Lite Bilder Från Grillkvällen !!!

Här kommer det lite bilder från grillkvällen vi hade för 2dagar sen.







På bilderna ser ni: Mig, Hännie, Micke, Danne, Thomas, Syster, Tone, Ida, Cicci & Jonas





Skrev Inget Igår....

Hmmm, konstigt att jag inte skrev något igår, orkade väl inte göra det... Men men, idag så hoppas jag verkligen att Hännie och Nenny kommer över på middag, det skulle vara sjukt trevligt om dom kunde göra det.

Jag har då "nyss" vaknat, efter en otroligt varm natt inne i mitt rum, tro mig, men kan fan inte sova inne i mitt rum så varmt är det fast jag har alla fönster öppna!!!
Nää nu tänkte jag kolla lite på en film och göra mig i ordning, skriver nog under dagens gång!!!





Kom Nyss Hem !!!

Kom nyss hem från en trevlig kväll på Ängarna/hos Hännie... Det gick inte så bra att grilla, 3 tjejer som inte vet hur man grilla (eller ja vi vet hur man grillar men vi är inte så värst bra på det), våran grill slockande liksom... Så jag och Hännie gick om hämtade hennes karaoke utrustning och började sjunga hemma hos henne i stället...
Kanske ska berätta vilka vi var... Det var iaf Jag, Hännie, Syster, Tone, Danne, Micke (men han åkte hem efter ängaran), Lillebror (han kom lite senare), Thomas, Jonas, Ida & Cicci (men dom två åkte hem innan det roliga började efter 12 vid ängarna).

Jaa vi var altså hemma hos Hännie och sjöng när min syster får idén att gå hem till oss och hämta twister! Så vi körde lite twister och så hos Hännie, men det blev för varmt så vi gick ut på ängarna igen. Asså jag lovar er den här kvällen var helt jävla underbar!!!
Nää nu ska jag börja med bakgrunden som jag lovade Hännie att jag skuille göra...





Grillkväll På Ängarna!!!

Då var det bestämt, det blir grillkväll på Ängarna med Hännie, Syrran och Grabbarna (vet inte vilka utav grabbarna som kommer så därför skriver jag inte upp namnen).

Vi ska grilla och ha det mysigt och bara vara! Mycket skratt kommer det att bli och mycket bilder (tror jag iaf).
Ska snart gå upp och hämta syster och pengarna så vi kan gå och handla mat som vi ska grilla. Det är ett så otroligt härligt väder här idag! Det känns som om att det är typ 40grader varmt i solen (vilket jag tror att det kan vara, skulle inte förvåna mig om det var det).

Nää nu ska jag leta upp några bilder på Hännie's dator... Ha det bäst!!!





Lite Bilder Från Ikväll !!!

Nu kommer det lite bilder från ikväll !!!


- Jag, Hännie & Syster - Syster Och Jag - Vi Igen - Hännie och Sabrina -
(Jaaa! Minna är min lillasyster!!!)





Kom Nyss Till Hännie!!

Nu har vi kommit tillbaka från Sandras, sitter hemma hos Hännie med min syster!!
Det gick sjukt bra på Sandras, sjöng en låt jag aldrig har sjungit förut, det gick jätte bra. Jag tror att det var en utav dom bästa kvällarna där..
Hoppas det blir bättre nästa gång, man kan ju alltid ta och öva lite så att man blir bättre, övning ger ju färdighet om man säger så...
Nu ska vi nog skriva upp en lista på vilka låtar vi ska öva på till nästa gång... Ha det bäst så länge!!!





Of To Sandras!!!

Nu ska vi snart drar ner till Sandras och käka sen blir det karaoke!!! Sitter här och är klar för en jätte mysig kväll!!!
Det förtjänar jag och Hännie efter en dag med städning!!! Skriver när jag kommer hem!!!





Hjälpa Hännie Att Städa!!

Ska snart över till Hännie och hjälpa henne att städa! Ska bara hoppa in i duschen... Det gick rätt bra på Krutan igår, Är lite små dålig i halsen efter igår, men det kommer nog gå över till ikväll!

Just nu så spelas Michael Jackson's musik ur mina högtalare på datorn. Älskar hans musik så otroligt mycket, det är fortfaradne helt otroligt att han är död. Märkte igår att folk var väldigt chockade över det, dom på frisörn, krutan och dom som jag pratade med.

Nää men nu måste jag hoppa in i duschen och packa ner saker som jag ska ha när jag ska fixa mig inför ikväll hos Hännie!! Ha det bäst !!





Snart Of To Krutan !!!

Snart är det dags att ge sig av till Krutan för att sjunga lite, det ska bli kul... Hoppas att det går bra, har sjungit som en galning här för att öva på låtarn som ska sjunga ikväll.... Men jag är rätt seg, så hoppas att jag inte somnar (tror inte att jag kommer att gör det).







Hos Hännie Igen !!

Sitter hos Hännie, har nyss kommit hit från Solna! Har nyss klippt mig, är sjukt nöjd med frisyren!!! Har fått en ny tröja av Mamma också, Tack mamma! Nu ska jag nog ta och öppna en cider och sjunga lite med Hännie (öva inför ikväll). Skriver lite senare!!!





Hejdå Risiga Hår !!!

Äntligen!!! Ska snart ge mig iväg för att klippa av mig mitt risiga hår!!! Ska bli så skönt att klippa sig.. Har inte klippt mig på ett år (jaa jag sa ett år) !!
Men jag vet fortfaradne inte riktigt vad jag ska ha för frisyr... Får diskutera det med frisörn. Min frisör Agusto har tydligen slutat på den salongen jag brukar klippa mig på, så måste hitta en ny *suck*! Agusto var så otroligt bra, han visste exakt hur jag ville ha mitt hår... Men det ska väl gå bra....





Problem I Comviq-Nätet!!!

Jag hatar när det blir problem i Comviq-nätet!!! Satt och sms satan med några polare igår om att  Michael Jackason är DÖD, och helt plötsligt fick man inga, så jag testar och ska skicka ett till mig sjävl och då står det på telefonen "Gick inte att skicka till.... Försök igen?" och jag typ helvete då!!!
Så jag beslöt mig för att vänta lite och se om det gick senare, men icke sa nicke det gick inte, så nu när jag vakna (ska somna om sen) så försökte jag igen, och tro fan att det inte gick då heller, så gick in till min syster och fråga om hon kunde sms (hon har också comviq), och hon kunde då smsa...
Jag blev lite små sur då och ringde till Comviq's Kundservis där en trevlig tjej svara på min fråga om varför jag inte kan smsa...

"Vi har tyvärr problem med hela vårat sms-nät, vi försöker fixa det så fort vi kan. Så det är bara att avvakta och se."





Trötter !!!

Just nu så ligger jag och sjunger i min säng, är fortfarande väldigt chockad över att Michael Jackson är död! Det kom verkligen som en chock för oss alla tror jag... Han var verkligen KING OF POP, hans låtar är ju så otrolig bra och helt underbara! Mina tankar går till hans familj, helt klart!

Rest In Peace
Michael Jackson - King Of Pop
* 58.08.29 - † 09.06.25
We Will Miss You !





MICHAEL JACKSON ÄR DÖD !!!


Michael Jackson är död

Superstjärnan Michael Jackson har avlidit, uppger Los Angeles Times och kändissajten TMZ.
Han dog enligt uppgift på torsdagen efter att ha drabbats av hjärtstillestånd i sitt hem.
Popstjärnan blev 50 år gammal.


Artisten hämtades vid sitt hem i Los Angeles på torsdagskvällen svensk tid.
Han ska då ha haft hjärtstillestånd och inte andats.
- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, fördes till UCLA Medical Center och är kvar där, säger en talesman för Los Angeles brandkår till E Online.


Gick inte att rädda hans liv

Ambulanspersonalen ska ha utfört hjärt- och lungräddning på Michael Jackson, enligt TMZ. De ska dock aldrig ha lyckats få tillbaka hans puls.
Inte heller läkare på sjukhuset ska ha lyckats rädda popstjärnans liv, bekräftar en hjärtspecialist på sjukhuset för kändissajten.
Även Los Angeles Times uppger att Michael Jackson har dödsförklarats.
Polis ska ha spärrat av ett område kring sjukhuset. Enligt Los Angeles Times ska hans familj vara på väg till sjukhuset.
Inför Jacksons planerade konsertcomeback nu i sommar har rykten surrat om att han lidit av någon allvarlig sjukdom, kanske hudcancer.


Lämnade efter sig tre barn

Jackson lämnar efter sig tre barn: Michael Joseph Jackson Jr, Paris Michael Katherine Jackson och Prince "Blanket" Michael Jackson II.
Michael Jackson föddes 1958 och slog igenom redan som barn tillsammans med sina syskon i gruppen Jackson Five. Redan 1972 kom solodebuten och med de Quincy Jones-producerade skivorna Off the wall (1979) och Thriller (1982) fortsatte framgångarna explosionsartat. Thriller är en av de bäst säljande skivorna någonsin.


(källa: http://www.expressen.se/noje/1.1619451/michael-jackson-ar-dod)



Vila I Frid Michael Jackson!!





Just Let Me Love You !!!

Hannah (Hännie) har gjort en låt som heter Just Let Me Love You.. och jag tror att det är många som kan känna igen sig i den texten. Den är så otroligt fin och jag verkligen älskar när hon sjunger den. Jag tänker väldigt mycket på dig Hjärtat när jag hör den låten för jag känner verkligen så här! Tro mig, jag känner exakt så som hon sjunger! Lyssna på låten och NJUT!!!!

Så det här är till dig Hjärtat, så att du kan förstå hur mycket jag verkligen tycker om dig!!







Hos Hännie !!

Sitter hemma hos Hännie och sjunger lite, men vi har ingen ljudsladd så vi vet inte riktigt hur vi ska koppla ljudet... Men vi ska nog komma på något... Vi försöker få tag på Tim, för han har en ljudsladd men han svarar inte när man ringer (suck). Det går då inget bra för mig, men men det kommer nog gå bättre sen, ska snart öppna en cider och chilla, fan vilket skönt väder det är idag, ÄLSKAR verkligen varmt väder!! Erik, du och jag bara MÅSTE sola någon dag eller vad säger du?

Nää nu ska jag återgå till att sjunga!!! Ha det bäst!!





Ska Till Hännie!!!

Nu ska jag dra mig över till Hännie, vi ska som sagt sjunga lite idag och så, och sen går vi väl ut i solen och solar järnet!! Skriver under dagen!!





Godmorgon!!!

Vaknade nyss av att Hannah ringde och väkte mig. Ska snart över till henne och sjunga lite, vi måste bara gå ner och hämta mixern på Sandras så vi kan sjunga.

Idag är det otroligt varmt ute (igen), jag klagar inte utan jag älskar det! Det blir snart klippning också, vet inte om det blir idag, morgon eller på lördag (tror mest på lördag faktsikt), så det ska blir skönt att bli av med mitt risiga hår (har inte klippt mig på ett år)!

Nää nu ska jag hoppa in i duschen och leta fram lite kläder! Ha det bäst!





Bedtime!!

Nu är det dags för lilla Bedtime-Bear (dvs jag) att gå och lägga sig... Jaa jag blir kallad för Bedtime-Bear ibland, jag blir också kallad för Duttan (dockan med färgstänk på kläderna i trasdockorna), fråg mig inte varför, men jag blir iaf det (jag tycker att det är ganska gulligt).  Jag blir då också kallad för många olika saker... typ som: Queen Kenzie, Snäckan, Bebis och mycket mer som jag inte kan gå in på för det är mellan mig och en speciell person (du vet vem du är).
Vad blir ni kallade för?







Tända Ljus Och En Bok !!

Ligger i sängen och läser en bok som heter "Sång Till En Fjäril" (otroligt bra bok), har hänt några ljus i rummet så det är riktigt mysigt här. Jag är riktigt slö idag, och har väldigt tråkigt, funderar på att ringa någon men vem? Den jag ringer blir lyckligt lottat iaf (säger vi).

Boken jag läser handlar om en klass som heter "9b" det är en helt vanlig klass, med vissa problem. Det finns en tjej i klassen som heter Madeleine, som är lite utstött... Nää vi gör så här i stället, jag skriver upp en del i boken så får ni se om ni tycker att en är intressant. Jag kan iaf rekomenderar den !

"Innan allting börjar välkomnas vi till Nowhere Airlines, vi ska strax landa på samma flygplats som vi startade ifrån, Nolanda Airport. Guidade av 16-åriga Elsa Marie Davidsson dyker vi ned i Ingenstans, en helt vanlig svensk småstad, i Noboskolans klass 9B. Det är en bra klass. Fantastisk sammanhållning, tycker klassföreståndaren. Fast det är klart, alla kan ju inte vara lika framåt som Elsa Marie. Eller lika begåvade som Riina. Eller lika häftiga som Pepsi - Pepsi som är liv och död, som sätter alla flickors hjärtan i brand.
I klassen går också Madeleine, som aldrig gör något väsen av sig, som är klumpig, tung och grå. Men mobbad, nej ... Inte i 9B, där förekommer inget sådant.

Vad ingen anar är att i Madeleines hjärta brinner en eld, lika stark som hos någon annan. Hon vill synas. Hon vill hämnas. Hon vill få dem att aldrig glömma! Och när hon väl bestämmer sig är katastrofen ett faktum."

Vad tycker ni? Låter den inte lite intressant?





Bad Dags!!!

Nu har jag kollat klart på filmen, så otrolig bra är den, men det enda som är dåligt med filmen är att det är ett sånt otroligt dåligt slut, annars är den helt underbar!!
Jag funderar på om man ska ta och tappa upp ett varmt bad med skum och aroma perapi, tända lite doft ljus, fixa lite avkopplande musik  och ställa in ett iskallt glas vitt vin. Det är typ det bästa som finns ibland att ta ett sånt bad, så tror fan att jag sla göra det!





Flashdance !!!

Just nu sitter jag och kollar på Flashdance! Dom visar den just nu på tv400, dom har ett 80tals tema på den kanalen den här veckan! Ljuva 80talet!!!

Flashdance är nog en utav dom bästa filmerna som kom ut på 80talet, jag ärlskar verkligen den filmen! Bra musik, härliga danser och framför allt det är så 80tal!







Lila Naglar !!

Sitter här och kollar på OC och målar naglarna lila!! Har lite små tråkigt så.
Jag borde egentligen städa mitt rum (det ser ut som ett råttbo tro mig), men jag orkar inte just nu,

Dagen så här långt har varit soft, har inte gjort så mycket, orkar ine gå ut i solen idag, är riktigt seg från igår var ute nästan hela dagen. Imorgon så tror jag att jag ska klippa mig, eller så blir det på lördag. Hoppas att det blir imorgon.
Tänk att det snart har gått ett halv år av 2009!! Det är helt sjukt, Den sista juni så kommer det komma ett super långt inlägg från min sida, om hur det första halv året av 2009 har varit.

Nää nu ska jag lägga det andra lagret av lila nagellack på mina naglar. Ha det bäst!!!





Så Åker Han I Natt!

Då var det dags, Oscar flyttar i natt... Det kommer vara så otroligt tomt utan dig vännen! Jag kommer verkligen att sakna dig otroligt mycket, jag har sagt det förut jag vet, men det är sant.

Kommer sakna alla dina skämt, kommentarer och hela dig. Spanien?! Varför just Spanien? Kunde du typ inte ha flyttat till en annan stad här i Sverige?
Oscar min vän, du kommer alltid att ha ett speciellt ställe i mitt hjärta. Hör av dig till mig är du snäll, och ha det så bra du kan i Spanien.
Vi alla kommer att sakna dig och det vet du!





Dags För Sängen Tror Jag?

Nää nu tror jag att det är dags för sängen för min del. Har varit igång som bara den idag. Varit ute i solen, käkat med några polare på Sandras, och haft det riktigt trevligt. Sov så gott så hörs vi alla imorgon!


(Tänkte att jag skulle bjuda lite på två bilder)





Ut Till Kvällssolen !!!

Nu är det dags att gå ut till kvällssolen med Hannah, Elin, Emil och Cicci. Vi kommer ha det så mysigt med kladdkaka och mycket skit snack! Älskar när solen skiner och det är varmt ut..

Nu försöker Hannah få mig att sjunga Hjärtat's låt, men det går inte så bra... Miss you Hjärtat!! Nää nu ska vi dra, ha det bäst!!!





Klippa Mig Och Färga Håret !!!

Nu så har jag vaknat, sov inte så mycket inatt, låg mest och tänkdte och så, fattar inte varför jag har så svårt att sova. Men det går nog över snart.

Idag så skiner solen igen och det är 26grader varmt där jag bor! Sjukt härligt! ska väl ta och hoppa in i duschen och sen gå ut och sola lite.

Jag har hamnat i ett dilemma!!! Jag måste klippa mig men jag vet inte vad jag ska ha för frisyr! Jag vill också färja håret men vet inte vilken färg jag vill ha, funderar på svart, men det kommer bli för mörk. Just nu så har jag en mellanbrun hårfärg (vilket är min riktigt hårfärg), men som sagt vill ha en mörkare färg.
Just nu sitter jag och kollar efter en frisyr (jag vill fortfarande har kvar längden på mitt hår).

Här är några frisyrer som jag kan tänka mig att ha


Undrar vilken man ska välja....





Sängdags!!!

Nää nu kallar sängen och jag ska lägga mig ner och sova lite, gick inte och la mig igår så är rätt så seg idag kan jag lova! God natt alla underbara människor där ute!!





Photoshop !

Jag har suttit och lekt lite på Phtoshop, har inte haft något att göra. Jag tycker att det är rätt avkopplande att sitta och hålla på med Photoshop (visst det är svårt i början, men man lär sig med tiden), så tänkte lägga upp några bilder jag har gjort som jag är rätt stolt över.




(Vad tycker ni?)





Sängen, The OC & Glass !!

Nu har jag krypit ihop i sängen och ska sätta mig och kolla lite på The OC! Det är fan den bästa (ja tillsammans med Vänner och One Tree Hill såklart) serien som någonsin har gjorts.


Vilken serie tycker du är bäst?





Snart 4månader Sen....

Det har snart gått 4 månader sen du lämnade oss Jennie! Jag kan inte fatta att det har gått så fort!! det känns som om att det var igår det hände! Fan vad jag saknar dig Gumman!!



Vi ses på andra sidan min Ängel!





You, Just You !

Igår när jag sjöng två speciella låtar som jag inte sjunger inför folk (men gjorde det igår), så blev jag väldigt känslosam. För dom påminner mig så jävla mycket om dig Hjärtat!

När jag stod där och sjöng så sjöng jag dom för dig, fast du inte var där. Och tro mig hade du varit där när jag sjöng dom så skulle jag helt klart ha fällt tårar (gjorde nästan det igår när jag sjöng dom).

"Jag kan inte fatta att man kan sakna en person så mycket som jag saknar dig"

Jag menar det Hjärtat, jag saknar dig så förbannat mycket att det gör ont i mig! Jag vill bara ha dig här! Förstår du inte det? Jag vill bara ligga i din famn och känna mig trygg, jag vill att smärtan försvinner!
Det gör ännu mer ont att vet att du inte kan vara här, pga att du bor ett antal mil från mig. Jag fattar inte att jag kan känna såhär för dig, jag har aldrig känt så här i hela mitt liv, tro mig.
Du vet att jag alltid kommer att finnas vid din sida, och att jag alltid kommer att stötta dig i vad som än händer, jag har stöttat dig så här långt, och jag lämnar inte din sida. För du betyder för mycket för mig.
Du betyder verkligen allt för mig, och tro mig jag skulle göra vad som helst för din skull!

I would fight for you, I'd lie for you! Walk the wire for you, I'd die for you! You know it's true. Everything I do, I do it for you!

Jag skulle verkligen dö för din skull, ärligt tala Hjärtat, jag skulle verkligen kunna göra det.
Speciellt för att bevisa att jag verkligen gör ALLT för dig.

Jag vet inte hur många gånger du har fått mig att må bättre när jag är nära på att ge upp. Bara att du ringer och pratar med mig gör mig varm, och när jag får spontana sms av dig där du säger att du är i närheten och vill ses, det gör mig varm. Jag har sagt det förr och säger det igen, jag hoppas VERKLIGEN att du kommer hit i sommar, det skulle vara så otrolig kul om du gjorde det. Jag vet att vi skulle ha det sjukt kul.

Nä, nu ska jag nog ta och sluta skriva om dig innan jag blir känslosam igen.
Jag saknar dig så otroligt mycket Hjärtat!





Söndag - Trött Som Bara Den!

Idag är söndag och jag är jätte trött från igår, men jag ska inte klaga. För jag vet en som är tröttare än vad jag är och det är Hannah, hon åkte till GBG imorse för att jobba på en konsert (kommer inte ihåg vilken konsert), så hon sov inget inatt, Så medans Hannah är i GBG (bara tills imorgon) så är jag kattvakt åt Pussel (asså Pussel är inte här utan ajg har nycklarna till Hannah lägenhet så jag kan gå över och ge henne mat och så), världens sötaste och busigaste katt (efter min katt då)!

Igår så var det inte så många nere på Sandras och sjöng. Utan till en början var det bara ja, Hannah och Tim som sjöng. Sen så gav Tim's röst upp, så det blev två mans show med mig och Hannah ett tag. Men det varade inte så värst länge för vid halv 12 kom Isak, Sari och Jocke och räddade oss (jag tror jag var upp 14-17ggr och sjöng), Pampers kom också men han sjöng inte utan han satt där och skratta och snacka och hade det trevligt med oss.

Idag så kommer min syster hem från Micke's land, hoppas att hon har haft det bra och roligt, kan lugnt säga att Jocke och Tim saknade henne nere på Karaoken igår. Men det var lite svårt för henne att komma dit dvs.

Nää nu ska jag ta något och äta för är rätt hungrig. Ha det bäst!





Karaoke !!!

Ikväll är det karaoke igen!! NICE NICE NICE!!! Men jag tänker då inte dricka något ikväll, eller jag vet inte, kanske tar mig någon cider eller så innan jag går. Jag funderar på att bara ha en lång grå tröja på mig idag, inga strumpbyxor eller så (har liksom solbrända benoch ny vaxade), mina super heta och porriga skor, måste bara fixa fram ett plåster, har skavsår på tån!.

Håret kommer vara utsläppt, ska försöka fixa världens volym på det (får se hur det går). Jag är så glad för min hals är nästan 100% frisk, hostar dock lite fortfarande men det är inte så konstigt.

Nää nu ska jag återgå till att fixa mig! Ha det BÄST!





Volbeat & Nagellack...

Sitter och lyssnar på Volbeat och fixar mina naglar (Fransk Manikyr såklart), Man måste ju vara fin inför imorgon.

Jag är fortfarande lite små sjuk men ska ändå gå ner och sjunga. Kan inte hålla mig ifrån det. Kanske ska testa någon ny låt, gjorde det förra lördagen och det gick riktigt bra på den låten, så ska ta och sjunga den igen.

Volbeat! Volbeat! Volbeat! Volbeat! Vad mer kan jag säga! Dom är ju helt jävla underbara!
Men nu ska jag återgå till att fixa naglarna! Ha det bäst!





Midsommar - Och Jag Är Fortfarande Sjuk !

Det är midsommar, och jag är fortfarande sjuk! Det är fan helt otroligt, hade jag inte varit sjuk så hade jag varit på Micke's land nu! Min syster åkte dit igår med Micke, Danne och Thomas, men lilla jag fick stanna hemma (snyft).

Idag ska jag inte göra något, jag ska bara sitta ensam hemma och inte göra ett skit, jätte kul.. men men, får väl sätta mig och lira lite Sims eller något.. Nu när inte syrran är hemma kan jag göra det, för jag kan inte ha Sims på min dator, för den är lite knäpp.

Men men, jag hör av mig under dagens gång så får vi se om det har hänt/händer något kul.





Hemma & Sängdags !!

Nu har man kommit hem från Hännie! Har haft en sjukt trevlig och rolig kväll! Men är helt jävla slut just nu..
Sängen kallar och jag tackar inte nej till en härlig varm säng just nu (men måste dock bädda om i min säng, madrassen ligger snett och mina kuddar är inte fluffiga. Jag MÅSTE ha fluffiga kuddar!!!).

Så nu säger jag god natt (eller rättare sagt "god morgon") till alla!





Still At Hännie's Place !

Vi sitter fortfarande hos Hännie (eller rättare sagt kom nyss tillbaka, vi har varit på Donken och käkat lite).
Vi har det grymt trevligt, sitter och snackar och dricker kaffe, jag har fått ett antal sms av min mor, hon undrar vart jag är och så, Jag behöver bara säga att jag är två portar bort. tar mig ungefär 10-30sek att gå hem.

Just nu handlar vårt samtalsämne om bröst plus att vi sitter med varsin skvaller tidning och diskuterar atriklarna i dom (ja vi är tjejer och snackar om allt, Pampers är dock ingen tjej men han kan snacka om allt. det är det som är så underbart med honom).
Man kanske ska ta och gå hem snart eller så, men orkar inte riktigt, är fan ensam hemma (typ).
Min hals mår bättre nu iaf, men om jag skulle somna så skulle det bli så mycket sämre, men skit samma, jag blir säkert bra igen.

Som jag skrev förut, försökte sova hos Erik, men fick inte. Det hade varit mysigt att bara få ligga och sova hos honom. Men det hade varit ännu mysigare att sova hos Hjärtat, men det är lite långt att åka till honom (men hoppas verkligen att jag får sova med honom i sommar, det skulle vara så underbart).
Nu börja jag sakna dig ännu mer Hjärtat! Fan vad det är jobbigt att du inte bor här, för du betyder fan allt för mig, och det tror jag nog att du vet vid det här laget (hoppas det iaf).

Näää nu får jag sätta mig vid bordet hos dom andra och vara lite social igen! Ha det så bra så länge, vi hörs snart igen!





Sång På Hög Nivå Hos Hännie!!

Nu är det sång på hög nivå hos Hännie!! Fan vad vi har det kul (min hals klagar lite men det går iaf bra). Ska försöka sjunga ut lite.
Erik vill inte att jag ska komma över och sova där, men men skit samma, Jag klara mig. Vi är ju trots allt bara vänner så. Ville bara ha en trygg famn att sova hos efter allt som har hänt. Men vi kan ta det en annan dag vännen så det är helt lungt! Lovar!

Nu sitter Hännie och sjunger Björn-låten, den är så jävla fin!! Hjärtat, jag tänker så jävla mycket på dig när jag hör den, för den påminner så jävla mycket om dig och min känslor för dig. Jag ska berätta för dig hur den går sen så kanske du förstår varför. För det reflekterar vårat första möte riktigt mycket iaf i bröjan, tro mig den gör faktiskt det.

Åhhh, nu börjar jag att tänka på dig och hur mycket du betyder för mig, fan vad jag saknar dig och hoppas på att du kommer hit i sommar när mamma och pappa är i Finland, det skulle vara så mysigt om du kom hit.

Nää nu ska jag åter gå och vara lite social igen, känner mig lite elak som har parkerat mig här vi datorn... Ha det så bra tills jag skriver igen!!!





Hos Hännie!!

Sitter hemma hos Hännie med Nenny & Pampers. Syster gick hem tidigare. Just nu så sjunger Nenny och Hännie lite lips, väntar på att jag ska upp och sjunga (vi får se hur det går med min röst, är fortfrarande lite små dålig i halsen, men det sk nog gå bra).

Imorgon blir det antagligen PG, om jag orkar det vill säga, har lovat Hännie, men får se hur jag mår. Funderar på att ta och ringa Erik, men vet inte om han sover eller inte, hoppas inte det, han är så härlig att prata med. Han förstår alltid när man mår dåligt och ska få en på bättre humör. En vän alla borde ha! Du är en utav dom som jag förlitar mig på. Tack för att du finns vid min sida!

Nää nu ska jag vara lite social här! Ha det så bra så länge!!





Sjuk !

Sitter här och är jätte sjuk! Jag skulle nog inte ha varit och sjungit i fredags eller lördags, men kan inte motstå det, för det är så förbannat kul!

Igår så satt jag och kolla på ett program om Titanic, det handlade om hur dom hittade henne på havets botten och sånt riktigt intressant faktiskt. Så fick lite lust att kolla på den idag, så ska nog göra det.

Juste sa ju att jag sjöng i Lördags, gick upp och sjöng en låt till min syster. Jag vet att hon älskar Hinder - Lips Of An Angel, så den sjöng jag till henne, det var lite gulligt tycker jag.
Nää nu ska jag ta och kolla på film! ha det så bra!





6 Juni = NATIONALDAGEN !!!

Idag är det 6 Juni, vilket betyder att det är Sveriges Nationaldag! Älskar den här dagen, för då får man vara lite patriotisk av sig!


Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Undrar om man ska ta och sjunga den här ikväll på Sandras? Vi får se...


Ikväll är det också kval för Sverige i Fotboll, kan det bli bättre än så här?( ja det kan det nog, ge mig några drinkar och sen stekande sol!).  Längtar som fan tills att matchen börjar, bor bara 5min från Råsunda så jag kommer höra all sång och alla hejaramsor! Helt underbart, kan sitta på balkongen och lyssna (tänker inte lägga ut 6000kr på en sista minuten biljett, dom finns nog inte ens kvar nu).


Men nu ska jag återgå till det jag höll på mig. Ha en bra dag!





Oscar! Utan Dig, Ingen Emmz!!

Jag vetefan hur jag ska klara mig nu när du flyttar till Spanien! Det kommer vara så sjukt tomt utan dig och alla dina kommentarer och skämt! Jag kommer sakna dig som fan Oscar! Jag vill inte att du flyttar och det är flera än jag som inte vill det!


Du får mig alltid att må, och du får mig alltid att skratta. Och jag kommer aldrig glömma när du och jag gick och såg Linkin Park tillsammans med Laura och Anna, det var en utav dom bästa kvällarna genom tiderna!

Och när det gäller skolan, jag har aldrig haft det så kul på skoltid som jag hade med dig. Dina skämt fick en att skratta så att tårarna börja rinna! Du är en utav dom killarna som står mig närmas och ligger närmas mitt hjärta, och jag finns alltid här för dig!


FAN VAD JAG KOMMER ATT SAKNA DIG OSCAR!!!


Och jag kommer att sakna när du alltid sa: "Kom nu Hokkahontas så går vi!". Den dagen skrattade jag otroligt mycket!

Lova att du skriver till mig, jag måste få veta att du mår bra i Spanien. Och jag lovar att jag kommer och hälsar på dig. Du har gjort mig till en bättre person. Och jag tackar dig för det!

Jag älskar dig Oscar Åkerman, glöm inte det! Du är en utav dom närmsta hos mig.



(Bilderna är från när jag fyller 19år, men var bara tvungen)





Laura Min Vän!

Laura min ÄLSKADE vän, vad ska jag göra utan dig? Utan dig så är jag INGET, hur ska jag klara mig utan dig? Du som alltid finns där när man behöver någon att prata med, eller bara behöver tröst. När jag umgås med dig så skrattar jag alltid och har alltid kul! Jag älskar dig högt! Vi har varit vänner ett bra tag nu och jag hoppas att vi kommer vara vänner för livet!

Imrogon tar du studenten och kommer ut i det verkliga livet, och jag kommer att stå vid din sida i alla tänkbara väder! Du är en utav mina bästa vänner. Och jag hoppas du vet det!


(Bilden är tagen på oss den 30/5-09 så den är rätt ny, jag vet att det är dåligt kavlite på den, men vem bryr sig?)





Bränd Till 110% !

Jag kan lugnt säga att jag är bränd till 110%!  Min rygg bränner satan, men det är sånt man får tåla när man har legat ute i solen hela dagen. Så det är bara att bita ihop, ska ut och sola imorgon igen om vädret tillåter det. Det sägs att det ska bli regn (vill inte ha regn!!).

Men det var sjukt trevligt att ligga och sola med min syster, Thomas och Danne, tack för en helt underbar dag!


Just nu sitter jag har och tar det lugnt, försöker inte tänka på att det bränner som eld på kroppen. Tror jag ska ta och lägga mig ner och kolla på en film eller så tror jag.





Ut Och Steka I Solen !

Nu ska jag ut med min syster, Thomas och Danne vi ska steka lite i solen! Vi har grymt fint väder här idag !! Får se till så att jag inte bränner sönder mig.. Vi kommer ha det sjukt mysigt med musik och skratt!

Ha en helt underbar dag!!










Läsvärt




RSS 2.0