Göra som katten?

210882-119
(Är inte min katt söt när han ligger och sover på mitt täcke? han har lagt om sig själv)

Det finns en...

... kille som jag alltid kommer att älska jag har skrivit om honom för ut, men nu när jag hörde den här låten så förstår jag att jag aldrig kommer att sluta älska honom.

Miss You When Im Dreaming

Krille, du är min vänsterhalva, högerhand och min snutteboy!
Jag Älskar Dig!

Stoppa Gatuvåldet!!!

Jag gör som Tobias, och alla andra bloggare. Lägger in det här klippet.


STOPPA GATUVÅLDET !!!

Håller med dig!!

Jag läste nyss Sandras blogg (http://sandrayasmine.blogg.se/). Och jag håller med helt och hållet i det hon skriver Vårat samhälla har förvantlads till HELVETET SJÄLV! Jag förstår inte varför det ska vara så här? Varför ska vi tjejer vara rädda på kvällarna när vi ska gå ut eller när vi är på väg hem? Varför ska tonårskillar/tjejer slå ner varandra hela tiden? Och varför ska tonårskillar/tjejer råna äldre människor?
 
NU FÅR DET FÖR FAN TA SLUT!!!

Till Dig Min Llemarak !!

Satt och kolla på superlaugh.com, och så hittade jag den har.
http://www.superlaugh.com/1/cant.htm.
Allt stämmer jag kan inte leva utan dig! Och jag kan inte le utan dig!
Älskar Dig Min Llemarak !
Du vet vem du är!

Vissa saker...

...fastnar man för, och det är just vad jag har gjort, jag har fastnat för dom har bilderna. Jag vet inte varför, men det är något i bilderna som berör mig.


The Sims 2!

Jag verkligen älskar att spela The Sims 2!! Det är skit kul att bygga hus och göra familjer och sånt skit, men det är en ska som jag alltid har undrar över... Hur gör man om man vill ha garaget bredvid huset om man har huset på "upphöjningen".. jag vet inte riktigt vad det som man använder heter.. men jag tror ni förstår vad jag menar när jag säger att man har en altan.. hoppas ni förstår.. och då undrar jag om det är någon utav er som läser det här kanske vet hur man gör.. isf skulle jag vara otroligt tacksam över om ni sa det till mig..

En sak till när det gäller The Sims 2, min dator är så himla gammal och dålig att jag inte kan ha dom senaste spelen på datorn, för att jag inte har DVD-rom tror inte ni att det är störande eller vad!

Dom här har jag:
(Djurliv är på min syster dator)

Dom här har jag inte:


(Tonårsprylar släpps den 8/11)

Vad är det här!

Asså jag hinner bli frisk och sen så blir jag sjuk igen? Det är ju för fan orättvisst! har varit sjuk i en vecka snart igen! Var frisk i typ en vecka! Det här är fan inte kul!!

19år !!!

Idag så fyllde jag 19år (eller rättare sagt igår eftersom klockan är efter 12)!! Ville bara säga TACK för en UNDERBAR kväll!! Bästa kvällen ever!! Att fira med sina närmsta polare är underbar!! Galet mycket kärlek till er Oscar, Jennifer & Jimmi!!
LOVE YOU SO FUCKING MUCH!!~ 1. Oscar, Jag & Jimmi ~ 2. Oscar, Jennifer & Jimmi ~ 3. Jennifer & Jag ~
~ 4. Jimmi & Oscar ~ 5. Oscar & Jag ~ 6. Jimmi & Jennifer ~

1 Dag Kvar !!

Nu är det bara en dag kvar sen så är man 19, fan vad najs. Längtar som fan, ska umgås med familjen tidigare på kvällen och sen blir det krogen med polaran.. Men det värsta med att fylla år är att bestämma sig vad man ska önska sig! Har skit svårt att bestämma mig ibland, och ibland kommer jag inte ens på vad jag vill ha... Men det fixar sig nog... hoppas jag iaf... Ja det är klart det gör det! Nu är det bara 1 dag kvar!!


Ni Får Säga Vad Ni....

.... vill, men det här kommer ändå att vara min favorit låt! Jag har älskat den här låten sen jag var liten! Och älskar den lika mycket än idag!


Richard Marx - Hazard

Jag Tänder Ett Ljus !

Jag tänder ett ljus för 16-åringen som blev misshandlad till döds.
Jag kände honom inte, men det betyder inte att jag inte kan tända ett ljus för honom!
Tänd ett ljus du också!

image85
Vila I Frid Riccardo Campogiani 
 1990.10.08 - 2007.10.07 !!


Läsvärt
RSS 2.0