Nytt spelsystem.

Och äntligen en plats i startelvan.

Då tog Kim Källström chansen och imponerade i 2-3-förlusten mot Frankrike.

- Det fungerade väldigt bra, säger han.

Lars Lagerbäck mönstrade den nya 3-5-2-uppställningen mot Frankrike och även om det blev förlust med 2-3 så fungerade systemet bra.

Mest positivt av allt - Kim Källströms lyckade roll som offensiv mittfältare.

Låg bakom allt

Källström, som fick sparsamt med speltid under EM, tog plats på det centrala mittfältet framför Anders Svensson och Daniel Andersson.

Och han imponerade verkligen.

Källström slog först inlägget till Henke Larssons läckra 1-0-mål och reducerade i slutminuterna på straff sedan han själv dragits ned i straffområdet.

Dessutom låg han bakom det mesta i anfallsväg med fina skarvningar, precisa inlägg och vältajmade stickare.

Efter matchen var han mer än nöjd med sin match - och spelsystemet.

- Vi får bra fart på bollen och vi hittar bra kombinationer mot ett skickligt och bra lag. Vi gör två mål och skapar tre, fyra chanser till. Jättebra, säger Källström till Kanal 8.

- Det fungerade väldigt bra och vi hade ett bra flow i spelet.

"Känns väldigt roligt"

Källström hoppas Lagerbäck väljer att spela vidare med systemet i VM-kvalet i höst.

- Det känns väldigt roligt. Vi har ett bra anfallsspel, som vi kanske inte haft på.. en stund. Positivt, säger Källström.

Frankrike kvitterade Sveriges 1-0 ledning efter 20 minuter i första halvlek. Markus Rosenberg hade sedan två riktigt bra chanser att göra 2-1 men målvakten Mandanda reflexräddade två gånger om.

I stället kunde Frankrike göra både 1-2 och 1-3 genom två vackra mål i andra halvlek.

Det snyggaste signerade Thierry Henry när han lade upp bollen till sig själv, klackade bakåt till Gouvou som forcerade in 3-1.

Reprisbilderna visade dock att målet borde dömts bort eftersom den tog på Gouvous hand och in.

Gillar du smink? Bli medlem här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=17924 och du kan får 150 kr i presentkort på Kick, det funkar :)