GOTT NYTT ÅR!!!

Har varit dålig på att upptadera men det har varit mycket att göra innan nyår! Så 2011 kommer jag igång igen!Grattis x 2 !

Ojoj, hur kan kunde jag glömma att säga:


 


GOD JUL!!!

Dagens Jul Låt blir en låt som passar riktigt bra in idag eftersom den önskar oss en God Jul. Så idag blir det en riktigt goding efter som det är självaste Julafton och sista Jul låten!

 
John Lennon - So This IS Christmas


Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt blir en låt som jag verkligen ÄLSKAR det är nog den bästa jul låten som finns. Och den här versionen är verkligen den bästa av alla! Hon frå verkligen fram texten och jag verkligen AVGUDAR hennes röst!

 
Christina Aguilera - Oh Holy NightÄntligen Klar Med Alla Julklappar!!!

Då var man klar med alla julklappar för iår, så sjukt skönt! Köpte riktigt fina julklappar till familjen och några vänner. Jag köpte även en massa saker till mig och allt gick på inte mer än 900kr! Och jag är riktigt nöjd med priset, annars brukar jag alltid gå över min budget jag sätter, men nu så hamnade den under min budget!Bloggdesign Till...

Har gjort en ny bloggdesign till älskade Tone, jag blev riktigt nöjd med den, nu när man har lärt sig lite nytt om designerna. Så har ni ingen idé om hur ni ska göra eran design, så tveka inte, fråga så kanske jag kan hjälpa till.
Har gjort en del designer den senaste tiden och man har verkligen sett hur jag har utvecklats när det kommer till det ämnet.. Så som sagt tveka inte, utan fråga om hjälp ;)!

Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt blir en låt som kommer från en grupp man lyssnade på när man var yngre. En låt som jag tror dom flesta känner igen.


Bubbles - X-mas Time


Julgranen Är Klädd!

Nu börjar det se ut som jul här hemma, julgranen är klädd, tomtarna är upp ochdet sista julbaket är snart klart.
Så nu är det nöstan jul på riktigt! Jag brukar få min riktiga julstämning när man sitter och spelar Bingolotto som man alltid gör på uppesittarkvällen, det är faktiskt den enda gången på hela året som jag spelar bingolotto. Jag och min syster brukar alltid sitta med varsin lott och spela och ha det mysigt i vardagsrummet medans mamma och pappa slår in julklappar i köket och har julskinkan i ugnen, så man känner doften av jul. Men iår så kommer jag att sitta ensam i vardagsrummet utan min syster vilket är GRYMT tråkigt. Men man får väl göra det bästa av situationen!

Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt blir en låt som jag har tyckt om länge. Det måste vara en utav dom ultimata jul låtarna som finns. Jag menar vad är en jul utan Wham's Last Christmas?


Wham - Last Christmas


Dags Att Klä Julgranen!

Idag är det den 21december och det betyder att mamma och pappa har varit gifta i 21år nu. Vi klär alltid julgranen på deras bröllopsdag. Så snart ska jag och mamma gå ut och klä den. Det brukar vara jag och min syster som klär den, men inte i år, hon tycker tydligen inte att det är kul längre! Hon har blivit så annorlunda att man knappt känner igen henne längre, det är riktigt tråkigt det.. Nää men nu blir det julgransklädning (heter det så?), bilder och dagens jul låt kommer upp senare!

Dagens Jul Låt! (x3)

18/12-2010 jag har visst tappat flödet när de gäller att lägga in Dagens Jul Låt, men nu kommer det 3st på rad här igen. Lika mycket som Dean Martin är en av julens sångare så är Nat 'King' Cole det med, hans jul låtar är bara för härliga. Så idag bjuds det på en av hans låtar.


Nat 'King' Cole - The Chrsitmas Song


19/12-2010 Britney Spears jul låt stämmer lite in på min önsking iår. Så här får ni en utav dom sötaste låtarna som spelas under jul engligt mig.


Britney Spears - My Only Wish (This Year)


Dagens Jul Låt blir en låt som jag verkligen älskar! Jag har nog aldrig ryst så mycket som jag gjore när jag hörde den första gången! Det här är nog en utav mina favoriter när det kommer till jul låtar!


Faith Hill - Where Are You Christmas


Danne Fyller År Idag !!!

JA MÅ HAN LEVA! JA MÅ HAN LEVA! JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!! JA VISST SKA HAN LEVA!JA VISST SKA HAN LEVA!JA VISST SKA HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!!! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!!!

GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN!!!

Dagens Jul Låt! (x3)

15/12-2010 Idag var jag hos mina kusiner så jag hade verkligen ingen tid till att blogga eller lägga in Dagens Jul Låt så jag gör det nu istället (hoppas att det inte gör något)! Så nu bjuder jag på en låt som jag tycker är riktigt mysig att lyssna på så här till jul. Dolly Parton är en utan tvekan en utav dom bästa sångerskorna som någonsin har funnits.


Dolly Parton - Winter Wonderland/Sleigh Ride


16/12-2010 Idag var jag ännu en gång med en utav min kusiner och på hans flickväns julavslutning på Fryshuset, så ännu en gång hade jag inte tid med att blogga eller så. Dagens Jul Låt blir en låt som är så sjukt gullig! Jag älskar verkligen den här låten sjukt mycket och den är verkligen söt. Har lyssnat på den enda sen jag var lite.


Busungarna - Tomten Jag Vill Ha En Riktig Jul


Dagens Jul Låt blir en låt som är väldigt härlig! Dean Martin är verkligen en av julems sångare. Så vad vore en jul utan hans version av Let It Snow?


Dean Martin - Let It Snow!


Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt blir en låt som är väldigt fred full. Älskar verkligen låten sjukt mycket och det betyder otroligt mycket för mig!


Band Aid - Do They know It's Christmas Time


Du Gör Mig Sömnlös...

Och nu undrar du kanske varför du gör mig sömnlös, och de ska jag tala om för dig. Det är inte som det var för 2år sen, då det var du och jag, då nästan inget annat räknades det var bara du och jag. Då mådde jag bra, och jag kunde sova för jag visste att du ringde mig på morgonen efter bara för att säga godmorgon.
Jag kunde somna om nätterna efter vårat nattliga samtal, jag kände mig trygg. Men vem ska nu göra mig trygg? Vem ringer mig nu om nätterna bara föra att han saknar mig? Och vem ringer mig på morgonen bara för att han vill vara den första som säger godmorgon? Ingen!
Jag visste att du bara fanns ett sms, msn eller ett telefonsamtal ifrån om jag behövde dig, det enda jag behövde göra var att säga att allt inte var okej och du fanns där. Men nu, nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro om dig längre, allt det du sa förut menade du det? Eller var det bara något du sa för att göra mig glad? Allt du sa att du kunde göra för mig, var det sanning eller lögn? Vad ska jag tro på? Mitt hjärta säger att du menade allt, men mitt huvud tvekar.
Jag trodde verkligen att det skulle vara du och jag förevigt, men jag hade visst fel, jag känner mig så dum som trodde på det. Och ändå så kan jag inte släppa dig. Vaför gör du så att mitt hjärta stannar till när jag tänker på dig, hör låtar som får mig att minnas dig? Var det bara en lek från din sida? Så många frågor men inga svar...
Jag ligger och tänker på dig om nätterna och bara väntar på att min telefon ska ringa och det står ditt namn på displayen. Men varje natt blir jag besviken för du ringer inte.. Jag ligger ensam i min säng och tänker på dig, och lyckas jag somna så nog fan är du i mina drömmar.
Jag tror att jag aldrig kommer att kunna släppa taget om dig, jag kommer alltid att ha dom här känslorna för dig, och jag kommer alltid vilja ha dig i mitt liv. Du vet att jag ALLTID kommer att finnas här för dig.

I gave you all I had. And you tossed it in the trash, tossed it in the trash you did.
To give me all your love, is all I ever asked. But what you don't understand is:

I'd catch a grenade for ya.
Throw my hand on a blade for ya.
I'd jump in front of a train for ya.
You know I'd do anything for ya.
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby.
But you won't do the same.

Det är exakt så jag känner för dig. Och det kommer jag alltid att göra. Det enda jag vill just nu är att ha tillbaka dig i mitt liv. Att få tillbaka allt vi hade, alla pratsunder som jag verkligen älskar. Det spelade ingen roll vilken tid på dygnet du ringde, jag svarade alltid, hur trött eller ledsen jag än var så svarade jag.
Du gör mig sömnlös bara för att jag är så otrolig förälskad i dig, och för att jag verkligen behöver ha dig i mitt liv!

Dagens Jul Låt!Just nu så har jag tänta ljus i rumme vilket är riktigt mysigt (ja det ser ni ju att det är på bilden ovanför).
Dagens Jul Låt blir en låt som man kan symobolisera Lucian med (?), jaa man brukar väl iaf sjunga den svenska versionen i Luciatåget om jag inte misstar mig. Så jag bjuder på Jingle Bell Rock idag!


Dean Martin - Jingle Bell Rock


Lucia...

Idag är det Lucia, men det känner verkligen inte som det. Mamma kom hem för ett litet tag sen och började stöka i köket, och jag gick självklart ut och kollade vad hon gjorde. Hon skulle naturligtvis baka den årliga mjuka pepparkakan som vi alltid har till Lucia när hon säger:

Mamma: Idag är det Lucia och jag har inte sett en enda Lucia eller en enda Lussebulle!
Jag: (sätter snabbt ihop händerna och börjar skrika) NATTEN GÅR TUNGA FJÄLL...!!!! Så nu har du sett en Lucia!
Mamma: (tittar konstigt på mig) Tärnan då?
Jag: (letar fram något som ska föreställa giltter, sätter det runt huvudet) Så där har du tärnan med. (springer sedan in i mitt rum och kommer ut med en tomteluva på huvudet) Nu har du sett tomtenissen med....
Mamma: Men du har glömt stjärngossen...
Jag: (håller i tomteluvan så att den ska stå rakt upp) Så är du nöjd nu?
Mamma: Du är ju lika konstig som din mormor var!

Nu har iaf mamma fått se sin Lucia som hon så gärna ville se. Men jag håller med, vart är Lucian? Det är fan Lucia och jag har inte sett en enda Lucia iår!

Dagens Jul Låt!

Idag så var vi på Lucia fika hos släktan och hade det sjukt mysigt. Ungarna sprang och lekte och var barn, kan itne förstå vilken enegi dom små liven kan ha i sig, det är helt sjukt. Så Dagens Jul Låt blir en lite barnslig jul låt idag som jag tror att dom flesta gillar. Jag lovar aytt jag ska försöka ta upp bloggandet lite mer imorgon men ja, det har varit lite stressigt idag.


Trolls - Jag Såg Mamma Kyssa Tomten


Dagens Jul Låt! (x2)

Gårdagens Jul Låt.  Igår så var inte jag hemma så mycket så kunde inte lägga in Dagens Jul Låt som jag brukar göra så jag lägger in den med dagens istället. Igår hade jag tänkt att bjuda på Ave Maria, vilket är en riktigt härlig jul låt. 


Luciano Pavarotti - Ave Maria


Dagens Jul Låt blir en låt med ett gäng pojkar från IDOL, närmare bestämt Erik, Mattias och Danny. Jag tycker om deras jul låtar och deras stämmor så jag tänkte varför inte, det är ju jul och även om man kanske inte tycker så mycket om dom i övrigt så gör dom faktiskt bra jul låtar. 


E.M.D - Jul, Jul Strålande Jul


Vinnaren Av...

HELT JÄVLA UNDERBART!!! BEHÖVER MAN SÄGA MER ÄN: HELL YEAH, JAY VANN!!!!!!

IDOL FINAL!!!!

Ikväll är det IDOL FINAL! Och min favorit från början är i Final, så ni kan ju gissa att jag kommer att sitta och rösta sönder min telefon! Det kommer var sjukt konstigt om inte min favorit vinner, jag menar Jay har ju liksom varit den som har varit bäst under alla fredagar och under hela IDOL över huvud taget!


Jay Smith's framträdanden i IDOL:

Jay Smith - Black Jesus: Det första man såg av Jay i IDOL, jag komemr ihåg att jag satt bara och gapade och visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag älsakde hans röst (det gör jag fortfarande om itne mer). Jag kännde på mig att han skulle gå långt, men hur långt visste jag inte riktigt då.

Jay Smith - Where Ever You Will Go
: Första låten han sjöng i Kvalveckan. En utav mina Favoriter, och jag kunde inte förstå hur jävla underbar röst han hade. Då tänkte jag att går inte han vidare till Fredagsen kval så är något helt fel. Men så klart gick han ju vidare.

Jay Smith - Rock Star
: Är det Chad Kroger eller Jay som sjunger? Det är klart att det är Jay, jag och mamma hade pratat om det tidigare att han låter lite som Chad Kroger (Sångaren i Nickelback) när han sjunger. Det här var ett av dom bästa han gjort iaf i min värld. Detta tog honom vidare till Fredagsfinalen

Jay Smith - White Wedding
: Första Fredagsfinalen. Och det är White Wedding han kör, då föll jag ordentligt för honom, jag var fast! Det fanns ingen annan i IDOL än Jay för mig, annars har jag alltid haft felara favoriter men fan heller iår var det bara JAY för min del!

Jay Smith - Heart Shaped Box
: Då var det Nirvana dags för Jays del, och nog fan klara den låten med! Vad är det med honom tänkte jag, är det någon låt som är försvår för honom? Eller kan han göra allt? Och inte nog med det, han har en liten klinga av Kurt Cobain's röst i sin egna. Han är OTROLIG!

Jay Smith - A Hard Days Night
: Okej, nu är the Beatles time! Det här måste ju vara en utmaning för Jay, men nej då inte alls. Lite kämpig den kanske var, men han klarade den nästa fel fritt. Är de något som kan sänka honom?

Jay Smith - I Want It That Way
: POJKBAND VS. JAY?! Hur FAN ska det gå?! Han med sin ultimata rock röst mot Backstreet Boys lena stämmor, det kunde bara bli katastorf tänkte jag. Men se på fan hur fel jag hade! Han gjortde den lite rockigare än orginalet och jag älskade det!

Jay Smith - Here Without You
: En utav dom ultimata kärlekslåtarna som finns. Den sårbarheten han fick fram i sin röst får mig fortfarande att rysa från topp till tå. Jag blev ärligt talat små kär i Jay under den här Fredagsfinalen... Så otroligt vackert!

Jay Smith - Rocks: Vad säger man? Jo: JAY JAY JAY !!! Finns inget mer att säga, han är bara för bra. Och de är rocken han ska hålla på med!

Jay Smith  & Linnea Henriksson - Sunday Bloody Sunday
: Första duetten! Och ja jag kan ju inte säga att jag tycket om personen han sjöng den med, men fan vad bra dom gjorde låten. Deras röster passade faktiskt riktigt bra ihop!

Jay Smith - Fly Me To The Moon
: Jaha? Nu åker Jay ut tänkte jag, inte en chans att han klarar av "Fly Me To The Moon"! Men okej han klarade ju av "I Want It That Way", så det kanske kan gå. När han sjöng den så tappade jag bokstavligt talat hakan! HUR FAN KAN DEN LENA RÖSTEN FINNAS I DEN KILLEN?!

Jay Smith - Like A Prayer: Säger bara: KÄRLEK!!! Jag blev mållös, jag rös ända in i benmärgen. Fy fan så bra det var! Det går int att beskriva med ord hur mycket jag verkligen älskar Jay just nu!

Jay Smith - Bad Romance
: LADY GAGA VS. JAY? Jaa då det gick det med! Grymt bra!

Jay Smith - Against All Odds
: Tårarna rann ner från mina kinder kan sjg lova er. Rysningarna var från topp till tå ännu en gång och jag blev helt förtrollad!

Jay Smith - Enter Sand Man: FUCKING AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är fan på tiden att han får köra sitt race! HELVETE SÅ BRA !!!

Jay Smith - In The Ghetto: Jag är då helt såld!!! Att någon ska försöka göra Elivs, är nästan omöjligt, men bara nästan! Jag grät, min mamma grät och tro det eller ej men min pappa grät. Det är inte många sångare som får min pappa att gråta av att han blir så berörd.

Och ni undrar varför jag tycker att han är bäst i hela IDOL, där hade ni svaren!

Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt passar sjukt bra in idag eftersom att snön fortfarande ligger kvar på marken och det ser ut som att det kommer att bli en vit jul iår igen! Julen ska vara vit och inte grå och tråkig. Så Bing Crosbys härliga jul låt passar otroligt bra in idag. 


Bing Crosby - White Christmas


Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt passa sjukt bra in i mitt humör idag. För typ det enda jag önskar mig i julklapp är HONOM, dvs Hjärtat. Som ni vet har jag inte kunnat släppa honom än. Så Dagens Jul Låt tillängnar jag Hjärtat! 


Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You


Är Det Verkligen...

Det har varit mycket snack omkring Michael Jacksons nya singel och skiva. Hans familj säger att det inte är hans som sjunger men skivbolaget säger att det är han som sjunger. Så vem ska man tro på?
Jag har lyssnat på låten som heter Hold My Hand, jag tycker inte att det låter som Michael, men i vissa lägen låter det som honom. Det här är ett riktigt dilemma. För övrigt är låten väldigt bra och jag gillar den starkt.
Så frågan är om det är Michael Jackson som sjunger eller inte? Det kommer vi nog aldrig att få reda på, de kommer att för bli ett mysterium som han själv var en gång i tiden.


Michael Jackson feat. Akon - Hold My Hand


Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt kommer från ett utav mina favoritband från när jag var yngre. jag verkligen älskde Backstreet Boys! Så när jag hörde deras jul låt för några år sedan så föll jag dirket för den, det är en riktigt härlig låt som man verkligen få julstämning av. Så njut!!


Backstreet Boys - Christmas Time


Det Är...

... att personerna på bilden är samma person!! Det är helt sjukt, att filmindustrin kan göra så att man ser helt annorlunda ut. Den första bildenAaron Johnson är ifrån en film som han är med i som heter Kick-Ass, som jag såg hemma hos Laura igår, rikgit bra film, lite överdriven men bra. Men för att komma till saken. Laura tycket att Aarom Johnson var rätt så söt i fiilmen men jag höll inte med henne, för jag tyckte han såg lite töntig ut. Jag satt och störde mig på en person i filmen som jag inte kunde placera så när jag kom hem så försökte jag lista ut vem det var, men jag hade hjärnsläpp, så jag gick in på IMDB för att kolla roll-listan. Och det var då jag såg den andra bildenAaron Johnson och tappade haka. "Tänk vad fel jag hade! Han var ju riktigt snygg" tänkte jag och kollade vad som skulle komma upp med honom inom film världen, och då såg jag det Kick-Ass 2: Balls to the Wall, den kommer att komma ut 2012 och jag kommer lätt se den. Jag tänker ju inte gå miste om Aaron Johnson igen!

Dagens Jul Låt!

Jag ska försöka ta mig till Kista idag tror jag och köpa en lite julklapp till en underbar person, som verkligen står mig nära. Jag hoppas att den finns kvar nu så att den inte är slut. Det är en sån sak som tar slut riktigt fort så det är bäst att vara ute i god tid. Så det blir att åka iväg efter maten om jag orkar.Dagens Jul Låt
är har också hängt med i tid och evigheter. Jag tycker den är sjukt gullig och söt. Så den får äran som Dagens Jul Låt idag!!


Perry Como - Frosty the SnowmanDagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt är riktigt fin, jag brukar vanligtvis inte lyssna på den här artisten. Men jag måste faktiskt säga att den här jul låten hon sjunger är helt underbar!!


Amy Diamond - En Helt Ny JulFörsök Att Förstå...

Det gör så förbannat ont att fortfarande vara det utan att du vet om det! Kan du inte bara förska förstå det? Det skulle bara så mycket lättare om du bara förstod det! Det är ett helvete att känna så här för dig, och dom flesta säger att jag ska gå vidare, men jag kan fan inte det! Du betyder helt enkel för mycket för mig för att jag ska kunna glömma dig.
JAG VILL INTE GLÖMMA DIG! Jag vill bara ha dig vid min sida och känna mig trygg hos dig som jag gjorde förut! Men den tryggheten är borta för längesedan, och jag saknar och vill ha tillbaka den tryggheten. Kan du inte bara ge mig den igen. Det är något som saknas i mitt hjärta och det är DU!

Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt är en riktigt klassiker, den har funnits med i tid och evigheter och finns i väldigt många olika versioner. Men jag tycker bäst om Dean Martin's version så idag bjuder jag på den


Dean Martin - Rudolph The Red-Nosed Reindeer


2st Böcker Till I Vinter...

Skrev för ett tag sen att jag skulle läsa en hel del böcker i vinter, vilket jag ska göra. Men det har kommit två böcker till som jag ska läsa och de är Dean R. Koonts - Gömstället  och Kat Von D - The Tattoo Chronicles. Och nu är det verkligen ett perfekt väder för att ligga och läsa!

Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt är väl kanske inte direkt en jul låt (?), men jag hörde den för första gången på Julradio, och eftersom dom bara spelar jul musik där så är det antagligen en jul låt... Men iaf, det jag ville komma fram till är att det här är nog en utav dom finaste jul låtarna jag någonsin har hört!

Chris De Burgh - A Spaceman Came Travelling


Bara För Att Jag Har Träffat...

Det  stämmer, jag har träffat självaste Kat Von D, jag trodde aldrig att jag skulle få träffa henne. Men nu sitter jag här med en signerad bok, och med bilder på henne som hag har tagit!! Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna säga "Jag har träffat Kat Von D!!", men nu kan jag det! Det är helt ofattbart!!!Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt kommer från Disney sidan, Disney kommer alltid att vara en del av mig :)!


Disney - Santa Claus Is Coming To Town


Dumma Ugn!!!

Igår så bakade ju jag med Teddy.. Det gick bra ända tills jag skulle ta ut en plåt från ugnen, då jag bränner sönder hela översidan av min högra hand.. Det gjorde int lite ont kan jag lova. Så nu håller jag den nerkyld hela tiden så att brännan kan gå ner och sluta svida, och allt är ugnens fel! Inte mitt fel utan ugnens fel.
Nu sitter jag här och ska snart ringa min underbara lillebror och ska försöka träffa honom en snabbis innan han ska herm, ska även ta och träffa Hännie de var ett tag sen jag såg henne nu, och hon slutar snart jobba så vi ska ses en snabbis, Det bästa vore ju om min bror hängde med Hännie för han är nämligen där hon jobbar.. Ska säga de till honom, så slår jag två flugor i en smäll!

Dagens Jul Låt!

Dagens Jul Låt är en riktigt mysig låt, jag verkligen älskar att lyssna på den för texten är riktigt fin!

Ulf Lundell - Snart Kommer Änglarna Att Landa


1a December!

Nu är de 1a December och Jul månaden är igång... Julradion spelas för fullt hemma hos mig, och eftersom att det är Julens månad så tänkte jag att jag skulle lägga in en jullåt varje dag på bloggen fram till den 24e, som en lite julkalender fast i musik (och utan en röd tråd såklart), så första låten kommer att komma upp senare idag. Nu ska jag fortsätta att gotta mig med pepparkakor och julmust och tänka ut 24st låtar. Ha de bäst!


Läsvärt
RSS 2.0