Hur Kan Man Göra Såhär?!

Jag var nyss inne och läste lite i Cazzandras blogg, och såg det ett inlägg om en liten flicka som hette Brianna... Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig i det här, är helt jävla mållös, så ni får ta och kolla på videon...


Förstår ni nu vad jag menar? Jag fattar inte hur man kan ha mage till att göra så mot ett spädbarn! Det är helt jävla stört!

Vila I Frid Lilla Brianna!

Ulf Larsson!Sandra - BabyFace!

Vi två har känt varndra sen början av 2000. När jag tänker efter så var det faktiskt 2002 vi började umgås med varandra. Det var på grund av att jag träffade din polare på Popstars finalen när den var i Heron City. Det är helt otroligt att vi har känt varandra så pass länge. Vi har alltid kul tillsammans oavsett vad vi gör. Och jag tycker att det är sjukt roligt att du har börjat umgås med med mig och gänget. Vi har så sjukt många minnen tillsammans du och jag, och vi har gjort så sjukt roliga saker genom åren.
Alla kvällar nere på IP och i Åkersberga, alla kvällar inne i stan och inte bara kvällar utan dagar också. Det är så mycket som vi har gjort. Minnen som kommer att finnas med oss i alla tider. Jag är så glad över att vi har börjat umgås igen, har verkligen saknat att bara sitta och snacka och skratta med dig. Och det är verkligen sjukt kul att du vill hänga med mig och gänget när det är fest eller bara myskvällar. Och det är så sjukt kul när du följer med ner till Sandras när det är karaoke där.

Ett utav min starkaste minnen jag har med dig är när jag hade fest i Hallonbergen för typ 3½-4år sen, då du kommer in i lokalen med en ananas i famen, och den ananasen har solbrillor på sig och ett drink-paraply i sig. Jag skratta så jag tjöt då. Ett annat minne jag har med dig är när du, jag och Anna sitter i min säng medans vi låter webcamen vara på, och i bakgrunden spelas Snook - Mr Cool upp, vi har gjort så sjuka men roliga saker tillsammans. Ett annat stark minne jag har är när vi är hemma hos dig i Åkerberga med Mounia, och ni två står och dansar till 2play - So Confused. Jag kan hålla på att skriva i evigheter om våra minnen, men det skulle nog få bloggen att flippa, för det är en hel del minnen. Och jag vet att vi kommer att få ännu mera minnen än vad vi har.

Det jag försöker säga är att jag är så otrolig glad över att ha dig i mitt liv, för du är en helt underbar person och jag älskar verkligen att umgås med dig. Och du har ett stor ställe i mitt hjärta och det är en stor del av mitt liv. Och jag hoppas verkligen att vi kommer att vara vänner livet ut, för du är en helt underbar vän. Du är otroligt söt, snäll, omtänksam, har ett hjärta av guld, du är rolig och väldigt smart. Tack för att du finns BabyFace!

Älskar dig BabyFace!Disney Marathon!!

Ligger just nu i sängen och har Disney Marathon, ska kolla på alla disney filmer jag har, vilket är en hel del. Men tar bara dom tecknade och animerade filmerna.

Spellistan:
Aladdin
Aladdin - Jafars Återkomst
Aladdin Och Rövarnas Konung
Askungen
Bolt
Djungelboken
Hitta Nemo
Lejonkungen
Lejonkungen 2 - Simbas Skatt
Lejonkungen 3 - Hakuna Matata
Madagaskar
Monsters Inc
Ringaren I Notre Dame
Shrek
Skönheten Och Odjuret
Snövit Och De Sju Dvärgarna
Törnrosa

Det blir en hel del film för mig :D

Dagens Låt

Dagens låt är en rätt så ny låt om jag har rätt... Den är otroligt fin och jag fäller tårar nästan varje gång jag hör den. Den är verkligen helt underbar

Britney Spears - My baby


Sista Delen Av Kommissaren Och Havet

Idag kommer sista delen av serien som har gått på 4an nu i 3veckor.. Den är rätt bra, men jag stör mig på att vissa är dubbade, så det gör så att den sjunker lite i mina ögon.
Ska sätta mig i soffan sen och kolla på den, är riktigt seg från igår så det är inte sant. Tror fan att jag ska chilla till lite film efter serien också.

Härligt Kväll!

Jävlar vilken härligt kväll jag har haft och det är knappt slut än, fan vad jag har haft kul!! Har druckigt en hel del (märks säkert på stavningne) och kommer att dricka vidare, och ja jag vet att min syster har anvsiat till er till min blogg, och hon har haft det lika kul som jag har. Ni vet att ni alltid kan titta in här om ni vill veta hur det är med henne och så.

Alexander Stridfeldt!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja... Vi går så långt tillbaka i tiden så att det inte är sant. Vi har känt varandra i evigheter, och då menar jag verkligen i evigheter. För vi har nämligen känt varandra i snart 21år. Vi låg på samma BB-sal när vi föddes, jag är bara 4dagar äldre än honom, Och jag är så glad över att det är just han som jag har känt hela mitt liv.
Jag älskar den här personen så förbannat mycket. Det finns ingen som kan ta hans plats i mitt hjärta. Skulle han försvinna ifrån mig så skulle jag försvinna dagen efter. Jag skulle verkligen inte klara mig utan honom. Han är min bästa vän och kommer alltid att vara det, no matter what. Det har varit vi två i din och evighet, och det kommer alltid att vara vi två. Du är det bästa jag har, och du är den underbaraste personen som finns. Inte ens döden kommer kunna skilja på oss.
För vårat band vi har är för speciellt. Den dagen jag inte orkar andas eller gå längre är den dagen du har lämnat jorden. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig. Jag kommer alltid att älska dig på en hög nivå och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Ja har så otroligt många minnen med dig så jag vet som sagt inte riktigt vart jag ska börja. Alla födelsedags kalas som vi hade tillsammans och en massa andra saker som utflykter och semestrar. Jag minns ett utav våra födelsdags kalas riktigt mycket, och det var den vi hade i Hallonbergen, jag tror vi fyllde 7-8år då. Vi skulle mata varandra med mumms mumms, med förbundna ögon. Vi var så kladdiga efter det. Och jag minns ditt Halloweenparty du hade uppe på vinden. Du hade på dig din vita läskiga mask och jag var så rädd för dig, jag visste ju inte att det var du. När du såg att jag blev rädd tog du av dig masken krama om mig och sa "Det är ju bara jag".
du är verkligen min bästa vän och jag älskar dig så sjukt mycket. Du kommer alltid att vara den som är min bästa vän. Aldrig i livet att någon kan ta den platsen ifrån dig. Vi kommer att bli gamla tillsammans, vi kommer att sitta när vi är 70år och prata minnen.

Du vet att jag älskar dig högt min vän!Dagens Låt

Dagens låt idag är en helt underbar låt, älskar filmen och älskar låt. Den berör mig så otroligt mycket och kommer alltid att göra det. Ryser ända in till benen också, det spelar ingen roll hur många gångewr jag har lyssnat på den.

Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing


Bandit Most Wanted 24/9-09 !TORSDAG 24 SEPTEMBER

1. TAKIDA - THE THINGS WE OWE
2. PARAMORE - IGNORANCE
3. ENGEL - SENSE THE FIRE
4. BILLY TALENT - RUSTED FROM THE RAIN
5. ROYAL REPUBLIC - ALL BECAUSE OF YOU

Foki Har En Underbar Liten Tävling!

Foki har en underbar liten tävling. I den tvälingen sammarbetar hon med Cocoo, som är Sveriges största smyckebutik via nätet!! I tävlingen kan du vinna ett fint smycke från just Cocoo! Så jag tycker verkligen att du ska delta i Foki's underbara tävling du med!Städa, Städa, Städa!!!

Just nu håller jag på att städa järnet! Ibland måste man ha det snyggt här hemma, man vet ju aldrig när man får hit besök om man säger så. Jag har redan fixat vardagsrummet, en del av köket, och lite i badrummet... Så nu är det dags för sovrummet!! DET SER UT SOM EN KATASTROF I MITT RUM! Ärligt asså, det ser ut som om det har varit krig i det (vilket det inte har varit, inget krig på något vis). Nää nu ska jag återgå till städningen så att jag blir klar någon gång, vill helst bli klar innan IDOL!

Dagens Låt

Michael Jackson - They Don't Care About Us


Bandit Most Wanted 23/9-09 !ONSDAG 23 SEPTEMBER

1. CORRODED - TIME AND AGAIN
2. LINKIN PARK - NEW DIVIDE
3. NICKELBACK - BURN IT TO THE GROUND
4. DEAD BY SUNRISE - CRAWL BACK IN
5. ITCHY DAZE - MONSTER

Teater!!!

Idag är det 3de mötet med teatern, jag har inte berättat att jag, min syster och min kusin har börjat på teater. Men det har vi iaf, det är sjukt kul, jag har verkligen saknat att spela teater, har inte gjort det sen jag slutade skolan. Så nu är jag nästan hel igen!! Det ska bli sjukt kul att gå dit idag och bara leka lite och vara barnslig!Dagens Låt

Avenged Sevenfold - Afterlife


Bandit Most Wanted 22/9-09 !TISDAG 22 SEPTEMBER

1. CORRODED - TIME AND AGAIN
2. TAKIDA - THE THINGS WE OWE
3. SICK PUPPIES - YOU'RE GOING DOWN
4. PLAN THREE - STILL BROKEN
5. DEAD BY APRIL - WHAT CAN I SAY

Syster !

Min syter Minna och jag har inte alltid varit dom bästa vännerna. Tro mig vi har varit som hund och katt, men nu så är vi faktiskt riktigt goda vänner. Vi festar tillsammans och umgås med folk och har det riktigt kul tillsammans. Vi går till och med på teater ihop.

Jag kommer alltid att stå bakom henne rygg, vad det än gäller. Skulle någon röra henne (och då menar jag verkligen röra henne på ett sätt jag inte tillåter) så skulle jag flippa ur totalt. Jag menar verkligen flippa och det är inte kul när jag gör det. Folk som har sett mig flippa kan intyga att man ska lägga benen på ryggen och springa snabbt som vinden. För det är inte kul att få mig efter sig.

Jag och min syster kommer nog att hålla ihop nu (hoppas jag i alla fall). Vi har nästan alltid kul tillsammans, men ibland blir det bråk. Men hey, syskon ska små bråka.

Love To You Sis!Bandit Most Wanted 21/9-09 !MÅNDAG 21 SEPTEMBER

1. CORRODED - TIME AND AGAIN
2.TAKIDA - THE THINGS WE OWE
3. PARAMORE - IGNORANCE
4. MUSTASCH - MINE
5. SLIPKNOT - SNUFF

Poprish!

Vart fan ska jag börja?! Du har ställt upp till 110%! När jag har behövt tröst har du alltid funnits där, vad det än gäller.
Jag kan smsa dig mitt i natten om jag är ledsen och du lyssnar alltid. Hur trött du än är så lyssnar du. Och jag är så otroligt tacksam över det, jag är så otroligt glad över att du står vid min sida när jag håller på att falla.
Och när du har fått reda på att det är något som har hänt mig så blir du alltid lika ledsen och önskar att du hade varit där och skyddat mig. Och så får du skuldkänslor när du inte är där, vilket du inte ska få.  Men jag vet att du är rädd om mig och det glädjer mig.

Hade inte du funnits här för mig så vet jag inte om jag hade varit den personen jag är idag. För innan jag fick dig som vän så var jag inte den tjejen jag är idag. Jag är mer rädd om mig själv och lyssnar mer på folk. Du har gjort mig till en bättre person. Och det är jag riktigt glad över. Du kommer alltid att vara en utav dom som ligger närmast mitt hjärta. Du är en vän som alla borde ha. Du är snäll, rolig, ödmjuk och du ställer alltid upp.
Det är alltid lika kul att prata med dig, för vi kan verkligen prata om allt, och då menar jag allt. Finns det något ämne vi inte har pratat om? Nej jag tror faktiskt inte det.

Jag känner mig så lyckligt lottad över att ha dig som vän. Och jag hoppas verkligen att vi kommer vara vänner för livet. Jag tänker i alla fall inte låta något komma mellan våran vänskap. Och jag kommer alltid att ställa upp till 110% för dig, så som du har gjort för mig.

Tack för att du finns Poprish!

Dagens Låt

Dagens låt är en låt som jag får mig att bli glad oavsett vad som har hänt! Jag verkligen älskar hans röst och älskar låten, den är så förbannat härlig!

Renegade Five - Running In Your Veins


Lillebror!

Jag har en lillebror med namn Jimmy. Han är den bästa lillebrorn man kan ha. Det finns ingen som honom.
Jag kommer alltid att stå vid hans sida oavsett vad som har hänt eller vad han har gjort. Det finns inget som kan få mig att börja hata honom.
Jag kommer alltid att älska honom, han är ju min bror.

Om inte han skulle finnas vid min sida så vet jag inte vad jag skulle göra. Han ger mig styrka och mod. Han får mig att bli lugn när jag är arg, han får mig alltid att le och skratta.
Utan honom skulle jag inte vara något.

Om något skulle hända honom så vet jag inte vad jag skulle göra. Om någon skulle göra honom illa så skulle jag leta rätt på den personen/personerna. Och jag lovar att den/dom skulle ha önskat att jag inte hade fått tag i dom/den.
Skulle jag förlora min bror så skulle jag gå under, för han är verkligen den bästa brorn man kan ha.

Det finns så mycket jag skulle kunna säga, men det skulle inte räcka med att säga det, för min kärlek till min bror är för hög. Det skulle inte gå att beskriva det med ord, för det skulle som sagt inte räcka till.

Det jag kan säga är att jag verkligen skulle göra allt för min bror. Och det står jag för, jag skulle verkligen göra allt.
jag kommer alltid att ställa upp för honom, vad det än gäller.

Det jag vill säga med det här är att jag verkligen älskar honom och inget kan ändra på det. Jag står vid min brors sida oavsett vad. Och jag kommer aldrig att lämna den.

Jag älskar dig Bror!Dagens Låt

Skid Row - 18 And Life


Bandit Most Wanted 18/9-09 !FREDAG 18 SEPTEMBER

1. CORRODED - TIME AND AGAIN
2. ITCHY DAZE - MONSTER
3. MUSE - UPRISING
4. SICK PUPPIES - YOU'RE GOING DOWN
5. BILLY TALENT - RUSTED FROM THE RAIN

Ghostbusters II

Sitter just nu och kollar på Ghostbusters II med familjen, älskar verkligen den filmen, så länge sen det var man såg den...Dagens Låt

Dagens låt är en låt som jag har älskat sen jag var liten.

Aha - Take On Me


Det Finns En Person...

... Som jag verkligen saknar att umgås med. Jag hade så förbannat kul med honom och några till. Men jag saknar mest honom.
Han heter Mac, och är en utav dom bästa vännerna man kan tänka sig att ha. Så otroligt snäll och underbar han är. Det går inte att beskriva med ord hur underbar han är. Jag saknar hans kramar och hans skratt så otroligt mycket.
Och jag saknar när han bara la armarna om en och höll om en. Och alltid när man mådde dåligt så fick han en att må bra igen, han behövde bara le mot en.
Jag saknar när man var i skolan och man kunde fråga om han skulle hänga med hem efteråt och bara chilla, eller om han skulle med och fika någonstans.
Gud vad jag saknar dig Mac! Vi måste ses snart igen!


GRATTIS ÄLSKLING!!!!

Idag fyller min ÄLSKADE vän Laura 19år!!! GRATTIS ÄLSKLING!!! ÄLSKAR DIG HÖGT!!!Dagens Låt

Aqua - Back In The 80's


Bandit Most Wanted 17/9-09 !TORSDAG 17 SEPTEMBER


1. CORRODED - TIME AND AGAIN
2. TAKIDA - THE THINGS WE OWE
3. HARDCORE SUPERSTAR - BEG FOR IT
4. SICK PUPPIES - YOU'RE GOING DOWN
5. PARAMORE - IGNORANGE

En Ängel Med Namnet Jennie Sällemark!


Livet är inte som det ska vara efter att du dog. Dom flesta har totalt tappat kontrollen och har gått ner i skiten totalt. Det är svårt att se hur vissa personer har tagit det här så hårt, det är grymt svårt att det.

När jag fick höra att du var död så ville jag inte tro på det. För det känndes så overkligt på något sätt. Och att möta alla dagen efter... Det var inte alls kul, att se dom som man inte är vana vid att se gråta, grät som mest. Killarna var värst att se, eftersom dom är dom starka av oss, men så var det inte den dagen.
Och det är väl inte så konstigt, eller hur? Dom hade ju mist en utav deras bästa vänner.

Livet utan dig Jennie går inte att beskriva, För det är inte som det var när du levde. Vi är inte samma personer längre.

Även om du inte finns kvar hos oss som en person, så kommer du alltid att finnas kvar i våra hjärtan och minnen.
Jag minns en sak som prästen sa när han började prata på din begravning, och det var "Nu börjar våren och sommaren, utan våran älskade Jennie..." och då slog det mig. Det är fan sant, våren och sommaren börjar nu, och Jennie kommer aldrig mer få uppleva den. Vi kommer att få känna värmen och för se solen igen, men det kommer inte du att få göra.

När ett årsdagen är så vet jag att det är otroligt många personer som kommer att åka till platsen där du hittades. Jag är en av dom som kommer att åka dit. Vi kommer att stå där och hedra och minnas dig som den personen du var. Och vi kommer att fälla tårar över att du lämnade oss för tidigt. Du var bara 21år Jennie och jag frågar mig själv väldigt ofta "Varför togs du ifrån oss? Du var så ung. Varför?" Men jag kommer inte att få något svar.

Nu kommer tårarna och det är bäst att sluta. Vi kommer aldrig glömma dig Jennie Sällemark, aldrig glömma dig. Hoppas att du har det bra på andra sidan.

Vila I Frid Våran Vackra Ängel!

Sova!!!!

Nu ska jag lägga mig ner och drömma sött om Hjärtat (vem annars ska jag drömma om?). Önskar bara att han kunde ligga bredvid mig just nu med armarna om mig och bara mysa. Det skulle verkligen inte sitta fel nu inte. Men får klara mig en utan honom i natt som vanligt. God natt alla underbara läsare! Queen Kenzie is out!Om Du Låg Vid Min Sida...

... Så skulle jag vara trygg från allt ont. Allt skulle vara perfekt, inga hemska tankar, inga obehagliga känslor och ingen smärta.
Det är dig jag behöver som mest just nu, och som vanligt så är du inte här. Varför?
Varför är du inte vid min sida? Varför ligger du inte bredvid mig? Du har lovat mig att du ska komma hit och lägga armarna om mig och viska i mitt öra att allt kommer att bli bra.
Varför har du inte gjort det?

Om du låg vid min sida...
Så skulle jag vara den lyckligaste flickan på jorden. Inget hade kunnat ta den lyckan ifrån mig.
Du hade gett mig det jag behöver som mest just nu, och det är en famn där jag kan känna mig trygg i. Och du vet att du ger mig trygghet. Så jag ber dig, kom och lägg dig hos mig!

Om du låg vid min sida...
Så skulle inget eller ingen komma åt mig. För jag vet att du hade skyddat mig. Jag vet att du hade sett till så att jag inte hade mådde dåligt.
Du hade sett till så att allt var bra, så att ingen smärta, sorg eller hat hade smygit sig på.
Med din trygga famn om mig så skulle inget komma åt mig.

Om du låg vid min sida...
Så skulle jag krypa in i din famn och berätta allt som jag känner för dig. Alla mina känslor skulle avslöjas och du skulle få veta.
Jag skulle inte utelämna något, du skulle få veta exakt allt! Jag skulle ligga i din famn och förklara hur mycket du verkligen betyder för mig och hur mycket jag verkligen älskar dig Hjärtat.

Om du låg vid min sida så skulle jag aldrig släppa taget om dig!

Dagens Låt

Anledningen till att det här är dagens låt idag är för att jag verkligen känner med mig i texten. Om ni känner mig så vet ni mycket väl vad jag menar.

Lonestar - Amazed


Bandit Most Wanted 16/9-09 !ONSDAG 16 SEPTEMBER

1. TAKIDA - THE THINGS WE OWE
2. LINKIN PARK - NEW DIVIDE
3. DEAD BY APRIL - LOSING YOU
4. PLAN THREE - STILL BROKEN
5. ENGEL - SENSE THE FIRE

I'm So Addicted To...

I'm so addicted to all the things you do. When you're going down on me, in between the sheets.
All the sounds you make, with every breath you take. Its not like anything, when you're loving me.

Fan asså det är så sant om det nu skulle vara så mellan oss! Shit vad jag skulle vara beroende av dig (vilket jag redan är), men jag skulle vara mer beroende av dig då.
Jag saknar dig så otroligt mycket och det hoppas jag att du vet om. För du vet att du betyder allt för mig, det har jag sagt.

Hjärtat
, kan du inte bara komma hit, ringa på min dörr och säga "Här är jag.."? Jag skulle bli så glad om du gjorde det. Eller om du ringer mig och säger "Är i Stockholm just nu, lust att ses snäckan?" Kan du inte bara ge mig en kram och säga att du finns här när det är mörkt utanför mitt fönster och mörkt inuti min själ?
Jag har bara lust att ta din hand sätta den vi mitt hjärta och säga "Känner du det här? Du är den enda killen som kan få mitt hjärta att slå snabbt och långsamt på samma gång..."
Jag vet att jag har sagt det många gånger nu men det gör ont att inte ha dig här. Du får mig att må bra hur dåligt allt än ser ut att vara. Och jag tackar verkligen GUDARNA att det var du som kom som en räddande ängel den där dagen då jag skrev att ingen skulle skriva till mig, och du utmanade ödet och skrev till mig iaf, och det tackar jag verkligen GUDARNA för. Kommer du ihåg vad du skrev? Det gör jag, du skrev "Du behöver en axel att gråta emot. Jag kommer till Stockholm imorgon, möt mig på stationen klockan 14:40". Jag minns det så väl Hjärtat, så väl.
Vi kännde inte ens varandra då, men ändå så skulle du komma och trösta mig för att jag mådde så sjukt dåligt den dagen, det var ju inte så konstigt eftersom att min Älskade Mormor (endast 63år) hade ryckts ifrån mig. Jag minns också det här

Hjärtat: Ge mig ditt nr gumman så ringer jag dig, du behöver få prata ut om allt. Jag vet att det är svårt men det hjälper.
Jag: Du skulle inte höra vad jag sa.
Hjärtat: Joo då det är klart jag skulle göra det, jag förstår Stockholmska...
Jag: Det tror jag nog att du göra, men jag menar att du skulle inte höra vad jag sa för jag bara gråter och gråter.
Hjärtat: Men sötnos då....

Jag vill tacka dig för att du finns vid min sida när jag behöver dig som mest! TACK HJÄRTAT!
Du vet att jag älskar dig högt, och kommer alltid att göra det. I'm so addicted to you!!

Bandit Most Wanted 15/9-09 !TISDAG 15 SEPTEMBER

1. CORRODED - TIME AND AGAIN
2. MUSTASCH - MINE
3. DEAD BY APRIL - WHAT CAN I SAY
4. ITCHY DAZE - MONSTER
5. PLAN THREE - STILL BROKEN

Dagens Låt

Dagens låt är en grymt bra låt som är lite grov i texten men ändå helt underbar!

Saving Abel - Addicted


I'm so addicted to
all the things you do
when you're going down on me
in between the sheets
all the sounds you make
with every breath you take
its not like anything
when you're loving me


Patrick Swayze Är Död !!!


Tyvärr så är en utav världens bästa skådespelare död. Han orkade inte kämpa mot cancern längre.

VILA I FRID PATRICK SWAYZE
* 1952.08.18 - † 2009.09.14
VI KOMMER SAKNA DIG!

Världspremiär För....

... Three Days Grace nya video till deras nya singel Break! Den är grymt bra!!Bandit Most Wanted 14/9-09 !MÅNDAG 14 SEPTEMBER

1. DEAD BY APRIL - WHAT CAN I SAY
2. BILLY TALENT - RUSTED FROM THE RAIN
3. CORRODED - TIME AND AGAIN
4. MUSTASCH - MINE
5. MUSE - UPRISING

Texas Hold'em !!!Dagens Låt

Dagens låt är en HELT NY låt som släpptes på Bandit igår! Jag verkligen ÄLSKAR den här låten, och inte nog med det, det är mitt favorit band som har gjort den också!

Three Days Grace - Break


High School Musical Kväll Med Cicci !

Ikväll ska jag och Cicci ha High School Musical kväll! Det kommer bli sjukt kul, för hon har inte sett dom! Så vi ska sitta i sängen med en massa gott och kolla =).

Inge Sandras Idag!

Idag blir det inge Sandras för min del, är för seg och börjar bli sjukt.. Så idag ska jag bara vara hemma och softa gärnet!

Dagens Låt

DJ Sammy - Heaven
 


Bandit Most Wanted 11/9-09 !FREDAG 11 SEPTEMBER

1. CORRODED - TIME AND AGAIN
2. PLAN THREE - STILL BROKEN
3. BILLY TALENT - RUSTED FROM THE RAIN
4. DEAD BY APRIL - LOSING YOU
5. LINKIN PARK - NEW DIVIDE

8år Sen!


Idag är det exakt 8år sen 11 september-attackerna var. Jag minns exakt vad jag gjorde vid den tiden. Det var en tisdag och jag hade nyss kommit hem från skolan, slår på tv:n och ser sändningarna från New York, jag trodde inte att det var sant!
När man kom till skolan dagen efter var första lektion Sammhällskunskap med Hans, han springer in i klassen och skriker "ÄR DET NÅGON SOM KAN BERÄTTA FÖR MIG VAD SOM HÄNDE IGÅR!?" och hela klassen ställer sig upp och börjar skrika en massa olika saker som "WTC", "USAMA BIN LADEN", "FLYGPLAN", "RASA", "NEW YORK", "DÖDA PERSONER" (det gick verkligen inte att höra vad vi sa för alla skrek i munnen på varandra).
Jag minns allt så väl, jag minns hur hela lektion var och hur hela kvällen innan var. Alla ord som sades och som skrevs.
Idag är det en dag som vi ska HEDRA och MINNAS alla personer som dog i attackerna! Lika väl det som hände vid Pentagon och det som hände Somerset County i Pennsylvania.
11 september-attackerna handlar inte bara om World Trade Center attacken, utan dom andra också, det är lika hemsk. Men eftersom det var mest personer som dog vid World Trade Center så tänker man automatiskt på det.


VILA I FRID ALLA 2 986 PERSONER SOM MISTE LIVET UNDER ATTACKERNA!

Bandit Most Wanted 9/9-09 & 10/9-09!


ONSDAG 9 SEPTEMBER

1. ITCHY DAZE - MONSTER
2. TAKIDA - THE THINGS WE OWE
3. PARAMORE - IGNORANCE
4. MARILYN MANSON - ARMA-GODDAMN-MOTHERFUCKIN'-GEDDON
5. ENGEL -SENSE THE FIRE


TORSDAG 10 SEPTEMBER

1. SICK PUPPIES - YOU'RE GOING DOWN
2. CORRODED - TIME AND AGAIN
3. SLIPKNOT - SNUFF
4. PLAN THREE - STILL BROKEN
5. TAKIDA - THE THINGS WE OWE

Är Helt Fast!!

Jag har blivit HELT besatt av att spela POKER!! Jag som lovade mig själv att inte börja spela Poker! Haha! Nu är jag helt fast!! Har spelat i flera timmar nu och tröttnar fan inte på det. Ligger på plus så det bara skriker om det!
Fan trodde inte att det kunde vara så här beroende framkallande! Näää nu måste jag fortsätta spela!

Fotboll Hemma Hos Micke!!!!

Idag är det VM-Kval för Sverige igen! Den här gången möter vi Malta! Och vi ska självklart kolla på den med grabbarna hemma hos Micke! KOM IGEN NU SVERIGE!!!!

Jag Hatar Verkligen...

... ALLA JÄVLA IDIOTER SOM TROR ATT DOM ÄR BÄST! Såå nu har jag fått det sagt! Hatar när folk säger att nej så är det inte, så sa du inte, så gjorde du inte. När det är jag själv som har gjort saken eller sagt ordet! FAN VAD JAG HATAR ALLA JÄVLA IDIOTER SOM ÄR SÅ! Dom tror verkligen att ALLA ska gå efter DOM och ändra sina uppfattningar! ÅHHHH BLIR SÅ ARG PÅ DOM!!

Att Gråta Sig Själv Till Söms...

... Är definitivt inte kul. Jag har gjort det ett antal gånger och vill verkligen slippa att göra det vid vissa tillfällen. Jag HATAR verkligen att gråta mig själv till sömns! Och jag önskar bara att Z kunde vara här och trösta mig när dom gångerna kommer. Men tyvärr så är han inte här.

Den senaste tiden har det hänt mer än förr, det beror antagligen på att jag saknar min Mormor så sjukt mycket, jag vill kunna säga till mig själv att det inte är sant att hon är död. Utan att allt bara är en dröm. Det är så sjukt overkligt att  hon är borta. Hon finns inte, hon andas inte, hon lever inte!
Det har snart gått ett år och det göt fortfarande LIKA FÖRBANNAT ONT! Jag förstår inte att det kan göra så här jävla ont att sakna något!
Så fort jag tänker på henne så kommer tåraran! VARFÖR LÄMNADE DU OSS??!!! Du fanns alltid där om man behövde någon som lyssnade, du fanns alltid där när man var ledsen, du fick oss alltid att skratta!
FAN VAD JAG SAKNAR DIG! JAG BEHÖVER DIG HÄR!! Jag vill inte gråta mer, jag vill inte ha ont i mitt hjärta längre. Kan du inte bara komma tillbaka och säga att allt är en dröm? Snälla?

Missa Inte...

... IDOL 2009!!! Det börjar om bara en halvtimme! SÅ FÖR GUDS SKULL MISSA INTE IDOL!!!!!Bandit Most Wanted 8/9-09 !TISDAG 8 SEPTEMBER

1. MUSTASCH - MINE
2. LINKIN PARK - NEW DIVIDE
3. DEAD BY APRIL - WHAT CAN I SAY
4. CORRODED - TIME AND AGAIN
5. ENGEL -SENSE THE FIRE

Dagens Låt

Eftersom det är 6månader sen Jennie dog idag så tänkte jag lägga in två låtar. Båda två spelades på hennes begravning.

E.M.D - Jennie Let Me Love You


Bon Jovi - Its My Life6 Månader Sen !


(Behöver jag säga något mer?)

Minnen, Minnen, Minnen !!!

Sitter och kollar igenom datorn och hitta jättegamla bilder på mig och några polare. Dom är FLERA år gamla! Asså det är sjukt att jag fortfarande har kvar dom på datorn, jag umgås knappt med personerna längre liksom, den enda jag umgås med från det gamla gänget är Laura!
Sitter här och skrattar satan åt alla bilder!


(Sjukt gammal bild på mig och Laura)

Att Tvätta På Natten!!

Jag och min underbara granne Hännie brukar tvätta på natten! Vi tar alltid tiden mellan 22-02, det är sällan vi tar en tidigare tid! När vi tvättar har vi alltid roligt, vi skrattar och stojar! Det är fan något speciellt att tvätta mellan 22-02, för vi är oftast inte ensamna då heller, dom unga grannarna brukar vara och tvätta då också. Men vi har oftast hela tvättstugan bokad (mycket tvätt med andra ord).
Musik spelas självklart på högsta nivån när vi tvättar, musik är liksom ett måste! Vi båda är ju musik tjejer så! Det är så skönt att tvätta den tiden också för du kan gå ner hur du vill, osminkad, mjukiskläder och håret åt alla håll och kanter. Så jag kan verkligen rekomendera att tvätta på natten!


(Jag bjuder på en osminkad bild på oss)

OMG... !!

Minns ni BRÖDERNA FLUFF, DR. KOSMOS, DR. MUGG & HAJK?! Fan vad jag skratta åt dom när jag var liten!!!


Ett Mysigt Telefon Samtal!

Hade nyss ett väldigt mysigt och underbart telefon samtal! Z ringde och vi snacka ett bra tag, han berätta en massa saker och fråga om jag skulle hänga med till Göteborg när AIK spelar sista matchen där. Men men, vi pratar för det mesta om fotboll och jag berätta att jag inte orkar vara kvar här hemma längre.

Jag blir alltid så himla glad när jag pratar med honom, skrattar hela tiden och ler, inte bara med läpparna utan med ögonen med! Jag berättade för honom om kräftskivan och att han bara måste vara med på dom två stora festerna som kommer. Då lät det ungefär såhär i telefon:

Jag: Asså du måste bara vara med dom två komande stor festerna!
Z: Jasså? Vilka är det? Din födelsedag och vad mer?
Jag: Jaa födelsedagen och största Halloween festen!
Z: Du fyller 21 va? Men du, du vet att jag inte är en sån som klär ut mig.
Jag: Jaa jag blir 21. Hallå det är faktiskt ett måste! Jag ska ju vara en svart ängel!
Z: Men okej då, kan väl vara en Brat...
Jag: BRA då fixar jag dig! Vet hur du ska se ut då!
Z: Fixar mitt hår?!
Jag: NEJ!! Du är snaggad så jag ska fixa dina kläder!!
Z: Tänkte väl! Men det blir ju vanliga kläder...
Jag: Jaa men jag och en tjejkompis ska ju vara gott och ont samvete, fast i änglaform dåra.
Z: Du kan ni vara mitt samvete ju!!


Allt är så himla underbart när jag pratar med dig, du gör min dag! Jag kommer vara så glad hela dagen imorgon, inget kan få mig att må dåligt, fast det kommer att vara en jobbig dag imorgon (skriver om det imorgon).
Jag hoppas verkligen att du kan komma hit nu när pappa åker till Finland, du vet att du verkligen är jätte välkommen hit då!
Mina Egna Converse

Satt nyss inne på http://www.converse.com och gjorde ett par egna Converse skor! Så här blev dom:
Bandit Most Wanted 7/9-09 !MÅNDAGEN 7 SEPTEMBER

1. CORRODED - TIME AND AGAIN
2. BILLY TALENT - RUSTED FROM THE RAIN
3. PLAN THREE - STILL BROKEN
4. GREEN DAY - 21 GUNS
5. SLIPKNOT - SNUFF

Dagens Låt

Dagens låt är en helt underbar låt som jag tror att alla kan relatera sig själv till ibland.

Kelly Clarkson - Sober


Ny Kategori!!

Nu ska jag börja med en ny sak här på bloggen! Jag följer alltid Bandit Most Wanted listan, så jag tänkte att jag skulle lägga upp den här, så varje vardag ca 18:30-18:40 så kommer listan upp på min blogg!Film Dags!!!

Ligger just nu och kollar på Skönheten och Odjuret, favorit filmen i Disney världen...
Vilken är eran favorit Disney film?

Dagens Låt

Tänkte börja med Dagens Låt igen! Det var ett tag sen jag hade det! Ni får gärna säga vad ni tycker om Dagens Låt och ÖNSKA vad Dagens Låt ska vara!

Cervello - Stay And Bleed
 


13 Magiska Sekunder !!!

Igår så satt vi och kolla på Matchen nere på Sandras innan vi skulle börja med Karaoken... Vi sitter där och Sverige leder med 0 - 1, men då får Ungern staff och jag flyger upp och ställer mig och skriker "MEN KOM IGEN!!! DET DÄR VAR VÄL INGEN JÄVLA STRAFF!!!". Ungern sätter självklart straffen och jag blir så förbannad, Hela Sandras blev förbannade. När vi får reda på att det är 3minuters tilläggs tid så sjunker verkligen mitt hopp om VM, jag sitter och säger "Jaha, då blir det inge VM för Sverige då! Jättekul! När missade vi ett VM senast?". Det är 13sekunder kvar av matchen och Sverige får bollen och det blir helt plötsligt en helt annan historia! 

Klockan står på 93.02.
Tobias Hysén är strax bakom Zlatan när han tar emot bollen.”Fan, inte så lång touch”, tänker Hysén och ser hur chansen är på väg att rinna bort.
Den ungerske målvakten Gabor Babos rusar ut och kastar sig med fötterna mot bollen för att hinna före Zlatan.
Men svensken är först och precis vid straffområdeslinjen, när matchuret visar 93.05, får Zlatan en tå på bollen. Den träffar Babos ben och studsar tillbaka i magen på Zlatan.
Det är svensk fotbollshistorias viktigaste motlägg för när klockan visar 93.07 rullarbollen över mållinjen till 1-2..
Matchen är slut och Sverige har vunnit ödesdrabbningen och vägen mot Sydafrika ligger, om inte öppen, så i varje fall framkomlig.

När Zlatan får in bollen i mål, flyger jag upp från stolen och får fram ett glädjeskrik! Jag hoppar som en galning och fäller tårar! Sverige är ett steg närmar VM i Sydafrika!

FIRADE PÅ RYGG Zlatan Ibrahimovic gjorde det vansinnigt viktiga segermålet med magen – men tappade samtidigt andan. ”Tobbe (Hysén) skrek ’Andas! Andas!’”.

”ANDAS! ANDAS!”
Tappade luften av hjältemålet: ”Vi ska nog klara av det här"
Han gjorde det igen.
Zlatan Ibrahimovic gjorde det igen.
– I avgörande stunder så avgör man, säger han.
Matchklockan stod på 93.07 när Zlatan Ibrahimovic med magens hjälp tryckte bollen över exakt samma mållinje och in i exakt samma nät som för fyra år sedan.
Ett galet mål, ett klassiskt mål, ett mål som gör att Sveriges hopplösa VM-kvalläge ser betydligt ljusare ut.
Men Zlatan kunde inte fira det.
– Jag fick bollen på magen, jag tappade luften, jag kunde inte ens andas. Tobbe (Hysén) skrek ”Andas! Andas!”, berättar Zlatan när han en knapp timme senare möter den församlade pressen i Ferenc Puskás-stadions innandömen.


Lyckad Kräftskiva !!!

Igår hade vi kräftskiva. Den blev riktigt lyckad! Mycket skartt alkohol och ännu mera skratt, ton med kräftor och härliga konversationer.
 
(På bilderna - Översta raden: Tavlan - Laura & Jag - Sandra, Jag, Minna & Laura.
Mellersta raden: Laura & Jag - Minna & Felicia - Laura & Jag - Tone & Halva Danne.
Nedersta raden: Jag & Sandra - Laura & Thomas - Danne & Micke - Hamad.)

Besatt Av...

Jag har blivit så sjukt besatt av Maffia Wars!! Jag kan inte förstå hur besatt jag har blivit utav det! Det är fan läskigt!
Det går ut på att man har en egen maffia och ska utföra jobb, råna och börja kriga med andra maffior. Det är helt underbar roligt och man får inte nog av det! Tro mig, har ni en gång testat, kommer ni vara fast!!

Kräftskiva På Fredag !

På fredag ska vi ha kräftskiva! jag menar, man kan inte ha en sommar utan kräftskiva.. Jag vet, jag vet det är september nu, men man kan iaf ha kräftskiva! Ser verkligen fram emot en underbar kväll med gänget.High School Musical Marathon !

Jus nu så sitter jag och har High School Musical marathon! Är verkligen helt galen i dom filmerna, och NEJ jag tycker inte att Troy är den snyggaste! Tro det eller ej, men jag har faktsikt lite svårt för honom men visst, han ser bra ut.. Kanske ska avslöja min favorit, det är faktsikt Chad (Corbin Bleu)!

Nää, nu ska jag forsätta kolla, vilken är eran favorit av karaktärerna och vilken är den bästa filmen?
Läsvärt
RSS 2.0