Dag 12 - Min Manliga Förebild!

Min manliga förebild är Michael Jackson, hans musik inspererar mig så otroligt mycket. Är jag arg, ledsen eller bara behöver lugna ner mig så hjälper det alltid med att lägga sig i sängen och dra på Michael's låtar.
Hans musik går rakt in i hjärtat på mig och hans texter betyder verkligen något. I alla hans texter finns det en mening, och det är det jag kallar att skapa magi med musiken. Den dagen Michael Jackson dog, förlorade vi en stor person, vi förlorade en förebild, en legend, en hjälte och en ikon. Vi förlorade också världens största artist. När han lämnade världens så stannade allt till och allt blec tyst. Även om det blev tyst och allt stannade till så visste man att hans musik skulle leva vidare. Jag kommer bära med mig hans musik så länge jag lever, jag kommer att spela hans musik för mina barn så att dom får veta vem som var den störta artisten i världen (i alla fall i mina ögon). Jag skrev för ett tag sen ett inlägg som heter "Han Är Borta..." Och jag tänkte skriva en del av det jag skrev hom honom då.


Världen stannade.
Det var Michael Jacksons sista och mest Hårresande extranummer: en hjärtattack.
Nu fortsätter världen.
Det vi vill minnas är den sjungande barnstjärnan som blev världens största artist. Men vi minns inte alltid det vi vill minnas. Den svarte mannen som blev vit. Pojken som allt mer kom att likna en flicka. Popstjärnan som vi först valde att älska och sedan valde att hata.
Hur mycket vi än förenklar The King Of Pop blir han aldrig enklare än så här svår. Vi kommer aldrig att förstå Michael Jackson. Men vad vore vi om vi inte försökte...
Han är borta... Han finns inte mer. Och han lämnar efter sig frågor som aldrig kommer att få några tillfredställande och säkra svar.
Michael Jackson skulle aldrig ha blivit världens största popstjärna om han enbart hade varit en framgångsrik låtskrivare och gudabenådande artist.
Han var också vår tids strösta gåta...

Även om han är vår tids största gåta så kommer han alltid att vara min manliga förebild!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Postat av: Tone

Tänkte bara säga att jag gillar din nya design som du gjort på din egna blogg! :) <3

2011-01-14 @ 12:49:49
URL: http://johanssontkc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0