hemlig. För det verkar som om du ändå inte förstår, så snart får jag väl skriva ut ditt namn så att DU förstår att det är DIG jag menar och ingen annan.
Jag borde kanske ha lyssnat på mina vänner när dom sa till mig att du fuckar mitt huvud, men jag vägrade lyssna för jag ville inte inse att du gjorde det. Men här sitter jag nu med ett sönder fuckat huvud och sårad. Du har lyckas med att sänka mig, det är ingen annan som har lyckats med det förut. MEN DU HAR LYCKATS MED DET! Jag tror nog att ingen har sårat mig så här djup som du har gjort, och jag vet ärligt tala inte om jag kan ta mig ur det. Det är så illa att jag har börjat hata kärlek. För kärlek för mig är att man är ärlig mot varandra och berättar om något har ändrats, men eftersom du inte kan vara ärlig så har det gjort att jag har börjat tvivla på kärleken.
DET ÄR DITT FEL ATT JAG MÅR SOM JAG MÅR JUST NU! Jag fattar inte att jag kunde vara så dum att jag gick på det du sa, iaf om den delen att du tyckte om mig. Allt jag någonsin har sagt till dig har varit sant, men det du har sagt har väl tydligen varit en lögn. Hoppas att du är nöjd Z, du har gjort så att jag inte kan känna den lyckan jag vill känna. För det är en lycka som jag vill dela med dig, och ingen annan. Sakta men säkert så tar du en del av mitt hjärta och korssar biten långsamt, så snart har jag ett hjärta som inte går att laga. Det är för dig jag lever, och jag skulle kunna skänka mitt liv till dig. Men frågan är bara om du kan se det....

Mini Emmz....Jag & Laura

Satt och kolla igenom datorn lite och hittade gamla och nya bilder på mig och Laura. Vi har varit vänner sen 95 och kommer vara vänner tills vi faller av pinnen helt enkelt. Man har alltid kul med henne oavsett vad det är som har hänt. Jag bara älskar att sitta och prata med henne eller vara umgås med henne, för vi har alltid något att prata om. Hur tråkigt man än har det så har man det alltid kul med henne.
Man får inte nog av henne helt enkelt, så idag ska man iväg och träffa henne igen. Umgicks med henne igår och det var riktigt härligt. Du vet att jag alltid kommer att älska dig Laura!

Sandras - Inställt - För Alltid !!

Fick den tråkiga nyheten för ett litet tag sen av Hännie, vi kommer inte längre vara kvar och sjunga på lördarar nere på Sandra.... Tydligen så vill inte ägaren har kvar karaoken och det suger verkligen, det är liksom vårat ställe =(! Han kunde inte ens låta henne ha ett sista pass för att säga hej då till dom som brukar sjunga med oss där, utan han bestämmer sig bara för att "göra slut" bara så där! Jag tycker att det är lite elakt att inte låta Hännie få ha ett sista pass.
Vad ska vi nu göra på lördagar? Jag hoppas att hon kommer få ett annat ställe att stå på, för det är verkligen sjukt kul att sjunga med henne!

Dom Sötaste!

Det här måste vara dom sötaste personerna på denna jord! Deras personligheter är det skönaste personligheterna jag varit med om, och deras utstråling är guldvärt. Hade inte dom två varit nere på Krutan där jag är och sjunger varje fredag så hade min fredag inte var så underbar som den är nu.
Dom här två personerna är verkligen helt underbara, och världens skönaste killar. Jag tycker verkligen om dom här två personerna och jag har alltid kul med dom, och man skrattar alltid så gott när man umgås med dom och sjunger med dom. En fredag kväll utan er två är ingen fredag kväll helt enkelt! Jag tackar gudarna för att ni två finns! Kärlek på hög nivå till er!

Dagens Låt

Idag är Dagens Låt, en låt som jag verkligen älskar, dess utom så är den gjord av en person som jag verkligen avgudar. Det är verkligen hans bästa låt. Älskar verkligen hela konceptet i låten. Melodin är helt underbar, och texten är lika underbar den. Så det är självklart att jag ska lägga upp den som Dagens Låt.

Michael Jackson - Dirty Diana


Två Nya Designer!

Ja, som ni vet så gör ju jag designer till folk, så nu har jag gjort två stycken nya... En till Bea och en till Sofie.
jag blev rätt så nöjda med dom, och vill ni se hur dom ser ut är det bara att trycka på deras namn i det här inlägget eller på länkarna som finns längre ner på sidan här till höger.

Och det kommer att komma flera designer, Tone vill att jag ska fixa hennes design för hon har ingen, samt Nathalie vill att jag ändrar på hennes. Men först ska Tone få sin design. Jag funderar även på att göra om min men är inte riktigt säker än om jag ska göra det eller inte.. Jag menar jag är ju riktigt nöjd med min, enkel och snygg... Vill inte ha något som ser för överarbetat ut om man säger så.Så vad tycker ni?
Ska jag byta design eller har kvar den jag har?
Han Är Borta...


Världen stannade.
Det var Michael Jacksons sista och mest Hårresande extranummer: en hjärtattack.
Nu fortsätter världen.
Det vi vill minnas är den sjungande barnstjärnan som blev världens största artist. Men vi minns inte alltid det vi vill minnas. Den svarte mannen som blev vit. Pojken som allt mer kom att likna en flicka. Popstjärnan som vi först valde att älska och sedan valde att hata.
Hur mycket vi än förenklar The King Of Pop blir han aldrig enklare än så här svår. Vi kommer aldrig att förstå Michael Jackson. Men vad vore vi om vi inte försökte...
Han är borta... Han finns inte mer. Och han lämnar efter sig frågor som aldrig kommer att få några tillfredställande och säkra svar.
Michael Jackson skulle aldrig ha blivit världens största popstjärna om han enbart hade varit en framgångsrik låtskrivare och gudabenådande artist.
Han var också vår tids strösta gåta...


Michael Jackson var i mina ögon en utav dom största artisterna som någonsin har funnits. Hans musik är magiskt, jag kan inte förstå hur en person kan göra så att musik blir magisk. Varje låt han har gjort har en egen historia, och det är det som gör hans låtar så speciella.
Alla hans texter har en mening, och det är inte många låtar som har det. Men alla hans låtar och texter har det.
Jag vet inte om ni blir det, men jag blir väldigt lugn av hans musik. Hur arg jag än är, eller hur ledsen jag än är så blir jag lugn om jag lägger mig ner i sängen och lyssnar på hans musik. Det är något i melodierna som stillar mitt sinne.
Michael var verkligen den stösta artisten som nåsonsin har funnits, men han kommer alltid att förbli ett mysterium... Det är mycket som vi aldrig kommer att få reda på om honom. Och för min del så gör det inget, för han kommer fortfarande att vara en förebild för mig inom musiken.
"Han är borta... Han finns inte mer" är ett sånt otroligt bra citat när det gäller honom. Visst han är borta och han finns inte längre, men han kommer för alltid att leva kvar med oss på grund av hans musik. Han kommer aldrig att försvinna helt, han kommer fortfarande att finnas med oss genom musiken han skapat.
Om jag fick chansen att säga något till Michael, så vet jag inte riktigt vad jag skulle säga... För det finns så mycket som jag skulle vilja säga till honom. Jag tror att jag skulle ha sagt att jag verkligen såg upp till honom och att hans musik ger mig insperation, och att han har skapat musik som får en att tänka. Jag skulle även ha sagt att han är en stor förebild, en legend och en ikon inte bara för mig utan för tusentals människor.
Det är synd att vi har förlorat en otroligt stor artist och en otroligt ödmjuk person.


"Den oförliknelige Michael Jackson har påverkat musiken
mer än någon annan artist i musikens historia.
Han var magisk. Han var allt vi strävar efter att vara.
... Jag älskar dig, Michael." - Beyoncé Knowles

"Vad är ett geni? Vad är en levande legend?
Vad är en megastjärna? Michael Jackson - ingen annan...
Jag tycker att han var en av det finaste människorna
på den här planeten, och enligt min uppfattning så är
han den sanne kungen av pop, rock och soul." - Elizabeth Taylor

"Han sprängde gränser, han ändrade radioformatet.
Med musiken gjorde han det för folk som Oprah Winfrey
och Barack Obama att påverka allmänheten.
Han har lämnat efter sig ett större arv än någon annan." - Usher

"Vi har förlorat en stor underhållare och en popikon.
Mina tankar och böner går till Michael Jacksons
familj, vänner och fans." - Arnold Schwarzenegger

"Mitt hjärta svämmar över av sorg över den förödande
förlusten av en sann vän, Michael.
Han var en fantastisk vän och artist,
som gjorde mycket för världen." - Brooke Shields

"Jag kan inte sluta gråta.
Det här kom för plötsligt, chocken är förs stor.
Mitt häjrta värker. Jag ber för hans barn och för familjen." - Diana Ross

"Michael Jackson var min musikaliska gud. Han fick mig att tro
att allt är möjligt, med hjälp av äkta och positiv musik.
Han kommer att leva för evigt!" - Wyclef Jean

"Frid åt Kungen... Han var en av mina barndomsidoler.
Jag älskar dig, Kungen av pop. Du fick hela världen
att testa 'the moonwalk'." - LL Cool J

"Michael Jackson visade mig att man faktsikt kan se
beaten. Han gjorde musiken levande! Han fick mig att
tro på magi." - Sean "Diddy" Combs

"Vi har förlorat en av det största ikonerna genom tiderna.
Han satte ribban högt och kommer att vara ett föredöme
för artister världen över för all framtid." - Fergie


"För mig finns det inget viktigare än att göra folk lyckliga."
                                                                                                - Michael Jackson

Bättre Sent Än Aldrig...

Verkligen en helt underbar dag, med helt underbara personer!!


Läsvärt
RSS 2.0