Dag 22 - Min Favorritfilm

Jag har 3st favoritfilmer (men egentligen blir det 14st eftersom det är flera uppföljningar). Och det är Twilight, Fast And Furious och Pirates Of The Caribbean. Men om jag måste välja en och skriva om så får det bli:Jag är helt galen i Fast And Furious filmerna pga av allt som händer i dom, plus att det är två grymt bra skådespelare som för den delen och ser sjukt bra ut (så det är ju ett stort plus i kanten).
Och vi ska inte tala om bilarna som är med i filmerna! Jag säger bara en sak: GE MIG BILARNA! Jag menar, hur snyggt stylade är dom inte? Men åter till filmens helhet.

I The Fast And The Furious (som är 1a filmen av 5) får du följa en polis vid namn Brian O'Conner (Paul Walker) infiltrerar Los Angeles streetracing-gäng för att avslöja en brottshärva. En serie stölder där Lastbilar kapas utreds. Spåren leder till ett streetracegäng. För att komma åt gänget måste Brian gå undercover. Han börjar med att bevaka ett cafe som drivs av gängledarens Dominic "Dom" Toretto (Vin Diesel) syster Mia Toretto (Jordana Brewster). På nattens streetrace så tar Brian en chans och tävlar för att förlora sin bil. Brian lyckas ändå komma in i gänget då han räddar Dom från Polisen. Innifrån streetracegänget försöker Brian hitta bevis som kan binda gänget till de många stölderna men blir mer och mer involverad och klarar snart inte av att hålla isär uppdraget från sina privata intressen.

I 2 Fast 2 Furious (som är 2a filmen av 5) återvänder ser vi den tidigare polisen Brian O'Conner, vilken slår sig ihop med sin kompis Roman Pearce (Tyrese Gibson), en tidigare fånge. Duon transporterar en sändning av svarta pengar för den skumma internationelle återförsäljaren Carter Verone (Cole Hauser), medan de arbetar tillsammans med den hemliga agenten Monica Fuentes (Eva Mendes) för att störta Verone.

I Fast And Furious: Tokyo Drift (som är 3e filmen av 5) får vi följa den dömde streetraceföraren Sean Boswell (Lucas Black) försöker börja ett nytt liv på andra sidan jorden, men hans passion för racing gör att han hamnar på kollisionskurs med den japanska undre världen. För att överleva måste han lära sig att bemästra drifting - en ny form av racing där man i hårt trimmade och utstyrda bilar, med dödsförakt utmanar tyngdlagen genom hårnålskurvor i jakten på den ultimata kicken. Med fler halsbrytande stuntscener och pulshöjande racingsekvenser än någonsin bjuder The Fast and the Furious: Tokyo Drift på en hisnande racingupplevelse!

I Fast And Furious (som är 4e filmen av 5) Efter en lyckad kapning av en bränsletransport i Domenikanska Republiken så är Dominic Toretto (Vin Diesel) en internationellt efterspanad brottsling, han känner sig tvingad att lämna sitt gäng och sin flickvän Letty (Michelle Rodriguez). Efter att via ett samtal från sin syster Mia (Jordana Brewster) fått reda på att Letty har blivit mördad återvänder han till Los Angeles gator och börjar där att gräva i sin flickväns död. Spåren leder honom till Los Angeles street racingvärld och han möter där igen sin gamla vän och fiende Brian O'Connor (Paul Walker). Nu börjar en kamp på liv och död där Brians och Dominics samarbete blir nödvändigt.

Den femte filmen som kommer heta Fast Five kommer att komma ut på bio här i Sverige den 26maj, så då kan ni ju gissa vart jag kommer att sitta!

(Klicka HÄR för att komma tillbaka till listan)

Postat av: Tone

GIALLA!!

2011-01-24 @ 19:29:49
URL: http://johanssontkc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0